یعنی وقتی بازی رو اجرا میکردم و همون اعداد سمت چپ کیبورد رو میزدم میگفت : trainer is activated ولی تو بازی هیچی نمیشد!!!نقل قول:
ممنون میشم هر چه سریعتر تست کنی.......:31:
Printable View
یعنی وقتی بازی رو اجرا میکردم و همون اعداد سمت چپ کیبورد رو میزدم میگفت : trainer is activated ولی تو بازی هیچی نمیشد!!!نقل قول:
ممنون میشم هر چه سریعتر تست کنی.......:31:
نقل قول:
چشم من الان شرکت هستم ولی به محضه اینکه برم خونه حتما تست میکنم و بهت خبرش رو میدم:46:
دوست عزیز من این ترینر رو امتحان کردم و روی بازی من هم عمل نمیکرد :13:
حالا یه ترینر قبلا ها گرفته بدوم که الان که تست کردم روی بازی جواب داد اون رو آپلود میکنم برات میذارم خیلی هم کامل هست:46:
با سلام .
دوستان من با این بازی یه مشکلی دارم .
بازی رو نصب کردم ، کرک SKidrow هم دارم .
وقتی بازی رو اجرا کردم ، وصل شد به یه سرور و 41 مگابایت دانلود کرد .
بعد که Play زدم گفت باید بازی رو Active کنی و بازی رو فعال کنی .
از بازی بیرون میام ، کرک رو کپی کردم و بازم بازی رو اجرا کردم یه فایل 14 مگابایتی دانلود کرد .
بازم گفت باید بازی رو Active کنی .
وقتی هم تو پوشه محل نصب بازی میرم و فایل TestDrive2 رو اجرا میکنم میگه باید با فایل UpLauncher یا همون آیکون روی دسکتاپ رو اجرا کنی .
وقتی هم که اونو اجرا میکنم بازم میگه باید سریال بازی رو کپی کنی و بازی رو Active کنی .
کسی میتونه کمک کنه ؟
7 گیگ دانلود کردم !
نقل قول:
دوست عزیز تنها راه شما ابن هست که بازی و دوباره نصب کنی و بعد کرک بریزی و زمانی که میخوای بری داخل بازی مودمت رو خاموش کنی و به اینترنت متصل نباشی تا راحت بتونی بازی رو اجرا کنی:46:
شما حتما از Test.Drive.Unlimited.2.Update.2-SKIDROW استفاده کردی...نقل قول:
باید آپدیت ورژن 3 رو نصب کنی، بعد کرک Skidrow مربوط به اونو کپی کنی
موقع اجرای بازی حدود 650 کیلوبایت دانلود میکنه و بدون error وارد بازی میشه
ورژن بازی هم TDU2 v086 build 5
هر چی غیر از این باشه جواب نمیده
شما حتما از Test.Drive.Unlimited.2.Update.2-SKIDROW استفاده کردی...نقل قول:
باید آپدیت ورژن 3 رو نصب کنی، بعد کرک Skidrow مربوط به اونو کپی کنی
موقع اجرای بازی حدود 650 کیلوبایت دانلود میکنه و بدون error وارد بازی میشه
ورژن بازی هم TDU2 v086 build 5
هر چی غیر از این باشه جواب نمیده
نقل قول:
دوست عزیز این ترینر رو امتحان کن:46:
کد:http://www.gamescheatdirectory.com/downloads/trainers/Test%20Drive%20Unlimited%202/Test_Drive_Unlimited_2_v1.069_build_1___7_Trainer.rar
دمت گرم......:31:.....بالاخره این یکی کار کرد........مشکل از کرک بود عوضش کردم درست شد...نقل قول:
به هر حال ممنون :10:
سلام دوستان گرامي
من تازه يه نسخه از اين بازي زيبا رو خريدم ولي هر كاري ميكنم نميتونم راه اندازيش كنم.اول كه پيغام ميده انلان بازي كن كه كنسل ميكنم و ميگه آف بازي كن كه وقتي اكي ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته.يعني وارد بازي نميشه.لطفا راهنمايي كنيد.
omidkaka1
شما تو قسمت بالاش احیانا اسم مینویسید دیگه که اسم پروفایلتون باشه....
خواهش میکنم خوشحال شدم که بلاخره بعد از این همه تست ترینر این یکی آخر عمل کرد و کارت رو راه انداخت:46:نقل قول:
بعد از نصب بازی و اجرای uplauncher یه باکس نارنجی باز میشه با این مضمون که "بازی شما به درستی نصب نشده و باید مجددا نصب شود در صورت درست نشدن با آتاری تماس بگیرید" هر دو کرک skidrow و reloaded رو دانلود کردم ولی فایده نداشت باید چیکار کنم؟ در ضمن فایروال و آنتی ویروس رو هم قطع کردم جواب نداد
-----------------
omidkaka1
شما تو قسمت بالاش احیانا اسم مینویسید دیگه که اسم پروفایلتون باشه....[/QUOTE]
اخه جايي براي اسم نوشتن نيست.فقط يه پيغام كه نوشته نميتونيد ان بازي كنيد،اف بازي ميكنيد؟ وقتي يس ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته.
ميشه يه عكس اموزسي بزاري.
ممنون
نقل قول:
شما بازی رو دوباره نصب کن و آپدیت 3 و کرک خود آپدیت رو بریز و زمانی که میخوای بری توی بازی اینترنت رو قطع کن ببین مشکل حل میشه؟:46:
اينم براي دوستمون...: ( اگه اين صفحات نمياد مشكل از نسخه شماست )
اول بروي گزينه آفلاين كليك كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون بالا اسم پروفايلتون رو بزنيد و بعدش ok
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل برادر ... مباحث مربوط به مشکلات نصب و اجرا رو تو تاپیک خودش مطرح کنیدنقل قول:
یه سر اینجا بزن
مشکلت حل میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=470444&page=29
روش نصب و اجرای بازی Test Drive Unlimited 2
دوستانی که با نصب و راه اندازی این بازی به نوعی مشکل دارن یه نگاه به این مطالب بندازن تا مشکلشون حل بشه....
1- اگه قبلا بازی رو نصب کردید و ناموفق بوده، اونو Uninstall کنید و Save های مربوط به اون رو هم پاک کنید
2- بازی رو با همون سریالی که همراهشه نصب کنید. (ترجیحا اگه تو یه درایو دیگه باشه بهتره)
3- از ک.ر.ک.ی که تو DVD بازی موجوده به هیچ عنوان استفاده نکنید
4- قبل از هر کاری آپدیت ورژن 3 بازی رو نصب کنید ( این کار واسه اینه که موقع اجرای بازی تو حالت آنلاین پیغام دانلود آپدیت ظاهر نشه و ک.ر.ک از کار نیفته) بعد از نصب آپدیت، ورژن بازی باید v0.86 build5 بشه
5- از ک.ر.ک Skidrow مربوط به آپدیت 3 استفاده کنید و اونو تو فولدر بازی Replace کنید
اینم آدرس دانلود آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow با حجم حدود 54 مگ
6- بعد بازی رو اجرا کنیدکد:http://bitshare.com/files/br0z1p19/Test-Drive.Unlimited.2.Update.3-SKIDROW.rar.html
اگه کانکت نباشید که هیچی.... اگه کانکت باشید، یه دانلود حدود 650 کیلو بایتی انجام میشه و دیگه تمام
درصورتی که کارهای گفته شده رو انجام دادید و کماکان بازی اجرا نشد.....
1- یا ویندوزتون مشکل داره...
2- یا درایور کارت گرافیک، DirectX و ... قدیمیه
3- یا خود بازی درست نصب نشده، مثلا DVD مشکلدار بوده
4- یا شما اصلا شانس ندارید این بازی رو نصب کنید... پس از خیرش بگذرید بهتره :27:
دستت درد نکنه ولی این لینکش که خرابه:41:
کیوان جان ممنون به خاطر این پست کاملی که زحمت کشیدی نوشتی همه چیزهایی که ذکر کردی درست هست پس به نظر من به mosolim بگو که توی صفحه اول تاپیک این رو قرار بده که همه بتونن استفاده کنن:46:نقل قول:
دوستان کسی سیو کامل بازی رو داره بزاره اینجا
خیلی حیاتی هست اگه دارید حتما بزارید:46:
ممنون:11:
از دوستان کسی نبود که این سیو بازی رو برای من بذاره خیلی حیاتی هست من خیلی عجله دارم اگه کسی از دوستان داره خیلی خیلی ممنون میشم برام بزاره:11:
بازی برای من سرعتش افت کرده
اذیت میکنه!
نقل قول:
مگه میشه بعد از چند روز بازی کردن سرعت افت کنه شاید سیستمتون ویرووسی شده؟
اون آپدیت آخر رو ریختید همراه با کرک؟
قبلش مشکلی از لحاظ سرعت نداشتید؟
قابل نداشت.... همشهری!!! :46:نقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
لینک رو تست کردم..... مشکل ندارهنقل قول:
قربون تو عزیز ولی برای اون صفحه اول حتما با mosolim صحبت کن چون حیفه این پست به این کاملی توی پست اول نباشه که هرکی مشکلی پیدا کرد بره صفحه اول رو بخونه تا راحت مشکلش حل بشه:46:نقل قول:
برای این لینک من هم تست کردم و سالم بود مشکلی نداشت
با سلام.من گذاشتم اين بازي خودش اپديت كنه و ورژنش به v0.86 build5 تغيير كرد.حالا من فقط به كرك مربوط به اين نسخه احتياج دارم.لطفا يه عزيزي فقط كرك رو اپلود كنه.ممنون ميشم.
سیو کامل 100 % میخوای؟نقل قول:
نقل قول:
بله 100% باشه خیلی هم حیاتی هست:46:
نقل قول:
دوست عزیز این کرک ها برای این ورژن هست یه نگاه بندار ببین به دردت میخوره:46:
کد:http://express-downloads.net/search.php?search=crack%20v086%20build%205%20test%20drive%202
موفق باشید:11:
دوست عزيز ممنون.ولي نميشه از اين سايتي كه دادي دان كرد.كسي هست كه كرك خودش رو اپلود كنه؟ممنون ميشم.
سلام دوستان.
من یه نسخه از این بازی نصب کردم اما وقتی پلی میکنم میگه ان نمیتونی بازی کنی باید اف بازی کنی وقتی اکی میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.
این نسخه سه دیسک هستش.
ممنون دوست عزیز.فکر کنم ایراد از بازی منه چون اصلا وارد این محیط نمیشه.نقل قول:
دستت درد نکنه به خاطر اپ کردن عکسها.
نقل قول:
//----------------------------------------------------------------------
nemikhad pak koni chizio,too jayi ke bazio nasb kardi,ye file be esme key.txt hastesh,ba ye editor mese note pad bazesh kon,seryal numbere dorost ro bade pak kardane chizi ke mibini,oonja vared kon,save kon,bebandesh,bazio ejra kono halesho bebar!
نقل قول:
شما برای اینکه به صورت آفلاین بازی کنید باید روی بازی کلیک کنید اولین پیغام رو روی cancel کلیک کنید بعد گزینه play روشن میشه بعد روی play کلیک کنید و بعد روی yes کلیک کنید تا وارد بازی بشید:46:
سلام...
دوستان بازي قشنگي هست؟
ارزش خريدنش رو داره؟
و لينك دانلود سالمش رو مي خوام...
نقل قول:
خیلی ها این سوال رو پرسیدند که ارزش خرید داره یا نه نمیدونم چرا
ولی من همیشه گفتم دوباره هم میگم به نظر من هر بازیی ارزش خرید و امتحان رو داره این بازی هم بازی خیلی قشنگ و خوبی هست و اگه به سبک بازی علاقه مند باشید حتما خوشت میاد لینک دانلود هم توی صفحه اول هست ولی دیگه الان این بازی همه جا برای فروش هست چون از زمان انتشارش خیلی وقت هست که میگذره
نقل قول:
دوست عزیز شما از کرک آپدیت ورژن 3 استفاده کن من هم ورژن بازیم مثل شما هست و از این کرک استفاده میکنم مشکلی هم نداره:46:
دوستان کسی نبود سیو این بازی رو برای من بزاره؟
یه خبر بد...!
آپدیت 3 و ک.ر.ک بازی همین الان از کار افتاد، دوباره پیغام دانلود آپدیت میده، ظاهرا ورژن 0.97 .... فعلا موقع اجرا DC باشید تا Skidrow ک.ر.ک جدید رو منتشر کنه :23: