به هر چیزی که به اینترنت وصل میشه شک کنین
سلام
فروش عروسک جاسوس در آلمان ممنوع شد
این عروسک امریکائی دوربین و میکروفن داره و به اینترنت هم وصل میشه !!!!! یعنی یک جاسوس واقعی که میتونه از کودکان و خانه و خانواده هاشون جاسوسی کنه
به هر چیزی که به نت وصل میشه شک کنین و تا میتونین ارتباطش رو با نت قطع کنین یا دوربینش رو بپوشونین و برای میکروفنش هم سوئیچ مکانیکی بذارین (تلوزیون , رســیور , کامپیوتر , موبایل , تبلت , اسباب بازی و غیره )
عکسهای عروسک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از فیلنرسکنها بسیار خطرناکند . مراقب باشید
سلام
بعضی از برنامه های فیلنــر شکن فایلهای سیستم رو طوری دستکاری میکنند که دیگه مرورگرها بدونِ روشن کردنِ فیلنر شکن کار نمیکنه
هدفشون از این کار اینه که مجبور بشین همه ی کارهاتون رو با فیلنـر سکن انجام بدین تا همه ی اطلاعاتتون از زیر دستشون رد بشه و اونها رو به دست بیارند مثل ایمیلها , رمزهای ایمیلها , حسابهای بانکی و رمزهاش و غیره
بنده تا الان تنها راهِ سریع و ارزانی که براش پیدا کردم استفاده از system restore هست که کامپیوتر رو برمیگردونه به زمانی که سالم بوده و فقط 5 دقیقه طول میکشه
مبادا تسلیم بشین و با فیلترشکن کار بانکی و خرید اینترنتی و چک کردن ایمیلهاتون و انجام بدین
اگر راهِ ساده تری بلدین لطفاً اطلاع رسانی کنید
با تشکر
دور بازار بورس یک خط قرمز بکشید تا ابد و فریبِ افزایشهای دروغین قیمتِ سهام رو نخورید
هشـــــــــــدار
سلام
از وقتی خبر کاهش سود سپرده ها منتشر شده , گردانندگانِ "دزدبازارِ بورس" حدود 900 واحد شاخص بورس رو برده اند بالا تا دون بپاشند و وسوسه بندازند در دلِ خوش خیالها و مردم خام و پولهاشون رو بکشند توی بورس . بعد از مدتی هم کاری میکنند که سهام سقوط کنه و کلی ضرر میکنید و اونها پولهاتون رو به جیب میزنند
اگر سود بانکی بشه 5% هم سراغ بازار بورس نرید که پشیمون میشید . سیلی نقد به از حلوای نسیه
بورس به بشدت فاسد و آلوده هست و معاملات صوریِ مخفیانه برای چپاول اموالِ خوش خیالها هیچوقت متوقف نمیشه . فریب نخورید
گوشه هایی از کلاهبرداریها در دنیای پزشکی
سلام
قبلاً خدمتتون عرض کردم که وضع خیلی خرابه و هر جا برید میخوان سرتون رو یه جوری کلاه بذارند . این هم چند نمونه از کلاهبردارانِ دنیای پزشکی و رشته های وابسته .
متاسفانه پزشکانی هستند که در همون جلسه ی اول یا دوم بیماریِ بیمار رو تشخیص میدند اما بهش نمیگن و هی میفرستنش این آزمایشگاه و اون آزمایشگاه و هی باید بیاد پول ویزیت بده تا دکتر رو ببینه و نتیجه های آزمایشها رو بهش نشون بده یعنی هم با آزمایشگاهها زد و بند دارند و هم با داروخانه ها و هم خودشون هی پول ویزیت میگیرند درحالیکه بیماری رو تشخیص داده اند
هی دوا مینویسه میگه بخور و نمیدونم 14 روز دیگه بیا تا دوباره معاینه کنم یا دوباره آزمایش و اینها
====================================
یکی از اقوام ما ناراحتی معده داشت . بار اول رفت دکتر بهش گفت این دواها رو بخور و 2 هفته دیگه بیا
بعد از دو هفته گفت حالا باید اندوسکپی کنم ببینم توی معده ات چیه ؟ (اندوسکپی یعنی دوربین میفرستند توی مری و معده و ابتدای روده ی کوچک)
400 هزار تومن اندوسکپی کرد و بعدش گفت باید بری سیتی اسکن و ام آر آی و سونوگرافی هم بشی
میگه حدود 400 تومن هم اونها شد
وقتی نتیجه ها رو دید گفت این دواها رو بخور و یک ماه دیگه بیا دوباره
بعد از یک ماه بهش گفت دوباره اندوسکپیش کرد و گفت برو دوباره سیتی اسکن هم انگام بده. سیتی اسکن هم توی نتیجه نوشته بوده باید اندوسکپی بشه!!!!
میگه دیدم سر کارمون گذاشتند و هی عین توپ فوتبال پاسم میدند به همدیگه و ازم پول میکشند . ولشون کردم و دیگه نرفتم سراغشون و فقط بهداشت رو رعایت کردم و دیگه سبزی و میوه نشسته و ضد عفونی نشده نخوردم و بیرون هم سالاد و سبزی نخوردم کم کم مشکلم برطرف شد
همین شخص تعریف میکرد که:
وقتی برای سیتی اسکن رفتم به یک آزمایشگاه بزرگ و شیک در بالا شهر ..... , برام یک مشت دوا و آمپول نوشتند تا از داروخونه ی بغل دستِ آزمایشگاه بخرم . شد 75.000 تومن
وقتی برگشتم توی آزمایشگاه یک بطری آب معدنی که توش یک دارو بود بهم دادند و گفتند ازش کم کم بخورم تا تموم بشه و برم برای سیتی اسکن شکم ولی همون دارو رو برای خودم نوشته بودند وخریده بودم و حدود 30.000 تومن قیمتش بود اما دارو رو سربسته ازم گرفتند و گذاشتند کنار !!!!! . گفتم چرا این رو گذاشتین کنار ؟ مگه برای من نیست ؟ گفتند فقط همون بطری که بهت دادیم ازش بخور . این دارو اینجا میمونه .
بهشون گفتم اگر لازم نبود پس چرا گفتین بخرم ؟ چرا مجبورم کردین 30.000 تومن براش پول بدم . داروم رو پس بدین .
میگفت وقتی دیدند هوا پسه و همه مردم دارند میفهمند که چه کلاهی دارند سر مردم میذارند , دارو رو بهم پس دادند و بردم داروخونه و گفتم بیخودی بهم گفتند این رو بخرم و میخواستند خودشون بالا بکشنش
خلاصه , ماجرای دزدیشون اینه که هر بیماری که میاد برای سیتی اسکن , این داروی 30 تومنی رو براش مینویسند اما فقط یک سومش رو مخلوط میکنند با آب و میدند بیمار تا بخوره و دو سومش میمونه پیششون . حالا 2 تا مریض بعدی که دارو میارند , بهشون از باقیمانده ی همون اولی میدن و داروهاشون رو سربسته ازشون میگیرند و میذارند کنار که میشه 60.000 تومن .
آخِرِ روز همه ی این داروها رو برمیگردونند به داروخانه و پولش رو تقسیم میکنند بین خودشون چون با هم زد و بند دارند .
==================================
توی تلوزبون هم نشون داد توی بیمارستانها یک نفر رو میفرستند پیش همراهان کسی که توی اتاق جراحی هست و ازشون پول میگیره بابت دوا و عکس و ملحفه و لباس و غیره و هیچ رسیدی هم بهشون نمیده و اگر هم کسی اعتراض کنه بهش میگن اونی که پول گرفته کلاهبردار بوده , ما نمیشناسیمش , از طرف بیمارستان نبوده و سرتون رو کلاه گذاشته پول گرفته و فرار کرده !!!!
===================================
یکی دیگه هم میگفت بعضی منشیهای پزشکان میگن نوبتها پره و تا دو سه ماه دیگه نوبتت نمیشه اما تا بهش پول میدی نوبت میده برای دو سه روز دیگه یا همون روز
==============================
یک بار هم در تلویزیون نشون داد یک پزشک جراح گفت به بیمار میگن فلان دکتر معروف عملت میکنه . روز عمل هم همون دکتر میاد بالای سر بیمار اما بعد از بیهوشی میره بیرون و یک دکتر دیگه عمل رو انجام میده !!!!
============================
ماجراهای سرقتِ اعضای بدن بیمار در حالت بیهوشی هم که همه ازش خبر دارند مثل سرقت کلیه موقع جراحی معده و اینها
=============================
یک دکتر دیگه هم دستگیر شد به جرم پول گرفتن از بیماران برای گذاشتن پروتِز در بدنشون اما اصلاً پروتزی در بدنشون نمیذاشته و فقط یک جراحی نمایشی راه مینداخته و پول میگرفته .
================================
در امریکا هم یک دکتر دستگیر شد که به زنانی که میرفتند برای باروری مصنوعی میگفته اسپرمها از مردان ناشناس هست اما همش اسپرمهای خودش بوده و میگفتند حدود صدها زن همینجوری حامله شدند و پدر بچه هاشون همون دکتر کلاهبردار بوده و کلی به جیب میزده چون اسپرم نمیخریده اما پول هنگفتی میگرفته از زنان بابتش
===================================
یک پزشکِ زنان هم فیلمهای معاینه ی بیمارانش رو مخفیانه ضبط میکرده و میفروخته
بعضی پزشکان هم برای بیمارانشون داروها یا چیزهای بیخودی تجویز میکنند و بهشون هم میگن از فلان داروخانه بخر که نشون میده با هم منافع مشترک دارند در سودِ فروش دارو و تجهیرات پزشکی .
گرانفروشی هم یک روش دیگه هست . تقلبی فروشی هم همینطور .
==============================
این کلکها رو کلاهبرداریها مدلهای مختلف داره .
شما هم اگر اطلاعاتی در این مورد دارین بنویسین تا مردم هشیارتر بشند
با تشکر