[QUOTE=omidshsh]Rar!ϐs kǴ?98~?삸qx:ih9Ѵ3 HitmanBloodMoney.exe?8?%ј̌ј&k?ژ? DH?ы\?Ҹ7ddNJ?ܣƤ?i??6m?͕뙈 ,p?d}?????i?d??K?͛6Rڙ`2 vBR[ 7n걹hY`2@?wĈڝ??λI?ۋ?˧?{滓먮??Χ33??
Printable View
[QUOTE=omidshsh]Rar!ϐs kǴ?98~?삸qx:ih9Ѵ3 HitmanBloodMoney.exe?8?%ј̌ј&k?ژ? DH?ы\?Ҹ7ddNJ?ܣƤ?i??6m?͕뙈 ,p?d}?????i?d??K?͛6Rڙ`2 vBR[ 7n걹hY`2@?wĈڝ??λI?ۋ?˧?{滓먮??Χ33??
توي هود سايت هيتمن همچين پچي گذوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه سوال
چرا كرك بازي شكلش شبيه شكل خود بازي نيست؟
وقتي كرك بازي رو دانلود كرديم كجا پستش كنيم؟
كرك اوليه خود بازي رو چي كار كنيم؟
خوب اين كه پرسيدن نداره تو محلي كه بازي رو نصب كردي بايد كپي کنی
اي ول درست شد
با همون كرك 6.35 مگي كار كرد
دستاتون درد نكنه
من از این بازی خوشم نمیومده . فقط به خاطر اینکه خریدمش می خوام تمومش کنم .
حالا یه سوال دارم .
توی اون مرحله که برف می یاد از کنار کشتی شروع میشه . باید دو نفر رو بکشی و یک Video Tape را پیدا کنی .
این ویدئو تیپ کجاست ؟
من در طبقه دوم یکی پیدا کردم اما وقتی که اون رو برمی دارم هیچ اتفاقی نمی افته و باز هم در قسمت ماموریتها Completed نمایان نمی شه .
سلام amirpers
تو بايد بري طبقات بالا جايي كه مثل استوديو ميمونه و دارن فيلم برداري ميكنن توي يكي از اتاقها ميتوني Video Tape رو پيدا كني
اگه درست يادم مونده باشه توي همون طبقه اي كه فيلم مي گيرند و مرده با سگش هست بايد فيلمه رو پيدا كني.توي يكي از اتاق هاست.
خوشی به ما نیومده
مرحله ی اول که تموم میکنم درب exit رو که میرم بعد یه روزنامه نشون میده بعد از بازی میپره بیرون
اشکال از چین؟
رم=512
گرافیک=geforce fx 5200
cpu=2.8
اشكال از كركه يا كارت گرافيك؟
5200 براي اجراي اين بازي خيلي كمه
اون نوار تو استاديو هست براي اينكه بري استاديو با آسانسوري كه جلوش دو تا محافظ هست برو بعد نوار روي ميز هستنقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
کرک گرفتی؟نقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
گفته بودم که اگه بخواهید با شیدر نرمال وارد بازی شوید و از کرک هم استفاده کنید این مشکل پیش میاد .
یا یک کارت 6600 یا بیشتر بخرید یا از اون کرک استفاده نکنید.
خوب اگه از كرك استفاده نكنم پس چي گار كنم؟
بدون اون كرك 6.35 مگي وارد بازي نميشه
مي دونم n بار گفتي ولي 1 بار ديگه هم بگو
چيطوري شيدرشو unnormal کنم!!!!
یکم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
من تا تونستم همه تنظیمات رو یا disable كردم يا low
کرک نگیر. فقط حتما اون فایل پچ را که امید برامون اپلود کرده بگیر و اجرا کن. از منوی استارت هیتمن را برگزین و وقتی منو هیتمن باز شد گزینه configure را برگزین. در اون قسمت گوشه سمت راست و پایین میتونی شیدر را از حالت high به normal دستکاری کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
حالا میمونن وارد بازی شدن. گویا خودت تونستس وارد بشی. اگه هنوز نتونستی بدون کرک وارد بشی بگو تا دوباره بگم چه جوری وارد بشی.
وقتی وارد بازی شدی در قسمت تنظیمات گزینه گرافیک نمیخاد خودت دستکاری کنی. کافیست اولین گزینه را به حالت low در بیاری. حالا دیگه بازی روان شده و می تونی حال ببیری.
سلام يكي كمك كنه بگه
نشد يه كاري چيزي انجام بديم تا بازي هيتمن 4 رو با سرعت بالاتري بازي كنيم با اين سرعت كم بازي كردن اصلا حال نميده
اگه راه كار جديدي هست بگيد ما هم بدونيم و استفاده ببريم
ببين امتحان كن اندازه صفحه داخل بازي رو تغيير بده درست ميشه ...اگه نشد يه روش دارم 90 درصد ميگيره...
نه اصلا به اندازه صفحه ربطي نداره
مشكل از اين انقدر بزرگتره كه يه ملت تو كند بودنش موندن
روش بعدي رو بگي بينيم شايد موثر باشه
بازم ميگم اين مشكل فقط من نيست مشكل همه كساني هستش كه هيتمن 4 بازي ميكنن
گفتم شايد تا الان يك روش خوب و بهتر براي روان تر شدن بازي باشه !!!
سيستمت چيه منظورم كلا از گرافيك تا سي پيو..والله براي ما كه اينطور نميشد..روش ديگه كه نشون ميده چقدر بنده حر فه اي هستم البته لعنت بر ريا...توي بازي وقتي سرعت كم ميشه روبه پايين نگاه كن برو جلو بعد يه مدت درست ميشه به اين ميگن زيرآبي رفتن يا گذشتن ار تله گرافيكي روش قبلي رو امتحان كن چون خيلي مهمه... ;) :cool:
اره. منم ازمایش کردم. کمی که از بازی گذشت .. بازی روان تر میشه. ولی بهترین راه نرمال کردن شیدرینگ هست.نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
شيدرينگ خيلي موثر هستش اما وقتي در بازي تير ميزني......... :puke:نقل قول:
mishe rahnamaye nasb bazi ro bezarid lotfan man tonasb be moshkel khordam
بهتون که گفتم اینطور میشه یه روشه دیگه هم وجود داره اما به شرطی که نمیرید از ذوق کردن... ;) :)نقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
به خدا من تیر زدم هیچ تفاوتی در روانی بازی ایجاد نشد.
lovergod14amorousand
خب بگو. این بچه بازی ها برای چیه؟
مشكلتو دقيق بگونقل قول:
نوشته شده توسط shakerifar
بچه بازی نیست رفیق گل باشه بهت میگم:احتمالا این درست بشه شما میگی تو تیر زذن بازم مشکل هست خب یک کاری کن هیتمن با همه ظرایفی که داره اما از سری اول به بعد شما هر کسی رو بکشی بازی گیم اور نمیشه مگه اینکه اون باید زنده می مونده تا محله به پایان برسه شما با برداشتن سلاح سبک می تونی مشکلتو حل کنی واینکه تو سایه وایسی تیر بزنی یا پشت یه تیکه سنگ بعدم ازت زیاد ناراحت شدم ما میخواستیم کمک کنیم عزیز دل باز هم اگه مشکلی بود میتونی نوعه سیستمت رو بهم بگی تا ببینم دیگه باید چیکار کرد... ;)نقل قول:
خيلي ممنون
من گرافيكم 128 و رم 512 دارم يعني شما ميگي مشكل من در بازي گرافيك هستش كه اينجوري گير ميكنه و يا راش ميره
حالا امتحان کردی اونایی که گفتم یا نه...امتحان کن اگه نشد باید فکر کنم دیگه باید چیکار کرد... ;) :)نقل قول:
نوشته شده توسط parsa123
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
موفق باشی رفیق بازی رو همه چیزیش رو نصب کردی مثلا کرک- ایمیج -دیمون تولز انجامدادی همه رو... :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط ghara
سلامنقل قول:
مگه سیدی که گرفتی راهنمای نصب نداره-اگه مشکلی داری توضیح بده همه کمک می کنند... ;)
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
موفق باشی رفیق بازی رو همه چیزیش رو نصب کردی مثلا کرک- ایمیج -دیمون تولز انجامدادی همه رو... :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط ghara
جواب بده تا کمک کنیم...
lovergod14amorousand
عزيز من شما يه ساعت داري ميخواي به يه نفر كمك كني هي سوالات تابلو ميپرسي
به خودت زحمت نده خودم كمكش ميكنم
ghara جان شما باید MSVCR71 دانلود کنی و به این جایی که میگم پست کنی(براي دانلود صفحات اين تاپيك را بگرد از سير تا پياز هيتمن رو بارت نوشته)
وارد فولدر windows شو و این فایل رو در فولدر system32 پست کن
كمكش كن موفق باشي اما ديگه اينطور نه... :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
man marhaleye aval nasb ro anjam dadam vali toye marhaleye dovom gir kardam chon har kari mikonam configure baz nemishe bazi ham mahsoul sherkate pardise
مومن خدا ديمون تولز داره بايد اون نصب بشه... ;)نقل قول:
overgod14amorousand
رمز ها رو بزار. ولی فکر کنم کسی بخواد با رمز رد کنه.
ghara
همین 2 صفحه پیش یه کاربر دقیقا همین مشکل رو داشت. بهتره بری ببینی به اون کاربر چه پاسخی داده شده.
پارسا
اون فایل دی ال ال ربطی به این مشکل نداره. :blink:
مي شه لطف كنيد و اسم اون فايلي رو كه من بايد به وسيله ي دمون تولز مونت ايميج كنم بفرماييد