من از pc استفاده می کنم کدوم درایور رو باید پاک کنم و ورژن جدیدش رو نصب کنم؟نقل قول:
من از pc استفاده می کنم کدوم درایور رو باید پاک کنم و ورژن جدیدش رو نصب کنم؟نقل قول:
بعد ازاون روشتهایی که گفتم انجام دادین درایور گرافیک سیستم خودتون آپدیت کنید اگر ati هست ازداخل سایت ati آخرین ورژنش بگیرین نصب کنید درایور قبلی رو هم به وسیله برنامه Driver Sweeper پاک کنید.نقل قول:
علاوه بر مواردی که دوستمون jafarian گفتند,directx رو هم ری اینستال و یا آپدیت و آخرین نسخه اش رو نصب کنید.نقل قول:
در ضمن شما با USBhub هم مشکل دارید,نمی دونم کیبورد و یا ماوستون از نوع USB هستش؟
سلامنقل قول:
یکی از مشکلات به گرافیکتون که Ati هست بر میگرده!
امکانش هست که داغ میکنه!
شما دور فن رو با نرم افزاری که میگم ببرین بالا
RivaTuner v2.24c
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
رم ها چك كردم مشكلي نداشت. دستور sfc يك سري فايل هايي كه تو temp بود رو درست كرد.نقل قول:
درايور گرافيك رو امروز آپديت مي كنم.
تا به حال از USBhub استفاده نكردم ولي فلش ، رم ، ريدر و هاردهاي اكسترنال زيادي به سيستم وصل كردم و مشكلي تا به حال پيش نيامده. يك آنتن بلوتوث به سيستم وصله اونم به خوبي كار مي كنه.كيبورد و موس هم از نوع usb هست.نقل قول:
آخرين ورژن directx الان گذاشتم براي دانلود.
دور فن با خود نرم افزار كاتاليست ati بردم بالا.نقل قول:
قبلا دما در حالت معمولي بين 45 تا 55 .
تا به حال هنگام بازي كردن صفحه آبي نيامده.
بيشتر زماني صفحه آبي مي آد كه مي خوام فيلم پخش كنم يا بعد مدت فيلم رو متوقف كردم دوباره پخش كنم .
صفحه سياه ميشه و صفحه آبي مي آد.
تو يك ماه 4 بار صفحه آبي اومده.
از دوستان ممنونم بابت كمك هايي كه به من كردين.
يك مدت طول مي كيشه صفحه آبي بياد كه اميدوارم نياد ولي اگه صفحه آّبي اومد تو تاپيك اعلام مي كنم.
با تشكر.
آقا ما صفحه قبلی سوالیدم بعد این همه مدت یک جوان مرد پیدا نمیشه بجوابه مردیم از این مشکل لعنتی :41:
سلام
من با استفاده از GeneralReport، اطلاعات رو ظرف 20 ثانیه جمع اوری کردم که در نهایت یک فایل زیب شده داد که حاوی این فولدرهاست ولی فایل html نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل های MEMORY.DMP و Minidump رو هم استخراج کردم. حالا همه این فایل ها رو زیپ کنم و آپلود کنم؟ دیگه اطلاعاتی لازم نیست؟
نقل قول:نقل قول:
اگر لازم شد فایل C:\Windows\Memory.dmp رو هم میگم برام آپلود کنید. این فایل سنگینه و فقط در صورت لزوم بهتون میگم این رو بزارید.
شما فعلا فایل Minidump رو بدین
شما بهتره ویندوز رو آپدیت کنین، آپدیت KB971512نقل قول:
DirectX End-User Runtimes June 2010
http://hotfile.com/dl/117884908/bb24851/DirectX_End-User_Runtimes__June_2010_.rar
سلام
ویندوز 7 من که 32 بیتی هستش. فکر میکنم از وقتی آنتی ویروس نصب کردم اینطوری شده. با آنتی ویروس نود 32 و الان هم با آویار مشکل داره. وقتی آنتی ویروس، آپدیت می شه، مشکل هم از فردای اون روز شروع می شه. البته من فقط این دو آنتی ویروس رو امتحان کردم.
CPU: AMD phenome™ II×4 B55 processor 3.20 GHz
Ram: 4GB
VGA: ATI
اینهم دو فایل موجود در فولدر Minidump
کد:http://8200.6.-----.net/show.php/63813_my-file2.zip.html
مشکل با نود 32 اینجوری ایجاد می شد که به یکباره تمامی اشیاء روی دستکتاپ، توی هم قاطی می شد و سیستم، به سرعت، ریست می شد یا اینکه خودم باید ریست می کردم. یا اینکه یک دفعه ای یک صفحه آبی می اومد و به سرعت تا 100 می شمرد و سیستم ریست می شد. گاهی دوباره ویندوز بالا می اومد و دوباره مشکل ایجاد می شد و یا اینکه یک صفحه دیگه می یومد که می گفت در حال تعمیر ویندوزه. خلاصه دو یا سه و یا چهار بار این عمل ریست شدن و قاطی کردن سیستم ادامه پیدا می کرد تا اینکه همه چیز درست می شد و من دیگه مشکل نداشتم تا فردای اون روز. و دوباره همین قصه.
ویندوز رو دوباره ریختم و قید آپدیت هاش ور زدم و دیگه از آنتی ویروس استفاده نکردم.
الان هم دو روزی هست که از آویاری 30 روزه استفاده می کنم. دیشب که آپدیتش کردم مکشلی نبود ولی امروز صبح که سیستم رو روشن کردم، همون قصه اتفاق افتاد ولی نه به اون سنگینی. یعنی صفحه دستکتاپ در هم ریخت و قاطی شد و یک صفحه آبی اومد که به سرعت تا 100 شمرد و ریست و تمام.
شما روی سیستمتون AVG هست!نقل قول:
با ریمورش پاکش کنین ببینین بازم BSOD میگیرین
AVG Remover(32bit) 2012
http://aa-download.avg.com/filedir/util/avgrem/avg_remover_stf_x86_2012_1796.exe
منظورتون آنتی ویروس AVG است؟ اگه اینه، نه، من تا حالا این آنتی ویروس رو نصب نکردم.
سلامنقل قول:
فکر می کنم مشکل شما بیشتر مربوط به سخت افزارتون ( رم و بیشتر به کارت گرافیکتون مربوطه ) با این مشکلاتی که تو دسکتاپ هم دارید!!!
دمای کارت گرافیکتون رو اندازه بگیرید ببیند دمای کارت گرافیک زیاد نیست و اگه براتون مقدوره کارت گرافیک دیگه ای رو امتحان کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟
یه مشکل دیگه هم با Ntfs.sys هستنقل قول:
که بر میگرده به درایو C
یه بار دستور chkdsk c: /p /r رو تو cmd ران کنین .
من یه مشکل با avgntflt.sys دیدم.
که این مربوط به آویرا هست (اشتباه کرده بودم)
سلام
چه طوری دمای کارت گرافیک رو اندازه گیری کنم؟ متاسفانه نمی تونم کار گرافیک دیگری رو امتحان کنم. در حال حاضر هم سی دی کارت گرافیک رو نصب نکردم.
من chkdsk e: /p /r رو اجرا کردم و پیغام اومد که پارامتر p/- بی ارزش است.
من با درایود e برای اتصال به اینترنت بالا می یام.
راستی، امروز صبح، بدترین اتفاق ممکن افتاد و سیستم به صورت ناگهانی بعد از روشن شدن و لود شدن ویندوز، ریست شد و دیگه قابل ریست شدن و خاموش شدن نبود. گفتم که دیگه سیستم از دستم رفت. پریز رو کشیدم و سیستم رو خاموش کردم. این بار، ویندوز به صورت کامل لود نشد و یک بار دیگه، پریز رو کشیدم چون خاموش نمی شد. بار سوم، پیغام اومد که باید ویندوز، تعمیر بشه. اجازه دادم. گفت باید restore کنی، تایید کردم و آویرا حذف شد. سیستم درست شد. حدوداً ساعت 2 بعدازظهر که دوباره سیستم رو روشن کردم، باز هم تمام اجزاء صفحه دستکتاب در هم ریخت و موس و صفحه کلید از کار افتاد. سیستم رو ریست کردم. باز هم ویندوز تعمیر شد و restore شد. الان فعلاً مشکلی نیست.
یعنی این دو بار که انتی ویروس ریختم، این اتفاق ها افتاد و بدون انتی ویروسف مشکلی نیست.
لام
اگه اطلاعاتی لازم ندارید، می تونم ویندوز جدید نصب کنم؟ چون حالت سیستم، نرمال نیست.
نقل قول:
فکر می کنم مشکل شما بیشتر مربوط به سخت افزارتون ( رم و بیشتر به کارت گرافیکتون مربوطه ) با این مشکلاتی که تو دسکتاپ هم دارید!!!
رم سیستم من دو قطعه 2 گیگابایتی است. من که نمی تونم دست به ترکیب سیستم بزنم. اونوقت باید چه کار کرد؟ یعنی سیستم من با هر آنتی ویرویسی مشکل داره و من نمی تونم از آنتی ویروس استفاده کنم؟
شما هر رم رو جدا جدا تست کنین، اون دستور رو بدون /p و /r یعنی chkdsk c:c اجرا کنیننقل قول:
شما فایل Memory.dmp رو هم بذارین تا بررسی بشه
خیلی جالبه! این فایل، الان روی سیستم من نیست. فایل Minidump هم نیست:18:
من قبل از اینکه به پی سی بیام، با برنامه AppRemover از شر حذف ناقص آواست(بعد از دوبار تعمیر ویندوز و درخواست restore، اتفاق افتاد) خلاص شدم تا ببینم بدون وجود آنتی ویروس، باز هم بر می گردم به حالت قبل از نصب آویرا یا نه؟
و حالا می بینم که فایل های Minidump و Memory.dmp هم وجود ندارند.:13:
سلام ، یه سوال !
چرا وقتی من 2 تا رم 2 گیگ میذارم رو سیستمم ، هنگ می کنه و سرعتش میاد پایین و حتی صفحات آبی نمایان میشه !
ولی وقتی یکیشو برمی دارم ،درست میشه !!!
چرا ؟
مشخصات سیستم :
core i3 3.07 - 540
main- p7h55
ram 2*2G JA
HDD 500G Segate
Gforce 1G 210
کد:http://hipfile.com/6e39jiw9ia0p/092111-24866-01.rar.html
سلامنقل قول:
من هم از دو رم 2 گیگ استفاده می کنم. نکنه مشکل من هم مثل مشکل شماست؟ یعنی وقتی شما از 2 گیگ رم استفاده می کنید، سرعت سیستمتون زیادتر می شه؟ یعنی چی؟ یعنی نباید از دو رم استفاده کرد؟
Minidump و Memory.dmp ظاهر شدند. توی پوشه Minidump به جای دو فایل، یک فایل موجوده.
راستی چه طوری Memory.dmp رو آپلود کنم؟ فایل زیپ شده اش 31.7 مگ هست؟
فایل رو تکه تکه کردم که شد 17 تکه ولی با فرمت rar. با حجم بالا که نمی شه آپلود کرد.
با اینکه، دیگه هیچ آنتی ویروسی روی سیستمم نیست باز هم صفحه آبی اومد و به سرعت تا 100 ثانیه شمرد و سیستم هم سه بار ریست شد ولی پیغام تعمیر نیومد.
خب دوباره Minidump رو بذاریننقل قول:
نقل قول:
سلام
اگه اجازه بدید، یا ویندوز رو دوباره نصب کنم یا upgrade کنم چون هر بار که سیستم بالا می یاد، یک سری باید تعمیر انجام بشه. اطلاعات Memory.dmp رو ذخیره می کنم.
دوستان ، منتظرم !
نقل قول:
جفت رمهایی که دارین دوال یا تکه یعنی جفتشون با هم تهیه کردین یا بصورت تک ؟ بایوس مین خودتون ازطریق برنامه خود ایسوس به اسم EZ Flash اول آپدیت کنید ببینید به همین صورته بعداگر رمتون تک بود روی اسلاتهای مشکی اول جفت تست کنید اگر نشد جفت روی اسلاتهای آبی برگردونید از آخر سرم دیدین بازم کارتون راه نیفتاد با رم دوال تست بزنید:20:
2 تا رم یکی هستن ! ( با هم خریدم )
روی بردم 4 تا اسلات داره >>>>>>>>>> آبی - مشکی آبی - مشکی *
که مشکی که ستاره داره الان روش رم هست ! ولی هر کدوم از اسلات های دیگه رو رم میذارم هنگ میکنه !!!!!
بایوس هم با اینترنت میشه آپدیت کرد؟
این لینک مشکل داره!نقل قول:
شما رم هاتون رو جدا جدا تست کردین ؟نقل قول:
این کار رو انجام بدین و نتیجه رو بگین
رمها رو ابتدا داخل اسلاتهای آبی تست کنید جفت بعدش دراخل مشکی از آخر سرم روی اسلاتهای ردیف اول مشکی و آبی نشد ردیف دوم مشکی آبی برای آپدیت بایوس هم ازبرنامه ASUSupdate هم میتونید استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/ASUS-Update-Utility.shtml
یعنی، الان، مشکل از رم هست؟ و ربطی به 32 بیت بودن یا 64 بیت بودن سیستم عامل و آنتی ویروس نداره؟نقل قول:
من تا حالا از این کارها نکردم و راستش رو بخواهید می ترسم دست به سخت افزار سیستم بزنم تا خدایی نکرده اتفاقی نیافته.
منظورتون از جدا جدا یعنی اینکه یک رم رو بردارم و سیستم رو لود کنم و دوباره اون یکی و سپس هر دو؟ همون جایی که هستن، دوباره همونجا بگذارم؟ بلایی سر اطلاعات درون هارد نمی یاد؟
بله با هر رم به صورت تک یه مدت کار کنین ببینین BSOD میده یا نهنقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد
دوستان من به این نتیجه رسیدم که مشکل اصلی سیستمم رم هامه !
سیستم من فقط با یه رم می تونه کار کنه !
هر مدلی که فکرشو بکنید من تست کردم ! جواب نمی ده !!!!!
بایوس هم آپدیت کردم ! ویندوز هم آپدیت کردم ! با آنتی ویروس ، بی آنتی ویروس ، با برنامه ، بی برنامه فرق نمی کنه !
به محض اینکه رم دوم رو در اسلات میذارم ، بعد از 3-4 دقیقه کار کردن ، سیستم هنگ میکنه ، حتی بعضی مواقع موقع روشن کردن ، windows exploler هم خوب اجرا نمی شه و حی اخطار میده که می خواد ریستارت بشه !!!!
خب دلیلش چیه ؟ چرا نمی شه 2 تا رم رو با هم استفاده کرد ؟
عکس رم :
کد:http://8200.6.-----.net/out.php/i65552_23092011296-1.jpg
اون راههایی که گفتم انجام دادین یعنی ابتدا داخل اسلاتهای آبی رم تست کنید نشد رو اسلاتهای مشکی آخر سرم تو دو تا اسلات اول بازم اگر نشد تو اسلاتهای دوم تست بشه درضمن شماگزینه extreme memory profile از داخل ستاپ enable کنید ببینید درست میشه یا نه برنامه cpu-z رو نصب کنید بعدش یک عکسم از تپ مموری جفت رمها اینجا آپلود کنید.
شما رمتون رو با MemTest86+ چک کنیننقل قول:
Memtest86+ V4.20
http://www.memtest.org/download/4.20/memtest86+-4.20.iso.zip
سلام
من نتوستم سیستم رو بالا بیارم. حتی ریست و یا خاموش نمی شد که از برق کشیدم. یکی ار رم ها رو که به سمت پردازنده هست برداشتم و به راحتی و بدون دردسر وارد سیستم شدم.
حالا این رم رو سر جاش می گذارم و رم دوم رو بر می دارم و اوضاع رو گزارش می کنم.
دور دوم و با رم دوم: حالا رمی رو که در آورده بودم رو سر جاش گذاشتم(رمی که کنار پردازنده است) و رم کناری رو برداشتم. الان هم بدون هیچ دردسری وارد سیستم شدم.
مدت زمان آزمایش برای هر رم رو حدوداض 5 دقیقه در نظر گرفتم.
اینقدر الان راحتم که دوست داشتم همین 2 گیگ رم روی سیستمم داشته باشم. به سیستم، استراحت می دم و دوباره با همین رم 2 گیگ بالا می آیم و دوباره گزارش می کنم.
استراحت 10 دقیقه ای به سیستم دادم یعنی سیستم رو خاموش کردم و الان با همون رم 2 گیگی که نزدیک پردازنده است وارد سیستم شدم و هیچ دردسری هم نداشتم.
حالا دو رم رو کنار یکدیگه قرار می دم و مثل قبل وارد سیستم می شم. این کار رو کردم و مشکلی نیست. اگه فردا صبح بتونم به راحتی وارد سیستمم بشم، یعنی مشکلی نیست چون هر روز و هر دفعه که چند ساعتی به سیستمم استراحت می دم دچار این مشکل می شم.
پس مشکل از کجاست؟
سلام
امروز دچار همون مشکل سابق شدم. دو رم در کنار هم هستند. اگه نیاز به آزمایش دوباره هست بهم بگید و دقیقاً اینکه چه مدت، تست رو انجام بدم.
متشکرم
ویرایش: در حال حاضر یکی دو ساعتی هست که دارم با یک رم کار می کنم و فعلاض مشکلی ندارم. اگه لازمه، تا 24 ساعت با همین یک رم کار کنم.
سلامنقل قول:
شما همان مدت زمان رو که با دو تا رم BSOD میگیرین رو با هر کدوم از رمها به صورت جدا کار کنین
و با اون برنامه ای که گفتم هم رمهاتون رو تست کنین.