سلام
من میخام این گوشیو بخرم
از کجا بخرم؟با گارانتی بی گارانتی؟
تو جعبش چیا هست؟ساخت کدوم کشوره؟
کدوم نرم افزار یا سخت افزارشو چک کنم؟
Printable View
سلام
من میخام این گوشیو بخرم
از کجا بخرم؟با گارانتی بی گارانتی؟
تو جعبش چیا هست؟ساخت کدوم کشوره؟
کدوم نرم افزار یا سخت افزارشو چک کنم؟
سلام
من با گارانتی که گرفتم تو جعبه سوای چیزای معمول ( شارژر و ..... ) یه رم 2 گیگ هم بود.
گارانتی پارس کامنل یه لیبل قرمز رنگ باحال دور جعبه داره.
من از بازار موبایل گرفتم ....
دوربین و ال سی دی ( پیکسل سوخته نداشته باشه ) و تماس و ... چک کن مثل همه گوشی ها
ساخت کره هستش.
موفق باشید
970#*3845#
خب اینم یه کد کاربردی برای اپتیموس بلک که می تونید با اون به اکثر تنطیمات گوشی وارد بشید و قسمت های مختلف رو چک کنید .
توجه :
دوستانی که برای خرید میرن میتونند این کد رو برنند و بعد از منوی که میاد device test رو انتخاب کنند و قسمت های مختلف گوشی مثل صفحه نمایش رو تست کنند .
منبع فریم ویرهای اپتیموس بلک
اینم منبع تمامی فریم ویرهای اپتیموس بلک ، برای اینکه مدل فریم ویر گوشیتون رو ببینید برید تو setting و از اونجا about phone در اون بخش به Software version دقت کنید مال من زده LG-P970-V10C که این آخری یعنی V10C رو اگه دقت کنید و با جدول فریم ویر که در لینک زیر هست مقایسه کنید متوجه میشید که تنها فریم ویری هست که نسخه خاورمیانه ( امارات ) داره و پشتیبانی از زبان فارسی و الی ....
این لینک فریم ویرها هم برای آشنائی و هم برای دانلود :
دوستان دقت کنند برای خرید گوشی این مدل فریم ویر ورگوشیشون باشه اگه زیان فارسی براشون مهمه ( البته مطمئن نیستم فقط همین فریم ویر زبون فارسی داشته باشه ولی از شواهد چنین بر میاد :31:کد:http://www.lg-phones.org/lg-optimus-black-firmware-download.html
اولاً مبارکتون باشهنقل قول:
چند خریدی حالا ؟ و کی ؟ الان چنده ؟
قربان شما ، من 430 گرفتم با 2 سال گارانتی کامتل از بازار موبایل... الان قیمت ندارم.
دوستان رنگ سفید این گوشی وارد بازار نشده? ترجیحا گارانتی دارش...
قربان شما
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
من چند روز پیش بازار بودم رنگ سفید پیدا نکردم تازه سیاهش هم خیلی کم بود...من سفیدش رو از نزدیک ندیدم به نظرتون کدوم رنگش قشنگ تره؟:13:نقل قول:
به نظر من سفیدش برای خانوما خیلی مناسبه,الانم امار سفیدشو برای دو تا خانوم گرفتم.
من که خیلی باهاش حال می کنم رنگ مشکیشم که دارم خیلی خوبه و دیزاین گوشی هم عالیه ایکاش ال جی همین دیزاین رو بزرگ میکرد و سایز صفحه رو به ٤.٥ تا ٥ اینچ میرسوند.
خبر داری سفیدش کی میاد و قیمتش چنده ؟
سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
بلک قیمتش 380ــه :دی و بین اینا آرک و گلکسی اس به نظر من بهترن...
ارزون شده؟!!! شما کی قیمت گرفتی؟ از کدوم بازار؟ با گارانتی اصلی؟؟نقل قول:
نه متاسفانه,خودم برای دوستام منتظرم بیادنقل قول:
به نظرم ال جی داره بسیار بسیار ضعیف عمل میکنه...اولین گوشی دوهسته ای دنیا رو ال جی معرفی کرد اما این سامسونگ و بقیه رقبا بودند که دوهسته ای هاشون رو خیلی سریعتر به بازار عرضه کردند از اونطرف گوشی 3d ال جی دستگاه بسیار خاص و جالبیه که میتونه با تبلیغات و بازاریابی مناسبتر جز پر فروشترینها بشه ..اما ال جی خیلی کند عمل میکنه..در حالیکه همه ی برندها دارن روی دو هسته ایها و حتی بالاتر کار میکنن و خیلی وقته که گوشیهای تک هسته ایشون بازار رو قبضه کرده اما ال جی هنوز نتونسته بلک رو تو بازار جا بندازه و گهگاه بلک و بقیه گوشی های الجی به سختی تو بازار پیدا میشن...... هنوز بلک داره از فرویو استفاده میکنه (البته شاید تا الان اپدیت جدید اومده باشه که خیلی دیره !! ) .. ال جی تو زمینه ی عرضه ی کالا و پشتیبانی از محصولاتش خیلی تعلل میکنه متاسفانه ...
بله تنها ایرادی که واقعا وارده همین ساپورت ضعیفه,الان همه ازورژن ٤ اندروید حرف میزنن ما باید منتظر ٢.٣ باشیم....
سلام.نقل قول:
البته در قبال سامسونگ که باید بگیم یجور سیاسته کاریه این نوع عملکرد ال جی, چونکه ال جی و سامسونگ هر دو مال یک نفره(البته بهتره بگیم یک خانواده ) ( یک پدر و دو پسرش).:11:
:41:سلام به دوستان عزیز, بچه ها سری جدید بلاک نمایندگی اورده, بازار موبایل ٤٣۰. رنگ سفیدم هست که خیلی شیکو قشنگه, در ضمن اندروید. ٢.٢.٣. روش نصبه که یکسری افکتهای جذاب بهش اضافه شده که گوشیه من نداره
تو اپدیت جدید باتریش قوی تر نشده؟؟؟؟؟ اینجوری بدرد نمیخوره
خوب رو مال من 2.2.2 نصبه...یعنی اون افکت های جداب بخاطر همین 1 آخریه:31::31:نقل قول:
ممنون ....حالا این افکت ها وتغییرات شامل چیه؟
قربانت.
**دوستانمونو بفرستیم بگیرن :31: **
تغییرات انچنانی نیست بیشتر تو شکل منوها ..., مثلا سطل اشغال که برنامه هارو میخای از صفحه اصلی برداری تکون میخوره, باطریو نمیدونم دوستان گرفتن ببینیم چی میگن,
آپدیت قدم به قدم اپتیموس بلک به سیانوژن 7 ( اندروید 2.3.5 )....
البته هنوز گیرائی داره و کامل نیست و بعضی جاها گیر داره و البته خودم هم نصب نکردم و اینم بگم هر کی نصب کنه خیلی شاس میزنه :31: چون اندروید 2.3 رسمی بزودی میاد ...گفته باشم :31:
کد:http://www.addictivetips.com/mobile/install-cyanogenmod-7-android-2-3-5-gingerbread-on-optimus-black-guide/
خبر توپ...اندروید 2.3 رسمی برای بلک تا آخر این ماه (میلادی ) ریلیز میشه ....:31:
کد:http://www.gsmarena.com/gingerbread_is_coming_on_lg_optimus_2x_3d_and_black_in_november-news-3334.php
انصافا این گوشی خیلی cool تر و بهتر از این سونی آرک هست .:40:. حالا که آپدیت جدید توی راهه دیگه مهم ترین ایرادش بر طرف شد . انصافا هر کی این گوشی رو داره خیلی راضی بوده :5:
شد ایا؟نقل قول:
من منظور شما رو درک نکردم:13:...ایا منظورتون اینه که ال جی داره به نفع سامسونگ کم کاری میکنه و ضرر میده؟اگر منظورتون همین باشه و استنباطم از حرف شما درست بوده باشه بعید میدونم همچین فرضیه ای صحت داشته باشه...ال جی یه شرکت غول اسا هست که چندین هزار کارمند در سرتاسر دنیا داره و گردش مالی و درآمد این شرکت باید به حدی باشه که بتونه جوابگوی پرداخت دستمزد کارکنان و هزینه های اداری, تولیدی , و غیره وذلک باشه و در نهایت سودی هم عایدش بشه.... الان طبق اخباری که تو رسانه ها اعلام شده ال جی تو سه ماهه ی اخیر( علیرغم نواوری ها و پیشرفتهای تکنولوژیکی که داشته) در دپارتمان مربوط به موبایل ضرر مالی داده ...بعید میدونم این ضرر و زیان و کم کاری عمدی بوده باشه و سیاستی پشت این مساله باشه..شاید هم من منظور شما رو درست متوجه نشدم؟؟نقل قول:
23 روز تا آخر ماه جاری میلادی عزیز مونده :31: تازه اول گویا برای اروپا میاد...یعنی ورژن خاورمیانه اون احتمالا دیرتر ریلیز میشه.نقل قول:
دوستان کسی خبر نداره که این گوشی از طرف شرکت کامتل،چه زمانی به اندروید 3 آپدیت میشه؟
آندروید 4فکر کنم منظورتون باشهنقل قول:
ربطی به کامتل نداره ال جی باید آپدیت کنه که فکر نکنم بکنه
باید چشممون به کاستوم رام باشه
اگه کسی آدرس محل فروش یا شماره تلفن یا سایت اینترنتی سراغ داره که رنگ سفید داشته باشن با گارانتی اصلی لطفاً سریع خبر بده فوریهههه
دوست عزیز بازار موبایل که البته یکم گرونتره .. و سفیدم داره و اگه نداشت طبقه ٥ و ٦ علاالدین ٤٢۰ تومن اکثر مغازه ها دارن, مخصوصا ٦
دوستان مثل اینکه الجی اپتیموس. Sol با صفحه امولد و سی پی یو ١ اومده تو بازار البته با اندروید ٢.٣ اینم گزینه خوبیه
اولین دو سیم کارت اندروید هم ال جی داده مثله اولین دو هسته ای و اولین تری دی و اولین صفحه نمایش با روشنایی بالا,
ایتیموس نت مثله اینکه تو بازارم هست با اندروید ٢۰٣,
گزینه خوبیه یه طرف از دیتا ایرانسل و همراه اول.....
این ال جی هم فقط اولین ها رو میزنه و بعد هم ولشون میکنه به امون خدا...:31:..الان اگه هر کدوم از کمپانی های دیگه این کارها رو میکردن تا حالا 60 میلیون بار کرده بودنش تو بوق و کرنا بوسیله ی تبلیغات و بازاریابی و...!!..امان از این ال جی با این تبلیغات و ساپورت و کارای عجیب و غریب دیگه ش!!!...ظاهرا ال جی تو ایران وظایف بازاریابی و تبلیغات و ساپورت مشتری رو که تو دنیای تجارت مدرن جز اصول اولیه و زیربنایی هر کمپانی هست یادش رفته...نقل قول:
بله ممنون من دیشب رنگ مشکی رو با گارانتی اصلی خریدم 420 و 15 تومن هم دادم مموری 2 همراهش رو با 8 عوض کردم کلاً شد 435 بدون هیچ چیز اضافه ای سفیدش رو هم زیاد داشتند سری جدید سفید بود ولی مشکیش بیشتر خوشم اومدنقل قول:
دوستان لطفاً کمک کنید من مموری گوشی رو وقت خرید عوض کردم میخوام بدونم چه فایلهایی روش بوده ؟ حجمشون چقدره ؟ کسی از دوستان میتونه فایلها رو برام بفرسته ؟
چطور مگه مشکلی پیش اومده برات ؟ فکنمیکنم فایلهای سیستمی رو مموری باشه, البته دقت نکردم چون روی گوشی بوده ممکنه. باشه,
نه مشکلی نیست دنبال lg pc suite میگردم نوشته روی اون مموری بوده
کسی از دوستان گوشی رو آپدیت کرده ؟ مال من روژن v10f داره ولی هنوز هم آپدیت براش میاد 230 مگ هم هست من نزدم آپدیت کنه کسی آپدیت کرده تغییراتش رو بگه ؟
نه نکن .....بزار یه 10 تا 20 روز دیگه بزن برای 2.3 دیگه چه کاریه این کار :31:نقل قول:
من اون ال جی پی سی سوئیت رو دارم حجمش حدود 140 مگابایته خیلی برات واجبه بگو یه جا برات آپ کنم :46:
راستی گوشی مبارک ....
بدیه ال جی اینه که دیر آپدیت واسه سیستم عامل میده
الان که همه دارن میرن روی 4 این تازه میخواد 2.3 بده