باید راننده کامیون رو بعد از اینکه جهبه هارو در کامیون گذاشت بکشی و کارتشو از داخل لباسش برداری تا بتونی وارد اون اسکله بشی.نقل قول:
Printable View
باید راننده کامیون رو بعد از اینکه جهبه هارو در کامیون گذاشت بکشی و کارتشو از داخل لباسش برداری تا بتونی وارد اون اسکله بشی.نقل قول:
تایید میشه .. راهش همینه !نقل قول:
راستشو بخای این گیم خفن .. نیاز به یکم تفکرم داره !
در ضمن دوستان الان چیزی به نام مافیا 2 نداریم ...
مافیا 2 اواخر همین سال میلادی 2008 وارد بازار میشه !
این که اخیرا میگن مافیا 2 .. یه پچ هست که فقط یکم ماشینا اضاف شدن و تغییرات کوچیک تو سطح شهر دادن .. وگر نه داستان همون روال قبله !
دست همه دوستان درد نکنه من مرحله حمل سیگارو رد کردم
عجب ...:18:نقل قول:
اما اين پچ متاسفانه طيف وسيعي داشته و همه اونو بنام Mafia 2 مي شناسن:41:
سلام
من تو مرحله ای که باید با ماشین مسابقه بدی(قبلش میری یه ماشینو دستکاری میکنی)
گیر کردم نمی تونم مسابقرو رد کنم
یه ترینری،سیوی چیزی ندارید این مرحلرو رد کنم؟
همین ترینری رو که صفحه ی قبل گذاشتم بدانلود ... اجراش کن و قبل از شروع مسابقه دکمه 0 رو بزن ... مسابقه رو شروع کن و از خط پایان رد شد ، حتی اگه ببازی مرحله رو رد می کنی !نقل قول:
سلام
من تو مرحله ای که باید با ماشین مسابقه بدی(قبلش میری یه ماشینو دستکاری میکنی)
گیر کردم نمی تونم مسابقرو رد کنم
یه ترینری،سیوی چیزی ندارید این مرحلرو رد کنم؟
دستت درد نكنه سعيد عزيزنقل قول:
ترينر جالبي بود كه برخلاف جريان بازي عمل مي كنه
اين نشون ميده كه اين بازي چقدر از نظر ساختار پردازشي ضعيفه:46:
دوست عزیز! قسمت مسابقه ماشین رانی که مایه عذاب بوده, در پچ ورژن 1.2 منتشره در سال 2003, اصلاح شده.نقل قول:
Mafia v1.2 Patch
Size: 17.8MB
Mafia v1.2 Patch Crackکد:http://download2.gamespot.com/sd/4cr7Tg2htj7qq3CKhvYp2QHb4mrJ6OTFrh95Bhf-IF3lgeTwYXPYN1zIK2osm9OyqY8C8wO8F4ENLCd6JfOZ_rAprH0uUNm9/d3/gsc/action/mafia/mafia_patch_1.2_eng.exe
Size: 848KB
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Mafiav1.2NoCDFixedexeEng.rar
کی سیو بازی رو داره
بچه ها يه سوال دارم
من اين بازي رو 3 سال پيش تموم كردم.مي خواستم بدونم شما همون بازي رو ميگين كه راننده تاكسي هستس اولش ديگه همون نسخه مافيا هان/
نسخه جديدي كه نيومده؟
بلهنقل قول:
نسخه جدید بازی با عنوان Mafia II در دست ساخت هست و هنوز تاریخ انتشارش معلوم نیست.نقل قول:
من نسخه ي انگليششو بازي كردم.بعدها نسخي فارسي اومد واقعا مزخرف بود.جي تي ا رو هم من بدون ترينر سال 85 البته انگلش رو تموم كردم كه زياد هم طول كشيد والان فارسيش اومده كه افتضاحه.منتظر اين نسخه مافيا هستم
درسته! من یادم میاد فکر کنم 4 سال پیش بود با چه بد بختی و استرسی اون مرحله رو رد کردم! حالا دوستان با یه ترینر ردش می کنن! در کل بازی بی نظیری بود یادش بخیر.نقل قول:
آخ نگو و نپرس اين مرحله ماشين يه مصيبت نامه بود.يه ذره فرمانتو اين ور اونور ميكردي ماشين چپ ميشدوكلت مي خورد زمين بعدش هم الفاتحه.من كه خيلي طول كشيد اون مرحله رو برم.وسختيش هم يادم نميره.اين ترينر مزه بازي هار ميگيره.ميدوني وقتي يه همچين مرحله سختي رو رد مي كني چقدر خوشحال ميشي.ارزش نداره با ترينر بازي كني
با سلام
و ضمن تبریک سال جدید به دوستان طرفدار بازی پر از احساس " مافیا " امیدوارم که سال خوب و پر از موفقیتی در پیش داشته باشید و اگر فرصت داشتید , این بازی رو یکبار دیگر انجام بدهید . . .:10:
شاید باور نکنید ولی این بازی رو برای اولین بار که به انجام رساندم و با این مرحله مواجه شدم به طور کل بازی را از روی سیستم پاک کردم !!!! :18:
ولی هیچ موقع شبی را که توانستم این مرحله از بازی رو به اتمام برسانم , فراموش نمی کنم . . . واقعا یک شب رویایی بود . . . حدودای ساعت 12 شب بود که بالاخره موفق شدم . . .
و انرژی که این پیروزی به من داد , باعث شد تا مراحل بعدی رو پشت سر بگذارم . . . البته مرحله بعدی آن به نحوی خستگی رو از تن اشخاصی که بازی رو با تمام وجود به پایان رسانده بودند , در می آورد :21:
:11:
سلامنقل قول:
ولی هیچ موقع شبی را که توانستم این مرحله از بازی رو به اتمام برسانم
منظورتون كدوم مرحلست؟
سلام عزیزنقل قول:
همون مرحله ماشین سواری مصیبت رو عرض میکنن
سلام حسين گلنقل قول:
سلام عزیز
همون مرحله ماشین سواری مصیبت رو عرض میکنن
عجب Iq دارم من!
آره اين مرحلش اوايل خيلي برام سخت بود مخصوصا اينكه كافي بود يه كمي زيادي! فرمون رو چرخونيم....واويلا بود
البته بعدها كه بازي رو تا آخر رفتم اومدم تو نت ببينم كيا تا آخر رفتن بازي رو بعد يكي يه روشي بهم گفت خيلي راحت ميشد اين مرحله رو رد كرد:
از راه ميانبر بريم و وقتي داشتيم وارد جاده اصلي ميشديم 0 رو بزنيم حالا داخل جاده اصلي هستيم!
البته خيلي قديميه و همه ميدونن.
اين پچ رو هم از مغازه گزفتم...فقز چهره ها و ماشين ها عوض شده بود...مراحل همانطور كه دوستان گفتن تغييري نكرده.
دوستان عزیز! این پچ که آدرسش رو دوباره میذارم (چون لینک قبلی دانلود پریده) آخرین پچ رسمی این بازی هست که سال 2003 منتشر شدهنقل قول:
و اون پچی نیست که محیط بازی (ماشینها و ...) رو عوض میکنه, بلکه ایرادات و مشکلات بازی رو برطرف میکنه که مرحله مسابقه اتومبیل رانی رو هم شامل میشه.
Mafia v1.2 Patch
Size: 17.8MB
Mafia v1.2 Patch Crackکد:http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons/Mafia-12-All-Languages-Patch.shtml
Size: 848KB
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Mafiav1.2NoCDFixedexeEng.rar
با سلم و عرض تبریک سال نو
من 2 بار بازی را تمام کردم و هر چند روز یک بار حالشو می برم.........مخصوصا توی ایام عید و ساعت 14 تا 16..............
سلام
همانطور که دوست عزیزم اشاره کرده اند , منظور , همان مرحله مسابقه ماشینها است :46:نقل قول:
alex_pk
منظورتون كدوم مرحلست؟
البته بحث چند پست قبلی هم بر روی این مرحله بود :10:
عرض ارادت داریم :11:نقل قول:
sam fisher 08
اوه . . . عجب تکنیکی . . . باور کنید من که نمی دانستم :21:نقل قول:
alex_pk
از راه ميانبر بريم و وقتي داشتيم وارد جاده اصلي ميشديم 0 رو بزنيم حالا داخل جاده اصلي هستيم!
البته خيلي قديميه و همه ميدونن.
البته من موفق نشدم این پچ رو بر روی نسخه فارسی دارینوس نصب کنم . . . حتما نسخه اصلی رو می خواهد ! هان ؟ :18:نقل قول:
havas_1980
آخرین پچ رسمی این بازی هست که سال 2003 منتشر شده
:18::18::18:نقل قول:
hvelectronic
مخصوصا توی ایام عید و ساعت 14 تا 16..............
خیلی جالب بود , البته این ساعتی که عنوان کرده اید رو میگم . :46:
این پچ رسمی ورژن 1.2 فقط بر روی نسخه انگلیسی نصب میشه و امکان نصب بر روی نسخه های دستکاری شده و فارسی رو نداره.نقل قول:
این پچی که گذاشتی چیو برطرف میکنه؟منظورم تو اون مرحله ماشینه.مشکلی نداشت
نه این مافیا 2 نیست ... فقط برای فروش بالاشون گفتن مافیا 2 وگرنه گیم همون گیم با همون فضا و همون داستانه !نقل قول:
این بازی سال 2001 ساخته شده ( سال ورود به بازار نیست ... برنامه نویسیش) که با توجه به بازی های هم رده ی خودش در اون سال با اون سبک داستان و گرافیک . بهترین بوده و زمانی که اومد نمره ی 9.2 رو گرفت که بسیار عالی بود .. شما حساب کن این بازی با این عظمت جزییات رو سیستم من که گرافیکش 32 و رم 128نقل قول:
هست انگار کره گرفته ! :31: و تعداد باگ هایی که داره بسیار ادنکه !
( باید عرض کنم که هیچ برنامه یا بازیی تو دنیا وجود نداره که باگ نداشته باشه / نمونش بزرگترین اثر ... ویندوز )
تایید میشه !:10:نقل قول:
نقل قول:Don tomas و احسان عزیز ... ای گفتین .... داشت مثل یه بغض تو گلوم میترکید این مرحله ی عذا مونده !نقل قول:
من درکتون میکنم ... میدونین اون زمان که این بازی رو میکردم به چی فکر میکرم /
اینکه سازنده ی این مرحله رو گیر بیارمو یه سیر کتکش بزنم :31:.
ولی به امید خدا باید تو مافیا 2 این مراحل سخت رو بردارند ...
منتظریم که بیاید !
عزیزان اگه مایلید .. مقایسه ی مافیا با گاد فادر رو مورد بحث قرار بدیم .... ؟
MAFIA vs GODFATHERنقل قول:
خیلی عالیه . . . البته بارها با دوستان پیرامون این موضوع صحبت کرده ایم که این دو بازی در یک سطح نیستند
نظر خودم هم همین است که سطح بازی مافیا به مراتب از گادفادر بالاتر است . . .
ولی
بهتر است که یک مقایسه جزء به جزء هم داشته باشیم .
در کل
موافق این حرکت هستم . . . آغاز کار با شما :46:
از لحاظ گرافیک که 100% گادفادر بهتره.اما بازم با اون گرافیک تو گیم پلی خیلی عقبتر از مافیاس.تو ماشین سواری هنوز بازی ای رو دست مافیا نیمده.
داستان بازی هم که از زمین تا آسمون فرق دارن.مافیا خیلی سرتر بود!
سلام
مافیا خیلی جالب تر از پدر خوانده بود. پدر خوانده مشکلات زیادی داشت مثلاً کنترل ماشین ها در بازی بسیار سخت بود در حالی که بسیاری از مراحل این بازی نیاز به تعقیب و گریز و دانندگی داشت. همچنین در پدر خوانده چهره دون کورلئونه(مارلون براندو) تا حدی شبیه خودش بود اما انگار روی صورتش یک اسید بسیار قوی و خورنده پاشیده بودند!!!! بازی پدر خوادنه اصلاً در حد آن چیزی که از آن انتظار می رفت نبود و تا حدی خسته کننده بود اما مافیا با این که یک بازی قدیمی هست اما داستان بسیار زیبایی داشت و مراحل جذابی داشت که باعث می شد فردی که آن را بازی می کنه ازش خسته نشه. همچنین مافیا پایان بسیار زیبا و تاثیر گذاری داشت اما در پدرخوانده شما وقتی که یک دون می شوید بازی تمام می شود که اصلا پایان جالبی نیست. در کل مافیا بسیار زیباتر از پدر خوانده بود.
منم نظرم روی Mafia هست . چون زمانش خودش طوفان کرد .
مراحل جالب ، گرافیک عالی ( نسبت به زمان خودش ) ، داستان جالب و ....
در کل همش عالی بود .
ولی GodFather هم زیاد بد نبود . در حد خودش خوب بود ولی به پای این نمیرسه .
نقل قول:نقل قول:سلام خدمت عزیزان ...نقل قول:
نظراتتون جالب و منطقی بودند .. من هم نظرم رو بگم ...
Mafia در سال 2001 تکمیل شد و آماده ی روانه شدن به سوی بازار پر مشتری خود بود ...
داستان بازی مافیا در زمان خود بهترین و ( از نظر من هنوز هم بهترین ) هست . این بازی با کسب نمره ی 9.2 در مجموع از سوی شرکت بازی نگاری gaming zone بهترین بازی سال شناخته شد .
نحوه ی صدا پردازی بازی بسیار عالی و با کیفیت و طبیعی کار شده .
انجین گرافیکی این بازی نیز از شیوه ی جدیدی از نسل بازی سازی استفاده کرده که details در آن به نحوی عالی و طبیعی کار شده .
هوش مصنوعی این گیم نیز در زمان خود غوغا کرده و رتبه اول را کسب کرده ... بازی در اصل برای سنین +18 ساخته شده ....
حد اقل سیستم مورد نیاز برای این گیم بی نظیر
VGA 32
Ram 128
CPU 800hz
که با این سیستم بازی به سورت روان اجاره میشود ...
به نظر من هنوز رو دست این بازی گیمی نیومده .... چون هر بار که بخای 2باره شروع کنی ... تا تمومش نکنی ول کن نیستی .....
باور کنید من بعد از 6 7 بار تموم کردن این گیم هنوز چیز های جدیدی تو اون کشف میکنم ...
به خصوص قسمت free ride و free extream ride که یه قسمت پنهان شده ی این بازی اند .... من که ندیدم تا حالا کسی اینو تموم کرده باشه !!!!:10::8:
سلام
اون راه میانبر توی اون مرحله اتومبیل رانی چطوریه؟ من از چند نفر اینو شنیدم ولی آخر متوجه نشدم چه جوریه. اگه میشه یه کم توضیح بدید. البته من بیش از ده بار این بازی رو تموم کردم اون هم بدون هیچ تقلب یا کلکی و این مرحله اتومبیل رانی هم که برام مثل آب خوردنه ولی از روی کنجکاوی می خوام بدونم این راه میانبر توی این مرحله چیه. هر کی میدونه بگه ممنون میشم.
با تشکر
سلامنقل قول:
سلام
اون راه میانبر توی اون مرحله اتومبیل رانی چطوریه؟ من از چند نفر اینو شنیدم ولی آخر متوجه نشدم چه جوریه. اگه میشه یه کم توضیح بدید. البته من بیش از ده بار این بازی رو تموم کردم اون هم بدون هیچ تقلب یا کلکی و این مرحله اتومبیل رانی هم که برام مثل آب خوردنه ولی از روی کنجکاوی می خوام بدونم این راه میانبر توی این مرحله چیه. هر کی میدونه بگه ممنون میشم.
با تشکر
وقتي مسابقه شروع ميشه و اولين دور رو ميزني به سمت چپ
يه مقدار جلوتر سمت چپ يه راه ميانبر داره كه جلوش رو با جدول گرفتن ولي از گوشه كنار هاش ميتوني رد بشي!
وقتي وارد ميانبر شدي اون آخرها كه ميخواي وارد اصلي بشه 20 يا 30 متر مونده كليد صفر رو بزن...
(همون كليدي كه وقتي بزني بازي از وسط صفحه شروع ميشه)
بعد وقتي اينو زدي ميبيني كه وارد اصلي شدي و از همه جلوتري!!!
مهم نيست كه وقتي وارد فرعي ميشي عقب باشي يا جلو....مهم لحظه آخر...
سوالي بود در خدمتم :)
============================
مسخره ميكني؟!! :)نقل قول:
نوشته شده توسط Don Thomas
اوه . . . عجب تکنیکی . . . باور کنید من که نمی دانستم
سلام عزیزم :46:نقل قول:
alex_pk
مسخره ميكني؟!!
نه بخدا . . . مسخره چیه ! اصلا در حد و اندازه ای نیستم که بخواهم چنین جسارتی داشته باشم . . . :10:
باور کن , این روش رو نمی دونستم :21:
هنوز هم فرصت نکرده ام که آن را تجربه کنم :20:
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
نظرات دوستان بسیار خواندنی و زیبا بود . . .
از همگی ممنونم . . .:11:
پست بعدی من , یک مقایسه تقریبا آماتور , از بازی " مافیا " و " پدرخوانده " خواهد بود . . .
سلام به دوست عزیزم alex_pk
خیلی ممنون. جالب بود و من هم با این که بیش از ده بار این بازی رو تموم کرده بودم اما اینو نمی دونستم و چیز جالبی بود. اما سازنده های بازی با این کار مرحله رو مسخره کردن که!!! عمداً این کارو کردن یا اشتباه ساختاری بازی بوده و از عمد نبوده؟
سلامنقل قول:
عمداً این کارو کردن یا اشتباه ساختاری بازی بوده و از عمد نبوده؟
فكر نميكنم عمدي بوده باشه....
حالا مطمئن نيستم....حرفه اي ها بايد نظر بدن.
باور کنید که امکانش بسیار هست که عمدی باشه !
یه بارم گفتم ... مافیا هنوزم چیزای تازه ای داره که هر بار تموم میشه کشف میشه !!!
یه چیزی که اخیرا خودم کشف کردم ( ارشمیدس) تو قسمت free ride که 19 تا آدم دیوانه وایستادن دست تکون میدن و باید براشون کار انجام بدی تا میشین آزاد شه ....
آگه نمیتونی پیداشون کنی ... برو به طرف فانوس دریایی که تو منطقه ی بالا شهره ... یه راه فرعی خاکی به اون سمت میره ... کنارش کلیک راست کن حالشو ببر ....
سلامنقل قول:
اینو می دونستم ولی به هر حال جالب بود. اگه کارهای هر 19 نفر رو انجام بدیم بعدش چی میشه؟
( به جز اینکه هر کدوم یه ماشین میدن). سرکاریه نه؟
با سلام
بحث جالبی شروع خواهد شد :21:نقل قول:
عمداً این کارو کردن یا اشتباه ساختاری بازی بوده و از عمد نبوده؟
البته بعد از مقایسه بین این دوبازی , بهتره که به این مطلب هم بپردازیم :20:
من هم این رو تایید می کنم , یه روز به صورت کاملا اتفاقی این نکته رو فهمیدم :18:نقل قول:
برو به طرف فانوس دریایی که تو منطقه ی بالا شهره ... یه راه فرعی خاکی به اون سمت میره ... کنارش کلیک راست کن حالشو ببر ....
اگر اجازه می دهید , با کوت کردن نوشته های شما عزیزانم , نظر خودم را نیز پیرامون این مسئله عنوان کنم . . .
بله , کاملا با شما موافقم . . . البته این نکته را فراموش نکنید که بازی " پدر خوانده " چندین سال بعد از " مافیا " به بازار عرضه شد و ارائه دهنده آن هم شرکتی بود به اسم " EA " که یک غول گرافیک سازی در دنیای بازیهای رایانه ای بوده . . .نقل قول:
Amin_Asterix
از لحاظ گرافیک که 100% گادفادر بهتره
ولی بازی مافیا را شرکتی ارائه داد که خیلی به ندرت بازی ارائه می دهد و هر موقع هم که چنین کاری انجام بدهد , به بهترین نحو ممکنه این کار را انجام خواهد داد . . .
البته همانطور که شما و دیگر دوستان مطلع هستید , شماره دوم این بازی " MAFIA 2 " توسط همین شرکت و البته این دفعه به کمک یک شرکت بازی سازی دیگر که در زمینه گرافیک جزء با سابقه ترین ها می باشد , قرار است در سال 2009 به بازارها ارائه شود . . .
در واقع یکی از نقاط قوت این بازی , حضور " دون " در آن بود , بازی پدرخوانده تقریبا یک نوع حس نوستالوژیکی به اشخاصی که این بازی را انجام می دهند , دست می دهد , حسی که اگر فیلمهای پدرخوانده را دیده باشید , متوجه عظمت این فیلم و بالطبع پرطرفداربودن بازی آن پیدا خواهید کرد . . .نقل قول:
farhad1122
همچنین در پدر خوانده چهره دون کورلئونه(مارلون براندو) تا حدی شبیه خودش بود
طوفان که چه عرض کنم , تورنادو به پا کرد و چندین سبک بازی را همزمان با خود به آسمانها برد و هنوز که هنوزه , هیچ بازی نتوانسته از این عنوان , فراتر برود و امیدوارم شماره دوم از این بازی , باعث بدنامی و سنگینی این عقاب آسمان بازیها " MAFIA : the city of lost heaven " نشود و بلکه به عنوان یک نیروی فزاینده باعث بالاتر رفتن و اوج گرفتن این بازی بشود . . .نقل قول:
Oracle_Eldorado
منم نظرم روی Mafia هست . چون زمانش خودش طوفان کرد .
( البته اینها فقط نظر این حقیر بوده و صد البته هر شخصی نظری دارد که نظر دوستان نیز برای من دارای اهمیت فراوان می باشد ) . . . :46:
توضیحاتی بسیار بسیار مناسب و دقیق رو ارائه داده اید که بسیار سپاسگذارم . . .:46:نقل قول:
SR72
سلام خدمت عزیزان ...
نظراتتون جالب و منطقی بودند .. من هم نظرم رو بگم ...
اگر دوستان پست ایشان را مطالعه نکرده اند , حتما مطالعه بفرمایند . . .
البته این حقیر , نقشه تکمیل شده و علامتگذاری شده این مراحل را چندین وقت پیش در اختیار دوستان قرار داده بودم , و سعی می کنم دوباره آنها را در جایی آپلود کنم و در اختیار شما عزیزان هم قرار بدهم . . .:21:نقل قول:
به خصوص قسمت free ride و free extream ride که یه قسمت پنهان شده ی این بازی اند .... من که ندیدم تا حالا کسی اینو تموم کرده باشه !!!!