بله دوست عزیز، کار می کنه...نقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز، کار می کنه...نقل قول:
سلام به همه
این عکس از محیط آنلاین منه
ولی گزینه ی اولو میزنم اصلا کسیو پیدا نمیکنه
اون بالا سمت راست هم مینویسه موجود نیست
چیکار کنم؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی من امروز خریدمش و نصبش کردم وقتی بازی میکنم. اول بازی که از زیر دریایی میاد بیرون و از آب میخواد بیاد بیرون قفل میکنه و دیگه بازی رو ادامه نمیده. اشکالش جیه؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
سیستمم هم اینه: (لپ تاپ)
cpu core i5 460
ram 4g ddr3
vga 5730 1gig
پچ و کرک جدیدو رو یا 1.1 رو نصب کنید...نقل قول:
اشکالش جیه؟
سلام بازی من در گوشه صفحه تعداد فریم در ثانیه و اطلاعات دیگر (مانند شبیه ساز PS2) را نشان میدهد.
برای حذف آنها چکار کنم؟
شما نسخه ی بتا رو تهیه کردید! این نسخه یه سری مشکلات داره و کامل نیست!نقل قول:
ُسلام دوستان نسخه بتا رو هم میشه کرکش کرد تا مشکلاتش حل شه یا خیر؟؟
در ضمن دوستانی که بازی رو تموم کردن سیوشو اپ کنن تا ما بتا داران شهرستانی که اصل بازی رو تو خوابم نمیبینیم بازی کنیم
لطفا سیو کامل بازی رو بزارید
مرسی
حرف دل منو گفتی:31:نقل قول:
دوست عزیز تو هر شهرستانی هستی خواستی بازی رو بخری موضوع بتا یا اصل بودنش رو با فروشنده مطرح کن و به شرط اصلی بودن بخر من خودم در محل زندگیمان حدود 9 مغازه رو گشتم و به شرط اصل از فروشنده خریدم و بازی هم اصل بود.نقل قول:
ممنون از پاسختون:31:نقل قول:
کسی نبود؟
پچ 1.2 رو نصب کردین یا 1.1 ؟نقل قول:
هیچ کدوم شهاب جون:31:نقل قول:
برای من 1.00 هست
اوه پس قضیه جنایی شد!!:31:نقل قول:
پس یعنی کی بازی رو خریدین و از طریق قانونی مالتی میزنین؟ یا ...؟
کسی ترینری از crysis داره؟
من اون آخرا که اون دشمنا غیب میشن گیر کردم...ممنون میشم سریعتر قرار بدین.
دوستان منم cd key بازی رو خریدم فقط یه چیز جالب با اون سی دی کی قلابیها 37 تا سرور پیدا می کرد الان 1700 تا سرور
پیدا میشه برای بازی با شروع پینگ 200 . فقط دوستان اگر cd key خریدید باید فایل اجرایی ارجینال بازی رو
بریزید تا سریال و بازی اکتیویت بشه بعدش هم پچ 1.2 رو نصب کنید و اصلا کرک نکنید.
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
دوست عزیز بدون پچ هیچ سروری رو پیدا نمیکنه پچ 1.2 رو باید نصب کنید تا همه سرورها بیان تو لیستت :11:نقل قول:
CD Key رو چند تهیه فرمودید؟!
21 تومن با پرداخت آنلاین بعد از 1 ثانیه هم پیامک زد به موبایلم و ایمیلمنقل قول:
البته لیمیتد ادیشن هم داشت 40 تومن که من نمیدونستم فرقش چیه با این معمولی ولی با این 21 تومنی من الان تو همه سرورها میرم
و خیلی سریع بازی پیدا میکنه :11:
همون یا..........:31:نقل قول:
آقا این نسخه بتا ورژن رو میشه کاری کرد که درست بشه؟
ممنون رفیقنقل قول:
راستی پچ 1.2 رو برام آپ میکنی؟تو صفحه ی اول تاپیک نبود
دوستان بعد از نصب پچ 1.2 میشه آنلاین بازی کرد ؟
گویا میشه..نقل قول:
بفرمایید خدمت شما:نقل قول:
[PHP] http://games.softpedia.com/get/Patch/Crysis-2-Patch.shtml [/PHP]
نه نمیشه.نقل قول:
البته اگر سریالی که به طور رندوم زدین رو یادتون باشه شاید بتونین آنلاین بزنین.
ای بابا یعنی تا من نصب کردم آنلاین تموم شد .
سلام
من وقتي تو بازي ميميرم اينترو ميزنم كه دوباره لود بشه ولي تو لودينگ ميندازه بيرون و don sendميده:41:
سيستمم رم 2 گيگ ddr3 گرافيك 1 گيگ ddr3 ,
cpu سه هسته اي
مشكل چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه هنوز تموم نشده!:31:نقل قول:
باید پچ رو دانگرید کنید.
یعنی :
شما باید پچ 1.1 رو دوباره نصب کنید و بعدش کرک 1.1 رو بریزید توی پوشه بازی تا دوباره بتونین آنلاین بزنید!:31:
فعلا کرکی برای آنلاین پچ 1.2 نیومده.
نقل قول:
سلام
بازیتون نسخه اصلیه یا بتا؟
سلام نسخه اصلي بايد باشه از مغازه گرفتم.بهم ننداخته باشه......:13:نقل قول:
سلام
با گرافیک nvidia geforce 9400 gt میشه بازی کرد؟؟؟؟(فکر نکنم):13:
میشه بازی کرد فقط باید تنظیمات گرافیکی رو بزارید روی حداقل و رزولیشن رو بزارید رو 600*800 :11:نقل قول:
همون طور که Love King گفتن با تنظیمات High (پایین ترین تنظیمات گیم) و رزولیشن پایین میشه... البته همین تنظیمات High گرافیک بسیار زیبایی داره.
لینک دانلود پچ 1.2 همراه با کرک میخواستم مرسی
دوستان اگه میشه یک توضیحی در مورد بخش چند نفره بازی بدید که چطور میشه شبکه انجام داد من هنوز موفق به ورود به این بخش نشدم و نمیدونم لن میشه زد یا نه اگه میشه کرکی یا سریالی هست که بشه کاری کنه وارد این بخش بشه و اینکه برای بازی آپدیت و پچی قرار هست بیاد
کرک بازی رو کجا دانلود کنم؟
سلام دوستان عزیز خوبین
اقا من امروز یه نسخه از یان بازی رو گرفتم که نصبش طوری بود که وقتی فایل اول رو اجرا میکنی و سه دی وی دی رو اکسترکت میکنه باید بری تو پوشه bin32 و بازی رو اجرا کنی
بازی خوب اجرا شد ولی یهو بعد دمو ها تو اول بازی که کلت رو میگیره هنگ کرد و قفل شد
مشخصات سیستمم هم خوبه مشکل از کرکه؟چطوری میشه در مورد اخرین کرک و آپدیت هائی که براش اومده یکم توضیح بدین مشخصات سیستمم تو امضائم هست
قربان شما
منتظرم دوستان
اقا چرا من وقتي بازي رو رزومه ميكنم از اخرين چكپوينت نمياد؟؟؟؟:19::19:
وقتي هم ميبازم وقتي اينترو ميزنم دوباره بياد ميندازه بيرون
لطفا كمك كنين......................
:grrr::grrr::grrr:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان عزیز خوبین
اقا من امروز یه نسخه از یان بازی رو گرفتم که نصبش طوری بود که وقتی فایل اول رو اجرا میکنی و سه دی وی دی رو اکسترکت میکنه باید بری تو پوشه bin32 و بازی رو اجرا کنی
بازی خوب اجرا شد ولی یهو بعد دمو ها تو اول بازی که کلت رو میگیره هنگ کرد و قفل شد
مشخصات سیستمم هم خوبه مشکل از کرکه؟چطوری میشه در مورد اخرین کرک و آپدیت هائی که براش اومده یکم توضیح بدین مشخصات سیستمم تو امضائم هست
قربان شما
منتظرم دوستان
چطور بفهمیم نسخه ما اصلیه یا بتا
سلامنقل قول:
بازی شما به احتمال 100 درصد نسخه بتا هست!
قبلا گفته بودم که نسخه بتا هیچ نیازی به نصب نداره بدون کرک هم اجرا میشه.
شما باید نسخه اصلی رو تهیه کنید که چند تا نشانه داره :
1: ستاپ اصلی EA : اگه بازیهایی مثل FIFA رو روی PC نصب کرده باشین به راحتی میتونین این مورد رو تشخصی بدین.
2:کرک. بازی بدون کرک اجرا نمشیه و پیغام میده که بازی رو باید اول اکتیو کنید.
دوستان پچ 1.2 با پچ 1.1 چی فرقی داره؟
الان این نسخه بتا رو نمیشه کاری کرد و بازیش کرد؟