نه بابا اینrebugخیلی عالیه و کامل کلا توصیه میشه هر چی دارید ول کنیدrebugبریزید:دینقل قول:
نه بابا اینrebugخیلی عالیه و کامل کلا توصیه میشه هر چی دارید ول کنیدrebugبریزید:دینقل قول:
مرسی از همه و بخصوص حسین عزیز.
و شاهین که زیاد توضیح داد
و زمانی که چنین چیزی را ساخته بودند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .................................................. :31::27:نقل قول:
نقل قول:
حالا این rebug چی کار میکنه ؟؟؟ cfw ??
این یهcfwخیلی جامع و کامل هست.......این برای کاربران حرفه ای خیلی عالیه چون یه سری قابلیت های مخفی کنسول رو فعال میکنهنقل قول:
همچنین خیلی امکانات فوق العاده دیگه .....
3.66 Version Spoofer:دستگاه شما رو آخرین ورژن رلیز شده توسط سونی نشان می دهد.
Package Manager:آپدیت شده و بعضی از اشکالات قبلی مانند نشان ندادن فایل PKG هنگام نصب از آدرس PS3™ Hard Disk به طور کامل برطرف شده است.
LV1: Peek and Poke support:اضافه شده.نمیدونم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LV2: Peek and Poke support for LV1:اضافه شده.نمیدونم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LV2: LV1 CALL System call:ضافه شده.نمیدونم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Black Screen issue on certain PS3 titles:بازی هایی مانند Uncharted2 که در ورژن های قبلی این CFW , صفحه مشکی می شدند در این ورژن بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند.
MINIS Black Screen issue:فیکس شده. بعضی از بازیهای MINI بلک اسکرین میداذ که فیکس کردند
QA Token compatibility:سازگاری کامل با رمز های QA و QA Flag
Fake Save Data Owner:می توانید هر سیو بازی مورد نظر خود را که از هر کجا می گیرید(اینترنت ,دوستان و ...) بدون هیچ مشکلی بر روی PS3 خود استفاده کنید.
Lock/Unlock Trophies:تروفی ها رو قفل یا باز کنید.
و بازیسنتریو.............................. .....................................
راستی spoofer 3.70 ]م اومده ها 3.66 قدیمیه !!!! :31:
دوستان اینمmulti manفارسی....
BASE 2.4:
FULL2.4کد:http://www.uploadbaz.com/7a14ajz1li1w
:
البته اینا آخرین ورژن نیستند آخرین اینه:کد:http://www.uploadbaz.com/a1rrqvyrrlx4
BASE2.5:
کد:http://psx-scene.com/forums/downloads.php?do=file&id=157
بله درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پاک شود....................
اين REBUG منم دنبالشم اين چيه :21:نقل قول:
نرم افزاره؟ اين قابليتا كه گفتي توشه :21:
يا اينا هم بايد از توش انتخاب كنيم يا كلا جدا بريزيم ؟ :31:
اين مولتي من خودمونم كه توش انتخاب ميكني زبان ها رو ؟ كه فارسي هم داره :21:ديگه اين چيه ؟:31:نقل قول:
[QUOTE=shahin_mp3;6440567]اين REBUG منم دنبالشم اين چيه :21:
نرم افزاره؟ اين قابليتا كه گفتي توشه :21:
يا اينا هم بايد از توش انتخاب كنيم يا كلا جدا بريزيم ؟ :31:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
[QUOTE=S.J-REZ2;6440487]دوستان اینمmulti manفارسی....تو آموزش اول همین تاپیک گفته یهcfwمیریزید به جای اون rebugرو دانلود میکنید میریزید ماcfwهای خیلی زیادی داریم ولی متاسفانه تو پست اول هیچی ازش گفته نشده.....نقل قول:
اين مولتي من خودمونم كه توش انتخاب ميكني زبان ها رو ؟ كه فارسي هم داره :21:ديگه اين چيه ؟:31:
یهcfwکه این قابلیتا رو داره....
نه دیگه توشه.....
اینم لینک دانلود:
ااااااااا اینم همونه گفتم شاید بعضی ها نداشته باشن لینکشو گزاشتمکد:http://rebug.me
حالا کدوم cfw از همه بهتره که اونو بریزیم ؟؟
اگه بخوایم یدونه بریزیم باید مال خودمون رو پاک کنیم ؟؟؟؟
يعني اگه بخوام REBUG بريزم بايد CFW رو پاك كنم؟ :21:
بهترین هاkmeawوrebugهستن ولی اینrebugخیلی عالیه همین ریباگ رو دانلود کنید بریزید....نقل قول:
لازم نیست کار خاصی کنید دانلود کنید توی پوشه ی مخصوص قرار بدید(تو پست اول همین جا هست)بعد هم نصب کنید هیچی نمیشه پاکم نمیخواد
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
نه لازم نیست پست بالایی هم توضیح دادم....فقط اینو بگم باید قبلشofw3.55داشته باشید ها................وcfwهم درست دانلود کنید یعنی ورژنcfw rebug 3.552.......نقل قول:
ولش كن بابا اينارو مي خوايم چي كار :21: همين كه هست عاليه :31:نقل قول:
نه این که همیشه آخرین ورژن فرم ور و multi manرو داشته باشید خیلی خوبه و تو انجام بازی ها هم خیلی به درد میخورهنقل قول:
نقل قول:
من kmeaw رو دارم .
بابا اینا رو ول کن منتظر ه-ک 3.70 باشید ..
کاش زودتر ps4 بیاد تا دیگه سونی کمتر فریمور جدید منتشر کنه ..:27:
دلتون به هک3.7خوش نباشه به این زودی ها خبری نمیشهنقل قول:
ازه بابا فريمور و مولتي من كه بايد اپديت باشن :27: كه هستن :31:نقل قول:
فقط اين 3.7 هك كنن كه خيالمون راحت بشه :31:
نقل قول:
بابا امواج منفی نفرستید
مطمئن باشید دیگه فریمور های جدید به راحتی قابل ه-ک هستند
فقط ps4 بیاد تا یه 2 یا 3 سالی راحت باشیم ... :21:
اين داره اين وسط اختلاف ايجاد ميكنه :21:نقل قول:
سلام
اگه 3.7 ه/ک بشه میشه آنلاین بازی کرد یا بازم کارمون گیره؟؟ :دی
اگه -- بشه یه چند روزی تا اینکه سونی یه فرم ور بده میشه بازی کرد ولی فکر کنم سونی از الان 10تا فرم ور واسه اونموقع ها ساخته:27:(نه اونم نمیشه مثل اینکه بن میشی:دی)نقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
واقعا معلوم نیست شابد فردا اومد شایدم تا 3 ماه نیودم ولی چیزی که معلومه الان سونی روps4کار میکنه و هکر های جونی کارشون راحتهنقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
بن میکنن............نقل قول:
نقل قول:
اگه فریمور جدید نیومده باشه بن نمیشی
اما فیلاً سونی روی ps4 زوم شده حواسش زیاد یه ps3 نیست به احتمال زیاد مشکلمون به زودی حل بشه ................
من فكر كن اگه فريمور جديد نياد بتونيم PSN بزنيم :21:نقل قول:
نقل قول:
(پاک شد ) .................................................. .
اخه انقدر زدن تو سر اون مايكروسافت كه بالاخره قاطي كرد :27:نقل قول:
نقل قول:
(پاک شد) .................................................. .
پاك بشه ...............نقل قول:
فكر كنم بهتره كه عنوان تاپيك به اسپمكده يا مسنجر تغيير داده بشه !!!
نقل قول:
اگه این دوستمونم پستاشو پاک کنه، عنوان تایپک به حالت اول برمیگرده ..............
وقتي هك نمي كنن همين ميشه :21:نقل قول:
پاك بشه.............
نقل قول:
اونا واشون اهمیت نداره ما اعصابمون خراب میشه ...
(این پست پاک بشه)
فقط كار خودشونو مي كنن :21:نقل قول:
پاك بشه ...........
دوستان یه خبر بمب در حد المپیک:دی
مثل اینکه3.60خ به سلامتی رفت خونه ننه جونش:دی مثل اینکه -- شده ......قراره که فردا اطلاعات بیاد بیرون....هنوز معلوم نیست خبرfakeهست یا درسته ولی به احتمال زیاد درسته...اگه خبری شد من فردا اطلاعت تکمیلی رو قرار میدم براتون
نقل قول:
ایول بابا
فقط بالادست 3.55 ه-ک شه خدا رو 1000 بار شکر میکنیم :دی
حداقل بازی هایی مثل dirt 3 و portal 2 میان ....
آره تو اون سایت هم همین بحث ها بود.......ولی باید تا فردا صبر کرد جزیات رو دید.........شاید همFAKE بود ولی خیلی بعیده...برای فردا قول دادن ببینیم چی میشهنقل قول:
نقل قول:
اینقدر از این خبر های FAKE دادن که اعصابمون خراب شد ..
شاید این یکی درست بود ..
اگه نرم افزاری باشه خوبه سخت افزاری خوب نیست ..
کیت و لحیم و از این جور چیزا ...
منبع؟........نقل قول:
multiMAN ver 02.05.04 - Motion/Movie Background Support
کد:http://www.multiupload.com/Y2RMME2GYG