سلام من آپدیت 72 مگی را هم گرفتم نشد یه مشکلی هست از من مثل بقیه نه آپدیت یوبی میاد( همینی که تو همه بازی هاش میاد کنسل می کنیم) نه این آنلاینش این شرکت نصب را ساخته کرکم ریخته بود برای این نیست که آپدیت نصب نمیشه؟نقل قول:
Printable View
سلام من آپدیت 72 مگی را هم گرفتم نشد یه مشکلی هست از من مثل بقیه نه آپدیت یوبی میاد( همینی که تو همه بازی هاش میاد کنسل می کنیم) نه این آنلاینش این شرکت نصب را ساخته کرکم ریخته بود برای این نیست که آپدیت نصب نمیشه؟نقل قول:
با سلام
ببخشيد اگر ممكنه يكي از دوستان مسير سيو بازي در ويندوز XP بزاره ممنون مي شم .
اسم مانیتورت چیه ؟ اسمشو بهم بگو اسم برند با اسم خودشنقل قول:
LG FLATRON F700Pنقل قول:
خب تموم شد دیگه... جای بحثی نداره. بالا و پایینش رو باید نوار مشکی سه سانتی بندازه چون مانیتورتون چهار در سه هست.نقل قول:
مرسی.دیگه راهش اینه که مانیتور باید عوض شه؟:41:نقل قول:
سلام به داداشای گلم
عیدتون مبارک
من بازی رو گرفتم ستاپ داشت و بعد از نصب کرک skirow رو از توی DVD خود بازی جایگزین کردم و پچ به همراه کرک رو هم از صفحه اول دانلود و نصب کردم منتها همه چیز خیلی کند هست و فقط منوی بازی روون اجرا میشه ، وقتی وارد بازی میشم خیلی کند پیش میره مخصوصا وقتی اسبم یورتمه میره یا دود به پا میشه مثل موقع شلیک توپ . رزولشن رو هم با کیفیت ها رو هم کم کردم اما برطرف نشد .
سیستمم هم فکر نکنم بد باشه :
Ram : 4G King 800 B
VGA : 4650 1G
CPU : AMD X4 720
اون فایل رجستری رو هم وارد کردم ولی خب هنوز مشکل داره Please F1 Me :19:
ممنون .
متاسفانه بله. دفعه بعد خواستین مانیتور بگیرین زووم کنین رو مانیتور های 16:9...نقل قول:
با توجه به اینکه کارت AMD - ATI دارین درایور AMD Catalyst 11.4 Early Preview رو نصب کنین.نقل قول:
اگه مشکل حل نشد صبر کنین برای اومدن پچ های بعدی...
نقل قول:
عزیز 4650 گرافیک آنچنان قدرت اجرای این بازی رو نداره!!!
من 4870 دارم و واسم تو بعضی صحنه ها به قول بچه ها برقی میشه تو res 1680*1050...
ال سی دی ها که 16:9 هستن دیگه؟؟نقل قول:
میخوام یه 19 اینچ بگیرم
دوستان کسی میتونه مارو یه راهنمایی بکنه؟
چجوری به achieve kill streak of killing 5 guards برسیم؟
منظورم اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که من اصلا نمیدونم در چه شرایطی باید این 5 نفر رو پشت سر هم بکشم... آیا باید 5 تا click پشت سر هم بکنم و 5 نفر رو بکشم؟ یا 5 نفر رو با اسلحه خاصی فقط بکشم؟
دوستان لطفا بگین آیا میشه نسخه pc رو آنلاین زد ؟ بدون کرک؟
عزیز کرک آفلاینش با فلاکت درست میشه بعد شما میخوای وصل بشی به سرور ubisoft و آنلاین بازی کنی؟نقل قول:
اگه بخوای نسخه پی سی رو آنلاین بازی کنی باید 17500 تومن ناقابل پول بدی!!!!!!!!
یعنی با اون کرک پست اول نمیشه؟
دوستان من تا 27 درصد(فکر کنم)رفته بودم بعد یه دونه از اون در کوچیک ها هست که کلی بپر بپر میکنی اخرش یه جا میرسی کلی پول هست رفتم بعد رفت تو لودینگ هرچی صبر کردم لودینگ رد نشد بعد اومدم بیرون حالا هم هروقت میرم یا ارور دنت سند یا دوباره تو لودینگ میمونه کسی نمیدونه مشکل چیه اگر هم نمیشه کاری کرد یکی از دوستان سیو 27 تا 30 درصد داره برام
بده ممنونش میشم
من حاضرم این پول بدم فقط چجوریشو میشه بگیننقل قول:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
C:\Documents and Settings\*******\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhoodنقل قول:
راستی تو xp فایله application data یه فایله hidden هستش
دوستان من این بازی رو خریدم ( 3 دی وی دی ) ، DLC هایی که میشه براش گرفت چیاس ؟
این عکس ارور بازی هستنقل قول:
آقایون سلام ببخشید که این سوال را می پرسم ولی مگه این بازی اومده؟ من خبر ندارم چون مکه بودم همین امروز اومدم یکی راهنمایی کنه
سلام زیارت قبول باشه.آره بازی یه هفته ای میشه که اومدهنقل قول:
با سلام
من از این نسخه های فشرده دانلود کردم الانم مشکل صدا دارم یعنی اصلا صدا تو بازی نمیادیه جایی نوشته بود برا این مشکل باید دو گیگ فایل دانلود کنم که اینجوری خیلی بده واصلا صرف نمیکنه،کسی راه حلی بهتری سراغ نداره خیلی ممنون میشم کمک کنید
باتشکر
دوستان که 30 درصد رفتند سیو را برای من بزارم ممنون
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم اون نسخه کم حجم سایت دانلودها رو بعد همه ی مراحلی که گفته بود رو هم درست رفتم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتقافی نمیفته بار ها هم تست کردم ولی اصلا با کلیک کردن روی ایکون بازی اتفاقی نمیفته
باید چکار کنم؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيز منم همين نسخه رو دانلود كردم و الانم دارم بازي مي كنم و تا 25% بازي رو رفتم مشكلي ندارم .
شما اول سيستم مورد نياز بازي رو چك كن ببين با سيستم خودت مي خونه يا نه ؟
بعدش نرم افزار جانبي مثل دايركس و بقيه نرم افزارهاي مورد نياز رو نصب كن انشاالله درست مي شه .
من اینقدر بازی روی pc نصب هست و همشون هم همین نرافزارا رو برا نصب نیاز داشتند پس مشکل چیز دیگه ای باید باشه:41:
بازی رو تو یه کامپیوتر دیگه چک کنین ببینین میشه یا نه...نقل قول:
همینی که دانلود کردم خیلی ها دانلود کردند مشکل زیاد داشته ولی تا حالا این مشکل رو کسی نداشتهنقل قول:
بازی رو تو یه کامپیوتر دیگه چک کنین ببینین میشه یا نه...
باید مشکل از pc خودم باشه
دوست عزیز سیوتا برام آپ می کنی؟نقل قول:
من فقط پارت دوم فشرده شده بازی رو از سایت دانلودها دانلود کردم ولی اصلا اکسترکت نمیشه ریپایر هم زدم درست نشد.
اگه همه پارتها رو دانلود کنم با هم ریپایر بزنم درست میشه؟
خواهش میکنم کمک کنید به زور با سرعت 128 3ساعت شده دانلودش کردم خیلی ضدحاله خراب باشه.:41:
3 الی 4 ساعت دیگه هم طول میکشه تا پارت اولشو داونلود کنم >اینطوری ریسک 4 ساعت دیگه هم دان کنم بعد فایلها خراب باشه
دوستان عزیز تجربیاتشون رو در اختیارمون بذارن.
خوب معلومه که اکسترکت نمیشه ! مگه میشه فقط پارت دوم اکسترکت بشه باید همه پارت ها رو دانلود کنینقل قول:
چشم دوست عزيزنقل قول:
متاسفانه روي سيستم مغازه دارمش . شب براتون آپ مي كنم .
Assassin’s Creed Brotherhood - Codex Edition Content Unlocker
مزیت ها:
- اضافه شدن Restored Memory در نقشه (Restored Sequence: The Da Vinci Disappearance در DNA - شامل 8 مموری)
- اضافه شدن دو مورد Templars Lair در نقشه (Templar Lair: Shopaholic بعد از اتمام سکانس دوم و Tempar Lair: Liquid Gold بعد از اتمام سکانس هفتم در DNA >> Secret Location)
- اضافه شدن Drachen Armor ,Altaïr's Robes ,Armor of Altaïr ,Florentine Noble Attire در Inventory >> Outfits (بعد از شروع بازی)
قبل از اجری این آنلاکر, بایستی پچ ورژن 1.1 رو نصب کرده باشین.
در صورتی که مواردی که عنوان شد رو در بعد از اجرای انلاکر نداشته باشین, فایل OPTIONS (ضمیمه شده) رو کپی کنین در XP به این مسیر:
C:\Documents and Settings\xxxxx\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
در صورتی که Vista یا 7 داشته باشین به این مسیر:
C:\Users\xxxxx\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
یعنی باید همه پارتها رو دان کنم بعد همه رو با هم اکسترکت کنم.نقل قول:
به نظر من دو تا پارت جدا هیچ ربطی به هم ندارن ولی اینطور که شما میگید با هم ربط دارن.
شاید شما فکر میکنید منظور من اینه که با همون یه پارت بازی رو اجرا کنم:31:نه عزیز فقط میخوام اکسترکتش کنم ولی نمیشه
نمیشهنقل قول:
بلدید با وینرار کار کنید؟؟؟
اگه بلدید تست کنید.
........
معلومه که اکسترکت نمیشه یه فایل ناقص که باز نمیشه اخه!
نقل قول:
همین الان نصبش کردم ولی وسطای بازی یکدفعه قفل کرد مجبور شدم بیام بیرون فکر کنم باید برم Patch 1.01 رو بالاخره بگیرمش.
راستی یه سوال : بعد از اجرای بازی یه کادر مستطیل شکل میاد وسط صفحه یه چیزی روش نوشته بعد میره تو بازی ، این کرک مال اسکیدروئه؟؟؟
الان یک ساعته گذاشتم نصب بشه.........3 تا دی وی دی..............هنو تازه اولیش تموم شد!
خیلی اذیت میکنه:13:
بــــلــــه.نقل قول:
دوستان من بازی رو نسب کردم و چند مرحله رو هم رفتم . اما الان که وارد بازی میشم بازی اصلا صدا نداره و و هیچ صدایی نمیده
تنضیمات صدا رو هم چک کردم درست نشد . ریستارت هم کردم درست نشد . از دوستان کسی این مشکل را داشه یا نه
کرک هم پست اول با آپدیت رو گرفتم و ریختم رو بازی
نسخه ریپک رو گرفتی یا نسخه کامل ؟؟ یا اصلا از بیرون خریدی ؟؟ چند تا DVD هست ؟نقل قول: