فقط میوه فروشی میری از کشاورز کیلویی300میخری3000میفروشی...یع نی سرمایه ات ده برابر میشه...:20:
Printable View
فقط میوه فروشی میری از کشاورز کیلویی300میخری3000میفروشی...یع نی سرمایه ات ده برابر میشه...:20:
بحث شما با اونیکه میاد مثلا 70 میلیون پول بهره ای میگیره فرق داره شما کل سرمایت همینقدره ولی اون بنده خدا اون الان گیر 70 تومنه که اومده همچین کاری کرده اون شاید الان 1 میلیارد سرمایه داشته باشه شاید 10 بار ورشکست شده باشه حالا از بحثت جدا نشی
در مورد ماشین اینکه ماشین هیچوقت سرمایه حساب نمیشه بعد اینکه شما باید یه کاری رو شروع کنی که تا آخر به پاش باشی رانندگی واسه یه شرکت یا هتل یا هرجای دیگه به نظر من با ماهی 3 تومن ارزش نداره تا کی می خوای اینکار رو ادامه بدی تا آخر عمر؟ نمیشه از این شاخه به اون شاخه بپری
ولی بنظر من یه هفته پاشو برو تهران فقط تو خیابونا بچرخ و امثال شغلها رو ببین جدا از اینکه اینجا دوستان مشاوره میدن شاید یه ایده هم به ذهنت رسید اینجور بهترم هست میای در مورد ایدت مشورت میکنی
من مهندس کامپیوتری رو میشناسم تو شیرزاز کشاورزی داره چند حلقه چاه داره تو کار واردات قطعات کامپیوتر هم هست فقط تو یه سال 300 میلیون برداشتی محصول داشته واسه همین بازم میگم نفروش حیفه بخدا سختیش رو کامل به جون بخر توسعه بده موفق میشی
دوستان كسي اينجا با تاسيس كارخانه آشنايي داره؟!
كلا چه مراحلي داره؟؟؟
هزينه تقريبي؟ مدرك خاصي ميخواد؟ مثلا كارخونه كوچيك واسه توليد نوشابه ، مربا ، خيارشور چه ميدونم از اين چيزا فقط يه خط توليدي راه بيفته!هركي اطلاعات دقيقي در مورد هركدوم داره خواهشا دريغ نكنه شديدا به كارخونه علاقه مند شدم!
من الان دارم مكانيك ميخونم ميخوام ببينم مدركش ربطي به اين موضوع داره يا نه ؟! اصلا اين كار مدرك خاصي ميخواد؟! واسه كاراي اداريش چقد پول ميگيرن؟!
برای این کار با یه مهندس صنایع غذایی تماس بگیر.من یکی رو میشناختم.البته یارو کلاه بردار بود.قرار بود برای ما وام بگیره.کلا برای تاسیس یک کارخانه انها یه طرح مینویسند.بعد برایت وام میگیرند.و...
فقط مواظب باش سرت کلاه نرود.
در ضمن کارخانه فقط خط تولید نیست.خرید وسایل.راه اندازی.پخش.مواد اولیه.و....حتما باید یک ادم خبره باشد
راستی واسه دوستانی که امکانش را دارند میگویم.درست هست که این ادم کلاه بردار بود.ولی حرف خوبی زد.
کارخانه ی فرش فرایز (سیب زمینی خلال شده منجمد) توی ایران فقط 1 یا 2 تا هست.مشتری اش هم زیاد هست.کسانی که توانایی اش را دارند اگر این کار را بزنند خیلی پر سود هست
ممنون دوست عزيز هيچ اطلاعي از هزينه ها نداري هزينه تقريبي براي نوشيدن اولين نوشابه : دينقل قول:
مثلا محدودش چجوريست بالاي 500تومنه؟؟؟
از دوستان كسي اطلاعات كامل در مورد يه كارخونه نداره هرچي شد شد كيك سانديس نوشابه آب معندي راني و الي ماشالله: دي فقط كارخونه باشه ميخوام تقريبي بدونم چه چيزايي ميخواد:20:
برادر جان کلا تولید تو ایران یه جورای کاری با ریسک بالاست ،شما میری با کلی بد بختی یه کارگاه یا کارخونه تاسیس میکنی تا میای به مرحله تولید میرسی میبینی یکی همون محصول رو وارد کرده داره زیر قیمت تمام شده شما عرضه میکنه.نقل قول:
برو تو خط بازرگانی ، البته اون هم به این راحتی ها نیست ، نیاز بازار رو بدونی شبکه فروش خوب داشته باشی ببینی تو کاری کاری که وارد میشی چه رقیبایی داری اصلا میتونی باهاشون رقابت کنی یا نه ؟(یه چیزی مثل مافیا !!!)
من به واسطه شغلی که دارم میگم کار تولیدی رو دورش رو خط بکش.
ممنون دوست عزيز خوب خودم همون وسيله رو وارد ميكنم :دي
جدا از شوخي بدجوري به كارخونه علاقه مند شدم ميخوام هرجور شده يه خط توليد راه بندازم البته الان نه ها يه چن سال بعد فقط سوالم اينه واسه كارخونه چه چيزايي لازمه؟؟؟مدرك؟؟؟مجوز؟؟؟ چي؟؟؟
من الان مهندسي مكانيك ميخونم واسه تاسيس كارخونه اصلا مدركش لازمه؟! اگه لازم نيست الكي نخونم!
بعد هم مراحل اداريش چجوريه؟! هزينه تقريبي يه كارخونه هم بگيد بد نيست
در آخر اصلا كاري به سود و زيانش ندارم فقط ميخوام بدونم چجوري ميشه صاب كارخونه شد همين
بازم تشكر از دوستاني كه كمك ميكنن:40:
مدرك مهندسي مكانيك براي كارخونه دار شدن به درد نمي خورهنقل قول:
عموما كارحانه ها نيازمند مدرك تحصيلي (براي تاسيس )نيستن اما كارخانه هاي دارويي بايد سهامدارانشون مدرك مرتبط و تخصصي داشته باشن
براي كارخانه هاي مواد غذايي و نوشيدني شما نياز به مجوزهاي از قبيل مجوز بهداشت داريد كه مجوزهاي سختي نيست و سريع و با كمي خرج ميشه گرفت كلا براي تاسيس كارخانه در اين زمينه ها مجوز و مدرك كمترين رده اهميت قرار دارن
هزينه تقريبي هم بسته به كار شما داره ، شما صحبت از كارخانه مي كنيد ! اما خب براي اول كار كارگاه هم براتون كافيه اما كارخونه مواد غذايي يا نوشيدني در حد متوسط حدودا 1 تا 2 ميليارد سرمايه اوليه مي خواد
ما یه مشتری داشتیم میخواست همسن کار رو کنه اما باید یا جانباز باشی با درصد بالا یا فرزند شهیدی ایثارگری (یه چیزی تو این مایه ها)نقل قول:
به نظر من شما برو دکه روزنامه فروشی ها پره ازین ایده ها بهت میدن که چه کارایی میتونی کنی با پولت !
موفق باشید
براي تاسيس كارخونه نيازي به جانباز بودن و اين حرف ها نيستنقل قول:
براي يك سري محصولات مجوز لازمه مثل مجوز بهداشت براي يه سري محصولات هم هيچ چيزي نمي خواد
واسه كارخونه هم اگه پول داري اب معدني خيلي خوبه اوضاعش الان ، خود خط توليد 1-2 تومن هزينش ميشه امتياز چشمه هم بسته به ژر ابي و كم ابيش حدود 1-4 تومن هزينش هست
حتي اگه الان ژول داشته باشي من يه كورد اكازيون سراغ دارم با 4 تومن كارخونه و امتياز ابشو مي خواد بفروشه
با 4 میلیون تومن؟؟؟نقل قول:
نه دوست عزیز
منظورشون 4 میلیارد تومن بود
سلام دوستان
من توی شیراز یه کار خوب می خوام شروع کنم و سود دهی بالایی داره اگر کسی شیراز هست می تونیم با همدیگه کار کنیم
اگر مغازه ای داخل جاده بوشهر ( در شیراز) یا صنایع (در شیراز) دارید که دیگه بهتر
پیغام بزارید اگر کسی دنبال کار هست توی شیراز
با سلام
دوستان قصد تاسیس یه آزانس هواپیمایی تو تهران رو دارم
ممنون میشم که کمک کنید
چه کارهایی باید انجام بدم ؟
چه مجوزهایی باید بگیرم ؟؟؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید
:):):):):):):):):)
امنیتش یادت نره . یهو دیدی ریختن دخلتو خالی کردن دخل خودتم اوردن! جاهای خلوت اینجوریه.:41:نقل قول:
من چند تا tv از دبی میخام بیارم برای مغازم.
حالا فاکتور خرید که ندارم، باید کارت سبز داشته باشم تا تعزیرات گیر نده!!!
برای هر tv چقدر باید به گمرک بدم؟
سلام دوستان.
اینجوری که من تا الان دیدم اینجا همه افکار دور و بره کافی نت و گیم نت میگرده.
البته دوستانی هم هستند که دستی بر آتش دارند و پیشنهادات بدی هم نمیدن.
من یک رز.مه کلی از خ.دم میدم تا دوستان بتونن مشاوره ای به من هم بدن.
لیسانس دارم ولی کارم هیچ وقت ربطی به رشتم نداشته.
زمان دانشجویی تدریس میکردم تو خیلی از مبحث های کامپیوتر.
کار سخت افزار و نرم افزار میکردم زمان دانشجویی
یک شرکت تبلیغاتی داشتم زمان دانشجویی که تو شهرستان قد بخور نمیری در میاورد (اصلا اون کارو دوست نداشتم)
مشاوره صنعتی دادم. طرح توجیهی نوشتم (هنوزم میتونم بنویسم) و به همین دلیل از اصول حسابداری و دیگر مفاهیم مدیریتی و صنعتی آشنام.
چند سالی مدیر فنی کارخونه ای بودم و از لحاظ کارهای فنی و ماشین آلات تجربه دارم
مدیر تولید بودم با 30 نفر پرسنل.
مدیر کارخانه بودم.
به کامپیوتر کاملا مسلطم. برنامه نویسی دیتابیس با ویژوال بلدم و طراحی وب
فتوشاپ رو کاملا حرفه ای مسلطم و زمان دانشجویی تدریس میکردم
به امور صنعتی از همه لحاظ چه تئوری و اداری و چه اجرایی و عملی واردم
کارت بازرگانی دارم ولی تا حالا کار بازرگانی نکردم ولی دوستان زیادی در این زمینه دارم که عموما صادرات میکنند بیشتر. .ولی از امور اداری تجارت خارجه (صادرات و واردات) اطلاعات کامل دارم و پروسه ها رو کامل میشناسم.
زبانم هم خوبه.
شرمنده زیادی شد....
و حالا مشکل اینه که به علت بابا شدنم و غریب بودن خانومم در شهرستان ما و اجبار ایشون باید برم به شهرستان اونا (شاهرود) اونجا هم از نظر صنعتی وسطح حقوقی خیلی بده! و ضمنا من کسیو نمیشناسم و خیلی هم دوست دارم خودم واسه خودم یک کاری بکنم. از نظر تامین سرمایه هم تا 20 تومن آماده دارم.
حالا پیشنهاد شما چیه؟ یعنی بعد از این همه کارکردن و تجربه برم مغازه بزنم؟ حالا بزنم چی باشه؟ خیلی گیج شدم.
با توجه به علاقه خودم به امور تجاری (درکنار صنعت که اینجا توجیح نداره) از دوستان فعال در این زمینه واقعا درخواست همفکری دارم.
با سلام
دوستان کسی نمیتونه کمکی در مورد آژانس کمکی کنه؟؟؟
اگه سایتی چیزی هست که روال کاری رو زده پیدا کردید ممنون میشم بزارید
خوب شما که توی خبر آگهی بدی که خیلی بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابنجا مگه چندتا شیرازی سرمایه گذار میاد تو سایت
اصلا ارزش نداره از دوبی بیاری قیمتش فرق آنچنانی نداره با ایران ضمن اینکه گارانتی اونا اینجا اعتبار ندارهنقل قول:
مثلا یه تلوزیون 1.500 اینجا اونجا میدن 1.450 یا نهایتا 1.400
اگه آشنا داری بده لنج برات قاچاقی بیاره (بر دوبی)
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------
جاهای شلوغشم بعضا همینجوریه:41:نقل قول:
من با تولیدی تو ایران مخالفمنقل قول:
والا کار خوبش رو نمیدونم ولی تو فکر این نباش که بگذاری بانک سودشو بخورینقل قول:
تورم الان به گفته آقایون 12.5 درصد سالیانه هست (گرچه بیشتر از این حرفاست)
ما اگر تورم رو 10 درصد فرض کنیم و شما 70 تومن داشته باشی یک سال بعد درسته 70 میلیون تو حساب بانکیتون هست اما 10 درصد از ارزش واقعیش کم شده
میتونی سود بانک رو بگیری دست بهش نزنی تا ارزش پولت حفظ بشه
در مورد حساب طلا و این چیزا اطلاع دقیقی ندارم اما میدونم بانک هم جایی نمیخوابه که آب زیر پاش بره
حالا دیگه خود دانی
این کارا فرهنگ خاص خودشو میخواد خیلی زحمت دارهنقل قول:
مثلا طرف از کرمانشاه توت فرنگی میبره تهران که بفروشه مثلا کیلویی 500 و حتی قیمت هم میگیره روز قبلش اما فردا وقتی رسید میبینه شده 350 که حتی کرایش هم در نمیاد خیلی هم نمیتونه صبر کنه که قیمت شاید دوباره بره بالا جنسش خراب میشه
این یکی از مشکلاتشون هست غیر از اینکه با تک تک مشتریهاش هم سر قیمت باید دعوا هم کنه
در کل باید خیلی زرنگ باشی کمی دروغ بگی و ... خلاصه روحیاتت باید سازگار باشه
زمینتو چهار دست و پا بچسب اگه مشکل آبیاری نداریدنقل قول:
شما که میگی سالی 30 درآمد گیرت میاد در آینده ، حالا 30 تومن نه 15 تومن
زحمت زمین کشاورزی هم معمولا زیاد نیست بیشتر فصلیه
الان نه فکرت درگیر چک هست نه طلبکار نه اینکه جنس رو بردن پولشو بدن یا ندن
دنبال درد سر میگردیا
ای بابا این فکرای عجیب غریب چیه دیگهنقل قول:
زمین ارزش افزوده داره امسال 70 ارزش داره سال آینده 80 میلیون
ماشین یه کالای مصرفی هست امسال 40 ارزش داره 3 ماه دیگه 35 میلیون معلوم هم نیست تا سال آینده چه به سرش بیاد
یه خورده آینده نگر باشید
بهترین کار کامپیوتری چه کاری هست ؟
قبول دارم 100%نقل قول:
70 - 80 میلیون سرمایه . درآمد: سالی 15 میلیون . ینی ماهی 1.200.000 تومن. تازه اونم بعد از 4 سال. کمه انصافا. میشه کارای بهتری کردنقل قول:
شما که میگی سالی 30 درآمد گیرت میاد در آینده ، حالا 30 تومن نه 15 تومن
وجداناً خودتون بودید همین کار کشاورزی رو ادامه میدادین؟
نقل قول:
الان نه فکرت درگیر چک هست نه طلبکار نه اینکه جنس رو بردن پولشو بدن یا ندن
من ماشینو فقط به عنوان مثال گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این پول میشه به جای 4 سال پوسیدن ، یه تولیدی گنده ی لباس زد و از همون روز اول پول پارو کرد. ضمن اینکه گفتم همین الان یه وام 10 میلیونی دارم که فقط پرداخت قسطاش برام مونده
شما فرض کنید روزی 200 تا لباس (مثلا مانتو) بدوزیم و بفروشیم و از هر کدومش 5000 تومن کاسب بشیم ، میشه باز همون ماهی 30 میلیون
خیلی مثالا میتونم بزنم
رستوران (شاید کمی متفاوت تر. مثلا رستوران ژاپنی. یا رستوران با غذاهای هندی و عربی)
خریدن ماهی از بندرعباس ، بسته بندی ، فروشش در تهران
یا اصلا یه ماهی فروشی معمولی. ماهی رو میخری کیلویی 5 تومن ، میفروشی 8 تومن. روزی 200 کیلو بفروشی میشه روزی 600 هزار تومن سود خالص
آموزشگاه رانندگی
آموزشگاه زبان
...
همه شون میتونن درآمد خوب داشته باشن
همه ی اینایی که گفتی روی کاغذ و توی ذهن و با جمع کردن دوتا عدد خیلی خوب و باب میلتون درمیاد و دورنمای خیلی خوبی توی ذهنتون بوجود میارهنقل قول:
اما واقعا در عمل باید ببینی چند مرده حلاجی یکی از اقوام ما توی بورس الکتریکی ها یه مغازه داره اتفاقا یکی از سرشناس های بازار هم هست سرمایه ای که گذتشته توی کار تقریبا 400 تا 500 تومن میشه اما خرج دررفته ماهی 3 بیشتر براش نمیندازه
من اگر جای شما بودم نصف زمین رو نهال میکاشتم نصفش رو مثلا سبزی یا هر چیزی که فصلی ثمر بده یا گندم که دولت بخرتش
توی این مدت با مغازه پدر بزرگ و این نصف زمین یجوری گلیمم رو از آب میکشیدم بیرون بعد از 4 سال که درختها ثمر داد اگه دوست داشتی اون نصف دیگه رو نهال میزنی دوست نداشتی بازم همین روال رو طی میکنی
سعی کن طمع ورت نداره کدوم ماهی فروشی روزی 600 تومن درآمد داره یهنی ماهی 18 میلیون اینجور حساب کردن فقط رو کاغذ جور در میاد نه عمل (اینو کلی گفتم) در مورد تولیدی و رستوران هم صداق هست
بنظرم اگه دوست داری دست به کار دیگه ای بزنی برو مشاغل مورد نظرت رو لیست کن و برو تو بازار از صاحب مشاغل بپرس که مشکلاتشون و محاسن کارشون چیه کم و زیاد یه چیزی دستت میاد
نقل قول:
شما توی تهران نیستی از قیمت ها خبر نداری.برای دوختن روزی 200 تا مانتو به کلی وسایل نیاز داری با 4 تا چرخ خیاطی که کار درست نمیشه.کلی خیاط که دست مزد هر کدام +پول خرید پارچه+هزینه نگهداری و تعمیر چرخ +پول طراح لباس +دورریز +هزینه اجاره و رهن تولیدی که کلا توی تهران اجاره ها خیلی بالاست رو باید از جیبت بدی.بعد الان توی تهران مانتو فروشی پر هست.توقع نداشته باش هر روز 200 تا مانتو بزنی همون روز هم عین 200 تاش رو ازت بخرند جیرینگی پول نقد بهت بدهند.اولا باید کلی اشنا پیدا کنی.بعد از کارت خوشششون بیاد.بعد اگر خواستند مثلا 50 تاش رو بخرند بعد یه چک میدهند که ایا پاس شود یا نشود.خودت هم اگر بخوای توی مغازه خودت بفروشی اون 70 ملیون رو فقط باید بدهی رهن مغازه.توی تهران هم که هر روز یه چیزی مد میشه لباسات اگر بمونه دیگه کسی نمیخره ازت.
برای رستوران هم رستوران چینی و.. توی پایین شهر که نمیگیره.بالای شهر هم 70 ملیون رو که بدی پول رهن کلی هم باید بذاری روش بدی اجاره.
پیشنهاد میکنم اول یه سری به تهران بزن.اجاره مغازه و دستمزد شاگرد و... رو بپرس.بعد تصمیم به کار بگیر
سلام
اینجا همه میگن اطلاعات کامل بدین تا بشه همفکری کرد من یک رزومه کامل نوشتم هیشکی تحویلمونم نگرفت!
ولی از شوخی گذشته اینجا همه میگن چکار نکنی!
دوستان با تجربه از شغل خودشون اگه بگن بهترین راهنمایی میتونه باشه.
نگران زیاد شدن دست هم نباشید.
در مورد تولید صنعتی هم اگه هرکدوم دوستان سوال دارن بپرسن تا حد اطلاعاتم کمک کنم خوشحال میشم.
با سلام دوستان خودم یه چیزایی پیدا کردم
همینا درست هست
آييننامه تأسيس و نظارت بر آژانسهاي مسافرتي و جهانگردي
7/3/1358آييننامه تأسيس و نظارت بر آژانسهاي مسافرتي و جهانگردي
1358.03.07
هيأت وزيران دولت موقت انقلاب اسلامي در جلسه مورخ 58.3.7 بنا به پيشنهاد شماره 14.1366 مورخ 1358.2.24 وزارت اطلاعات و تبليغات بهاستناد بندهاي ش و ع ماده يك و ماده شش قانون تأسيس وزارت اطلاعات و جهانگردي آييننامه تأسيس و نظارت بر آژانسهاي مسافرتي و جهانگرديرا به شرح زير تصويب نمودند.
ماده 1 - تأسيس آژانس مسافرتي و جهانگردي يا شعبه آن به وسيله هر شخص حقيقي يا حقوقي موكول به گرفتن پروانه طبق مقررات اين آييننامهاست.
ماده 2 - آژانس مسافرتي داراي دو نوع فعاليت است.
الف - ترابري هوايي، صدور بليت مسافرت هوايي، ذخيره جا، صدور بارنامه و يا هر گونه اقدام ديگر مربوط به ترابري هوايي مسافر و كالا را انجامميدهد.
جهانگردي كه خدمات لازم در زمينه تنظيم برنامه مسافرت افراد و گروهها و گشتهاي داخلي و خارجي زميني و درايي و هر گونه فعاليتها و خدماتجهانگردي را براي جهانگردان داخلي و خارجي انجام ميدهد.
ماده 3 - هر گاه درخواست كننده پروانه شخص حقيقي باشد وجود شرايط زير لازم است.
الف - تابعيت ايران
ب - حداقل 30 سال سن
ج - داشتن اهليت قانوني و نداشتن شهرت به فساد اخلاق و پيشينه محكوميت كيفري كه موجب سلب حقوق اجتماعي باشد.
د: حداقل 5 سال سابقه كار مسئوليتدار در امور مربوط به ترابري هوايي يا جهانگردي (براي فعاليت بند الف يا بند ب ماده 2) و در مورد فارغالتحصيلانآموزشگاه ها و مدارس رسمي جهانگردي داخلي يا خارجي كه مورد تأييد كميته موضوع ماده 7 اين آييننامه باشد سه سال سابقه كافي است.
ه: تسليم تضمين قابل قبول از قبيل چك يا سفته يا سپردن وثيقه ملكي به مبلغ 5 ميليون ريال.
و: ارائه محل مناسب با نوع فعاليت براي دفتر آژانس به تأييد كميته موضوع ماده 7 اين آييننامه بر اساس دستورالعمل مربوط.
تبصره 1: دفتر آژانس منحصراً بايد در محل ارائه شده دائر گردد.
تبصره 2: مبلغ تضمين قابل قبول يا وثيقه ملكي موضوع بند ه ماده سه هر سه سال يك بار توسط كميته موضوع ماده 7 اين آييننامه با توجه بهشاخص قيمت كالاها و خدمات كه از طرف بانك مركزي منتشر ميشود تعيين خواهد شد.
تبصره 3: در صورتي كه درخواست كننده پروانه سفته يا چك فاقد تاريخ به عنوان تضمين تسليم نمايد بايستي پرداخت مبلغ مندرج در آن از طرفشوراي آژانسهاي مسافرتي در ظهر سفته يا چك تسليمي تعهد و تضمين گردد و به همراه آن از طرف متقاضي فرم مربوط وكالتنامه بلاعزل (مبني برحق وصول بدون قيد و شرط مبلغ تضمين در وجه وزارت اطلاعات و تبليغات) را تكميل و امضا نمايد.
تبصره 4: هر گاه درخواست كننده پروانه شخص حقوقي باشد داشتن شرايط بندهاي الف و ه مذكور در اين ماده الزامي است. مدير عامل و اعضايهيأت مديره بايد فاقد پيشينه محكوميت كيفري مؤثر باشند.
ماده 4 - در مواردي كه درخواست كننده پروانه شخص حقيقي و فاقد شرايط مندرج در بند ماده 3 باشد بايد يك نفر از به عنوان مدير فني معرفي كندمدير فني بايد علاوه بر شرايط مذكور در اين ماده پيشينه محكوميت كيفري مؤثر نداشته باشد.
ماده 5: در مواردي كه درخواست كننده پروانه شخص حقوقي باشد بايد يك نفر را به عنوان مدير فني معرفي كند. مدير فني بايد داراي شرايط مندرجدر ماده 3 به استثناي بندهاي "ه" و "و" آن باشد.
مدير عامل يا هر يك از اعضاي هيأت مديره با داشتن شرايط مذكور ميتوانند به عنوان مدير فني نيز معرفي شوند.
تبصره 1 - در مواردي كه مدير فني شرايط مندرج در اين آييننامه را از دست بدهد يا محجور شود دارنده پروانه بايد حداكثر ظرف يك ماه مديرفني ديگري را كه واجد شرايط مذكور باشد به كميته معرفي كند در غير اين صورت از ادامه كار آژانس تا معرفي مدير فني جديد جلوگيري خواهد شد.
تبصره 2 - هرگاه دارنده پروانه آژانس مسافرتي تمام يا يكي از شرايط مندرج در اين آييننامه را از دست بدهد از ادامه كار آژانس جلوگيري خواهدشد.
ماده 6: يك نفر نميتواند مديريت فني بيش از يك آژانس مسافرتي را همزمان بر عهده گيرد و خدمت او بايد به طور تمام وقت باشد.
اشتغال مدير فني و آژانس مسافرتي داراي دو نوع فعاليت و همچنين اشتغال آژانس مسافرتي به يك يا دو نوع از انواع فعاليتهاي مذكور در ماده 1 بلامانعاست.
ماده 7: به منظور صدور پروانه تأسيس، تعليق يا لغو پروانه آژانسهاي مسافرتي نظارت بر فعاليت آنها و همچنين رسيدگي به شكايات از آژانسها وتخلفات آنها كميته آژانسهاي مسافرتي مركب از نمايندگان وزارت اطلاعات و تبليغات، سازمان هواپيمايي كشوري و هواپيمايي ملي ايران رييس يا دبيرسنديكاي آژانسهاي مسافرتي در وزارت اطلاعات و تبليغات تشكيل ميگردد و شركت آنان در رأي به شرح زير است:
1 - در مواردي كه كميته براي صدور پروانه تأسيس تشكيل ميشد از رييس يا دبير سنديكا فقط براي اداي توضيح دعوت به عمل ميآيد. در اين مورددبير يا سنديكا داراي حق رأي نيست.
2 - در مواردي كه كميته براي تعليق يا لغو پروانه يا رسيدگي به شكايات تشكيل ميشود از نماينده هواپيمايي ملي و مدير آژانس مربوط براي ادايتوضيح دعوت به عمل ميآيد. نماينده هواپيمايي ملي و مدير آژانس در اين مورد داراي حق رأي نميباشند.
ماده 8: كميته حداقل سه ماه يك بار تشكيل جلسه ميدهد،تصميم كميته به اكثريت آرا معتبر است.
ماده 9: در دان پروانه آژانسهاي مسافرتي، كميته به ضرورتهاي گسترش صنعت جهانگردي و ترابري هوايي و تقويت آژانسها و برقراري تناسب ميانشمار مسافران و جهانگردان و شمار آژانسهاي مسافرتي توجه نموده و بر اساس شرايط مقرر در اين آييننامه ضوابط لازم تعيين خواهد نمود.
ماده 10 - وظايف كميته به شرح زير است:
الف - رسيدگي و تصميمگيري در مورد درخواستهاي صدور پروانه آژانسهاي مسافرتي و يا گشايش شعبه آژانس، درخواستها بايد طبق اين آييننامهتكميل و به وزارت اطلاعات و تبليغات تسليم گردد، تقاضاي تأسيس آژانس مسافرتي بايد ظرف يك ماه به كميته آژانسهاي مسافرتي ارجاع شود. كميتهموظف است ظرف سه ماه نظر خود را دائر به رد يا قبول درخواست اعلام نمايد.
ب: نظارت مستمر بر فعاليتهاي آژانسهاي مسافرتي و بازرسي از آنها.
ج: رسيدگي و تصميمگيري در مورد شكاياتي كه از آژانسها يا شعبههاي آنها ميرسد.
د: صدور اخطار كتبي يا تعليق تا سه ماه يا لغو پروانه آژانس يا شعبه آن.
ه: بررسي گزارشهاي بازرسان منتخب كميته و تصميمگيري در مورد آنها.
تبصره: در تعيين و تشخيص ضوابط كميته به دستورالعملهاي وزير اطلاعات و تبليغات و حسن شهرت و سرمايه و سابقه و تجربه كاردرخواستكنندگان و همچنين انتخاب محل مناسب و تجهيزات آن و يا توجه به احتياجات ناحيه يا شهر يا كشور در مورد تأسيس آژانسهاي جديد توجهخواهد كرد.
ماده 11: تصميم كميته از طريق سازمانهاي دولتي مربوط به اجرا گذاشته خواهد شد پروانه آژانس مسافرتي با امضاي دو تن از مقامات مسئولوزارت اطلاعات و تبليغات و سازمان هواپيمايي كشوري صادر ميشود و تصميم تعطيل موقت و يا لغو پروانه آژانس حسب مورد به وسيله سازمانهايمربوط از طريق درج در روزنامههاي كثيرالانتشار به آگاهي عموم خواهد رسيد.
ماده 12: در موارد تعليق پروانه آژانس مسافرتي يا شعبه آن موظف است از تاريخ ابلاغ تعليق تعهدات تازه ايجاد و قبول نكند و ضمن تكميل امور وتعهدات نيمه تمام نسبت به استرداد بليط و اوراق بهادار مسافرتي طبق مقررات مربوط اقدام نمايد. در صورت عدم رعايت مراتب مذكور پروانه مربوطلغو خواهد شد.
ماده 13: هر گاه آژانس مسافرتي يا شعبه آن بيش از سه ماه بدون عذر موجه تعطيل باشد كميته پروانه آن را لغو خواهد كرد.
ماده 14: آژانس مسافرتي مكلف است حداكثر ظرف سه ماه از تاريخ صدور پروانه آغاز به كار كند در غير اين صورت پروانه آن لغو ميشود و هر گاهپس از آغاز به كار از ادامه فعاليت منصرف گردد كميته حداكثر شش ماه مهلت براي شروع مجدد به كار به آژانس ميدهد در صورتي كه در مهلت مقررشروع به كار نكند پروانه آن لغو خواهد شد.
ماده 15: هر گاه دارنده پروانه آژانس مسافرتي فوت شود در صورتي كه بين ورثه شخص واجد شرايط درخواست پروانه كند با موافقت ساير ورثهحداكثر ظرف سه ماه از تاريخ موافقت وراث پروانه آژانس مسافرتي به نام او صادر خواهد شد و تا صدور پروانه كه حداكثر از يك سال تجاوز نخواهدكرد ادامه كار مدير فني قبلي و آژانس مسافرتي به تشخيص كميته فني بلامانع است در غير اين صورت و همچنين انحلال شخص حقوقي كه به موجبقانون قطعي شده باشد سبب لغو پروانه خواهد بود.
ماده 16: انتقال پروانه آژانس مسافرتي با رعايت مقررات اين آييننامه و با تأييد كميته مجاز است به شرط آن كه انتقال گيرندگان يا انتقال گيرنده اعماز حقيقي يا حقوقي شرايط مندرج در اين آييننامه را داشته باشند ولي در هر حال پروانه آژانس مسافرتي با رعايت مقررات اين آييننامه و يا تأييد كميتهمجاز است به شرط آن كه انتقالگيرندگان يا انتقال گيرنده اعم از حقيقي يا حقوقي شرايط مندرج در اين آييننامه را داشته باشند ولي در هر حال پروانهآژانس با توافق انتقالگيرندگان به نام يك نفر از آنان صادر ميشود. در غير اين صورت پروانه آژانس ملغي است.
ماده 17: در سر لوحه نامهها و مكاتبات آژانسهاي مسافرتي بايد نام و نشاني كامل مبلغ سرمايه و شماره و نوع پروانه ذكر شود.
ماده 18 : آژانس مسافرتي بايد در آغاز فعاليت خود فهرستي از افراد شاغل خود را با ذكر مشخصات فردي و شغلي در اختيار وزارت اطلاعات وتبليغات و سازمان هواپيمايي كشوري قرار دهد و هر نوع تغييرات بعدي را نيز ظرف يك ماه اطلاع دهد.
ماده 19: آژانس مسافرتي مكلف است اطلاعات لازم را كه از سوي وزارت اطلاعات و تبليغات يا سازمان هواپيمايي كشوري درباره فعاليت آنخواسته ميشود در اختيار بگذارد.
آژانسهاي مسافرتي حسب مورد موظف به رعايت مقررات و دستورالعملهاي هر يك از مراجع ياد شده در زمينه فعاليت خود هستند.
ماده 20: اعتراضات رسيده در مورد تصميمات كميته آژانسهاي مسافرتي در كميته عالي متشكل از مقامات زير و بنا به دعوت وزير اطلاعات وتبليغات مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت.
1 - وزير اطلاعات و تبليغات.
2 - معاون وزارت راه و ترابري و رييس سازمان هواپيمايي كشوري.
3 - مدير عامل شركت هواپيمايي ملي ايران.
تبصره 1: رأي وزير اطلاعات و تبليغات براي تصميمگيري كميته عالي ضرورت دارد و تصميم كميته عالي به اكثريت آرا معتبر است كميته عاليميتواند از شاكي براي اداي توضيحات دعوت كند.
ماده 21: از تاريخ تصويب اين آييننامه آژانسهاي مسافرتي كه تا تاريخ 21 بهمن ماه 1357 طبق آييننامه حمل و نقل هوايي مصوب 16 تيرماه1346 هيأت وزيران اجازه فعاليت اخذ نمودهاند و همچنين آژانسهاي موجود از هر نوع كه بخواهند به فعاليت خود ادامه دهند مكلف هستند ظرف سهماه مدارك لازم را براي بررسي در اختيار وزارت اطلاعات و تبليغات قرار دهند. مدارك مزبور بايد ظرف يك ماه از تاريخ وصول براي رسيدگي به كميتهآژانسهاي مسافرين فرستاده شود. كميته موظف است ظرف دو ماه تصميم خود را درباره نوع آژانس تأييد يا اصلاح پروانه اعلام دارد هر گاه آژانسهايمذكور ظرف مهلت مقرر كه شش ماه پس از ابلاغ تصميم كميته آژانسهاي مسافرتي ميباشد وضع خود را با مفاد اين آييننامه تطبيق ندهند و نواقصخود را رفع نكنند پروانه يا لوحه آنها لغو خواهد شد.
ماده 22: مؤسساتي كه به فعاليتهاي غر از موضوع اين آييننامه اشتغال دارند به هيچ عنوان نبايد از نام آژانس مسافرتي و توريستي يا جهانگردياستفاده كنند.
ماده 23: هر گاه آژانسهاي مسافرتي از رعايت مقررات مندرج در اين آييننامه تخلف نمايند پروانه آنها ملغي و از كار آنان جلوگيري خواهد شد.
ماده 24: شهرباني جمهوري اسلامي ايران و ساير مراجع مربوط مكلفند به تقاضاي وزارت اطلاعات و تبليغات از ادامه كار اين قبيل آژانسهاجلوگيري نمايند.
ماده 25: از تاريخ تصويب اين آييننامه كليه مقررات و آييننامههاي مغاير با آن لغو ميگردد.
آقا با 2 - 3 میلیون هم میشه کاری کرد ؟
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوستان....به امید خدا میخوام یه گیم-کافی نت بزنم...حالا میخوام بدونم برای مجوز باید چیکار بکنم ؟ کجاها باید برم ؟ اگه بخوام نمایندگی یه شرکت (مثلا شرکت های adsl یا کامپیوتر) بگیرم باید چیکار بکنم ؟
ممنون میشم کمک کنید :11:
سلام دوستان
من در حال حاضر در اهواز مشغول کار در یک ارگان دولتی هستم که بصورت رسمی استخدام شدم . به علت گرفتن وام زیاد حالا حقوقم شده ماهی صدو پنجاه هزار تومن که باید صد و ده هزار تومن بذارم روش که قسطامو بدم . با یه شغل دوم با در امد ماهی تقریباً چهارصد هزار تومن بر این مشکل غلبه کردم اما بخاطر آب و هوای خیلی خیلی خیلی خیلی ..... خیلی بد اهواز میخوام به شهر زیبای خودم شیراز منتقل بشم که با انتقالم موافقت شده .لازم به ذکره که من فقط تا برج سه 91 قسط دارم و بعدش از شر صد و شصت تومن از قسطا خلاص میشم . حالا برای رفتن باید ریسک کنم چون مطمئن نیستم که توی شیراز هم یه شغل دوم مثل این که الان دارم گیرم بیاد ولی امید به لطف خدا دارم خیلی زیاد.نظرتون چیه ؟ برم ؟ بمونم ؟ اینم بگم که خیلی از زندگی تو اهواز ناراضی هستم چون هواش خیلی بده : یه روز گرما یه روز گرد و خاک ، یه روز یه چیز دیگه....تورو خدا کمک کنید تصمیممو بگیرم
من می خوام تو یک نمایندگی بیمه کوچیک کار کنم. (صاحبش نه ، به عنوان کارمند دفتری می خوام استخدام شم) به نظر شما وقت تلف کنیه یا میتونه سابقه کاری خوبی برام باشه؟)
می ارزه که به طور مداوم به عنوان شغل انتخابش کنم؟
سلام ، با توجه به اینکه شغل اصلی من هم بیمه هست موارد زیر به نظرم میتونه کمک بکنه به شما :نقل قول:
من می خوام تو یک نمایندگی بیمه کوچیک کار کنم. (صاحبش نه ، به عنوان کارمند دفتری می خوام استخدام شم) به نظر شما وقت تلف کنیه یا میتونه سابقه کاری خوبی برام باشه؟)
می ارزه که به طور مداوم به عنوان شغل انتخابش کنم؟
بستگی دار به اینکه اون نمایندگی :
1- برای کدوم برند بیمه باشه
2- درجه چندم باشه ( نماینده های قوی درجه یک ، متوسط درجه 2 و ضعیف درجه 3 ) که البته درجه یک ها معمولا کارمند صدور با تجربه استخدام می کنند /
سابقه ی کاری خوبی هست برای اخذ نمایندگی بیمه ، اما صرف کارمند نمایندگی بیمه بودن شغلی نیست که جای پیشرفت داشته باشه مگر اینکه از لحاظ مالی چشمگیر باشه ( که اون هم معمولا برای کارمندان صدور با تجربه خوب هست ) .
به طور کل من بازاریابی بیمه رو پیشنهاد میکنم چون واقعا جای پیشرفت داره و بیمه هایی مثل مسئولیت ساختمان سازی و آتش سوزی با توجه به کارمزد بالایی که دارند پورسانت خوبی رو نصیب بازاریابان بیمه میکنند ، البته با توجه به پایین بودن فرهنگ بیمه در جامعه ی ما ، کار خیلی راحتی نیست اما با تجربه و روابط عمومی مناسب و نیز مطالعه در این زمینه میشه در حد عالی موفق بود /
سلام به نظرتون با اين حجم پول چه كاري ميتونيم انجام بديم كه بشه باش خوب پول دراورد. من نظرم شراكت و ساخت و سازهه و يا به نظرتون خريد مغازه. منتظر راهنماييتون هستم
شما اول ببین چه کاری رو دوست داری و تن انجام چه کاری رو دارینقل قول:
چیز دیگه ای که خیلی خیلی مهمه تجربه شما در اون ضمینه هست
600 تومن پول کمی نیست پشتوانه خیلی خوبی هم هست اما چه بسا نداشتن تجربه در کاری که مشغول اون میشید ممکنه خیلی از پول شما رو به هدر بده
فقط پولتون رو تو بانک نگذارید که بهرشو بگیرید
ساخت و ساز يك راه عالي در حال حاظر هستنقل قول:
با بحران شديد مسكن كه به اين زودي ها هم فروكش نمي كنه سود بسيار عالي مي تونيد در بياريد
اگر توانايي و اشنايي با بازار مالي و توان ريسك كردن داريد سرمايه گذاري در ارز و طلا هم الان مي تونه سود ( همچنين ضرر) زيادي نسيبتون بكنه
اگر تجربه كار توليدي هم داريد مي تونيد با شراكت كار توليدي (نه هر توليدي چون كلا اوضاع توليد كنندگان داغون هست) خوبي بزنيد مثلا توليد اب ميوه يا پكيجينگ
اگه هم سر رشته اي از واردات داريد مي تونيد به راحتي با سرمايه اي كه داريد جنس وارد كنيد و منفعت زيادي ببريد
مي تونيد در نقاط بالا شهر رستوران بزنيد يا باغچه اي بزنيد و غذا به همراه چاي و قليون بديد
مهم اين هست شما در چه كاري تجربه و توانايي داريد
برای گرفتن مجوز برای سفره خونه مختلط توی جایی مثل فرحزاد یا فشم و لواسون به چه فاکتوری نیاز هست؟
باید از خانواده شهدا باشی نه ؟
یا چی؟؟؟؟