این گوشی این همه طرفدار داره یه تاپیک درست و حسابی توی سایتای ایرانی وجود نداره که فعالانه توش بحث بشه :13:
این گوشی این همه طرفدار داره یه تاپیک درست و حسابی توی سایتای ایرانی وجود نداره که فعالانه توش بحث بشه :13:
سلام
برای این گوشی بهترین کاستوم رام که عملکرد گوشی رو تو بازی ها و برنامه های سنگین بالا ببره، در ضمن فارسی باشه چیه؟
اصلا براش کاستوم رام اومده؟
اگه میشه آموزش کاملش رو هم بذارین.
ممنون
با سلام خدمت دوستان..
من یه Galaxy Ace S5830 دارم و برنامه kies رو سی دی را نصب کردم و میخوام از طریق samsung apps برنامه های اندروید رو براش از طریق pc دانلود و روی گوشی نصب کنم ولی مثل اینکه فقط برای گوشی های با Bada Os کار میکنه و اندروید گوشیم رو نمیشناسه،چاره چیه؟ خیلی ممنون.
سلامنقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم، باید چکار کنم؟
در ضمن نمیشه برنامه samsung app رو گوشی رو به یه کشور دیگه تغییر داد،آخه واسه ایران برنامه هاش کمه؟
ممنون
چاره چیه دوستان،چطور میشه از طریق برنامه گوشی برنامه ها رو دانلود و نصب کرد؟!!:23::worried:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
پریروز یه گوشی Ace از پاساژ میدون ولیعصر گرفتم . با اینکه در طول روز تماس زیادی ندارم باطریش یه روزه تموم میشه . wifi و gps رو هم غیر فعال کردم ولی فایده نداشت آیا طبیعیه و بازده باطری به مرور بهتر میشه یا مشکل داره . ممنون میشم جواب بدین حالم گرفتس.
Samsung starts rolling our Gingerbread update for Ace
Although the Gingerbread ROM for the Samsung Ace leaked months back Samsung never got around to releasing it officially. Until now, that is.
SamFirmware is reporting that Samsung has started rolling out the Gingerbread update for the Ace through Kies. The update for now is available in limited countries, namely, Russia and Poland but will be available in other regions soon.
As for the update, there is nothing much to report on it. It will update the Android version to 2.3.3 and bring the usual Gingerbread goodness to your Samsung Ace.
[HTML]http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/7697658-samsung-start-android-2-3-3-updates-for-the-samsung-ace-[/HTML]
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_starts_rolling_our_gingerbread_update_for_ ace-news-2896.php[/HTML]
دوست عزیز خلاصه ترجمه میکردین ببینیم چی گفتهنقل قول:
چیزه خاصی نگفته گفته سامسونگ اپدیت دستگاه ها را تو چند کشور شروع کرده مثل روسیه لهستان و .. که به زودی برای کناصق دیگه هم میاد
گول ظاهر فریبنده ی این گوشی رو نخورید این گوشی خوشکل شده ی جیو هستش
نمیشه اسمش رو گذاشت گول خوردن. گالاکسی ایس واقعا قشنگ هست. زیبایی هم خودش یه معیار انتخاب هست. اینکه جیو دوربینش 3 مگاپیکسل هست و فلش نداره هم به کنار. حالا شاید بگید این موارد ارزش 100 تومن پول بیشتر دادن رو داره یا نه، ممکنه از نظر کسی ارزشش رو نداشته باشه، ولی از نظر یکی داشته باشه. خود من گوشی که فلش نداشته باشه رو کلا از لیست گزینه هام حذف کردم، چه جیو باشه، چه گالاکسی اس با اون مشخصات بالا!
مال من هم یه جورایی باتری زود تموم میشه،یه برنامه باز میکنم،اخر سر دو سه تا برنامه دیگه رو هم میبندم ،ولی حس میکنم سریع شارژ میخوره..همه هم میگن باتری 1350 امپری باتری قوی هستش ولی موندم چرا اینطور میشه..
احتمالا پردازش های گوشی به باتری قوی تری نیاز داشته ولی اینو گذاشتن روش..واقعا موندم سامسونگ چه سیاستی داره که گوشی با این همه ظریف رو ازش کم گذاشته!!
دوستان کسی گوشیش رو به نسخه 2.3 آپدیت کرده؟ میخواستم بدونم این نسخه فارسی هم ساپورت میکنه یا نه؟
الان تفاوت این گوشی ها باهم نهایت 50 الی 60 تومان هست در ضمن دوربین ایس جز 5 مگا پیکسلی های خوب هست و یکی دیگه ام اینکه سایز صفحه نمایش ایس واقعا ایده آل چون نه کوچیه و خیلی بزرگ که واسه حمل و نقل اذیت کنه.
نقل قول:
هنوز رام رسمی 2.3 نسخه خاورمیانه عرضه نشده
ولی میشه روی نسخه اروپا فارسی ساز نصب کرد منتها به خوبی رام اصلی نیست
شما که دوربین گوشی واستون اولویت داره پس بهتره سمت گوشی های برند سامسونگ نیاین چون این یه چیز اثبات شده هست که دوربیناش مخصوصا تو فیلمبرداری خیلی ضعیفه، خواهشا این موضوع رو رد نکنید منطقی باشین بهتره واقعیت گفته بشه بحث تعصب رو گوشیتون رو بزارید کنارنقل قول:
نقل قول:
بله دقیقا 80هزار تومن اختلاف قیمت وجود داره
سامسونگ کدوم دوربینش خوب بوده که این دومیش باشه؟
اما درباره ی صفحه نمایش نمیدونم چرا اما این گوشی 3.5 اینچی با 320*480 پیکسل!!! خوب بزرگ بودن صفحه نمایش قدرت پیکسل در حد و اندازه ی خودش می خواد فکر نمی کنید 320*480 برای 3.5 اینچ کیفیت رو میاره پایین؟؟؟
از طرفی جیو با 3.2 اینچ و 320*480 تونسته کیفیت بهتری رو ارائه بده
اولين آيفون هم صفحش دقيقا همچين مشخصاتي داشت ولي كيفيت تصويرش واقعا خيره كننده بود
كيفيت صفحه نمايش ايس هم خوبه گرچه در هر صورت اين حرفي كه شما ميگين تو صفحه نمايش هاي lcd اتفاق مي اقته
هر چه پيكسل ها بيشتر باشه و سايز كوچكتر باشه عمق تصوير بيشتر ميشه و بالعكس
در مورد دوربين هاي سامسونگ هم شايد در مورد بعضي گوشيها اينجور باشه به هر شكل همه ي گوشيهاي يك برند كه كيفيت دوربين همساني ندارند مثلا همين نوكيا فقط تعدادي از مدل هاش كيفيت دوربين خوب و لنزاي اختصاصي دارن
من خودم كار عكاسي انجام ميدم از دوربين گوشي سامسونگم (گالكسي اس ) استفاده مي كنم و كيفيتش عاليه
و اصلا به كسي نگفتم كه اين ها رو با موبايل گرفتم
خيلي از همين عكسهارو واسه يه جور نمايشگاه كوچيك چاپ كردم و حتي رو پرده پخش كردن و كيفيت عالي بود
نقل قول:
ابعاد فیلم QVGA با سرعت فیلمبرداری 15 فریم بر ثانیه به نظر شما ضعف نیست تو یه گوشی 340 تومنی؟ الان دیگه سونی اریکسون x8 با 190 قیمت ابعاد VGA با سرعت 30 فریم بر ثانیه دوربینش رو دست ace رو زده!!!من نمیدونم چرا سامسونگ نمی خواد یه فکری به حال دوربیناش بکنه
دوستان این کد مخصوص که میدیم وقتی میخواهیم گوشی بخریم ببینیم گوشی قبلا چند ساعت کار کرده چند دقیقه مکالمه باهاش داشتن ...........چی هست؟
حق با شماست من فك كنم تو پستاي اوليم تو همين تاپيك هم اينو گفتم
خيلي وقته ديگه سوني اريكسونم از فرمت غارنشيني qvga دست برداشته
نميدونم چرا حالا سامسونگ رو دوربين بعضي گوشي هاش اين فرمت رو گذاشته
کیفیت عکسبرداری این گوشی جزء بهترین 5 مگاپیکسلی ها هستش این غیر قابل انکار هست(کیفیت فیلم برداریش افتضاحه) دومین مزییتش سرعت خوب خود گوشی هست برای کسی مثل من که اهل بازی نیست وفقط استفاده روزمره داره مثل وب و چندتا برنامه کاربردی عالیه سوما طراحی زیبای گوشی هست .
کیفیت صفحه نمایشش هم راضی کنندست همه مردم که نیاز به گوشی خفن ندارن من نمیدونم چرا تو این انجمن با این گوشی انقدر بد هستن در صورتی که جزو گوشی های محبوب تو سطح جهان هست(میتونید نظر سنجی مثل GSMArena و ... را ببینید) من خیلی زیاد دیدم اخیرا دست خیلی از دوستانم گلکسی اس و GS II و دوهسته ای هایه دیگه هست در صورتی که استفاده خاصی هم از گوشیشون نمیکنند
وقتی حرف از دوربین میشه درواقع هم کیفیت عکسبرداری و هم فیلمبرداری رو بررسی می کنیم!!! شاید تو عکس برداری کیفیتش خوب باشه اما تو فیلمبرداری در حد و اندازه های یه گوشی با این قیمت نیست!!!نقل قول:
من میگم اون 3 مگاپیکسل هست و فلش نداره، و این 5 مگاپیکسل هست و فلش هم داره و از این جهت بهتره. خیلی ساده گفتم درکش براتون خیلی سخت هست؟ من تعصب دارم یا تو که خودت جیو داری و سنگ جیو رو به سینه میزنی؟! خیلی کارتون زشت هست که چون خودتون فلان گوشی رو دارید میخواید بقیه رو هم جذب گوشی خودتون کنید. نمیدونم بعضی ها پیش خودشون چی فکر میکنن و چه سودی از اینکارا میبرن.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6259202&postcount=543
نقل قول:
یعنی چی؟ عکس برداری جداست فیلم برداری هم جداست تو هر سایتی هم که نگاه کنی هر گوشی را که رویو گداشته نیومد بگه دوربینش خوبه یا بد میگن فیلبردارییش فلان عکسبرداریش هم فلان شاید یکی فیلم برداری براش مهم نباشه اصلا دوربین این گوشی بد کلی چیزهایی دیگه هم داره که ادم بخواد بخاطرش این گوشی را بخرهنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
آقا من دیگه تو این تاپیک نظر نمیدم مثل اینکه نظرات من باعث ناراحتی شما شده اما به قرآن من این گوشی رو ندارم گوشی من ایکس هشته سنگ هیچ گوشی رو هم تا بحال به سینه نزدم، آقا اصلا دوربینش توپه، من غلط کردم ما که با هم دعوا نداریم برادر من اومدیم یکم بحث کنیم مطمئنا اختلاف نظر پیش میاد دیگه... کل فروم رو نگاه کن ببین من نشده بچه هارو جذب گوشی خودم بکنم چون الان دیگه واقعا مزخرفه!!!
میشه بگید این گوشی بجز فلش با gio دیگه چه تفاوتهایی داره؟
Gorilla Glass displayنقل قول:
3.5 inches display
Camera 5 MP
قیافه بهتر(که به سلیقه بستگی داره)
Gorilla Glass display
داستان این چیه؟
شیشه ی بسیار مقاوم در برابر ضربه
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
مشخصات فنی
طرح ظاهر دستگاه کلاسیک لمسی رنگ بندی مشکی سیستم نرم افزاری باند GSM و EDGE HSDPA 900 / 2100 / GSM 850 / 900 / 1800 / 190 باند 3G - GPRS بله سیستم عامل اندروید 2.2 Java بله اندازه وزن 113 گرم ابعاد ۱۱۲.۴ x ۵۹.۹ x ۱۱.۵ میلیمتر نمایشگر فناوری TFT صفحه لمسی ، 16 میلیون رنگ دقت تصویر ۳۲۰ x ۴۸۰ پیکسل اندازه 3.5 اینچ باتری ظرفیت Standard battery, Li-Ion 1350 mAh زمان مکالمه تا 11 ساعت آماده به کار تا 640 ساعت دوربین دقت تصویر دوربین 5 مگاپیکسل بزرگنمایی دیجیتالی/نوری بله فلاش LED ISO - موسیقی و صدا پخش کننده موسیقی بله آهنگ زنگ MP3 پلی فونیک ، WAV ، MP3 DRM - فن آوری صدای سه بعدی - بازی و سرگرمی بازی های داخلی JAVA - رادیو FM بله تجارت و محل کار مشاهده گر سند بله حالت آفلاین بله یادداشت صوتی و پست صوتی بله پیام رسانی SMS بله MMS بله ورودی متن پیشگوی T9 بله ایمیل بله قابلیت اتصال بلوتوث دارد با A2DP USB بله WAP بله SyncML(DS) بله SyncML(DM) بله WiFi Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA خروجی TV - برنامه همگام سازی با رایانه - حافظه حافظه کاربر 158 مگابایت مدیریت اطلاعات شخصی تقویم بله برنامه ریز بله ساعت بله ماشین حساب بله دفترچه یادداشت بله عملکردهای تماس تلفن بلندگو بله شناسه تماس گیرنده بله چندنفره بله
من ميخوام اين گوشي رو بخرم لطفا نتيجه نهايي رو بگيد ارزش خريد داره يا نه؟؟؟؟؟؟
از همه نظر اين گوشي رو OK مي دونم فقط عدم پخش دايويكس هست كه ميشه ازش گذشت ولي باطري ضعيف رو نه!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد....
باطریش ضعیف نیست به نظرم...ال سی دی به اون گندگی و سی پی یو 800 رو باید جواب بده خوب مصرفش طبیعتا کم نیستنقل قول:
ممنون از جواب ،يه سوال ديگه آيا اين گوشي پخش دايويكس با يرنامه داره ، در كل ارزش خريد داره؟؟؟؟؟.
بين اين گوشي و c6-01 نوكيا موندم كه كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟
با moboplayer دایویکس هم پخش می کنه...نقل قول:
در مقایسه با اون گوشی نوکیا که این خیلی بهتره...دیگه این روزا کی نوکیا می خره؟:31:
نقل قول:
منو قدیمی ها شاید بشناسن... از طرفدارهای نوکیا بودم...
اما از بعد اینکه 5800 خریدم و 4 ماه از 1 سال رو توی تعمیرگار بود... دیگه حالم از نویکا بهم میخوره...:31:
دیروز هم رفتم این گوشی رو خریدم... خدا وکیلی بعد از عادت به symbian... کار کردن با آندروید خیلی لذت بخشه...
تازه میفهمی چه بیخود بوده اون :دی
از اصفهان گرفتی ؟نقل قول:
قیمت چه قدر بود ؟
با گارانتی ؟
من دو سال 5800 داشتم.سری اول بود.خداییش خیلی گوشیه خوبی بود.نمیدونم ماله شما چرا اینجور بوده؟:41:نقل قول:
ولی خب نوکیا دوره اش گذشته.مخصوصا از وقتی که روی اون سیمبیان داره حیثیتی کار میکنه و به نتیجه نمیرسه.:27:
من ديروز واسه خريد اين گوشي به چندموبايلي رفتم و تعجب كردم چون گفتن كه قيمت گوشي بالا رفته و اين گوشي قيمتش 380 هست، آيا واقعا همينه . چون سايت گوشي شاپ زده 335!!!!!!!!!!