برای من تلتکست روی کانالهای دیجیتال ایران کار نمیکنه روی انالوگ چرا کار میکنهنقل قول:
همینطوریه؟
دانگل مجزا یعنی چی؟؟ قیمتش چنده
یعنی بدون اون کاری نمیتونه بکنه
Printable View
برای من تلتکست روی کانالهای دیجیتال ایران کار نمیکنه روی انالوگ چرا کار میکنهنقل قول:
همینطوریه؟
دانگل مجزا یعنی چی؟؟ قیمتش چنده
یعنی بدون اون کاری نمیتونه بکنه
-فكر نميكنم اينطور باشهنقل قول:
-شما اگر ميخواين بصورت وايرلس استريم كنيد از pc روي hdtv خوب نياز به خريد اين دانگل Usb مجزا دارين
-قيمت ها هم متفاوت هست منتها اگر ايران بتونيد گير بيارين (100 تومان)
با تشکر از t_ tanhayam .
تلویزیون من led5000 46 هستش . با نمایندگی تماس گرفتم میگه اگه منوهای مخفی رو دستکاری کرده باشید و تنظیماتش بهم بخوره باید برد دستگاه عوض شه و چون 46 اینچ هستش 200 هزار تومن هزینه داره . کلی خورده تو حالم . می گفت حتی اگه گارانتی هم داشته باشه این عیب جز گ
گرانتی نمی شه .
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
لطفا مدل ، سری و اینچ تلویزیون تون رو هم بنویسید . چون فکر می کنم تنظیمات عددی شما خیلی با تنظیمات تلویزیزون من فرق داره ..
-معمولا برد عوض نميشه در چنين حالاتي و يكجورايي فلش ميشه (ريختن مجدد برنامه )نقل قول:
-مدل من 46c6900 هست عزيز
سلام آقا این منو مخفی که میگید tv باید روشن باشه و بعد کد mute>1>1>9>ok رو باید زد من هرچی میزنم کار نمیکنه مشکل از کجاست؟ مدل tv من la40b550
-نه عزيز اون مربوط ميشه به hotel modeنقل قول:
-براي وارد شدن به سرويس منو بايد زمانيكه Hdtv خاموش هست كليد هاي زير رو پشت سر هم بزنيد :
info=menu=mute=power
-شما در ابتدا بايد hotel mode رو فعال كنيدنقل قول:
سلام
من وارد منو مخفی شدم
ولی تو Hotel mode
گزینه ها غیر فعال هست
فلشم 8 گیگ هست و فرمت FAT32 کردمش
مدل c695
-زماني كه Hdtv تون روشن هست كليد هاي زير رو بزنيد :
کد:mute>1>1>9>ok
بابا یک نفر به تایپیک 280 پاسخی بده راهنمای کنه.
-براي ورود به منوي مخفي بايد hdtv تون خاموش باشه عزيزنقل قول:
-براي فعال كردن hotelmode زمانيكه hdtv تون روشن هست بايد كليد هاي گفته شده رو پشت سر هم بزنيد :
mute119ok
وبعد hotel mode رو on كنيد
-بعد تلويزيون رو خاموش كنيد وارد منوي مخفي بشين و local set رو براي ----t روي ed-iran بگزارين
-براي فعال شدن منوهاي بيشتر نيازي به فلش هم نيست
بدون اون هم وقتي روي گزينه clone to usb رو ok بزنيد فعال ميشه
-فقط در پايان يادتون باشه دوباره hotel mode رو off كنيد تا منو هاي hdtv فعال باشند
دوست عزیز من دقیقا همین کارها رو میکنم ولی نمیشه که نمیشهنقل قول:
1:تلویزیون روشن هست و یک کانال ماهوارهای رو میبینم اکه منظورتون اینه از hdtv روشن هست.
2:وارد منوی hotelmode میشم و اولین گزینه رو on میکنم و بعد تلویزیون رو خاموش میکنم.
3:در حالت خاموش وارد منو مخفی میشم.
4:منوی مخفی همون حالت قبله انکار hotelmode رو on نکردی.
5:مثلا ههان گزینه local set غیرفعال هستش.
7:اینم بکم بار اول همه چی درست کار کرد نمی دونم یهو چی شد
من فقط تو بار اول تنظیمات اینترنت رو استرالیا قرار دادم و گزینه pvr را on کردم
و فقط یک اشتباه کردم اونم تو تنظیمات منو مخفی تو بار اول نوع دستکاه رو تغیر دادم
همان گزینه type الان نمیدونم کدوم اصلیشه روی یکی از گزینه های 40 قرار دادم
مثلا: 40A1UF0C ,40A1UF1E
من منتظر جواب دوستان و مدیران عزیز میشم.
-در مورد تغيير مدل ها هم فكر نميكنم باعث اين مورد شده باشه (چون قبلا من هم چند باري تغيير دادم )نقل قول:
-رست فكتوري رو هم امتحان كردين ديگه ؟
سلام حسین جاننقل قول:
منم منظورم همون فعال کردن هتل مود بود که وقتی hdtv روشنه و کد mute 1 1 9 ok رو میزنم کار نمیکنه
سلام دوستان
من وقتي فيلم رو از طريق فلش مي بينم صداي فيلم با تصوير هما هنگ نيست چند ثانيه تصوير جلوتر از صدا پخش مي شود
تلويزيون من سامسونگ 46 سري 5 هست .
-مظفري عزيز كمي سريع تر كليد ها رو بزنيدنقل قول:
-البته ممكن سري هاي قديم متفاوت باشه
سلام ممنون میشم اگه توضیح کامل بدی که چطور موفق به این کار شدی لطفا از اول گزینه اونو واسم بنویسی تی وی من46 اینچه اگه مرحله به مرحله واسم بنویسی لطف شما را فراموش نمیکنمنقل قول:
اینم ایمیلم که واسم بفرستی
abdollah.sefi@yahoo.com:11:
-شما صفحات اول اين تاپيك رو خوندين:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=463671[/HTML]
سلام دوستان خسته نباشید من در منو مخفی تنظیمات رو کمی دستکاری کردم
قسمت بالای کنترل کلا از کار افتاده البته موقع دستکاری و خارج شدن هتل مد را
خاموش کردم دیکه نمی تونم هتل مد را ON کنم چون قسمت اعداد از کار افتاده
البته وارد منو مخفی میشم چند بارم ریست فکتوری کردم ولی نشد از یک کنترل
دیکه البته مدل LCD استفاده کردم اما نشد راستی از روی خود پنل TV دکمه ها
کار میکنند فقط کنترل از کار افتاده کسی از دوستان راهلی بلدهاین مشکل رو
داشتید لطفا راهنمای کنید.
با سلام
کسی میدونه که تایپ lcd c695 کدومه؟
40A1AF0C یا 40A1UF0C چون دستکاریش کردم و حالت اصلیش یادم نیست
باتشکر
کلید exit رو روی کنترل برای 20 ثانیه نگه دار . پیغام ریست فکتوری رو ok کن احتمالا" درست میشه
-چون پنل ULTRA CLEAR هست U گزينه مورد نظر هستنقل قول:
با سلامنقل قول:
با انتخاب حالت U بعضی از امکانات از جمله تنظیم پیشرفته تصویر مانند تعیین مقدار سیاهی تصویر غیر فعال می شود که در حالت انتخاب A این امکانات فعال می باشند
یک سوال دیگه هم دارم از کجا می توان فهمید که تی وی کارنکرده است چون این پنل کمیاب شده بعید نیست ویترینی به آدم قالب کنند وقتی از نصاب خواستم کارکرد را نشانم بده یه جوری رفتار کرد که شک کردم اما دایما می گفت خیالت راحت باشه آکه آکه. کارکرد تی وی را با هر بار ریست کردن می توان صفر کرد پس از کجا می توان کارکرد اصلی دستگاه را فهمید؟
-زمانيكه hotel mode رو روشن كردين به مسير زير برين :نقل قول:
کد:Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
-به هر صورت با توجه به type دستگاهتون بايد U باشه :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.net/showpost.php?p=5751898&postcount=18[/HTML]
سلام دوستان خسته نباشید
لطفا اکه کسی جوابی برای تایپیک 297 داره بده ممنون میشم
یعنی هیچ راهی به جز کد mute/1/1/9/ok نیست که بشه دوباره هتل مد را on کرد.
هزینه هم حاضرم پرداخت کنم.
09149132186
ali27435@yahoo.com
-بزرگوار همونطور كه عرض شد احتمالا نياز به فلش و پروگرام مجدد دارين كه توسط تعمير كار صورت ميگيرهنقل قول:
قابل توجه راهنمای عزیزt_tanhayam خسته نباشی ده هزار تومن دادم که led مدل 6900 رو فارسی کردم ولی اصلا حاضر نشد بگه که چطور این کار رو انجام داد ازت خواهش میکنم که چطور میتونم pvr وتله تکست وتغیر زبان local set رو فعال کنم میخوام داشته باشم یه روزی بدرد میخوره چون من کم میام توی سایت لطف کن با تصاویر به ایمیلم ارسال کن ممنون میشم انشالله که همیشه دستت توی کارهای خیر باشه
abdollah.sefi@yahoo.comجان عزیزت منتظرم نذار
سلام دوستان:
من مدل UA40B7000 دارم.
1- می خواستم اینترنتشو فعال کنم. چطور این کارو انجام بدم؟
2- آیا ----T داره؟
3- آیا مدل من میشه مدل قدیمی؟
لطفاً دوستانی که می دونن دقیقاً توضیح بدن به زبان ساده
-در مور داينترنت اين تاپيك رو بخونيد :نقل قول:
-سري هاي B7000 تا جايي كه من اطلاع دارم اين قابليت رو ندارندکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=467356
-مدل شما ميشه سري 2009
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
-سلام دوست عزيز اين كار خيلي راحت واسون امكان پذير هستنقل قول:
-با روشن كردن hotel mode امكان دسترسي به تغييراتي مثل local set ,... فراهم ميشه
-توي صفحات اول همين تاپيك با عكس خدمت دوستان گذاشته شده مطالعه بفرماييد
بابا والله سر در گم شدیم بزای فعال کردنlocal set م pvrهر کس یه چیزی میگه برای hotel mode اول کدmute 119 ok وقتی منو مخفی ظاهر شد اول hotel mode رو on میکنیم 2 -بعد tv رو خاموش کنید تا اینجا درسته حالا واسه روشن کردنtv باید کد بدیم یا فقط اونو روشن کنیم آقایی نوشته بعد فعال کردنhotel mode تی وی رو خاموش کنید بعد این کد رو بهش بدین تا روشن بشهدر حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power آقایی دیگه میگه با همون کد قبلی روشن کنیدکدmute 119 ok یکی دیگه میگه بعد از فعال کردنhotel mode تی وی را خاموش و روشن کنید جان مادرتون یه راهنمایی درست و سازنده بکنید فدای همه عزیزان بشم
از pvr مدل 6900 هم بنویسیدچطور فعال میشه از منو فارسیش بگید
نقل قول:
دوست عزیز فکر نمیکنید اگه یه ذره زحمت بکشید میتونید چیزایی رو که میخواید تو تاپیک پیدا کنید؟!!!
دیگه قرار نیست خیلی هلو بپر تو گلو باشه
از دست من دلخور نشو ولی وقتی میبینم کسی برا کار خودش هم حاضر نیست یه خورده وقت بگذاره بهم برمیخوره
-باور كنيد خيلي كامل گفته شده من نميدونم مشكل كجاست؟نقل قول:
-بعد اينكه hotel mode رو on كردين Hdtv تون رو خاموش كنيد
-بعد بايد وارد سرويس منو بشين كه نياز به زدن كليد هاي info=menu=mute=power هست (زمانيكه خاموش هست hdtv )
-وارد سرويس منو كه شدين بقيه موارد رو اعمال كنيد (تغيير local set ,....)
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
-باور كنيد 1000 بار نوشتم pvr نداره ميخواين روشن كنيد كه چه اتفاقي بيوفته؟نقل قول:
سلام دوستان:
درمدل UA40B6000 كسي تونسته قسمت نمايش فيلمو فعال كنه؟
آخه دوستان نوشتن با تغيير مدل به UA40B7000 نمايش فيلم اضافه ميشه آيا كسي امتحان كرده؟ مشكلي پيش نمياد؟
در بعضي سري ها فعال هست و Usb قابليت اجراي movie رو دارهنقل قول:
-ولي در سري هاي قديمي تر خير كه راهش هم تغيير مدل به b7000 هست منتها مسئوليت اون رو بايد خودتون به عهده بگيريد
حسینی جان این قضیه تغییر مدل به مدل بالاتر برای hdtv منم صدق میکنه؟ la40b550 ؟ خطرات چی هست؟نقل قول:
سلام بر دوستان
تلويزيون من 46 سامسونگ b650 هست.(از بانه)
كدوم يكي از اين قابليتها قابل اجرا شدن هست واسه اين مدل ؟
سلام دوستان در سایتی خوندم که میشه 4هزار کانال با این led های سامسونگ گرفت وتمام توضیحاتش مثل توضیحات دوستان بود با این تفاوت که کشور را استرالیا انتخاب کرده بود
ایا این امکان داره شبکه جهانی را با 6200 و انتخاب کشور استرالیا فعال کرد
t-tanhaym از دور میبوسمت کارمون راه افتاد بالاخره ترسم ریخت الان یکی خواست منو فارسی کنه یا pvr رو فعال کنه در خدمتم
با سلام و عرض ادب
در صورت امكان بنده رو راهنمايي بفرماييد كه اين گزينه region در منو مخفي در كدوم قسمت قرار دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-اگرمنظور شمارند ه كانال ها هست ممكننقل قول:
-منتها اگر منظور يك موردي مشابه ---_s هست كه من فكر نميكنم
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
عزيز اگر اروپايي هست (اسلواكي ) كه تيونر ديجيتال داره در غير اين صورت خيرنقل قول: