کاپیتان توپچی باور دارد آنها به انداز کافی فرصت گلزنی داشتند تا این پیروزی را رقم بزنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شبی فراموش نشدنیو در ورزشگاه امارات، آرسنال در حالی که با یک گل از بارسلونا عقب بود، در نهایت با دو گل رابین ونپرسی و آندری آرشاوین این تیم را با شکست بدرقه کرد.
کاپیتان توپچی ها پس از پایان بازی، این دیدار را بهترین نبردی دانست که در ان حضور داشت و به تمجید از بازی هم تیمی های خود و ارزش گل رابین ونپرسی پرداخت. سسک در باور دارد هر دو تیم فرصت های گلزنی داشته انچه تفاوت ایجاد کرد، فرصت طلبی آرسنال بود.
" معتقدم به نسبت نتیجه عادلانه ای بود. آنها مالکیت توپ زیادی را در اختیار داشتند و این مساله ما را کلافه کرد اما گل رابین جان تازه ای به ما بخشید.
البته در بین دو نیمه فکر می کردیم می توانیم به خود بیاییم و به بازی بازگردیم.
فشاری که بعد از انجام دو بازی روی شانه های شما سنگینی می کند به یک اندازه نیست. خوشحالیم زیرا بهترین تیم دنیا را شکست دادیم اما کار به هیچ وجه تمام نشده است.
این پیروزی می تواند چیزهای زیادی به تیم بدهد. ما با قلب و هوش و اشتیاق بازی کردیم و در پایان بازی همین مساله تفاوت ایجاد کرد. با این حال هنوز 90 دقیقه باقی مانده. ما علیه یک تیم بسیار بزرگ بازی می کنیم و باید بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم و خیلی خوب دفاع کنیم.
احساس خوبی خواهم داشت اگر همه بازیکنان آماده باقی بمانند و مصدومی وجود نداشته باشد. این مساله اصلی برای ماست.
در مورد اینکه می گویند نتیجه عادلانه بود یا نه، نظری ندارم. آنها شانس های خوبی داشتند. به یاد دارم دو بار لیونل مسی با دروازبان ما تک به تک شد. اما همچنین به یاد دارم که ونپرسی در نیمه اول یک موقعیت داشت و یکی دیگر روی سانتر من بود که وقتی رابین آماده گلزنی بود اریک ابیدال توپ را منحرف کرد و همچنین یکی دیگر توسط تئو والکات.
بارسلونا همیشه بازی خوبی ارائه می دهد و ما این را میدانیم اما به اندازه سال قبل به آنها فضای کار ندادیم.
در هر جبهه از زمین ما تیم بهتر میدان بودیم، در دفاع، حمله و در میانه زمین. البته آنها فرصت های گلزنی داشتند، به این دلیل که آنها همیشه به دنبال ایجاد فرصت خواهند بود. اینکه آنها نتوانستند از تمام فرصت های خود گلزنی کنند بحث دیگری است !!
غیبت پیکه در بازی برگشت بسیار مهم است اما زمان زیادی تا شروع بازی برگشت باقی مانده و تا آن زمان چیزهای زیادی اتفاق خواهند افتاد."
دیدار برگشت 8 مارس خواهد بود و اوضاع عادی پیش برود، سسک فابرگاس می تواند با لباس آرسنال در نیوکمپ و مقابل هواداران بارسلونا بازی کند.
" این یک رویای ویژه است که در نیوکمپ بازی کنید و البته اگر بتوانم، سعی می کنم از آن لذت ببرم. اما مهمترنی چیز در آنجا این است که صعود آرسنال به مرحله بعد را قطعی کنیم."