بله فلش مموری ، موس و کیبورد!!!نقل قول:
البته باید یکم دستکاریش کنی!!!
بله فلش مموری ، موس و کیبورد!!!نقل قول:
البته باید یکم دستکاریش کنی!!!
سلامنقل قول:
اشاره کردید به روند سریع افت قیمت این مدل ها؛ فکر میکنید ظرف یکی دو ماه آینده زیر 380 تومن یا حتی 350 هم میرسن؟ (بخصوص Neo)
ممنون
نئو همین الان حدود 390 تومنه... البته دیگه افت بیشتری ازش انتظار نمیره :)
سلام بچه ها یه سوال داشتم نئو جنسه پشتش خیلی صیقلیو براقه امکان داره خط بیفته روش.. چون ویوازم همین جوری بود ولی جنسش یه جوری بود که زیاد خط وخش نمیافتاد روش
خوشم میاد سونی میدرنجه بازارو هدف کرده هی داره گوشی میده بیرون کل بازارشو گرفته حالا هی سامسونگو HTC و موتورولا بزنن تو سرهم دیگه که بهترین گوشیه Highendo بدن بیرون:27: ولی دمشون گرم دارن به پیشرفته علمو تکنولوژی کمک میکنن:31:
نقل قول:
مال من که یه کمی خط و خش روش افتاده اما اونطوری که معلوم باشه و راحت دیده بشه نیست -
وقتی میگیریش تو نور و از یه زاویه خاص نگاه میکنی و خیلی دقت میکنی معلوم میشه که یه کم خط و خش افتاده روش -
بچه ها ram نئو چقدر هست و از کجای setting ببینم چقدر کلا رم داره والان چقدر از اون اشغال شده؟ چند تا برنامه برای پاک کردن رم گوشی از برنامه هایی که بیخودی دارن رمو استفاده میکنن هم معرفی کنین
ممنون
توی منو ستینگ مقدار استورج رو میتونید ببینید.توی application manager هم میتونید مقدار اشغال شده رو ببینید پایین لیست برنامه ها.یکسری برنامه ها رو میتونید به موری کارت منتقل کنید توی همون application manager روی برنامه ها بزنید تا اطلاعات برنامه بیاد و move to sd اگه فعال بود بزنید.
از تسک کیلر استفاده کنید.
حتما تا حالا گفتيد صداش چجوره اما من وقت ندارم بگردم ...... اگه دوباره بگيد ممنون ميشم ......... گوشي فعليم ويوازه..........ممنون
صداش چه در اسپيكر و چه در هدفون بي عيب و بلند و رسا ميباشد! با كيفيت بالا... يه چيزي تو مايه هاي 3250 سابق :31:
اقا من 3250 داشتم شش سال بعد نئو خریدم همین چند هفته پیشنقل قول:
صداش از گوشی قبلی خیلی بهتره
مخصوصا این که توی بلندگو خیلی صدای واضحی میده درصورتی که 3250 موقعی که بلند میشه صداش یکم ناواضح و تغییر میکنه :31:
بچه ها این گوشی نوتیفیکیشن ال ای دی داره؟؟؟ چون تو عکسا یه چیزی به جز سنسورا بغل دوربینه جلو بود!
زیر دکمه لاک سمت راست گوشی یه نقطه سیاه هست اون چیه؟
سلام دوستان ...
با توصيه ها و صحبت هايي كه دوستان عزيز داشتن و با تحقيقاتي كه كردم قراره فردا برم و اين گوشي رو بخرم.
خواستم از دوستان بپرسم وقتي گوشي رو مي خوام تحويل بگيرم به چه چيزايي توجه كنم؟ ( يه 7 سالي هست گوشي نخريدم : دي )
و اينكه چه چيز هايي همراه گوشي حتما بايد باشه؟ با گارانتي بگيرم يا بي گارانتي؟ اصلا گارانتي معنايي داره؟ اگه آره چه شركتي بهتره؟
راستي هيچ برنامه اي هم نمي خوام بريزم روش ... چون فكر ميكنم بتونم خودم انجامش بدم. نظري ندارين در اين مورد؟
پيشاپيش ممنون.
سلام حمید جان - به موارد زیر دقت کننقل قول:
1- از نظر من خیلی بهتره که با گارانتی باشه
2- گارانتی معتبر این گوشی الان کامتل هست
3- وقتی گوشی رو اورد - اجازه نده بازش کنه - حتما حتما حتما - جعبه رو ازش بگیر و خوب وارسی کن که پلمپش بسته باشه و از قبل نبریده باشن یا بازش نکرده باشن بعد که مطمئن شدی پلمپ بسته هست بگو بازش کنه
4- شماره سریال گوشی رو که روی جعبه هست با سریالی که رو خود گوشی پشت گوشی خورده تطبیق بده - پیچ های گوشی رو خوب نگاه خون که قبلا باز نشده باشن
5- شماره سریال رو به شماره10009999 پیامک بزن - این شماره مال خود کامتل هست و در صورتی که گارانتی اصل باشه و کلکی تو کار نباشه - کامتل همون لحظه برای شما جواب میفرسته که این گارانتی تائید شده هست. این کار رو حتما همونجا تو مغازه انجام بده-
مرسي دوستان ...
خيلي ممنون از راهنمايي هاتون.
پس گوشي رو با گارانتي كامتل و بدون هيچ گونه برنامه ميگيرم و خودم برنامه ها رو دانلود ميكنم.
در مورد نصب برنامه ها كه كجا بايد بريزم و چطور نصب ميشه هم وقتي گرفتم ازتون ميپرسم.
ممنون
اره پایین دکمه لاک به ال ای دی داره که روشن میشه....
دوستان این خبر که آپدیت رسمی آندروید 4 برای این گوشی میاد صحت داره ؟
از نظر رام های کاستوم و کوک شده این گوشی ساپورت خوبی میشه ؟
خیلی به این گوشی علاقه مند شدم . نسبت به قیمتش عالی هست .
فقط مردد هستم بین این گوشی یا nexus s .
خاطره خوبی هم از سامسونگ ندارم .
فقط تو پشتیبانی نرم افزار و سیستم عامل به شک افتادم .
پشتیبانی نرم افزارش ک با شرکت نیست.تا دلتون بخواد برنامه هست.
برای آپدیتهای بعدی هم تقریبا میشه 90 درصد گفت که ورژن 4 میاد.
سلام دوستان ...
من گوشي رو امروز خريدم از علائالدين ... خودم حوصله و حجم برنامه دانلود كردن و ريختن نداشتم ... خلاصه برنامه و گارانتي كامتل شد 420.
فقط الان كه شارژش تموم شد ... چند ساعت بزارمش تو شارژ؟
ممنون
وقتي شد 100 درصد ميتوني در بياري ديگه
نقل قول:
اواسط مرداد همین امسال گوشیx10 تو طبقه پنجم علاندین قیمتش شده بود 360!!!!!!!
اونوقت چجوری ممکنه این گوشی که از برخی جهات از اونم پایین تره ارزونتر نشه؟؟؟؟!!!!!
تازه اینم بگم قیمت جهانیش الان 325 دلاره و گوشی ray هم 315 دلار!
اگه صبر کنید تا چند ماه دیگه خیلی ارزونتر میشه...:10:
ببخشید اما چیش از x10 پایین تره ؟ به غیر از سایز صفحه که سلیقه ای هستنقل قول:
سلام دوستان ...
مي خواستم اگه ممكنه برنامه اي براي پخش فايل هاي Avi & DivX معرفي كنيد ( اگه هست )
همچنين يه ديكشنري كه بعد از دانلود كار كنه و رايگان باشه ... انگليسي به انگليسي.
وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل كردم دقت نكردم به فولدر بندي ... برنامه ها تو كدوم فولدر بايد ريخته شه؟
+
مورد دوم اينكه قسمت Software Update براي من ورژن آندرويد رو زده 2.3.3 ... اين قسمت اپديت فقط براي ورژناندرويد هست؟!
و اينكه الان چيز جديدتري هم اومده براي آپديت؟
ممنون
الان بیرون بودم واسه خرید گوشی نئو
ولی جور نشد.مشکی ندارن یا اگرم دارن میگن 445 تومن!!میکن اینا اصلیه!(نمیدونم از کجا بفهمیم راست میگن یا نه...)
نقره ای داره میگه 410.
میگفتن دلار داره گرون میشه گوشی هم گرون میشه.بنده شهرستان هستم
میگه واست میارم فردا ولی 420 تومن.نخریدم و اومدم.
حالا موندم چیکار کنم.
نظرتون بگیرم یا گرون میگن؟یا واقعا اصلی و متفرقه داره؟
چاخان می کنن... قیمت ش بیشتر از 400. نیست. باور نکن. از اینترنت هم می تونی بخری
قسمت اول و دوم سوالات واسشون برنامه زیاد هست یه سر به قسمت نرم افزار های سایت بزننقل قول:
قسمت سوم هر جا ریختی ایرادی نداره فقط از ذاخله گوشی با فایل منیجر برو تو همون قسمت که ریختی و روش لمس کن و نصب تمام
اون نسخه اندروید هست و از طریق خود گوشی هم میتونی آپدیت کنی الان نسخه 2.3.4 هم اومده
اين بهتر از کالکسی اس 2 هست ؟
عمرا.خیر.اون خیلی بهتره.اصلا قابل قیاس نیستن.قیمتشونم که در حد هم نیست!
کجا معتبر هستش که ازش بخرم؟نقل قول:
digikala رفتم ولی نوشته بود 423 تومن
من ريختم تو فولدر Otherنقل قول:
اين فايل منيجر كه ميگيد كجاست؟! :31: بي زحمت آدرس ميدي ؟
ممنون
شنیدم اس 2 بهترین موبایل شده راسته ؟:27:نقل قول:
شما گفتی موقع خرید واستون برنامه ریختن که 100 درصد یه فیل منیجر مثل astro ,... ریخته چون در حالت عادی و دیفالت گوشی های اندرویدی فایل منیجر نداره ببین داخله برنامه هایی که واستون ریخته حتما یه فایل منیجر ریختهنقل قول:
اگه کلا برنامه نریختین تا به حال اول astro رو دانلود کن بریز رو یه گوشی دیگه بعد با بلوتوث منتقل کن به نئو بعد نوتیفیشن رو بکش پایین و نصب کن
بعد اینکار دیگه واسه ریختن برنامه نیازی به این کارا نیست شما بریز داخا گوشی و از فایل منیجر پیداش کن و نصب
سلام دوستان
من قصد دارم آخر اين هفته اين گوشي رو بخرم.
ميخواستم بدونم اين نصب برنامه و اينا كه ميگن كار سختيه و حتما بايد خود فروشنده انجام بده و يا اينكه من خودمم ميتونم انجام بدم ؟ ( آدم صفر كيلومتري نيستم در اين زمينه ها ولي تا حالا با آندرويد كار نكردم!)
سوال بعديم اينكه اين گوشي با گوشي neo V تفاوتش فقط دوربين و رنگ هاي متنوع اشه يا اينكه تفاوت ديگه اي هم دارن ؟
ممنون ميشم زودي جواب بدين ، خيلي دلمو برده اين گوشي.
راستي براي خريد حتما بريد از نمايندگي معتبر خريد كنيد ، من ديشب رفتم بوستان مردك داشت به من 515 تومن مينداخت همين گوشي رو......!!
راستي امكان اينكه صداي راديو رو ضبط كنيم توي اين گوشي هست ؟
راستي يه سوال ديگه !
اين گوشي ال اي دي داره كه اگه ميس كال يا اس ام اس داشته باشي ، چشمك بزنه و متوجه بشي ؟!
نئو وی تفاوتش تو دوربینه فقطنقل قول:
بله led چند رنگ داره که موقع اس ام اس و میس کال چشمک میزنه
شاید بتونم با اطمینان کامل بگم راحت ترین سیستم عامل برای نصب برنامه هست
فقط به یک file manager نیاز دارید که بتونید فایل اصلی رو که فرمت apk دارند رو نصب کنید
ولی بدونید که گوشی باریکی نیست فکر نکنید به ریزه میزه ای vivaz هستا
ممنون ميشم جواب اين سوالو هم بديد كه ميشه صداي راديوش رو ضبط كرد يا نه ؟
بله ميشه ! با كيفيت بيشتر از اوني كه داره پخش ميشه :31:نقل قول:
ممنون ميشم جواب اين سوالو هم بديد كه ميشه صداي راديوش رو ضبط كرد يا نه ؟
با يه برنامه ساده...
دوستان اون نئو 5 (پنج) هست هست نه نئو وي ... عدد يوناني هست بدبخت:31:
مرسي بچه ها...
راستي من دونه دونه يادم مياد
اين گوشي تم هم ميخوره ؟:10:
بله میخوره تم ولانچر
ويرايش :
برنامه اي كه مي خواستم پيدا شد ...
+
ممنون از توضيحات دوستان در مورد فايل منيجر و برنامه ي Astro
بفرما:نقل قول:
دوستان بي زحمت يه برنامه ي رايگان براي پخش فايل هاي ويدئويي معرفي مي كنيد بهم؟
کد:http://www.apktop.com/mx-video-player-1-3-codecs.html
آسترو کاملا مجانیه.:نقل قول:
مرسي دوست عزيز ... آسترو داشتم ... و برنامه رو نصب كردم اما پولي بود متاسفانه و ازم Key خواست.
کد:http://www.apktop.com/astro-file-manager-pro-3-0-218.html