ممنو از همه دوستان// کویر تایر یا یزد تایر الان جلقه ای نده ؟ سایز 165
Printable View
ممنو از همه دوستان// کویر تایر یا یزد تایر الان جلقه ای نده ؟ سایز 165
آقا این 175 یوکوهاما a539 که گفتی چنده حلقه ای؟؟؟نقل قول:
منم با کویر موافقم تو این اوضاع گرونی لاستیک گزینه بسیار مناسبیهنقل قول:
یه ساله زیر ماشینه چسبندگی خوب در خشکی و چسبندگی خوب در باران
قیمت ندارم متاسفانهنقل قول:
قبل از گرونی و زمانی که کوموهو 115 اینا بود
من جفتی 150 خریدم ;)
با سلام
نظر دوستان در مورد رینگ الومینیومی فابریک سایپا:
با توجه به قیمت دونه ای 50 تومن ارزش نصب دارن یا نه؟
کیفیت رینگهایی که کارخونه میندازه و همون رینگ که بیرون به فروش میره فرق میکنه؟( رینگ فابریک الومینیومی سایپا)
کدوم مدلش صرف نظر از زیبایی کیفیت بهتری داره؟
مدل جدید 5 پره شو کسی جایی سراغ داره چون قدیمی ترهاش بیرون زیاده؟
سلام خدمت دوستان
به تازگی یه ماشین 405 tu5 خریدم.
قصد دارم لاستیک ها ماشین و شاید رینگ هاشو عوض کنم.
2تا گزینه دارم که میخوام بدونم کدومش بهتره؟
1-رینگ فابریک بمونه و لاستیک 60/205 بندازم زیرش
2-رینگ 15 ایساکویی(الومینیومی)بخرم و لاستیک 55/205 بندازم.
شما کدوم یکیو پیشنهاد میدین که برا ماشین و جلوبندیش کمترین ضرر رو داشته باشه؟
نظر خودم رو گزینه 2 هستش .حالا اگه گزینه 2 رو انتخاب کنم چه مزایایی اضافه میشه و چه معایبی رو در پی داره؟ایا واسه جلوبندی ضرر داره این حالت؟
ممنون میشم اگه سریع تر جواب بدین.
نقل قول:
. گزینه اول که اصلا ضرری نداره.
گزینه 2 رو اجراییش کنید با خیال راحت
هیچ مشکلی برای زیروبند هم پیش نمیاد
فقط اگر خواستی ارتفاع رو کم کنی فنر های جلو رو مثل فنرهای 206 باید بندازی.
ممنون محمد عزیزنقل قول:
ارتفاع رو که دست نمیذارم.
پس شما گزینه 2 رو بهتر از اولی میدونید.
فقط مسئله ای که هست اینه که با این 800-900 تومنی که قراره خرجش کنم نسبت به حالت فابریکی چه برتری هایی داره؟(در واقع میشه گفت ایا ارزش داره؟)
سلام
به نظر شما بهترین لاستیکهای ایرانی و خارجی برای پراید کدامها هستند ؟
بهترین لاستیک ایرانی برای پراید مارک کویرنقل قول:
خارجی هم کومهو یا یوکوهاما
پایدار باشید
سلام
یه سوالی داشتم
ایا لاستیک 185 13 تو بازار موجوده؟؟ همچنین برای پراید مشکلی ایجاد نمیکنه 185؟؟
چند روز پیش لاستیک با 140 تا ترکید که به زور جون سالم به در بردیم.واقعا خدا بهمون رحم کرد
الان قصدم اینه برای ایمنی بیشتر 185 بندازم رو پراید.چون هفته ای 2000 کیلومتر یا بیشتر باهاش راه میرم
همچنین الان قیمت الان 185 چنده ؟؟
من امروز برای سمندم لاستیک قیمت کردم مارکش بریجستون بود واصل بود فکر کنم ژاپن بود و برای رینگ 15 اینچ و پهنای205 قیمت گفت 450هزار تومان نظرتون چییه بخرم
و برای برادرم هم لاستیک ایرانی 14 در185 برای روا خریدیم 190 هزارتومان مارکش هم بارز بود
از من ميشنوي به هيچ وجه سراغ لاستيك ايراني نرو.بريجستون فوق العادست.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه لاستیک خارجی میخری به تاریخش دقت کنید که زیاد تو انبار نمونده باشه!نقل قول:
من شنیدم تنها عیبی که لاستیک های ایرانی دارن اینه که سخت بالانس میشن وگرنه خوب هستن.
والا به نظر من زیاد نباید پول به لاستیک بدی تو ایرانی ها یزد تایر خوبه قیمتشم مناسبه
من بین کویر و رودستون کره و هانکوک کره که زیر 405 خودم انداختم فرق زیادی احساس نکردم کمتر از 5 درصد و به نظر من جاهای بهتری هم برای خرج کردن برای ماشین هست
نقل قول:یکی از دوستام یزدتایر یا کویر برای 206 خودش گرفته بود.2000 تا هم راه نرفته بود که تو یه چاله افتاد و لاستیک جلو از بغل پاره شد.توی آب هم میگفت خیلی خیلی بده.ولی من برای 405 لاستیک بریجستون دارم و فکر کنم حدود 60000 تا راه رفتم و هیچ مشکلی نداره فقط یه بار عقب و جلو رو جاشونو تعویض کردم.البته تاریخ هم خیلی مهمه چون لاستیکا همشون تاریخ دارن.نقل قول:
نقل قول:
حتما لاستیک مورد داشته!!!ما همیشه بارز میگیریم هیچ مشکلی نداره آخرین بارم 4حلقه گرفتیم شد 250 خیلی هم خوب کار میکنه!
نسبت به قیمتش عالی کار میکنه!خب لاستیک خارجی رو نمیشه با ایرانی مقایسه کرد ولی قیمت ها خیلی بالا رفته!!
دو جفت یا یه جفت..؟!!نقل قول:
پارسال تابستون دو جف میشلنو 430 خریدیم..:41:
بارز لاستیک خشکیهنقل قول:
لامصب تموم نمیشه!! لاستیک خارجی خوبش خوبه نه هر اشغالی اکثر لاستیکای ژاپنی خشکن با عمر طولانی کره ای نرم ترن با کیفیت خوب ولی به نظرم خداوکیلی بارز از این کومهو چینیا که اومده بهتره..
پارگي به كنار.زماني كه جاده لغزندست واقعا لاستيكهاي ايراني اذيت كنندست.اين بيشتر شامل حال مايي ميشه كه تو رشت زندگي ميكنيم و هميشه بارندگي داريم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
میخواستم منو واسه خریدن لاستیک واسه رنو سپند راهنمایی کنین
کارکرده هم باشه اشکال نداره
برای پیکان مدل 81 لاستیک دورسفید چی بندازم خودشو نشون بده ؟
یه زمانی لاستیک مارشال دور سفید مینداختن اما الان باید بری تو بازار ببینی چه مارک هایی هست و چه سایزی میخورهنقل قول:
دوستان یه لاستیک مارشال با رینگ 16 تایوانی دیدم کارکرده میده 850 چهار تاشو. می خوام بندازم روی سمند به نظرتون خوبه؟! رینگ خود سمند 15 هستش، اگر 16 بندازم نمی کوبه؟
اگر رینگ 16 بندازی میکوبه. در ضمن باید ارتفاع رو هم کم کنی تا ماشین زیباییش رو از دست نده و این خودش باعث میشه ضربات زیادی به زیرو بند ماشین وارد بشهنقل قول:
اما رینگ 15 مشکلی نداره.
شما رینگ 15 الان زیر ماشینت هست؟ از این اسپورت هایی که شرکت میندازه؟
اگر اینجوره 2 جفت لاستیک کومهو سایز 205 بخر بنداز زیرش ماشین خیلی نرم و عالی میشه
من همین کارو کردم
الان لاستیک و رینگم همون 5 پر فابریک کارخونس. امروز چرخ عقبم ترکید. می ترسم بقیشون هم بترکن مخصوصا چرخ های جلو که تقریبا صاف شدن.
لاستیک کومهو قیمت کردم جفتی 350.
رینگ 15 الان قیمت دارید؟
الان رینگ 15 با 5 پر فابریکی کارخونه هر عدد 160 هزار تومان هستنقل قول:
لاستیک کوهمو سایز 205/60/15 جفتی 450 هزار تومان اصل کره سال 2012
من هفته پیش برا ماشین خودم 4 تا رینگ 15 با 5 پر و 4 حلقه لاستیک کومهو خریدم 14400000 تومان
البته لاستیک رو جفتی 400 خریدم و بعدش گرون شد
پس یعنی این که میگه 350 تقلبیه؟! شما از کجا گرفتید؟نقل قول:
شما بازم دقیق قیمت بگیر لاستیک کوهمو سایز 205/60/15 با درج Made in Korea و سال ساخت 2012نقل قول:
من اصفهان خریدم این قیمت
چند تا مغازه پرسیدم گفتن اگر رینگ 16 رو با لاستیک پهن تر بندازی مشکلی پیش نمیاد. الان سمند 185/65/15 هستش و گفتن با لاستیک 205/50/16 مشکلی پیش نمیاد و نمی کوبه! نظر شما چیه؟ چون به فروشنده ها نمیشه اعتماد کرد.
یه رینگ 15 هم قیمت کردم 420. به نظرتون خوبه جای این رینگای 5 پره ایران خودرو بندازم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاستیک هم کومهو کره 2012 380 قیمت دادن 205/65 رو ! لاستیک میشلن رو هم 460 قیمت دادن 205/65
بین کومهو و میشلن کدوم نرم تر و بهتره؟
به نظر من همون رینگ 5 پره ایران خودرویی بهتره دوست من.نقل قول:
هم زیبایی داره و فابریکه و نمیخوای هزینه اضافی پرداخت کنی مگر اینکه سلیقت چیزه دیگه باشه.
بین لاستیک های میشلن و کومهو در صورتی که اصلی باشن 100% اول میشلن پیشنهاد میشه
چون بهترین لاستیک حال حاضر دنیاست.
انتخاب بعدی برای شما همون کومهو 205/60/15 هست. لاستیک فاق 50 برای رینگ 15 جالب نمیشه و ضربات رو هم منتقل میکنه
برای رینگ 15 حتما فاق 60 رو انتخاب کنید ماشین فوق العاده نرم میشه.
سلام خدمت عزیزان
امشب رفتم واسه خرید لاستیک هانکوک چهار فصل(من شهرکرد زندگی میکنم که 9 ماهش برف و بارونه) سایز 15/205 که قیمت جفتش 530 هزار تومن بود.سال ساختشون هم هفته دوم 2012 بود.به نظر شما بخرم؟
اینم رینگ و لاستیک من. امروز بعد از کلی بالا پایین کردنه خیابون امیرکبیر تهران و گشتن تو مغازه های لاستیک فروشی، لاستیک کومهو کره 205/60/15 سال ساخت 2012 با قیمت 400 تومن پیدا کردم. گل لاستیک هم KU31 هست. ولی نمیدونم چرا زیاد لاستیکه پهن به نظر نمیاد. تقریبا همون اندازه 185 هستش :)
مبارکه
به نظرم ارتفاع عقب از جلو کمی پایین تره
اگر که مایل باشید ارت بزنید ,با یه دست لول فنر جلوی 206 برای جلو ,ماشینتون خیلی رخ میگیره
به هیچ وجه هم به جایی به این سادگی ها گیر نمیکنه ,ضربات هم زیاد نیست با این فنر
ممنون!نقل قول:
آره ارتفاع عقب کمتر از جلو هستش. بردم نشون دادم گفتن عادیه.
با تعویض فنر و تغییر در ارتفاع هم خیلی قشنگ میشه ولی خشک میشه. منم دوست دارم ماشین نرم باشه.
فردا هم می خوام ببرم جلوبندیش رو بریزم پایین. به نظرم لاستیک سایی داره. لاستیک های قبلی رو که می دیدم، لاستیک های جلو به سمته بیرون بیشتر صاف شده بودن و لاستیک های عقب سالم تر از جلویی ها بودن.
سلام
ماشین من 405 هستش و تقریبا هفته ای 700 کیلومتری بیرون شهر باهاش باید رانندگی کنم . مسیر جاده همش آسفالت هست .
خودم هم اهل قرتی بازی و ... نسیتم
لاستیک های ماشینم صاف شدن و می خوام لاستیک نو بخرم
یه راهنمایی کوچیک می خوام
نمی دونم لاستیک 205 بگیرم یا 185؟
ایرانی بگیرم یا خارجی ؟
البته زاپاس خودرو من 185 هستش و در حد نو هست . ولی ایرانیه .
کسی می تونه بگه چه لاستیکی بگیرم ؟ قیمتش چقدره ؟
اگر قیمت های یالا براتون مشکلی نداشته باشه به مراتب لاستیک های خارجی پیشنهاد میشه.نقل قول:
مثلا من به شما لاستیک 205/60/14 رو پیشنهاد میدم مارک کومهو ساخت کشور کره جنوبی قیمتش حدودا جفتی 450 هزار تومان باید باشه.
لاستیک خوب و با کیفیت و نرمی هست و تو ترمزگیری ها هم عملکردش راضی کننده بوده.
به نظر من یه سری به بازار لاستیک بزن تا قیمت ها دقیق بیاد دستت
داداش فنر 206 بندازی اتفاقا نرمتر میشه ! حتما این کارو بکن تا رینگها به چشم بیان. دلیل پهن به نظر نیومدن لاستیکت هم اینه که پهنای رینگت زیاد نیست البته همین خوبه . چون اگه زیاد باشه لاستیک رو رینگ به صورت تخم مرغی وایمیستهنقل قول:
خارجیو که محمد جان توضیح دادن . ایرانی هم اگه 205 میخوام یزد مرکوری خوبه 185 هم یزد اورانوسنقل قول:
دوستان این رینگهای فولادی وزنشون چقدره؟ایا از رینگ های الومینیومی 9/2 کیلوگرمیایرانخودرو بیشتره؟
رینگ های فولادی فابریکی 14 اینچی وزنشون کمترهنقل قول:
دو جفت لاستیک 205در15در60 برای سمند می خواهم با رینک12پر وبرای جفتی320هزار تومان ومی خواهم نرم باشه وگل هاش هم به شکلvباشه چی پیشنهاد می کنید نظرتون در مورد این گل چییه