لباسای لارا از کجا میشه عوض کرد؟؟ نتونستم پیدا کنم
Printable View
لباسای لارا از کجا میشه عوض کرد؟؟ نتونستم پیدا کنم
حدود 3-4 ساعتی 4 تا کمپ اول بازی را تقریبا شخم زدم و در نهایت بازی گفت تا حالا 14% تکمیل شده. از اینش خوشم اومد. دست SquareEnix درد نکنه که وقتی همه حرف از نابودی و حذف سنگل پلیر میزنن این کمپانی اصولا تایم سینگل پلیر بازیهاش همچنان مورد قبوله
کمی که توی روند بازی پیشروی کنید توی کمپ میتونید بین 4 مدل عوض کنید لباسش رانقل قول:
منم تموم کردم!!!
بازی جالبی بود ولی بعضی جاها یه باگای کوچیکی دیده میشد مثل فرو رفتن تو زمین!!! یا گیر کردن به هیچی!!!
بیش از 50 درصد بازی رو رفتم ولی نتونستم لباس رو عوض کنم !!!!!!:n10: میشه دقیقا بگی کدوم آیتم مال لباسه ؟و از کدوم قسمت؟نقل قول:
بازی در یک کلام شاهکاره !
من همیشه برای اوقات فراغتم سر فیلم دیدن یا بازی کردن ، مشکل دارم ! ولی این اثر هنری به صورت خارق العاده ای این مشکل رو حل کرده !!
گویا از دید سازندگانِ بازی هیچ تفکیکی بین دو مقوله ی ذکر شده نیست !!
بازی به گونه ای طراحی شده که از تک تک لحظات بازی لذت خواهید برد ! مخصوصا جایی که ...
محتوای مخفی: !
بازی واقعا در زمان ِ خوبی عرضه شده ! سال نو رو می تونید با این شاهکارِ هنری آغاز کنید !
قول می دهم اوقاتی بهتر از لحظاتی که با لارا می گذرانید ، نخواهید داشت !
----------
سال نو هم مبارک باشه .
ایشاا... همیشه سالم و خوش و خرم و رو فرم باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در پناه حق .
توی کمپ ها شما 3تا گزینه قابل انتخاب دارید. یکی لول آپ خودتون هست. یکی دیگه فست تراول و آخری آپگرید و شخصی سازی. اونجا میتونید لباس هم عوض کنید. البته یه نکته ای که هست اینه که من وقتی بازی را اجرا کردم خیلی خیلی زیاد ازم تشکر کرد و کلی دی ال سی برام باز شد! شاید لباس ها هم جزئی از این دی ال سی ها باشن که شما نداریدشون. البته شایدنقل قول:
این بازی پکی dlc چیزی داره که بهش لباس اضافه کنه؟؟؟؟؟
از این لباسای کم خسته شدم.
همش 4 تا لباس داره.
دو تا عین هم و دو تا شبیه هم
محتوای مخفی: چقد مونده تا پایان
اتفاقا وجود اون سه تا لباس فرعی هم به خاطر دی ال سی بازیه.نقل قول:
خبری هم از دی ال سی های بعدی نیست.
دارین میرسین به اخرش...نقل قول:
بدون اینکه نیازی به گرفتن آپدیت این بازی باشه این بازی هم دیشب به خوبی و خوشی - رو 90 درصد - تموم شد. آخ جووون!
حالا که اپدیت دوم هم اومده با اون بازی رو تا صد در صد شدن ادامه میدم...
انصافا کریستال داینامیکس کاری ستودنی انجام داده داده. اینکه با پایبند بودن به اصول توم رایدر, بهترین ویژگی های بازیهای دیگه رو وارد دنیای اون کنی و یه ریبوت عالی رو رقم بزنی... اما حیف که این ریبوت کمی هم نقص داره.
از داستان بازی کاملا راضی ام. پایان بندی خوبی هم داشت. گیم پلی هم چسبید... خدا میدونه چطوری معتاد وار بازی رو رفتم (لازم به ذکره کرایسیس 3 رو نصفه و نیمه گذاشتم کنار!) اما یه ایراد به گیم پلی میگیرم... اونم برمیگرده به معماهای بازی. انتظار داشتم معماهایی در حد سه گانه قبلی ببینم ولی دیدم سطحی کار شده این بخش از بازی و حتی تعدادشون کمه. با اینکه تعادل خیلی خوبی بین اکشن و ماجراجویی وجود داشت ولی از بابت معماها بهش خورده میگیرم. گشت گذار چند باره و نوع مبارزات به لطف کنترل عالی تحسین برانگیز بود. لذت میبردم از چرخ زدن تو جزیره... آپگرید تدریجی تجهیزات هم واقعا خوب کار شده بود. این ویژگی غریزه بقا هم به شکلی مناسب در بازی قرار گرفته بود بر عکس اون غریزه ای که در هیتمن دیدم و اصلا جالب نبود.
در بخش گرافیک به ایرادی برنخوردم به غیر از یک مورد که اونم هماهنگ نبودن لبهای کاراکتر با صحبتهاش, خارج از صحنه های سینمایی بود... صدا گذاری هم نقصی توش نداشت بخصوص آه و ناله های لارا...
با این امید که عنوان بعدی بهتر ظاهر بشه...
نمره 9 از 10 رو هم میدم برای این بازی.
بچه ها من تو یه جای گیر کردم!!
وقتی میرم دنبال الکس!!! پیدا کنم یه جای هست!!یه جور استخر و توش برق هست!! یه قایق هست!!
و توی اونطرف یه مکانیزمی هست که باتیرکمان میزنم میاد پایین و چند لحظه برق قطع میشه!! قایقم هی کاری میکنم تکون نمیخوره!! روی قایقم با تیرکامن میزنم و هیچ حرکتی نمیکنه باید چی کا کنم؟باید از اونجا رد بشم !!! زمان هم نمیرسه از اب خودم رد بشم!!
قایق به یه میله که دورش پارچه اس وصله. باید آتیشش بزنین...نقل قول:
وقتی برق قطع میشه باید سریعا قایق رو بکشونین به زیر اون منبع برق که جلوی تماسش با آب رو بگیره.
ویرایش شد: پارچه رو فراموش کرده بودم! :n02:
خوب خیلی خوب بود
تقریبا شبیه سریال لاست کرده بودنش به خصوص انجا که میگفت جزیره نمیزاره ما خارج بشیم و اب و هوا و طوفانش غیر طبیعی هست....
آره منم هر لحظه بازي ياد لاست مي افتم ، نمي دونم چرا :n13:نقل قول:
من که یه جا گیر کردم :n03:
سلام
منم به خاطرِ شباهتش به لاست و طبیعتش خوشـم اومد ازش..کلا از این بازیا مثلِ پارادایس و سایبریا و تام خوشم میاد..
البته زیاد اهلِ بازی نیستم ...
کسی آموزش آنلاین بازی کردن Tomb Raider 2013 رو داره ؟
آقا جان هرکی هست یکی به من کمک کنه اول بازی یه جایی هست که یارو پاتو میگیره بعد یه سنگ هم داره از بالا میوفته روت یه دایره ظاهر میشه من هر کاری میکنم اون سنگه میوفته روم برای 1000 رومین باره که دارم تلاش میکنم ولی بازم فایده ای نداره
در نا امیدی بسی امید است.:n23:
دستتون درد نکنه از این راهنمایی کامل و خوبی که کردین :n02:کد:در نا امیدی بسی امید است.:n23:
آقا جان هرکی هست یکی به من کمک کنه اول بازی یه جایی هست که یارو پاتو میگیره بعد یه سنگ هم داره از بالا میوفته روت یه دایره ظاهر میشه من هر کاری میکنم اون سنگه میوفته روم برای 1000 رومین باره که دارم تلاش میکنم ولی بازم فایده ای نداره
نقل قول:
وقتی دایره به اندازه دابره داخلی کوچک شد کلید F رو بزن
سلام دوستان من 46% بازی رو رفتم یه جور استخر و توش برق هست!! یه قایق هست!!
و توی اونطرف یه مکانیزمی هست که باتیرکمان میزنم میاد پایین و چند لحظه برق قطع میشه این قسمت رو رد کردم
بعدش از او در که برمیگردی واسه ادامه بازی از بالای صخره باید بری سمت دیگه که دو تا تیرک جوبی هم گذاشته هر کار کردم نتونستم رد بشم حتی نتونستم بهشون طنابی چیزی ببندم که بشه از اون روش رد بشم اگه میتونین راهنمایی کنین.
بچه من بازم گیر کردم!! :n02: تو قسمتی که ماتویئس لعنتی دختره سم رو گرفته ومن میرم نجاتش بدم وقتی وارد میشم با گلوله تیرکمان رو میزنه بعدش!! می یاد جلو دکمه f رو میزنم!! با اون وسیله کوه نوردی میزنه!! بعش میخوابه روم بازم و نشون میده دکمه e رو بزنم تا نذارم خفه ام کنه و لی من هر چقدر میزنم خفه میکنه منو!؟!؟ باید نگه دارم e رو یا تن تن بزنم؟!؟!!؟
رد کردم خودم نیازی به توضیح نیست
دوست عزیزم متوجه نشدم کجا رو میگی من اونجا رو رد کردم!! میشه دقیق تر توضیح بدی یا عکس بذاری؟!؟!؟نقل قول:
بازی رو من تو 63 درصد تموم کردم به گفته حود بازی مراحلی فرعی میتونم انجام بدم!! که دیگه حوصله اشو الان ندارم!!
در کل بازی خیلی خیلی قشنگی بود ارزش پولی که دادم رو داش . . .
باید تبریک گفت به شرکتی که اینو این قدر زیبا و خوش دست ساخته فوقالعاده زیبا بود بازی به اونای که بازی نکردن توصیه میکنم بگیرین بازی کنین حتمان این بازی رو
دو نکته :دی
الان یک دختر خانم رزمی کار بخواد از پشت به من نزدیک بشه و توسط کمانی که در درست داره منو خفه کنه یا استخون حلقم رو بشکنه مطمئنا با مشکل برخواهد خورد :n02: حالا سوای مبحث قدرت بدنی اون وسیله ای که می خواد منو خفه کنه چون طول و دراز هستش خیلی راحت میشه ادم دستشو بندازه گوشه های کمان و فردی که می خواد خفمون کنه رو با مشکل مواجه کنه :n02:
مثلا ادم میتونه با کمک ادامه کمان از خفه شدن رهایی پیدا کنه
اما اینا شامل حال یک زن رزمی کار ماهر جلوی من بود الان اینجا یک دختر خانم متمدن و زیبا با تنی نهیف چجوری یک مرد تنومند را خفه می کند و جیک ثانیه بی صروسدا کارشو یک سره میکنه جای سوال داره :n02:
در قسمتی که رفتیم بالای دکل مخابراتی احیانا ایشون یخ نزدن ؟ بارون میاد کنار اتیش داره میلرزه بعد چجوری تونست اونجا در اون ارتفاع در بین اون همه برف و بوران جولان بده و حتا دندوناش به هم نخورد؟
+
از ترکیب بندی منو بازی راضی نیستم مخصوصا در کمپ ها که اصلا حس و حا لاپگرید نمیشه و خیلی درهم و برهم هستن
خوب اگه اينجوري به بازيها نگاه كني كه ٩٩ درصدشون مشكل دارن.....الان تو بازي مثه cod يا آنچارتد كه نسبتا طبيعي هستند(عناصر تخيلي كمي دارن)كاراكتر چطور ميتونه بعد گلوله خوردن يه لحظه وايسه هلثس برگرده بعد ادامه بده؟يا چطور ميتونه يه بازوكا رو مثه نخود بگيره دستش و همه جا شليك كنه؟نقل قول:
اينجور ايرادا تو ٩٩ درصد بازيها هس و نميشه خيلي خرده گرفت بهشون ولي در مورد اون دكل ميتوني از كاستم لباس واسش استفاده كني كه تو ليستش هست(قبول دارم كه بهتر بود خود بازي تغييرش ميداد)
.
نه ، مثالی که زدی شامل حال تخیلی بودن نمیشه چون بازگشتن سلامتی یک عنصری هست که واجبه لوس نشدن در بازی هستش اصلا دیدگاه با اون متغییر هست
ولی وقتی جایی که داریم به صورت واقعی قضیه رو پیش می بریم اصولا چنین نکات ریزی هم باید مد نظر قرار بگیره
در COD فرد یک نظامی هستش و یک کماندو یک تکاور یک سرگروه بان ارتش پس استفاده از سلاح چه سنگین چه سبک بعید نیست در انچارتد هم هیچ وقت نیت نمیتونه با یک فرد تنومند و هیکلی تر از خودش در بیوفته و تو بازی دیدیم که چالش زیادی میطلبید و مثل یک مینی باس عمل می کردن
یادمه در بازی سایلنت هیل 5 یک پیش فرض برای شخصیت بازی درست کرده بودن که فرد یک دوره نظامی دیده و در دوران سربازی بوده خب این یعنی چی.؟ یعنی این که حتا برای استفاده شخصیت از سلاح گرم داخل بازی این فرضیه ایجاد بشه که چون فرد دوره دیده هستش پس استفاده از سلاح رو بلده و این زمینه ساز میشه برای بهره بردن از سلاح چه بسا که در اون سبک بازی شاید اصلا اشاره به اون نکته نیاز نباشه اما میبینیم که سازنده دقت کرده.
حتا حتا اسنیک هم موقع CQC زدن با مشکل برخورد میکنه و اگه کم دقتی کنیم CQC با موفقیت زده نمیشه دیگه چه بسا که فرد اسنیک هستش و چه بسا که تو جیبش هم کلسیونی از اسلحه ها جا داده شده
پس ببین اون نکته در یک محیط واقعی بر این نکته که از جیبش کلی سلاح بیرون بیاد ارجعیت داره و مورد بررسی قرار مییگره.
در مورد اون دکل هم خب این رو به دست گیمر دادن این درسته ولی خب من نخوام استفاده کنم پس این یعنی این که فرد بر سرما غلبه کرد؟ تو انچارتد وقتی رفتیم به تبت اون هوای سرد نیت خود به خود کاپشن پوشید حتا یک سوم بلاهایی که سر لارا افتاد سر نیت هم افتاد و دیدیم که نیت نتونست ادامه بده و یکی اومد بالا سرش نجاتش داد و بهش سلامتی داد اما اینجا لارا اتوماتیک بهبود پیدا میکنه
حالا اینا نکته شاخ منفی نیستن ولی منظور من این بود که می تونستن زیاد دقت کنن :n26: و ادمی مثل من به هر جز به جز بازی توجه میکند:rolleye:
من یه نکته ای بگم. بستگی داره اون خانوم محترم با 2تا دستش کجاهای کمان را بگیره و بگذاره رو گردن شما و فشار بده تا جونت در آد و بمیری!
اگه 2 تا گوشه ی کمان را بگیره اونوقت متاسفانه شما میتونی با همین روشی که گفتی از دستش در بری اما اگه بیاد و دستاش را جاهایی از کمان قرار بده که بشن اطراف گردنت اونوقت نمیتونی کاری بکنی و 3 سوته انجمن بی ناظر میشه.
اصلا این هیتمن جماعت قتل و کشتار تو خونشونه :n02: دقیق به همه چی دقت می کنننقل قول:
اتفاقا من به اون نکته هم توجه کردم و اگه دستهاشو بیاره وسط و نزدیک های گردن بنده بیاره تا حدودی اره کار دشوار میشه که البته در بازی هم میاره اما باز به تنومند بودن فرد مقابل بستگی داره
البته اگر لارا قصد کشتن بنده را داشته باشه بیشتر سعی می کنم از روش های مصلحتی و سیاست بازی وارد میدان بشم و بهش پیشنهاد یک گفتگو بدم و بگم که با جنگ و خون ریزی کاری از پیش نمیره و یک پیشنهاد بهش میدم که یهو دیدید ناظر انجمن متاهل شد :n02:
مبارک باشه:n16: به پای هم دیگه پیر شین الهینقل قول:
دوستان قبول دارید یه کمی انیمیشن حرکت روی طناب به خصوص روی پاهای لارا بد کار شده؟ به نظرم مصنوعی میاد. البته شایدم توی واقعیت هم وقتی کسی از طناب بالا میره باهاش را اینجوری بالا ببره.
بعد از 3 روز بازی و جمع کردن تقریبا همه کالکتیبل ها رسیدم اونجایی که میخوان مشغول قربانی کردن سم بشن. با درصد پیشروی حدود 50. واقعا تا الان بهترین بازی امسال بوده
جالب اینکه تو تنظیمات Ultra ,Ultimate لارا با اینکه همش تو خاک هست و وقت حموم کردن هم نداره موهاش همیشه تمیزه و حالت اتو کرده به خودش داره.نسبت به کارکتر نسخه های قبل چهره خیلی معصومانه داره.یکی از بازی های خوب سال 2013 است ولی من یک ساعت بازی کردم یک باگ دیدم که رو اعصاب بود
بعد از جندین سال شاهد بازگشت سری Tombraider با یک Reboot موفق از استدیوی خوش نام Crystal Daynamics هستیم ، این لارای کریستالی حرفای زیادی برای گفتن داره و میبینیم که چطور معادله Action Adventure رو ارضا میکنه ...
داستان بازی مربوط میشه به یک گروه از افراد عشق تاریخ که دست به یک سفر برای کشف یک سری مجهولات تاریخی خودشون میزنن و محوریت داستان روی کرکتر اصلی بازی Lara craft هستش ،
شروع داستان با گرفتار شدن کشتی به یک طوفان شروع میشه و درطی یک کش و قوس لارا از بقیه جدا میفته و هدف اصلی داستان جستجوی دوستان لارا میشه ...داستان بازی متناسب با اتمسفر و
سبک و سیاقش هست و در حد قابل قبول ! بعضی از قسمت های داستان نیاز به یک Background و پس زمینه داره که درغالب کتاب هایی که در خلال گیم پلی بازی پیدا میشه گفته شده که به نظرم
بهتر بود روش دیگه ای رو انتخاب میکردن ، شخصیت پردازی خود کرکتر لارا حرف نداره و با یک بازیگری خوب به اوج خودش رسیده ولی سایر کرکترا اونجور که باید و شاید به شخصیتشون پرداخته نشده ، به
فلش بک های بیشتر میشد این ضعف رو جبران کرد . حالا این داستان خوب میاد با یک گیم پلی فوق العاده ترکیب میشه ، هیجان گیم پلی فقط تو شلیک کردن خلاصه نشده مثل برخی از بازی ها ! سکو
بازی با هیجان بی نظیر ، آپگرید سلاح ها با یک روند منطقی و متناسب با پیشرفت بازی ، پازل های ترکیبی که هم تو روند بازی موجود هست و هم به صورت انتخابی در دنیای بازی قرار داده شده ، هر
چند انتظار میرفت پازل ها نیاز به فکر کردن بیشتر داشته باشن ولی خیلی راحت بودن ! یه مورد جالبی که خیلی خوب ازاب دراومده سیستم Looting هستش که خیلی راحت میتونم بگم تو خیلی از بازی
ها بود و نبودش فرق نمیکنه ولی تو این بازی برای آپگرید کردن اسلح ها نیاز به Looing هست که ابتکار خوبی بود ، AI و هوش مصنوعی بازی هم واقعا تو سطح بالایی قرار داره هر چند بعضی جاها یه
خورده گیج میزنه ولی بازم عالیه ،تعادل خوبی هم بین Stealth و Action برقرار شده ،Bow بیشتر مخصوص مخفی کاری و 3 اسلحه ی دیگه هم بیشتر به درد سروصدا میخورن ! دی !
گرافیک هم نمیخوام بگم عالیه ولی کمک زیادی به اتمسفر قوی بازی کرده ، هر چند میتونست خیلی بهتر ازین باشه ، تکنولوژی Tressfx هم در نوع خودش عالی بود هر چند خیلی اذیت کرد برای
کسایی که از کارت های Nvidia استفاده میکنن ! تکسچر های بازی آنچنان قوی نیستن فقط میشه گفت خوب ! خیلی کم پیش میاد از لهجه ی بریتانیایی خوشم بیاد و لارا جزو اون دسته معدودی بود که
واقعا خوشم اومد ازش ، هیجان گیم پلی بیشتر مدیون موسیقی فوق العاده بازی هستش که با یه تایمینگ متناسب سکانس های فراموش نشدنی رو بوجود آورده
بدون شک بهترین بازی امسال بوده تا به اینجا که ارزش تکرار بالایی داره ، تا آخر سال 2013 صبرمیکنم تا سر شاهکار 2013 بودن یا نبودنش تصمیم بگیرم !دی !
Enthusiastic 9.3 !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا بازی به این توپی رو یکی دو روزه تموم میکنین:n13:
مگه چه تعداد بازی به درد بخور تو 1 سال درست میشه ؟؟!!
به نظر من روزی 20 دقیقه بیشتر نباید بازیش کرد که دیرتر تموم شه:n02:
یاد Tomb Raider پلی استیشن 1 بخیر....:n28:
بعد از مدتها از 1 بازی خوشم اومد،اما کاش معماهای خفن Tomb Raider پلی استیشن رو هم داشت:n10:
با توجه به جزییات نشان داده شده توسط سایت VGChartz بازی Tomb Raider توانسته آمار بسیار جالبی را در زمینه فروش بر جای بگذارد و تنها در عرض ۶ روز موفق به فروش بیش از یک میلیون نسخه شده است.
این سایت در گزارش خود اعلام کرده است که نسخه ی PS3 بازی بیشترین میزان فروش را با ۵۳۸,۲۲۴ هزار نسخه داشته و این در حالی است که این آمار در کنسول xbox 360 رقمی معادل ۴۷۸,۶۸۰ هزار نسخه می باشد. نسخه ی pc بازی هم با فروشی معادل ۷۰ هزار نسخه رده ی آخر را به خود اختصاص داده است.
این آمار برای Tomb Raider وقتی قابل توجه می شود که متوجه می شویم که عنوان Metal Gear Rising بعد از سه هفته انتشارتازه توانسته از مرز یک میلیون نسخه فروش عبور کند و این در حالی است که Crysis 3 که توقعات بسیاری از آن می رفت هنوز بعد از سه هفته انتشار ، راه طولانی را برای رسیدن به یک میلیون نسخه فروش در پیش رو دارد.
ریبوت Tomb Raider که این بار به اولین ماجراجویی لارا کرافت در یک جزیره خطرناک پرداخته است و سختی های این جزیره راه جنگجو شدن را به وی نشان خواهد مدتی پیش برای هر سه پلتفرم اصلی ( ps3 ، xbox 360 و pc ) عرضه شد و میانگین امتیاز خوب ۸۷ را از آن خود کرد.
منم بازی رو خریدم ... بازی جالبیه ... مث فیلم سینمایی میمونه :n02:
فقط نمیدونم چرا هی یاد فارکرای میفتم ... آخه اونجام تو جزیره گیر کرده بودیو دنبال دوستات بودی :n09:
تیرکمونشم منو یاد acIII میندازه :n02:
خیر سرشون اومدن تکنیک TressFX درست کردن این که راحت 10 15 فریم میگیره :n15:
من نمیدونم کی میگه که کمه ؟:n23: من 48 ساعت بازی رو یه سره رفتم، تازه گفت 35% :n04:
خب ! در آستانه ی این شب ِ فوق العاده ، یکی از بهترین بازی های عمرم رو هم تموم کردم !
واقعا از این که چنین افراد سخت کوش و با انگیزه ای در گوشه ای از این کره خاکی دارند زندگی و کار می کنند ، به وجد آمده ام !
وقتی که عکس هاشون رو در Credit آخر بازی نشون می داد ، انگیزه و امید و هیجان ازشون می بارید ؛ و همچنین وجد و خوشحالی به خاطر خلق شاهکاری که در 10 روز اخیر تجربه اش کردیم .
جمله ای که در آخر بازی نشون داده شد و تشکر کرد از این که برای بازیشون وقت گذاشتیم ؛ واقعا بیش از پیش از کار خودم راضی ام کرد که این همه وقت پای بازی گذاشتم و 99% ش کردم .
بازی نه سراغ ماموریت های جانبی خیلی خاص رفته بود و نه خود را درگیر دیگر مرسومات این روزهای بازی ها کرده بود .
تیم سازنده سعی کرده بود لارا را بسازد و فوق العاده موفق هم عمل کرده بود ...
محتوای مخفی: صحنه آخر بازی
سیو ام رو هم براتون قرار می دم . ( داخل این فایل RAR دو تا سیو قرار داره . اولی قبل از پایان بازی و 97% است ؛ و دیگری بعد از آن و بازی 99% شده است . )
علت اون 1% هم اول :یک مین در منطقه Shipwreck Breach است و دوم : دو تا Sun Killer در منطقه ی Research Base !! ( که به حول و قوه ی الهی اونا رو هم پیدا می کنیم ایشاا... !!! :n01: )
سال تحویل فوق العاده و بعدش هم سالِ بی نظیری داشته باشین ! :n06:
در پناه حق .