دور هارد واقعا 7200 هست ؟نقل قول:
Printable View
دور هارد واقعا 7200 هست ؟نقل قول:
از توضیحات مضحک جناب عالی مسخره تر هم مگه هست .مرد حسابی همه که مثل شما عقل کل نیستن ایرانی جهان سومی اصیل ! ! ! ! لااقل یک توضیحی راهنمایی میفرمودین انیشتین . با مسخرگی و لودگی همیشه کارهامونو میگذرونیم فکر میکنیم خیلی با مزه ایم . ولی نمی دونیم که هیچ........... نیستیم . درود و بدرود .نقل قول:
اولا من در حد توانم راهنمایی کردم ، اگه اینقدر به هم نمیریختی و پست بعدی رو هم میخوندی راهنمایی بود،نقل قول:
ثانیا همیشه ایراد از دیگران نیست
در ضمن ایرانی شمایی از آواتار مشخصه
از لحاظ سرعت انتقال اطلاعات فرق دارن:نقل قول:
یو.اس.بی3 به شکل قابلتوجهی ضخیمتر از یو.اس.بی2 است. این کابل از 6 سیم موازی تشکیل شده، در حالیکه یو.اس.بی2 تنها دو سیم موازی دارد. سازندگان یو.اس.بی 3.0 میگویند این کابلها از لحاظ نظری میتوانند اطلاعات را تا سرعت 5 گیگابیت در ثانیه منتقل کنند که با این فرض، 10 برابر سریعتر از یو.اس.بیهای موجود در بازار هستند. علاوه بر این یو.اس.بی 3.0 به صورت کاملا دو سویه عمل میکند، یعنی بر خلاف یو.اس.بی 2.0 که یکطرفه است، قابلیت ارسال و دریافت اطلاعات را به طور همزمان دارد. در مقایسه با کابلهای خارجی ساتا ( ایساتا ) و فایر وایر 800، یو.اس.بی 3.0 چندین گام جلوتر است. ایساتا، یک اتصال خارجی است که سرعت انتقال اطلاعات آن در حالت ایدهآل به 3 گیگابیت بر ثانیه میرسد. بنابراین یو.اس.بی 3.0 از کابلهای ساتا سریعتر است و حدود 6 برابر فایر وایر 800 دو سویه، توانایی انتقال اطلاعات را دارد. کابلهای خارجی ساتا سرعت انتقال اطلاعات بیشتری نسبت به فایر وایر دارند، ولی بر خلاف آن قابلیت انتقال انرژی را ندارند. یو.اس.بی 3.0 در حالی که انرژی مورد نیاز دستگاه را تأمین میکند، سرعت انتقال اطلاعاتی بالاتر از هر دو کابل قبلی دارد. در نهایت اینکه یو.اس.بی 3.0 مدیریت انرژی را نیز بهبود بخشیده، به این صورت که دستگاهها می توانند به حالتهای بیکار، معلق و خواب تغیر حالت دهند. این به معنی عمر طولانیتر باتری برای لپتاپها و دستگاههایی مثل دوربینها و گوشیهای همراه است که با باتری کار میکنند و قابلیت اتصال به یو.اس.بی را نیز دارند.
چون موس نیازی به حجم زیاد انتقال اطلاعات نداره، تو هر دو تاش عملکرد کامل خودش رو داره
سلام.من یه لپتاپ دل 14 سفارش دادم و یکی از اشنایان که دانشجوی استرالیا است انو برام خریده وتا دو هفته دیگه دستم میرسه.فقط
مشکل سازگاریش با سیم کارتهای ماست.؟کسی از دوستان عزیز تونسته اینترنت سیم کارت رو لبتاپش استفاده کنه ؟اپشنهایی که من به دل اکس پی اس 14 اضافه کردم یکی کارت6300 وایر لس بود یکی هم باطری رو 9 سل گرفتم.برام1459 دلار استرالیا(1110 تومان)هم .تمام شد.15 ماه هم مک آفی کیورتی داره
یابد از وی پی استفاده کنی پم کن برام ایجا هم جاش نیستنقل قول:
حاجی ای زیرش سیم کارت کارت میخوره برای جه کار بید؟؟؟؟؟نقل قول:
راهنمایت هم برای بچها عالی بود
همین مدل؟ مثل اینکه تست سیم نشده هنوز؟نقل قول:
سلام
منم 2 ساعت پیش یدونه خریدم
واقعا صداش عالیه
اگه نور صفحه رو هم زیاد کنید زاویه دیدشم خیلی بیشتر میشه
من باتری 6 سل و بدون بلوری گرفتم از گرگان 1470 با گارانتی که با تخفیفی که بهم داد شد 1420
سلام . آیا XPS L501 با کانفیگ زیر تو ایران اومده ?!؟ قیمتش چنده ؟؟ تو لیست قیمت زیگورات فقط یه مدل بود اونم با CORE I7 ا!!
CPU CORE I5 480M
VGA GF 420M 1 GB
سلام.بله مشابه لب تاپ های اینجاست با سی پی یو 740 ورم8 گیگ وهارد د640 دور7200 وویندوز سون هوم ادیشن
با حدود 200 دلار تخفیف اینقدر برام تمام شد.در مورد سیم کارت هم با دل ساپورت استرالیا تماس گرفتند و گفته فقط با سیم کارت مخصوص دل کار میکنه(من هر چه گشتم چیزی در مورد سیم کارت مخصوص دل پیدا نکردم!).در لیست آپدیت اخیرش هم درایور سیمکارتش آپدیت شده.با این اوصاف من هم فکر نمیکنم کسی توی ایران موفق به تست سیم کارت این مدل دل شده باشه.
14
نوش جون همتوننقل قول:
تو سایت dell سرویس تگ لپ تاپ رو وارد کنید. و به بخش درایور ها برید و تو قسمت communication درایورهای مربوط به مودم ها رو می بینید. اینم عکسی از نرم افزارش هست. من خودم هم نتونستم راش بندازم . تو اولین فرصت از شرکت برا هممون می پرسم و همچنین براتون نرم افزارو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این قسمت هم اطلاعاتی درباره ی L501 گذاشتم
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459217&page=28[/HTML]
مبارک باشه ولی گرون گرفتینقل قول:
نه ندیدم این مدل رونقل قول:
نرم افزار اپ کن ببینم چی هستنقل قول:
چشم داداش . الان داخل خوابگاه هستم و سرعت اینترنتم زیاد نیست. تو اولین فرصت هم درایور و هم نرم افزارشو میزارم.نقل قول:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
شاید این یه راه حل باشه
سلام اساتید
ممنون میشم اگه کسی قیمت تهران این مدل با این کانفیگ هایی رو که میگم اگه داره ، بنویسه.
فقط اگه میشه پایینترین قیمت رو بگید.مطمئنا نمایدگی ها یا جاهایی هست که ارزون تر از بقیه میدن و پخش کننده هستن.اسم مرکز یا شکرت رو هم اگه میشه لطف کنید بگید.
Dell XPS L501x
مشخصات :
پردازنده:
Intel Q740 1.73GHz - Cache 6 MB
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT435M DED 2048 MB
صفحه نمایش:
15.6"
امکانات:
DVD-RW - No Modem- BT -Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات:
9Cell Battery
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit
دوست عزیز گارانتی کننده اصلی ( زیگورات) این مدل رو + بلوری داره و الان قیمتش 1.560.000 هست. اگه گارانتی متفرقه بخوای 1.450.000 ( دیجی کالا) هستش.نقل قول:
توصیه من اینه همون زیگورات رو بگیری. چون زیگورات با کانفیگ اصلی میده بیرون. و مثل بقیه دستکاری نمیکنه که تنوع رو ببره بالا. سرویس تگ رو اگه وارد سایت دل کنی معلوم میشه.
این قیمت هایی رو که میگید داشتم عزیز.نقل قول:
میخواستم قیمت مراکز و فروشگاه های تهران رو داشته باشم.
دی جی کالا که همه چیز رو گرون میفروشه.
زیگورات هم خیلی بالا حساب کرده.
جاهای دیگه فوقش 1.400
فک میکنم قیمت گارانتشو خیلی بالا حساب کرده و البته بلوری هم قیمت رو افزایش داده کمی
مال من زده mobile boradband و تیکش خاموش هست فکر کنم داریور میخوادنقل قول:
من از نمایندگی ایران زمین دل سرویس خریدم 1380 و تگ کد چک کردم درست بود و اینها هم لایسنس دل رو دارننقل قول:
برا منم خاموشه. اما راه حل راه اندازیشو اگه بگی با نرم افزارش ممنمون می شم رفیق. توضیحات کاملتو بزاری یه تشکر از من طلب دارینقل قول:
بچه ها امروز با شرکت تماس گرفتم. متاسفانه تو ایران کارایی نداره. تازه گفتن برا وصل شدن نیاز به یک سخت افزار دارید. wwan 'گفتن.
همه نقشه هامون نقش بر آب شد. شرمنده این خبر بد رو دادم. گفتن که هیچکدوم از مدلای dell که سیم کارت میخورت تو ایران نمیشه از این قابلیت استفاده کرد.
کسی رو تا حالا دیدید که با مدل دیگه ای از dell وصل شده باشه؟
سلام دوستان عزیز
من کل تایپک رو خوندم و هر روز مطالب رو دنبال میکنم اکثرا از این مدل تعریف کردن ( خدارو شکر )
یعنی این مدل بجز رسانا بودن بدنه و کیفیت کم نمایشگر ( البته یکم ) عیب دیگه ای نداره
تقاضای من از دوستانی که این مدلو خریدن اینکه بدون تعصب و بطور صریح و واضح بیان و معایب و مشکلات این لپ تاپ رو
بگن تا اونایی که قصد خرید دارن بدونن دارن چی میخرن که بعدن از خریدشون پشیمون نشن
خواهشن هر مشکلی که دیدید حتی اگه کوچیک هم باشه مطرح کنید تا همه مطلع بشن
با تشکر و سپاس فراوان
کد:http://cgi.ebay.com/DELL-WWAN-5520-HSDPA-UMTS-3G-XPS-M-1330-1530-2010-NEW-/170545853021?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b553325d
درسته داداش . همونی که زیگورات گفت . یه سخت افزار هم میخواد.نقل قول:
دوست عزیز باید بدونی که هرچی پول می دی آش میخوری! باید بدونی چه قد می خوای آش بخوری وتا کی می خوای سیر بمونی! به نظر من تو این قیمت دستگاه خوبیه! عیبی درش ندیدم جز صدای فن که اونم کمه و باید برای این نوع سی پی یو فعال باشه! به نظر من اگر برای بازی بخوای سیستم خوبیه. اگر می خواهی کار زیادی از سیستم بکشی و با پرافیک سر و کار نداری می تونی از سیتم های دیگه ای که تو بازار و به قیمت های پایین تری هست استفاده کنی. به نظر من اگر با این هزینه می خوای کار گرافیکی و صدای خوبی داشته باشی این سیستم خوبه. اگر برات قیمتش مهم نیست سیستم های بهتر ی هم می تونی بگیری. عیب تو این سیستم نیست. عکس کی بردشو نگاه کن اگه ماشین حساب کی برد برات مهم نیست این سیستمو بگیر. از هر جا هر سیستمی خریدی به حرف هیچ کس گوش نکن و تنها با فروشنده طی کن که از طریق اینترنت کانفیگ سیستمو بررسی می کنینقل قول:
با تتشکر از western بابت راهنمایشون
western عزیز میخواستم بدونم صدای فنش تا چه حده یعنی ازار دهنده است ( واسه محیط های اروم مشکلی ایجاد نمیکنه )
یا اگه نه در کل صداش بطور کلی تا چه اندازه هست
سلام ذوست عزیزنقل قول:
عیباش همونطور که بچه ها تو کل تایپیک گفتن:
1- کیفیت نسبتا کم نمایشگر ( البته در مقابل مدل های هم ردش . مثلا کیفیتش در حد سونی نیست . ولی من ازش راضیم.
2- صدای فنش هست. که البته تو دور بالا یکم صداش میره بالا. همیشه دورش بالا نیست و فقط در مواقع کار سنگین مثل بازی صداش میره بالا.
3- یکم وزنش بالاست که البته تو این رده با این امکانات کمتر از این پیدا نمیکنی
4- گرما . تو استفاده دز مدت طولانی کرمایی اطراف موسش حس میکنی . نه اونقدر که بعضیا گفتن دستت رو میسوزونه
زسانا بودنشو من فقط 1 بار حس کردم.
در کل بگم اینا مشکلاتی نبود که منو از خریدنش منصرف کنه. اگه بخوای یه چیز زیبا و شکیل و بی صدا بخری این مشخصاتش نمیشه. در آخر فقط DELL XPS L501-X
آقا یه سوال حیاتی...!
دور هاردش واقعا 7200 یا 5400
من از چندتا فروشنده تو تهران که پرسیدم همشون گفتن که هاردش 5400 دوره . کانفیگیم که هارد 640 داره دو تا 320 گیگه با دور 5400 بعضیام میگن یه 640 با دور 5400 ..... گیج شدم والا
اونایی که با هارد 640 خریدن یه تست بگیرن ببینن کدومشه 7200 یا 5400
واسه تست میتونید از برنامه AIDA64 استفاده کنید
اگه غیر از این مشخصات زیر باشه بدونید تو کانفیک دست کاری کرده. فرق گارانتی اصلی و متفرقه همینه.نقل قول:
زیگورات در شیراز نمایندگی نداره ؟
سلام
من لبتاپ رو به تی وی وصل کردم و بازی هم کردم
فکر کنم یک روش وجود داره که وقتی وصله تصویر از لبتاپ پخش نشه
کسی بلد نیست؟
اینم فیلم و عکساش
اینم یه عکسکد:http://www.MegaShare.com/2997010
کد:http://www.MegaShare.com/2997027
دوست من همیشه که فن دستگاه فعال نیست. بعضی مواقع و صداش کمه. ازار نمیده. البته حقیقتا من دیروز 8 ساعت از دستگاه کار کشیدم. تو اینترنت بودم و ... سیستمم درجش رو 70 رفتو صدای فن بالا رفت. حقیقتا هنگ کرد برای 5 دقیقه. بعد از اون درجش رو 55 رفت و صدای فن کمتر شد وادامه کارو دادمنقل قول:
لحظه به لحظه خصوصیاتو براتون گزارش می کنم تا جایی کمو کسری نمونه:10:
دوستان سلام
این مدل با cpu core i5 موجود هست تو بازار ؟ قیمت چنده ؟
دوست من من که پرسیدم هنوز نیومده. فکرم نکنم بیاد. فقط باطری و رم و هارد و بلوری متفاوت از این سیستم گزارش شده. البته اورجینال!نقل قول:
کلید دوم یعنی بغل esc رو بزن و فقط پروژکتور خالی رو انتخاب کننقل قول:
سلام
من یه دونه گرفتم با رم 6 و هارد 640 ویندوزش 64 بیتیه یه ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم اما سی دی درایورش واسه ویندوز 32bit نصب نمیشه!فقط 64bit داره
چه کار کنم؟!:41:
نباید ویندوزتو عوض کنی چون 3 گیگ از رمت شناخته نمیشه و نموتونی از نصف قدرت سیستم بهره ببرینقل قول:
باید توش داریور 32 بیت باشه اگه نداره از سایت باید بگیری
من که ویندوز عوض کردم 6g رم رو شناخت!مشکلی باش نداشتمنقل قول:
واسه درایور توی سایت هم که رفتم نداشت
دقیق نمیدونم چه کار باید کنم!میشه راهنمایم کنید :13:
سلام .
دوستان من هم با درایور ها به مشکل بر خوردم .
لطفا لینک دانلود تمام درایور ها رو قرار بدید .
یا توسط برنامه Driver Genius Professional از تمام درایور هاتون بک آپ بگیرید و در آپلود کنید. این برنامه از امام درایور ها بک آپ میگیره و یک فایل EXE تولید میکنه که میشه بر روی نوت بوک های دیگه نصبش کرد .
لطفا حتما این لطف رو در حقمون بکنید .
لینک دانلود Driver Genius Professional :
[PHP] http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&hs=32O&rls=org.mozilla:en-US:official&&sa=X&ei=4kNYTcS9DpDtObKsjK0F&ved=0CBI QvwUoAQ&q=%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF+Dri ver+Genius+Professional&spell=1 [/PHP]
با تشکر .
شناخت؟؟؟؟6 گبگ رم رو تا جایی که من میدونم بیشتر از 3 گیگ نمیشناسه تو سایت هم نگاه کردم نداشت درایور 32 بیت و اگه سون 32 بیت داری که خودش اکثر درایور هارو میشناسهنقل قول:
نقل قول:کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=5VQ5TN1&SystemID=XPS_L501X&os=W764&osl=en&catid=&impid=
مختار جان اين لينك رو قبلا ديدم,اما فقط واسه وين سون 64بيت درايور داره
نه خبري از درايور 32بيت هست نه اكس پي !
دوستان من الان دفترچه راهنماش رو خوندم نوشته بود اگه کلید f6 رو بزنی صفحه کلید روشن میشه
من میزنم تغییرری نمیبینم.چجوری هاست
بعدش نوشته بود باتریش اگه لبتاپ خاموش باشه 4 ساعت طول میکشه تا فول شارژ شه
بله دیگه کلید f6 مربوط به روشن خاموش کردن بک لایت کیبورد هستش، که دو تا سطح روشنایی داره و اگه دوباره بزنی سطح نورش کم میشه و اگه دوباره بزنی بک لایتش خاموش میشه،نقل قول:
این بک لایت آپشن هست، ممکنه تو بعضی مدلاش نباشه، مثلا من شنیدم اونایی که بلوری دارن بک لایت ندارن،
شاید مال شمام نداره،
حالا من یه مشکلی دارم، یه چراغی هست بالای تاچ پد، که نوشته بود وقتی تاچ پد رو غیر فعال میکنی روشن میشه، مال من روشن نمیشه! فک میکنید مشکل از کجاشه؟ اونایی که این مدل رو دارن، مال همه روشن میشه؟