تموم شد . 2 خیلی خیلی برای من جذابتر بود .
9/10 : دی
Printable View
تموم شد . 2 خیلی خیلی برای من جذابتر بود .
9/10 : دی
دوستان اذری زبان یا دوستانی که از این زبان اگاهی دارن حتما حتما دیالوگ هارو به ترکی تغییر بدین
شاهکاره اصلا یه چیزی ماورای لذت بخش رو ارائه کردن
تحقیق کردم بهترین دوبلرهای ترکی رو قرار دادن تو بازی که این طوری فوق العاده بیانشون هست
تیکه های هم که میندازن خیلی دلچسبه.
حیف شد رو PC نیس...وگرنه به ما خیلی میچسبید:31:نقل قول:
حامد چقدر تو بازی ترکی صحبت میکنن ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چقدر که همش رو ترکی حرف میزنن دیگه....مثلا کمی که تو قسمت های پازلیش زیاد معطل میکنم میگه
ایشا قالدیخ ها....:31:
یا...
تزول قویاخ د.....:31:
یا وقتی از ابجکت دور میشم سالیوان میگه...
ب هارا گدیسن گل بیرا باخ...:31:
خیلی فازه..اصلا
باو من اون دومیرو اصن نشنیدم...قوباخ منظورم...معنیش چیه؟:31:نقل قول:
اینکه بیشتر شبیه ترکیه تبریزیه !(گدیسن!:31:)
خب هیچی دیگه بالاخره این بازیم یه جوری به ایران ربطش دادن :31:
خو راس میگم دیگه اینجوری ک آقا...(اسمشونو نمیدونم:31:(Layken)) میگن ،بیشتر شبیه لهجه تبریزیاس....من ک بازی نکردم و نمیدونم!نقل قول:
شما که بله :31:نقل قول:
اینجوریم که اسمشون حامد جان است :31: که می گن فکر کنم باید بشینیم فیلم ببینیم بخندیم :31:
ولی خنده ایه ما که فعلا اخراشیم چند هفته است نشد بازی کنیم
ولی بازیش معرکست
خب بچه ها بحث لغات فرهنگ ، دستور زبان رو جم کنید
یعنی ببینم ...مثلا زود باش ببینمنقل قول:
او من اون دومیرو اصن نشنیدم...قوباخ منظورم...معنیش چیه؟
این رو هم حسن ختام بگم که شاهین جان زبان به کار رفته تو بازی که دیگه ربطی به کشورو این حرفا ندارهنقل قول:
خب هیچی دیگه بالاخره این بازیم یه جوری به ایران ربطش دادن
و اصلا هم ربطی به زبان داخل کشور ما نداره زبان ترکی استانبولی هستش.
بحث تمومه
حامد جان این حرفا درستهنقل قول:
اخه دیگه چه دیدی شاید اومدن دوبلشم کردن این جوری که شما گفتی خیلی لهجه داشت :31:
عجب ابر گرافیکی داره این لامسبببب:18::18::18:نقل قول:
اگه میزدن رو pc با یه دایرکت 11 ،میترکوند....!
همون بهتر که هیچوقت یه همچین بازی در این درجه کیفی واسه پلتفرم pc نیاد!;)نقل قول:
البته اگر آرزوی نابود شدنش رو نداشته باشید!: دی
مگه pc نابود کنندس؟؟؟:31:نقل قول:
batman رو pc اومد ..چیزی ازش کم شد؟
این چیز هایی که تو بازی پیدا میکنی به چه دردی میخوره تو آنچارتد 2 میتونستی یه چیزهایی باهاش آزاد کنی؟؟؟ کسی میدونه .
2- تو اخرهای بازی چپترشو یادم نیست سالی مجروح میشه اما دوباره تو صحنه بعد برمیگرده هیچ توضیحی هم نمیده .؟
من انگلیسیم زیاد قوی نیست از زیرنویساش متوجه میشدم که یه سری از دموهاش زیرنویس نداشت:41:
من گیر کردم
اونجایی که باید یه پازل رو حل کنی یه عکس یه شیر . اسب . گوسفند و عقابه باید چطوری بچینمش؟؟؟
اگه می تونید عکس بزارید!
کممممممممممک
شماره 2 هم گیر کردم
Uncharted 2
اونجایی که داخل جنگل هستیم و رفیقم بالا تر از من قرار گرفته و با دوربین دار شلیک می کنه من اولش باید با مربع یک نفر رو کشت بعد باید خیلی ها رو بکشی بعد نارنجک گیرت میاد و باید دوباره خیلی ها رو بکشی
آقا من همه رو کشتم! ولی بعدش چطوری باید برم بالا پیش دوستم؟؟؟ دوستم پیش اون خونه نگهبانی که سربازا هستن ایستاده چطوری باید برم بالا ؟؟؟؟؟؟
ببخشید اگه خیلی گنگ گفتم!
اول در مورد اونها درست همون کارهای انچارتد 2 رو دارن البته این بار کمی پیچیده تر تروفی هم نوش جان میکنینقل قول:
این چیز هایی که تو بازی پیدا میکنی به چه دردی میخوره تو آنچارتد 2 میتونستی یه چیزهایی باهاش آزاد کنی؟؟؟ کسی میدونه .
2- تو اخرهای بازی چپترشو یادم نیست سالی تیر میخوره کشته میشه اما دوباره تو صحنه بعد برمیگرده هیچ توضیحی هم نمیده .؟
من انگلیسیم زیاد قوی نیست از زیرنویساش متوجه میشدم که یه سری از دموهاش زیرنویس نداشت
مورد دومی
اون قسمتی که سفید کردم خطر اسپیول داره شما هم درستش کن...
اونجا دقت کنی قبلش ناتال و سالی از اون ابه می خورن
محتوای مخفی: باقی..
در مورد پازل ها شما دقت کن به دفترچتون و به همون شکل ها تو روی دیوارهانقل قول:
من گیر کردم
اونجایی که باید یه پازل رو حل کنی یه عکس یه شیر . اسب . گوسفند و عقابه باید چطوری بچینمش؟؟؟
اگه می تونید عکس بزارید!
کممممممممممک
شماره 2 هم گیر کردم
Uncharted 2
اونجایی که داخل جنگل هستیم و رفیقم بالا تر از من قرار گرفته و با دوربین دار شلیک می کنه من اولش باید با مربع یک نفر رو کشت بعد باید خیلی ها رو بکشی بعد نارنجک گیرت میاد و باید دوباره خیلی ها رو بکشی
آقا من همه رو کشتم! ولی بعدش چطوری باید برم بالا پیش دوستم؟؟؟ دوستم پیش اون خونه نگهبانی که سربازا هستن ایستاده چطوری باید برم بالا ؟؟؟؟؟؟
ببخشید اگه خیلی گنگ گفتم!
اگر مستقیم بایستیم سمت راستتون و چپتون روی دیوار شکلک ها هستن که وقتی بری جلوی اونا روی زمین رو نگاه کن انگار که چراغ هایی (به شکل منبع نور)هستن که به صورت مربع شکل دور اون شکلک قرار دارن شم با مشعلی که تو دستته به اون ها نگاه کن فقط موقعی که در وسطشون هستتی شکل هایی که میبینی یادداشت کن همون هارو بیا روی محلش با توجه به کارایی دستگاه قرار بده
عقاب و اسب قسمتیش رو داخل دفترچه برای نمونه نشان داده که به چه صورت کنار هم قرار میگیره باقی هم با توجه به اونها بزار.
مورد دومی هم شما همرو کشتی کجا بود همون جایی که تو میون کوه های تپت هستیم رو میگی..؟
خانه های خرابه هستش..؟ اگه ممکنه با عکس نشون بده.
layken میشه شما از اون پازل عکس بگیرید
دیوونه شدم! نمی تونم ردش کنم فقط عکس بدید!
شیر . اسب شاهین پدرمو در اوردن! من تا حالا اصلا اینطوری سرم نیومده بوده!
منم تو یکی از مرحله هاش گیر کردم که این رمز و بهم از رو دفترچه نمی داد اخر سر اون قسمتو دوباره رفتم همون موقع رمز و تو دفتر چه بهم دادنقل قول:
بچه ها همتون این بازی رو با ال سی دی Hd میرید؟:41:
منم مخ بابامو زدم عید برا اتاق حال یه ای سی دی بزرگتر میگیرم اینو میارم تو اتاقم ولی تا اون موقع چه کنم:41:
کسی لینک دانلود این بازی ر وداره ؟
دوستان من تو یه قسمتی از بازی موندم.
اونجایی که تو یه کشور عربی با یارو دختره و پیره مرده.
میری یه جایی که 5 یا 6 تا پازل داره باید اونا رو بچینی تا در باز بشه.
من اون قسمت رو رد کردم حالا بعد از اون یه جایی هست که یک چوب که سرش آتیشه رو بر میداری (از داخل سوراخ)
بعدش پر اون محوطه سوراخه با زدن دکمه مثلث میتونی هر جا اون چوب رو بزاری.
اینجا رو موندم چی کار کنم. ممنون میشم کمک کنید .:40:
دوست عزیز اون همه بدن های عروسک شکل که هست تو اون محوطه باید طوری بایستی که انگار شکل مردی که داره با نیزش میزنه تو قلب اون مرده روی دیوار مطابقت کنهنقل قول:
میتونی با زدن L1 ببینی جاتو تو دفترجه هم کمکش هست
تقریبا سمت راست کمی پایین تر از مرکز اون منطقه هستش
اوه اوه اون مرحله دهن منو سرویس کردنقل قول:
باید جایی باشی که اون عکس یارو کامل ببینیا به صورت کامل که گوشه سمت راسته حدودا
من هنوز اونجا گیر کردم! :21:
دوباره بزن از اول خودتو راحت کن :21: تا رمزو بهت بده :21:نقل قول:
تنها معمای بازی که چند دقیقه ای معطل کننده است این بود. یه بدیه این شماره نسبت به دو کم بودن معماهایی مثل این بود که باذوق و هوشمندانه طراحی شدن.نقل قول:
بعدش پر اون محوطه سوراخه با زدن دکمه مثلث میتونی هر جا اون چوب رو بزاری.
کاملا موافقم حسین جان،من که تو کل بازی هیچ معمایی ندیدم که قابل تامل باشه...............نقل قول:
3,4 تا معما داشت که تا بهشون میرسیدم یا راه حل خودشون رو نشون میدادن یا با دفترچه 3 سوت حل میشدن.........
توصیه میکنم اگه تو معمایی گیر کردید،خیلی زود به دفترچه پناه ببرید که مخزن الاسرار است.................
یه بدی؟مگه چند تا بدی دیگه داره از نظر شما؟:31:نقل قول:
والا ذوقشو کاری ندارم ولی اون معماهای شماره 2 بعضیاش واقعا رو مخ بود که خداروشکر این تو نبود
ای بابا اینا که معما نیست
پس سایلنت هیل 1 چی؟؟حل کردن معماهاش شب و روزه آدمو میگرفت
بچه های قدیمی معمای پیانو رو یادتون هست.وای.....
به نظر من هیچ بازی ای تو نسل قبل و این نسل نتونست فکر آدمو واقعا درگیر کنه
حتی 5 دقیقه هم طول نمیکشه حل کرد این معما های آبکی:13:
مخصوصا سری آنچارتد که بیشتر اکشن خطیه
موافقم.اصلا صد رحمت به معما های انچا 2!واقعا ضعیف کار شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن کامل نقد مجله بازی رایانه در بخش گرافیک با این تیتر اغاز میشه...
زیباترین منظره مجازی...
انچارتد 3 از جمله عناوینی هست که ترکیب مناسبی از هنر و تکلونوزی را ارائه می دهد این اثر هماننگ تابلوی رنگ روغن بی بدیلی است که در اولین نگاه بیننده اش را مجذوب و مبهوت می کند در ابعاد تکنیکی به جرات می توان U3 را یکی از برترین پیشرفته ترین عناوینی دانست که بر روی کنسول های نسل حاضر ساخته شده اند.
اشاره به این نکته که این عنوان توانسته از سایتها و منابع مرجع و حرفه ای لقب King Of the Graphics رو از ان خود کنه کافیست تا بدانید با چه شاهکاری در این زمینه روبرو هستید انیمیشن های خیره کننده و بی نظیر ناتال به خصوص در لوکیشن های صحرای الربع الخالی تا به حال در هیچ بازی کامپیوتری دیده نشده است کیفیت بافت ها در اکثر لوکیشن ها در سطح مطلوب و ایده الی قرار دارد و یکدست بودن تقریبی انها نمایی دلچسب را پیش چشمان بازیباز ترسیم میکند طراحی مدل شخصیت ها به خصوص نتال و کاترین مارلوف با جزییات بسیار بالایی انجام شده انمیشن های مربوط به پارچه و لباس شخصیت ها و روش های تکنیکی تاثیرگذار بر انها نظیر تکان خوردن بر اثر باد و حرکت انها واقعا کم نظیر کار شدند یا جریان باد به شکلی کاملا طبیعی و ملموس هستش نورپردازی در سطح خارق العاده ای قرار دارد به طوری که اگر قرار بود فقط در این مورد بحث کنیم باید 2 یا سه قسمت از صفحات نقد مجلرو به این اختصاص میدادیم در انچارتد 3 اتش و شن جز عناصر اصلی به شمار می روند و افکتها و روش های تکنیکی مربوط به انها پروسه اصلی تیم سازنده را تشکیل داده اند اتش و شنی که در U3 خلق شده در کمتر عنوانی دیده شد طراحی اتش و جلوه های بصری هنری گرافیک یکی از نقات قوت بخش تکنیکی و هنری گرافیک محسوب می شود اتش به مرور در جای جای ساختمان نفوذ می کند این صحنه ها به قدری زیبا هستند که شما می توانید در گوشه ای از ساختمان بایستید و نظاره گر سوختن تک تک اجزای دیوار نظیر کاعذ دیواری ف چوب ها ، و سپس فرو ریختن خود دیوار باشید به عبارت ساده تر اتش تنها به صورت یک جلوه بصری ثابت و ظاهری طراحی نشده بلکه افمت ها زبانه ها ، دود ، غبار ، خاکستر و ذرات معلق در هوا و عملکرد اتش به معنای واقعی ان در بازی شبیه سازی شده بیابان و شن های روان ان به همراه اکثر جلوه های بصری و زنده ای که در صحرا دیده می شوند پایین و جابه جا شدن انها به صورت واقعی و طبیعی ، حرکت غبار ها ، سراب ، و..همگی به صورت خارق العاده ای شبیه سازی شدند
U3 از لحاظ هنری یا لوکیشن های پر از جزییات و ریزه کاری های فراوان Distance Draw (دورنما) عالی و لوکیشن های تماشایی که خلاقیت و خوش ذوقی طراحانش را به رخ می کشد اثری به یاد ماندنی و فراموش نشدنی است به همه موارد اشاره شده زوایای دوربین کاملا پویا و سینمایی که در برخی با یک Out Zoom به جا و مناسب زیبایی این لحظات را بیشتر می کند رانیز اضافه کنید
Out Zoom
در مورد این توضیح بدم دو سه نقطه بود یکی تو ناوگان کشتی رانی و دیگری تو صحرا دوربین به ارامی دور میشه و تو ناوگان و بند می تونیم جزییات فوق العاده ای رو ببینیم و ناتال از دور کوچک در گوشه ای دیده میشه که فقط کلمه شاهکا رمیتونه گویاش باشه و در قسمت صحراش هم وقتی که داشت از تشنگی له له میزد دوربین رفت دور شد و ما میتونستیم با انالوگ سمت راست به سینماتیک ترین نوع ممکن دور لوکیشن بچرخیم و از چیزی که میبینیم لذت ببریم.
محتوای مخفی: نقد بازی
این امتیاز 10 گرافیکش منو کشته هیچ جا زیر 10 نداده این یه موردو:10:
همه چیزش حرف نداره گرافیک که عالی
کسی که هیچ کدوم از نسخه هارو نرفته اگه الان نسخه 3 رو بازی کنه لذت کافی از بازی میبره یا اینکه بهتره قبلش 1و2 رو هم بره؟؟؟
داستان بازی در هر قسمت مجزا هستش و حتما میتونی از هر قسمتش جداگونه لذت ببری
چون از همه جهات برای هر بیننده یا گیمری روایت داستانی داره که ادمو زیاد درگیر قسمت های قبلی یا بعدی نکنه
من که 3 رو بازی کردم حرف نداشت حتما بشین بازی کننقل قول:
واقعا که
تاپیک نید فور اسپید ران The Run که بازی خوبی از آب در نیماده بود باید تاپیکش 65 صفحه بره جلو اونوقت
آنچارتد 3 که به نظرم بهترین بازی سال هست وسایت ها خیلی در حقش ظلم کردند فقط 32 صفحه:41:
به امید آن روز...........
راستی من PS3 ندارم ولی اگه دوستم تمومش کنه ازش قرض میگیرم اینو میرم خداست:21:
میدم اونم یکم با GEARS 3 حال کنه:27: