با سلام خدمت دوستان
من یه نسخه dead space کم حجم دانلود کردم زبانش روسی بود بعد یادمه میگفتند باید بری توی regedit و یه عددی رو تغییر بدی زبانش انگلیسی میشه
من هم مسیرشو یادم رفته هم عددشو --کسی نمیدونه مسیر و عددش چیه که بازیم انگلیسی شه ؟؟؟
Printable View
با سلام خدمت دوستان
من یه نسخه dead space کم حجم دانلود کردم زبانش روسی بود بعد یادمه میگفتند باید بری توی regedit و یه عددی رو تغییر بدی زبانش انگلیسی میشه
من هم مسیرشو یادم رفته هم عددشو --کسی نمیدونه مسیر و عددش چیه که بازیم انگلیسی شه ؟؟؟
سلام
من داداشم این بازی رو داره انجام میده به نمیدونم مرحله 10 اینا رسیده ولی یک مشکلی داره اونم اینه که زمانی که میخواد بره توی بازی همون اول یعنی جایی که منوی بازی میاد که نمیدونم Exit داره اینا اونجا صفحه کج میشه و اینور اونور میره نمیذاره موس رو خوب تکون بده و یا اینکه چیزی انتخاب کنه نمیدونم دوستان متوجه شدند ؟
یک کرکی هم خودش دانلود کرده و نصب کرده ولی تغییری ایجاد نشده
کسی راه حلی چیزی به ذهنش میرسه ؟
شما این کرکی که توی پست اول داخل اسپویلر هست رو دانلود کن ببین درست میشه...نقل قول:
سلامنقل قول:
همونی که پسوورد پیسی سورس رو داشت دیگه آره ؟
نه متاسفانه درست نشد
یعنی هیچ راهی نیست ؟
حتی با ریختن دوباره ی بازی مشکل رفع نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشی جان! آپدیت کرک شده در آدرس زیر رو امتحان کن: (کپی میشه تو محل نصب بازی رو خودش)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5897699&postcount=239
سلامنقل قول:
نه هوس جان اینم درستش نکرد
وارد بازی میشه بشم ولی زمانی که میشم دوربین دور خودش انگار داره میچرخه و اصلا نمیشه کاری کرد
نمیدونم چیکار باید بکنم :19:
حالا بازم یک سرچی خودم توی این سایت های خارجی بکنم بینم چی میشه :(
پیشی جون مشکل شما از کنترل هستش !
شما به احتمال زیاد از کنترل استفاده می کنید ! متاسفانه بازی سازگاری نداره و تا الان هم فیکس نشده!
کنترل رو در بیارید با موس و میبورد بازی کنید...
سلامنقل قول:
من دیگه از بس اسیر سینما هستم بازی خیلی وقت نمیکنم
داداشم بازی میکنه باشه بهش میگم ببینم چی میشه
آها فهمیدم منظورت از کنترل دسته ی بازی هست ؟
فکر کردم کلید کنترل رو میگی که روی کیبورد هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه با کیبورد بازی میکنه
بازم ممنونم از راهنمایی عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره
فکر کنم پیدا کردم کمی انگلیسی سوادمون میکشه هنوز
البته هنوز تست نکردم
میذارم اگه کسی از دوستان مشکل مشابه داره یا زمانی اگه به درد خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بازی من روسیه همه چیش کسی می دونه چطور زبان انگلیسیش کنم؟
من جدا عصابم داره با این زبان روسی خورد میشه
برای تغییر زبان بازی به انگلیسی, رجیستری ویندوز رو باز کنین. (توضیح اینکه نصب بازی نباید دستکاری شده باشه)نقل قول:
اگه ویندوز 32 بیت دارین مسیر زیر رو برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Dead Space 2\i
یا اگه ویندوز 64 بیت دارین مسیر زیر رو برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Dead Space 2\i
کلید Locale رو باز کنین (باید این کلید اونجا باشه) و پارامتر مربوطه رو به "en_US" تغییر بدین.
نقل قول:
ماله من local نداره اصلا
نه این بازی به CPU_ی چندان قوی احتیاج نداره و حداقل برای اجرای بازی احتمالا مشکل خاصی نخواهید داشت...نقل قول:
سلام...
ویرایش: مشکل قبلی حل شد !!!
من CPUم 1هسته ایه ممکنه اجرا نشه ؟؟
کرک بازی رو اگه میشه بزارید!
ممنون
کرک هم توی پست اول گذاشته شده میتونید از اونجا دانلود کنید...
مرحله 7 بودم
رفتم توی یک دالان دراز و یک در که باید باز میشد
وقتی میخاد باز شه ، از بازی میپره بیرون
قبلا هم در بعضی جاها میومد بیرون ولی وقتی وارد میشدم حل میشد
این بار حل نشد
اولا سیوها کجا هستش ؟؟؟ ( ممنونم )
بعدشم ، از یک سیو قبلی برم یا شما راه دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
این مشکل به خاطر کرک بازیه. کرک اصلاح شده رو بگیرین که در پست اول لینکهاش موجوده.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از اول برم بازی رو ؟؟؟
نه نه! سیو سر جاش میمونه. :46:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ایکس باکس اونجایی که وارد اسانسور می شوم میگوید سی دی دوم رابگذار قفل کرده و دیگر جلوتر نمی رود سی دی دوم را قبول نمی کند . کسی است که یک سیو ایکس باکس dead space 2 بعد از پیاده شدن از اسانسور را باری من بگذارد؟؟ البته اگر راهنمایی کنید چطور سیو را به ایکس باکس منتقل کنم ممنون می شوم.
یعنی بین این همه ادم یک نفر اینقدر معرفت نداره که یک سیو ایکس باکس 360 بعد از پیاده شدن از اسانسور بعد از جایی که می گه سی دی دوم را بگذارید واسه من بزاره؟؟ dead pace 2
من اینجا گیر میکنم
بهتره بگم بازی گیر میکنه میپره بیرون
مشکل از کجاست
وقتی f رو میزنم تا در باز شه از بازی میاد بیرون ؟!
چه کنم؟!
پست اول همین تاپیکو نگاه کن کرک سالم گذاشته شده
منم تو چپتر 7 هستم بعد از اینکه اون شش تا فیوز رو از کار میندازی و سیستم افلاین میشه.بر میگردم که برم سمت یه در و بعد از -- کردن وارد یه راهرو میشم که اونورش یه در هست...تا میخوام در رو باز کنم بازی هنگ میکنه و ارور میده ....! اشکال از کرک هست؟ از چیه؟ تو پایین ترین تنظیمات هم بازی کردم حتی تو حالت ویندوز اما بازم همین اتفاق افتاد!!
بله. این اشکال اولین کرک این بازیه.نقل قول:
تو آخر پست اول, فایل اجرایی بازی رو که هم اپدیته و هم کرک شده رو بگیرین.
با سلام
من وقتی میخوام بازی رو نصب کنم بعد از اینکه cd دوم رو قرار میدم پیغام زیر رو میده:
WerFault.exe - Wrong Volumeاگر منظورش فرمت درایو هستش رو هر دو فرمت fat 32 و ntfs نصب کردم همین پیغام رو میده
The wrong volume is in the drive.Please insert volume Dead Space DVD 1 into drive
در هر حالت فضای کافی هم برای نصب موجود بود بازی هم در ویندوز 7 نصب میکنم
ممنون میشم بگین مشکل از کجاست
با تشکر
نقل قول:
نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم منظور شما از فایل اجرایی کدومه ؟ همونی که زده :
+++سالمترین کرک بازی یا همون کرک فیکس اصلاح شده:
منظور شما این هستش ؟
سلام و خسته نباشيد من نسخه Dead Space 2.Limited Edition را دانلود كردم منتها كلا زبانش روسي هست چكار كنم زبان انگليسي را به بازي اضافه كنم پچي مچي فايلي چيزي نيست لطفا كمك كنيد
دو تا روش پیشنهاد میشه...نقل قول:
برای تغییر زبان بازی به انگلیسی, مسیر زیر رو طی و فایل settings.txt رو باز کنین:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\EA Games\Dead Space 2
xxxxx >> یوزر
اگه خط Locale = ru رو دارین به Locale = en تغییرش بدین.
سیو کنین و برین تو بازی...
یه روش دیگه هم اینه که برین رجیستری ویندوز:
اگه ویندوز 32 بیت دارین مسیر زیر رو برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Dead Space 2\i
یا اگه ویندوز 64 بیت دارین مسیر زیر رو برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Dead Space 2\i
کلید Locale رو باز کنین (باید این کلید اونجا باشه) و "es_RU" رو به "en_US" تغییر بدین.
سلام کسی رمزی نداره پولش زیاد بشه توی بعضی قسمتا فشنگ کم میاره که اونم پول میخواد
راستی توی چپتر 7 اون جا که یه تونل مثل سالن پرواز میمونه که باید بریم توش و در رو وا کنیم مال من هنگ میکنه و از توی بازی میاد بیرون
این اشکال اولین کرک بازیه.نقل قول:
تو آخر پست اول, فایل اجرایی بازی رو که هم اپدیت هست و هم کرک شده, بگیرین.
+++سالمترین کرک بازی یا همون کرک فیکس اصلاح شده:
بعد از این کدوم فایلو بگیرم 4 تا کرک هستش
و چط.وری استفاده بکنم اگه میشه راهنمایی کنید
هر چهار مورد یکی هستن. فرقی ندارن...نقل قول:
فایل رو از حالت فشرده خارج میکنین و کپی میکنین در محل نصب بازی, روی خود همون فایل.
با سلام توی چپتر 12 یا 13 اون موجود که هی میکشیش و دوباره دست و پاش در میاد و نمیمیره رو چطوری بکشیم
اون کشته نمیشه فقط باید فرار کنینقل قول:
یعنی واقعا بهترین بازی عمرم فقط این بازیه دیگه هیچ وبس!!! فقط همین هر کی به این بازی فحش داد با ما طرفه:31:
ولی یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومد:19::9:
اونم اینه که میرم توی بازی هی داره دور خودش میچرخه و میچرخه و میچره!دیگه واقعا نمیدونم چیکارش کنم این اتفاق قبل از اینکه وارد ویندوز پر شکوه(البته خاکبرسرش)سون برم اینطور نشده بود ولی وقتی اومدم تو این یارو اینجوری شد:41:
کرکش کامل ترین کرکه فیکسه فیکسه خواهشا نگید که کرک دانلود کنم چون13مگابایته!!این دایل طفلکی نمیکشه!!!
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــک من این بازی خیلی قشنگ رو تا لول قبل از zealotرفتم و بدون کد تموم کردم انشالله میخوام برم hardcoreرو هم بتمومم
سلام بچه ها همین الان رفتم به این پست
و مشکلم حل شد
ولی کلا بازی خیلی خوبیه بچه ها از دستش ندید من که برم بازیش کنم این دفعه از zealotمیرم :8:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5836390&postcount=124
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
خدایا شکرت که راه ما رو به این پی سی ورلد باز کردی و گرنه معلوم نبود به خاطر این مشکل کوچولو چیکار میکردم
احتمالا گیم پد داری؟؟؟؟نقل قول:
اونم اینه که میرم توی بازی هی داره دور خودش میچرخه
میخوای بری تو بازی اونو بکش بعد برو،بعدش مشکلت حل میشه
بچه ها سلام یه سوالی داشتم میخواستم بدونم که این ورژنی که دارم آپدیت شدس یا نه؟
اینم از عکسش:
اخه آپدیتش 27مگه اگه 2-3مگابایت بود نمیپرسیدم
یه شکی هم دارم اینه که سمت چپیه اون فایل اصلیه که باهاش بازی میکنم و چپیه اون پچس نگاه کنید ورژنشون یکیه پس یعنی بازی من پچ شدس؟اگه نیست پس اپدیتشو دانلود کنم ها؟
سلام اگه میشه جواب بدید ممنون:40:
راستی یه وسل دیگه دارم از همین طریق میشه فهمید که بازیمون کدوم ورژنه آره؟
اونی که Date Modified اش 1/29/2011 هست دومین کرک این بازیه یعنی کرک اصلاح شده که مشکل چپتر 7 رو حل میکنه.نقل قول:
اونی هم که Date Modified اش 4/9/2011 هست آپدیت کرک شده حساب میشه که همون 27 مگ زیپ شده است و من همینو توصیه میکنم.
خیلی ممنو که جوابیدید ولی اون آپدیت کرک شده نیست و و سریال نامبر میخواد هر کی تونست کرکش ورژن1.1رو بده ممنونش میشم
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
اون اورجینال فایل نیم منظورش چیه؟
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
پس اگه اون اپدیته پس چرا ورژنشون یکیه؟