سلام دوستان
تاریخ دقیق بازی معلوم شود؟
ممنون:11:
Printable View
سلام دوستان
تاریخ دقیق بازی معلوم شود؟
ممنون:11:
نقل قول:
Battlefield 3 برای سه پلتفرم PC,PS3و Xbox 360 در پاییز 2011 منتشر میشود.
موفق باشید:11:
چند خبر جدید از بازی اومده نمی دونم چرا کسی اشاره نکرده! من خیلی کوتاه اشاره می کنم:
1- در مصاحبه که با DICE شده اشاره کردن که Battlefield 3 بزرگترین و بهترین و زیباترین شماره از این سری بازی هستش و همین طور گفتن که تمرکز زیادی روی نسخه پی سی دارن
مصاحبه جالبیه و در مورد نسخه پی سی هم حرفای جالبی زده شده. مصاحبه کامل و یه سری عکس رو می تونید اینجا ببینید:
کد:http://www.geforce.com/#/News/articles/battlefield3-interview
2- بازی بزرگترین Map کل تاریخ بازی های شرکت DICE رو خواهد داشت و همین طور که قبلا گفته شده توی پی سی 64 پلیر رو ساپورت می کنه
کد:http://bf3blog.com/2011/04/dice-bf3-will-have-the-largest-maps-weve-ever-made/
3- اما آخرین خبر که جالبه. سازنده های بازی می خواستن بازی رو برای نسل بعدی کنسول یعنی Xbox 720 و PS4 بسازن اما حالا که در اصل یه بازی نسل بعد کنسول برای این نسل کنسول ساخته میشه یه سری محدودیت ها وجود داره. موقعی که بازی آنونس شد همه رو به خاطر کیفیت گرافیکی فوق العاده خودش متعجب کرد ولی همون موقع این سوال برای همه بوده که آیا این کیفیت گرافیکی می تونه برای سخت افزار غیر پی سی جور بشه یا نه؟! جواب اینه که حداقل برای این نسل کنسول امکان پذیر نیست و خصوصیاتی که موتور Frostbite 2 داره برای چند سال آینده و نسل بعدی کنسول طراحی شده و برای اون امکان پذیره...
همچنین اشاره شده که با این شرایطی که هست و همین طور با این رقبا امکان داره بازی بهترین گرافیک کنسولی حال حاضر رو نداشته باشه
کد:http://www.computerandvideogames.com/297985/news/dice-prepped-for-xbox-720-ps4-arrival-battlefield-3-pushing-current-consoles-to-absolute-limit/
پ.ن: اولا فکر کنم این DICE محبوبیتش برای پی سی داره خیلی بالا میره! :دی
دوما کی بود می گفت همین کیفیت که توی عکس ها و تریلر ها هست برای کنسول هم هست؟! حسین سم فیشر خودمون بود نه؟ :دی
جدای از شوخی من اصلا کاری به این بحث هایی که در مورد پی سی و کنسول میشه ندارم. فقط اینو می دونم که از اول هم مشخص بود این کیفیت گرافیکی که از بازی نمایش داده شده برای این نسل کنسول غیر ممکنه که اجرا بشه و بالاخره اونا هر کاری هم بتونن بکنن دیگه معجزه که نمی تونن بکنن! اینم یه چیز منطقیه چون سخت افزار اون با این موتور گرافیکی فوق العاده سازگار نیست و نمی تونه قابلیت های اونو ارائه بده....
خواستم فقط به اینا اشاره بشه و هر کسی نظری داره می تونه بده ولی خواهشا اینو به بحث مقایسه پی سی و کنسول ربط ندید!....
وحید چیکار کردی زدی همه رو ترکوندی که :31:.اشکال نداره برادران کنسول داره غصه نخورین خودم کاری میکنم گرافیک بازی رو کنسول زیاد تر شه از پی سی:31:.در کل به خاطر این که این بازی کرک نمیشه قسمت مولییش پی سی باز ها رو مجبور به خرید کرده و این که کلا الان اگه بگیم 90% تحولات به خاطر PC باز ها بوده درست گفتیم.در کل اقا Map بازی قرار گسترده بشه واییییییییییییییییییییییی یییییییییی 1 Snip M95 بدن به بنده :31:.چی میشه.
جالب بود کلآ صحبتهای سازنده های بازی!بلاخره کنسول هم دردسرهای خودشو داره...
همینطور خواص خاص خودش هم داره :دی مثل LA.NOIR , GearS , Gt , Forza , Metal Gear :دینقل قول:
کنسول هم دردسرهای خودشو داره...
این پستت پر از دردسر بودا وحید جون :دی
اما من موندم یعنی این گرافیکی که میخوان بدن از کریسیس هم بالاتره ؟ اینطور که معلومه انگار روی PC هم کریسیس رو میخواد بخوره که اینطوری گفتن !
کی تا پاییز 2011 صبر کنه تا اون وقت نصف جون میشیم که
پاییز هم میاد چشم به هم بزنی میبینی داری بازی میکینی:31:.در کل اقا بهتره دیگه بحث کنسول و pc نکنیم دعوا میشه بهتره در باره قابلیت های بازی بحث بشه نه چیز دیگه.مثلا این که گفتن 64 پلیر برای مالتی :27:.که دیگه ترکونده.یا ان که بزگ ترین مپ اگر BFBC2 رو انلاین بازی کرده باشید میفهمید که مپ بازی های خیلی بزرگ تر از MW2 یا کلا این سبک بازی هاست حالا ببین دیگه چقد بزرگه که این جور میشه و یک چیز جالب این که الگوریت نت بازی بسیار پیشرفته نوشته شده و من این یکی رو خیلی قبول دارم.وقتی من با پینگ 290 بدون لگ بازی میکنم معنیش قدرت بالای برنامه نویس بوده:10:
همون بهتر که اشاره نکنی دی:نقل قول:
چند خبر جدید از بازی اومده نمی دونم چرا کسی اشاره نکرده! من خیلی کوتاه اشاره می کنم:
به این مطلب اشاره شده بود. دی:کد:- بازی بزرگترین Map کل تاریخ بازی های شرکت DICE رو خواهد داشت و همین طور که قبلا گفته شده توی پی سی 64 پلیر رو ساپورت می کنه
.................................................. .................................................. ..................................
DICE توسعه دهنده Battlefield 3 درباره انجین Frostbite 2.0 گفت و درباره اجرای این بازی بر روی کنسول ها و قابلیت های جدید و منحصر به فرد Battlefield 3 نیز اشاره کرد.Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3 به CVG گفت : Battlefield 3 در کنسول های Xbox 360 و PS3 با توجه به مشکلاتی که داریم در یک حد خاصی میتواند اجرا شود.Bach همچنین گفت ما برای نسل کنسول ها خود را آماده میکنیم و من فکر میکنم Battlefield 3 قدرت های خود را به خوبی نشان میدهد ولی با توجه به سیستم انجین Frostbite 2.0 از جمله انیمیشن های دیدنی و افکت ها و موارد مختلف همه این ها برای نسل بعد خود را نشان میدهند و ما به دنبال آن چیزی نیستیم که امروز داریم بلکه نسل بعد کنسول ها هدف ما است.این که Battlefield 3 بر روی PC بسیار عالی اجرا میشود مشکلی نیست و کنسول هست که کمی مشکل ساز است البته من دوست ندارم نگران این موضوع باشم چون تمام تکنیک ها را برای بهترین کیفیت روی کنسول به کار گرفته ایم.Patrick Bach همچنین یک مصاحبه ای با GamePlanet داشت که اشاره کرد برخی از موارد فوق العاده به خصوص صدا گذاری در Battlefield 3 به بهترین شکل وجود خواهد داشت.
یک خبر جالب هم درباره ویدئو گیم پلی 12 دقیقه ای Battlefield 3 که گویا برای باز کردن این ویدئو نیاز به 1,000,000 طرفدار و عضو در فیس بوک است برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید.کد:http://www.computerandvideogames.com/297985/news/dice-prepped-for-xbox-720-ps4-arrival-battlefield-3-pushing-current-consoles-to-absolute-limit/
کد:https://www.facebook.com/battlefield
کد:https://www.facebook.com/battlefield?sk=app_205494772808486
در ضمن یک مصاحبه کامل هم با Patrick Bach هست که قرار میدم.
سلام بچه ها،
تریلر جدید بازی رو از لینک زیر نگاه کنید تا اون تریلر 12 دقیقه ای آماده بشه :31:
در مورد اون تریلر 12 دقیقه باید بگم اگه به 1 میلیون LiKe نرسه باید تا سه شنبه صبر کنیم!! پس برید سریع همتون لایک بزنید که سریع تر این ویدئو رو ببینیم!
کد:http://www.youtube.com/embed/TfrrAp1blaM
خیلی جالبه تو یه جا کنترل هواپیمای جنگی رو هم گویا داریم...
Battlefield 3: Interview with Patrick Bach
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3
مصاحبه ای با Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3
Gameplanet : این عنوان همانند بیشتر شوتر های اول شخص دیگر است؟
Patrick Bach : هم بله و هم خیر. همیشه رقابت در سبکی که از محبوبیت خاصی برخوردار است وجود دارد که این رقابت با عنوان های دیگر بسیار زیاد است.یک مصرف کننده باید روی چه چیزی تمرکز کند؟بنا بر همین محبوبیت هم مهم است و افراد زیادی هستند که بیشتر وقط خود را صرف بازی های مختلف میکنند که اگر اشتباه انتخاب کنند ممکن است وقت خود را تلف کنند.
Gameplanet : در میان شوتر های اول شخص مشکلات Battlefield 3 چیست؟
Patrick Bach : من نمی گویم کار ما بی نقص است و بلکه اشکالات هم دارد ولی من بطور کل فکر میکنم که یک عنوان باید یک تجربه بسیار خوب را برای بازیباز به ثمر برساند حال در سبک شوتر اول شخص که طرفداران زیادی دارد.این که یک عنوان چگونه روایت شود مهم نیست بلکه سایر عناصر همانند گرافیک و صداگذاری و سایر موارد باید آنقدر برای بازیباز سرگرم کننده باشد که هدف بازیباز فقط شلیک کردن به یک سری دشمن و رفتن به ادامه ماموریت نباشد و باید به عمق آن توجه کند که این خود یک راه کار و کلید هست.
Gameplanet : ناشر Battlefield 3 که EA هست در رسانه ها جنجالی را برای این شوتر اول شخص ایجاد کرده و وعده های فراوانی را داده است و که از جمله تبلیغاتی این چنین میتوان Bulletstorm and Medal of Honorرا نام برد آیا از Battlefield 3 نیز همانطور انتظار میرود؟
Patrick Bach : ما این عنوان را با یک اختلاف و تفاوت داریم میسازیم و و این اختلاف و تفاوت قابل سرزنش نیست!(میخندد) این که تمرکز را فقط به یک قسمت معطوف کینم اشتباه است و باید دید کلی را وسیع تر از این موارد گسترش داد.
Gameplanet : بخش تک نفره Battlefield 3 چگونه تجربه ای خواهد بود؟
Patrick Bach : من به تمامی جزئیات دقیقا اشاره نمیکنم ولی فقط این را خاط نشان میکنم که هدف ما که برای بازیباز یک تجربه مهیج و جالب را در بخش تک نفره بوجود آوریم حال این میتواند توسط داستان باشد و هم توسط گیم پلی بازی و من این طور به شما می گویم که ترکیب این دو عنصر (داستان و گیم پلی) ترکیب بسیار خوبی در بخش تک نفره خواهد بود.
Gameplanet : در بخش چند نفره در مقایسه با Bad Company 2 چقدر پیشرفت داشته اید؟
Patrick Bach : این که چقدر پیشرفت داشته ایم نمیشود درباره این موضوع بحث کرد ولی Bad Company 2 بخصوص در بخش چند نفره عنوان بدی نبود و ما حتی بسیاری از انتخاب ها را برای طرح قسمتی از بخش چند نفره از Bad Company 2 که قسمتی از آن شامل خود نقشه های Bad Company 2 نیز میشود البته یک سری موارد در Bad Company 2 حذف شده بود که در Battlefield 2 وجود داشت نبود که حال آن ها را در این شماره قرار دادیم که بسیاری از موارد مهم آن باز گشته اند و همینطور یک سری موارد جدید تر که به جذاب شدن بخش تک نفره و چند نفره Battlefield 3 می افزاید.
Gameplanet : چه مدتی است که انجین Frostbite 2.0در دست توسعه بوده است؟
Patrick Bach : بیشتر از سه سال است که روی ساخت آن کار میشود! که آنچه را که ما روی آن کار کرده ایم حال میتوانید بسیاری از پیشرفت ها را در آن ببینید و در بسیاری از موارد توانایی های بسیاری در بوجود آوردن مناطق وسیع تر به ما داده است Frostbite 1 برای اولین بار برای Bad Company ساخته شد که در واقع یک جهش به جلو برای استودیو DICE بود که موتوری با قابلیت های فراوان که باعث شد بازی برای کنسول ها ساخته شود و بعد از آن PC نیز به این قسمت اظافه شد و همینطور این انجین چندین بار برنامه ریزی شد تا ما به هدف مطلوب خود برای بهتر کردن بازی ها دست پیدا کردیم.
Gameplanet : کیفیت انیمیشن ها از نظر سطح چگونه است و همینطور در بخش مولتی پلیر هم همچنین انیمیشن هایی وجود دارد؟
Patrick Bach : ما در تلاش هستیم تا بتوانیم شخصیت ها را بصورت واقعی جلوه دهیم تا مردم فقط آن را به عنوان یک کاراکتر معمولی نگاه نکنند بلکه به آن همانند یک شخصیت واقعی به آن نگاه کنند که این موارد در دوبخش چند نفره و تک نفره وجود دارد.
Gameplanet : تا اینجا صدا گذاری ها بسیار خیره کننده و واقعی هستند آیا میتوان همین کارهای فوقالعاده را واقعا تجربه کرد؟
Patrick Bach : صدا گذاری کلا در سری Battlefield مهم بوده است زیرا صدا ها جنگ را واقعی تر میکنند مواردی بسیار در صداگذاری Bad Company 2 بود که عالی شده بود و حالا در Battlefield 3 بهتر از ان چه که فکرش را میکنید میتوانید با صداگذاری بازی چه در جنگ و چه در مکان های مختلف شگفت زده شوید که ما قطعا شما را با یک صدا گذاری منحصر به فرد روبرو خواهیم کرد.
Gameplanet : روند توسعه بازی تا کجا پیش رفته است؟
Patrick Bach : من نمیتوانم بگویم کجای کار هستیم چون یک سری موارد هنوز تکمیل نیست و دارد روی آن کار میشد و تا مطمئن نشویم هیچ پاسخی در این زمینه نمیدهم.
Gameplanet : بخش تک نفره تا چه حد برای بازیباز کشش دارد و همینطور بخش چند نفره چقر میتواند جذاب باشد؟
Patrick Bach : ما یک تیم بزرگ بازیسازی هستیم و همه برای بهتر بودن تلاش میکنیم ما در حال حاضر تلاش زیادی برای زیبا جلوه دادن بخش تک نفره میکنیم و کارمان را طوری پیش میبریم که از تجربه این عنوان راضی خواهید بود.
Gameplanet : چه صحبتی برای هواداران دارید؟
Patrick Bach : ما نمیتوانیم به هواداران در حال حاضر چیزی بگوییم ولی آن ها شاهد مد ها بسیار زیبا در بخش تک نفره و همینطور داستان پر کشش تر نسبت به قبل خواهند بود.
منبع:
Gameplanet
هنوز پرچم sc2 بالاست!این bf3 هم بالاتر میبرش:31:نقل قول:
همینطور خواص خاص خودش هم داره :31: مثل LA.NOIR , GearS , Gt , Forza , Metal Gear :31:
خواهش میشه یک لینک مستقیم بزارین واسه ما داغ دیده های چیز_پی_ان که سرمون کلاه رفته!:دی TNXنقل قول:
تریلر جدید بازی رو از لینک زیر نگاه کنید تا اون تریلر 12 دقیقه ای آماده بشه
دلم آب شد ... :41:
کی حال داره تا پاییز صبر کنه :31:
بفرمایید:نقل قول:
لینک دانلود تریلر:
کد:http://gamenyusu.com/media/video/Battlefield%203_My%20Life_Trailer.mp4
نقل قول:
وحید جان....منظورت starcraft 2 هستش..؟؟؟.(بازی انحصاری ..!!!ا در این که استارکرافت دو عالی هستش شکی نیست...بازی انحصاری pc و بسیار لایق برترین ها....
ولی به نظرت بد نیست که یه بازی مولتی بیاد پرچم ببره بالا.....این حرفت حتی طرفداران Pc رو هم ناراحت میکنه..(از جمله خود من) اون بازی هایی که محمد گفتش...برای این بود که بگه کنسول هم اینارو د رانحصار داره...نگفته که مولتی هستش ..و پرچم داره...
(starcraft 2 قابل مقایسه نیست..همانطور که بازی های انحصاری دیگه قابل مقایسه نیست)
حامد جان اشتباه منظوره منو گرفتی!داشتم با محمد سر یه موضوع خودش میدونه چیه بحث می کردم:دینقل قول:
این بحث مقایسه نشه خیلی بهتره ..ما که داریم شوخی می کنیم ولی یکی ندونه میاد 4تا تیکه میندازه جو بهم میریزه
امان از دست این ممد....:31:
بابا اینا همه بازار گرمیه... پسرم تو چرا خام میشی؟ : دینقل قول:
دوما کی بود می گفت همین کیفیت که توی عکس ها و تریلر ها هست برای کنسول هم هست؟! حسین سم فیشر خودمون بود نه؟
اینا میخوان شما جوونا پولای عیدی که به سختی و با مشقت فراروان بدست آوردین رو خرج یه سری قطعات گرون قیمت کنین و بعدم که دیدین تفاوت محسوسی وجود نداره با یه پچ دایرکت ایکس 13 صدای اعتراضات به حق شما رو خاموش کنن! تازه بعدش یه سری گیمر جیره خوره انویدیارو رو میریزن تو خیابونا که شعارایی مثل " ای کنسول بازه دیوونه...لبه هارو ببین چه نرمه " یا " تکسچر با کیفیت...فقط فقط رو پی سی " بدن...
بعد اونوقت خوده تو میری تو خیابون داد میزنی: " پول مارو دزدیدن...دارن باهاش قر میدن" " یی اِی یی اِی...شصت و چهار پلیرت کو؟ "
-
حالا جدا از شوخی اگر واقعا به عمد گرافیک کنسول رو پایین تر قرار بدن من یکی که یه سر میرن پیش وحید تمومش میکنم ;)
+
تریلره باحالی بود...تانکو هواپیماش خیلی ریل میزد...
من یکی اگه بخوام این بازیو رو پی سیم برم باید اون صحنه که بعد از انفجار یه ساختمون قلپی داره میفته زمین دوربینو بدم یه سمته دیگه چون پی سیم تحمل دیدن چنین صحنه هایی رو نداره...یادش بخیر سر graw1 این ترفند جواب میداد: دی
وای که عجب تریلری بود این اخریه ! مخصوصا از اونجا که ریتمش شروع میشه :31:من یکی که واقعا به وجد اومدم !! :26: !! خارق العادست !!:40: !! cod فعلی رو شکست خورده میبینم تا اینجای کار !! :13:... تریلر هاش که واقعا رو مغز راه میره :40:
واقعا عالی بود!:5: این تریلر کوتاه آخری بسیار زیبا ادیت شده بود و حسابی حال کردم!:31: البته چیزی زیاد تر از تریلر های قبلی به نمایش نگذاشت ولی خوب بود!(مخصوصا چند ثانیه آخرش که ساختمونه خراب شد و زمین ترک خورد)
چند صفحه پیش گفتم :
ولی الآن میگم که قطعا یک رقیب برای Crysis 2 پیدا شد!نقل قول:
مثل این که یه رقیب برای Crysis 2 پیدا شد
البته فقط بحث گرافیک نیست در کل به نظر میاد گیمش زیبا باشه...
در رابطه با Engine Frostbite 2 هم دارم یه تحقیقاتی انجام میدم... این عکس رو ببینید (از Wikipedia):
یه تکنیک هست به اسم Radiosty که در این گیم استفاده شده...
این هم حاصل این تکنیک در Frostbite:
پس آماده یک گیم عالی + گرافیک بسیار عالی باشید!
موفق باشید!
دوستان شاید این تریلر رو دیده باشید ! فکر میکنم تو ایران باشه اینجور که من دیدم :
کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/2011/03/169_battlefield3_faultline_ot_multi_031611_2000.mp4?rs=150&e=1303216703&h=df818b608cf5f78abb264008d5287947&file=169_battlefield3_faultline_ot_multi_031611_2000.mp4
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
اگه موفق به دانلود نشدین باید عضو بشین !
The 12 minute gameplay trailer for Battlefield 3 has been released
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک دانلود تریلر 12 دقیقه از گیم پلی تقدیم به تمام طرفداران این بازی انقلابی!!!
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=Kw9z6RWkCng&feature=feedu[/HTML]لینک دانلود مسقیم با حجم 1.77 گیگ!!!:18::18:
[HTML]http://static.cdn.ea.com/eagl_online/u/f/bf3/noise/vids/Battlefield_3_Fault_Line_Full_Trailer.zip[/HTML]
قیلتره شده؟:41:
سلام اگر لینک گیم اسپات بدبد براتون روی 4shared آپلود میکنم!:46:نقل قول:
این تازه از تو تنور در اومده :31:
لینک جدید اومد میذارم!
لينك مستقيم تريلر 12 دقيقه اي با حجم 245 مگ .
کد:http://www.flameload.com/r0zt42u7609u
کد:http://handyshare.com/sq9s2vkxhm86/urleech.com_Battlefield_3_-_Fault_Line_12_Minute_Gameplay-_5BKw9z6RWkCng_5D_5Bf22_5D.mp4.html
کد:http://www.midupload.com/iycley7u2b0m
http://www.midupload.com/f5oe7wnnvh9x
کد:http://www.uploadic.com/8am717j2655u/urleech.com_Battlefield_3_-_Fault_Line_12_Minute_Gameplay-_5BKw9z6RWkCng_5D_5Bf22_5D.mp4.html
خدا بخواد HD دیگه؟ :31:نقل قول:
ای بابا ... این همه ایران ایران میکردن این بود ... آخه اینجا کجاش شبیه ایرانه :31:
هتل فندق دیگه کجاس ؟!! :31:
برادران ایرانیم که شیش تیغ کرده بودن. :11:
دوست گرامی تا حالا توی هیچ تریلری ایران رو نشون نداده!نقل قول:
اگه دقت کنید اونجا کردستان عراقه و اول تریلر هم می نویسه! :5:
اول تریلر یه ایران مینویسه ... البته فکر کنم مینویسه تو مرزهای ایران :20:نقل قول:
دوست گرامی تا حالا توی هیچ تریلری ایران رو نشون نداده!
اگه دقت کنید اونجا کردستان عراقه و اول تریلر هم می نویسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یکی کم حجمش کنه ما هم ببینیم
360P , 480P , 72P HD
کد:http://www.mediafire.com/?vtbtm182jt4pv
دقیقا می نویسه مرز ایران و عراق!نقل قول:
اقااااااااااااااااااااااا اااااا یا خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا :18:.شوکه شدم این صحنه ها رو دیدم این که هنوز نسخه تکمیلی بازی نیست دیگه نسخه تکمیلی چی میشه خدا میدونه جیزی که مشخص بود این بود که نسخه pc بازی بود.اقا هیچ بازی همچین فیزیک و تخریبی نداره و نخواهد داشت:18:.I Love You DICE:40:.
این 12 دقیقه مجموع کل 4 تریلر هست؟
نقل قول:
لینک دانلود مسقیم با حجم 1.77 گیگ!!!
دستشون درد نکنه:20:نقل قول:
لينك مستقيم تريلر 12 دقيقه اي با حجم 245 مگ .
میگم اندازه یک بازی حجم تریلر یک بازی!: دی
خود بازی چند تا dvd باشه خدا میدونه!
پس هواپیما و تانک هم میرانیم :)
دوستان چنتا اسکرین شات از تریلر جدید میزارید ممنون میشم :11:
از راندن هواپیما و تانک هم بزارید.:11:
دوست عزیز به پست اول مراجعه نمایید عکس ها و تریلر جدید قرار داده شده و همینطور تصاویر جدید چند صفحه قبل نیز موجود است.نقل قول:
موفق باشید.
منم سوالل این دوستمونو دارم !! :20: ؟! همونا هستن ؟! یا کلا یه چیز دیگست ؟! :31:نقل قول: