قیمت سفته ی 2000000 چنده؟
Printable View
دقیق نمی دونم ولی این سوال به نظر من جاش نیست پرسیده بشه !نقل قول:
مثلا من میگم 100 هزار توام یا 200 تا تک تومن. شما اگر نیاز داری برو بانک بخر میبینی چنده !
اگر دقت کنید سوال ها رو بیشتر راهنمایی خواستن و.... برای انتخاب راه درست و... هست.
البته دوست عزیز شرمنده ها کلی گفتم
به دل نگیرید
یه سوال کسی خبر داره که قرعه کشی بانک صادرات کییه چرا قرعه کشی نمی کنند هیچ خبری نیست؟
خوب شما ک نمیدونی چرا ما رو هم بدهکار میکنید!نظرتون محترمه اما جاش رو من بهتر میدونم:27:نقل قول:
در ضمن سوال مربوط ب تاپیک و بانک هست سوپری محله نیست ک سفته بفروشه!حالا ما قیمت خواستیم!نحوه ی دریافت سفته رو ک نخواستیم:8:
اصلا ربطی نداره :41:
خواهش میکنم :10:
پ.ن: .003 مبلغ روی سفته رو باید بدی و فقط بانک ملی میفروشه اغلب(فقط خواستم مطمئن شم ک پرسیدم)
ناراحت نشیدنقل قول:
خوب شما ک نمیدونی چرا ما رو هم بدهکار میکنید!نظرتون محترمه اما جاش رو من بهتر میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سوال مربوط ب تاپیک و بانک هست سوپری محله نیست ک سفته بفروشه!حالا ما قیمت خواستیم!نحوه ی دریافت سفته رو ک نخواستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ربطی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: .003 مبلغ روی سفته رو باید بدی و فقط بانک ملی میفروشه اغلب(فقط خواستم مطمئن شم ک پرسیدم)
ولی مثلا فکر می کنید بانک سرتون کلاه میزاره؟
نمیده؟
مشکلی نیست که پرسیدید ولی شما اول و آخرش باید از بان بگیرید هر چی بگه !
به قول شما بقالی نیست که چونه بزنی کمترش کنی !
ایا شده کسی توی قرعه کشی ها برنده بشه واقعا؟ کسی رو بشناسیم؟
بله یکی از اقوام بنده در شهرستان 12 میلیون تومان برنده شد !نقل قول:
ایا شده کسی توی قرعه کشی ها برنده بشه واقعا؟ کسی رو بشناسیم؟
بله من دو سه نفر را به شخصه دیده ام که هر سه نفر را هم می شناسم برای یکی یه سمند ال ایکس و برای یکی هم اول ها شمش طلا بود یه کیلو طلا وبرای دیگری همپروتون جن 2 ووبرای من هم تا حالا هزار تومان هم برنده نشده ام اما برای پدرم 10هزار تومان از بانک ملت برنده شد.
دوستان شناسه ی بانکی چیه؟
نقل قول:
این شناسه با حروف انگلیسی آی آر شروع می شود و از طریق بانک در اختیار شما قرار داده میشود و می بایست با شماره حساب بانکی مرتبط باشد
شماره شباست که از طریق ساتنا کارهاش انجام میشهنقل قول:
دوستان شناسه ی بانکی چیه؟
یه سوال آیا بانک صادرات امکان این را داره که بخوام ماه به ماه از حساب پدرم به حساب من پول واریز کنه می شه یا نه؟
دوستان من چند تا سوال داشتم
راستش رو بخواید من 30 تومن پول دارم الان میخوام به کاری بزنم و نمیخوام به اصل پولم دست بزنم الان تو این شرایط به نظر شما کدوم بانک هست حالا خصوصی یا دولتی که بتونه اندازه پوله خودم بهم وام بده ؟ مدت زمانی که طول میکشه چقدر هست تا وام بهم بدن؟
ایا سود پول خودمو بهم میدن ؟ضمنا اگر بانک های خصوصی یا موسسات هستن میشه بهشون اطمینان کرد؟ ایا بانکی هست که بیشتر از پوله خودمم بهم وام بده؟
ممنون میشم پاسخ سوالای منو بدید... و بهترین گزیه رو بهم معرفی کنید
بانک مسکن رو میدونم این کارو میکنه و قابل اعتماد هم هست.نقل قول:
دوستان من چند تا سوال داشتم
راستش رو بخواید من 30 تومن پول دارم الان میخوام به کاری بزنم و نمیخوام به اصل پولم دست بزنم الان تو این شرایط به نظر شما کدوم بانک هست حالا خصوصی یا دولتی که بتونه اندازه پوله خودم بهم وام بده ؟ مدت زمانی که طول میکشه چقدر هست تا وام بهم بدن؟
ایا سود پول خودمو بهم میدن ؟ضمنا اگر بانک های خصوصی یا موسسات هستن میشه بهشون اطمینان کرد؟ ایا بانکی هست که بیشتر از پوله خودمم بهم وام بده؟
ممنون میشم پاسخ سوالای منو بدید... و بهترین گزیه رو بهم معرفی کنید
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
خوب معلومه که داره! هر ماه که هیچی هر روز هم میشه!نقل قول:
یه سوال آیا بانک صادرات امکان این را داره که بخوام ماه به ماه از حساب پدرم به حساب من پول واریز کنه می شه یا نه؟
اگر حساب چند کارت با یک حساب را داشته باشه بلهنقل قول:
سلام . دوستان من میخواهم از بانک سپه وام مضاربه بگیرم . بعد مثلا اگر سر رسید قسط اولش شش ماه باشه . من میتونم سر ماه ششم برم بانک بگم آقا تا یک سال تمدیدش کن ؟ یعنی یک سال دیگه بدم ؟
به نظرتون بهترین بانک چیه؟
به نظر من بانک سامان
جاش یه جا دیگه است.ولی هر بانکی بنا به سرویس هایی که میده میتونه بهترین باشه.نقل قول:
به نظر من بانک سامان
جامع نداریم ولی بعضی ها در زمره خوبها قرار میگرند
امشب سایت بانک پاسارگاد بازی در آورد سر انتقال وجه کارت به کارت اینترنتی
پیغام میداد تراکنش دیگری در حال انجام است و سر آخر هم یه پیغام تکرار بیش از حد خطا داد و الان میگه "اطلاعات کارت وارد شده نامعتبر است"
الکی الکی کارتمو قفل کرد :41:
حالا باید چیکار کرد؟
بعد از گذشت یه مدت زمان معین مجدد فعال میشه یا باید به بانک مراجعه کرد؟
برای خرید های اینترنتی یا کسب درامد اکثر محور رو بانک ملی میچرخهنقل قول:
به نظر من بانک سامان
سلام.من بانک پاسارگاد حساب دارم وخیلی دوست دارم خرید اینترنت کنم اما هر کاری می کنم حتی نمی تونم یه شارژ 1000تومن بخرم همه چیزای مورد نیاز دارم کسی هست به من کمک کنه؟
خب مشکل شما در خرید چیه؟!نقل قول:
اگه رمز دوم (رمز اینترنتی) کارتتون رو از خودپرداز گرفته باشید (البته تو کارتهایی که جدیداً صادر میشه، تو خود برگهی رمز اول، رمز اینترنتی هم تعریف شده) دیگه به چیز خاصی نیاز ندارید ... یه کد CVV2 میخواید که سه رقمیه و پشت کارت خیلی ریز حک شده، و یه تاریخ انقضای کارتتون که اون هم روی کارت برجسته است ...
حالا واسه خرید به یه سایت معتبر برید و به راحتی هر چه تمامتر خریدتون رو انجام بدید ...
مثلاً واسه شارژ ایرانسل، خود سایت بانک پاسارگاد درگاه خوبیه :
یا همراه اول:کد:https://epayment.bankpasargad.com/IrancellCC.aspx
واسه خریدهای دیگه هم فروشگاههای معتبر زیادی وجود داره ...کد:https://epayment.bankpasargad.com/MciCC.aspx
طبق معمول خودم راه حلو پیدا کردمنقل قول:
از طریق عابربانک PIN2 رو reset کردم درست شد
یعنی هیچ کس پست من رو ندید؟ :41:نقل قول:
پدرتون باید دستگاه otp بگیره بعدش میتونه دستور پرداخت بذاره که مثلا 5 هر ماه فلان مبلغ رو از حسابش برداشت کنه و به فلان حساب بریزهنقل قول:
هزینه otp بیست هزار تومنه
العان بالاترین سود بانکی رو کدوم بانک میده البته معتبر باشه پول رو نکشه بالا
اگه میخوای معتبر باشه که همه بانکهای معتبر سود یکسان دارن یعنی 12.5 درصد یه ساله. (بانک ملی ، بانک تجارت ، بانک صادرات ، بانک پارسیان ، بانک پاسارگاد، بانک مسکن و ...)نقل قول:
العان بالاترین سود بانکی رو کدوم بانک میده البته معتبر باشه پول رو نکشه بالا
ولی موسساتی مثل قوامین و ... سود بیشتری دارن و غیرقابل اعتماد!
سلامنقل قول:
نرخ سود سرمایه گذاری بانک ها و موسسات مالی کشور :
کد:http://banki.ir/sood
بله؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
ولی موسساتی مثل قوامین و ... سود بیشتری دارن و غیرقابل اعتماد!
دوست عزیز شما تعریف موسسه مالی و اعتباری را بخوانید خواهشا
مثلا همین قوامین اعتبارش از بسیاری از بانکها بیشتر است.
خواهشا اعتبار موسسات بزرگ را کم نکنید.
مثلا موسسه مالی و اعتباری مهر که جدیدا داره اقدام می کنه برای بانک شدن مثل قوامین که میخواهد بانک شود از بانکهای حال و حاضر کشور معتبر تر هستند
رو چه حساب معتبرتره؟؟!!!!نقل قول:
بله؟؟؟؟؟
مثلا موسسه مالی و اعتباری مهر که جدیدا داره اقدام می کنه برای بانک شدن مثل قوامین که میخواهد بانک شود از بانکهای حال و حاضر کشور معتبر تر هستند
شما مثل اینکه خیلی از اخبار عقبی.
بانک مرکزی فقط بانکایی که از قوانین جدیدش پیروی کردن رو تضمین میکنه. قوانینی که سود همه بانکا باید برابر با اونچه باشن که بانک مرکزی میگه، بعضی بانکا قبول کردن مثل اونایی که اسمشون رو بالا اوردم و بعضیا هم مثل همونایی که اسمشون رو اوردی قبول نکردن.
تضمین یعنی اینکه هر اتفاقی واسه پولت بیافته، مثلاً قوامین اگه ورشکست شه یا حال کنه پول نده یا زلزله بیاد و خزانش از بین بره و هر کوفت دیگه ای سرش بیاد بانک مرکزی مسئولیتی در قبال پولت نداره! اما در مورد بانکای دیگه کاملاً برعکسه.
خوب حالا عزیزم شما بگو ببینیم تعریفت از معتبر چیه؟!
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
رو چه حساب معتبرتره؟؟!!!!نقل قول:
بله؟؟؟؟؟
شما مثل اینکه خیلی از اخبار عقبی.
بانک مرکزی فقط بانکایی که از قوانین جدیدش پیروی کردن رو تضمین میکنه. قوانینی که سود همه بانکا باید برابر با اونچه باشن که بانک مرکزی میگه، بعضی بانکا قبول کردن مثل اونایی که اسمشون رو بالا اوردم و بعضیا هم مثل همونایی که اسمشون رو اوردی قبول نکردن.
تضمین یعنی اینکه هر اتفاقی واسه پولت بیافته، مثلاً قوامین اگه ورشکست شه یا حال کنه پول نده یا زلزله بیاد و خزانش از بین بره و هر کوفت دیگه ای سرش بیاد بانک مرکزی مسئولیتی در قبال پولت نداره! اما در مورد بانکای دیگه کاملاً برعکسه.
خوب حالا عزیزم شما بگو ببینیم تعریفت از معتبر چیه؟!
کلا لیست بانکهای معتبر رو که بانک مرکزی تاییدشون کرده از کجا میتونیم پیدا کنیم؟
سلامنقل قول:
بانکها و مؤسسات اعتباري مجاز :
که شما بانک های مجاز رو در قالب فایل های pdf می توانید ببینید !کد:http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx
در ضمن در رابطه با امضاتون :
لطفا یه عبارت بگو تو گوگل سرچ کنم
شما مسائل خودتون رو قبل از پست دادن سرچ کنید پلیز :دی
ممنون،نقل قول:
خطاب به baren جان:
من عبارت داخل صفحه بالا رو کپی میکنم تا متوجه شیم که مهر و قوامین از بانکای کشور معتبرتر هستند آیا؟!!!
نقل قول:
در راستاي شفاف سازي و اطلاعرساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفتهاند ، به شرح ذيل اعلام ميگردد.
توجه به اين مهم ضروري است که بانکها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني ميشود که به اين موسسات مراجعه داشتهاند.
...
دسوت عزیز اولا نگفتم از همه بانکها.
انگار شما اخبار رو می بینید ولی از پشت پرده خبر ندارید.
حالا بی خیال پشت پرده.
فقط این رو بدونید قوامین ورشکست بشو نیست و اگر بشود موسسه مالی و اعتباری در شرف بانک هست و بانک مرکزی تمامی عواقبش رو از منبع اعتباری که در بانک مرکز حدود 100000000000 تومانی که هست پرداخت می کنه.
موسسه مهر نیز به دلیل در شرف بانک بودن و همچنین زیر نظر......بودن به هیچ وجه امکان ورزشکست شدن نیست.
دوست عزیز الان تعاونی های اعتبار ی که مجوز دارن هم کاملا مورد اعتمادن چه برسه به موسس ه مالی و اعتباری.
چند وقت پیش صدای امریکا خبری پخش کرد در رابطه با یکی از همین تعاونیهایی که میگین مورد اعتماد هستن که زیر نظر وزرات کار یا تعاون بود و بانک مرکزی تاییدشون نکرده بود. خبر این بود که ورشکسته شده بود و پول نداشت تا سپرده مردم رو بده! و همه مردم دم درش جمع شده بودن و ...نقل قول:
دسوت عزیز اولا نگفتم از همه بانکها.
انگار شما اخبار رو می بینید ولی از پشت پرده خبر ندارید.
حالا بی خیال پشت پرده.
فقط این رو بدونید قوامین ورشکست بشو نیست و اگر بشود موسسه مالی و اعتباری در شرف بانک هست و بانک مرکزی تمامی عواقبش رو از منبع اعتباری که در بانک مرکز حدود 100000000000 تومانی که هست پرداخت می کنه.
موسسه مهر نیز به دلیل در شرف بانک بودن و همچنین زیر نظر......بودن به هیچ وجه امکان ورزشکست شدن نیست.
دوست عزیز الان تعاونی های اعتبار ی که مجوز دارن هم کاملا مورد اعتمادن چه برسه به موسس ه مالی و اعتباری.
به هر حال هنوز قوامین و مهر مجوز ندارن، و چون زیر نظر .... هستن اگه حال کنن و پول رو بردارن برای خودشون یا هر کار دیگه ای بکنن، هیچکس هیچی نمیتونه بگه (در ضمن این پولی که اونجا میزارین صرف کارای ... میشه و استفاده مناسبی از پول نمیشه!)
توجه کنین که من نوعی نمیتونم چون یه یوزری توی یه فورومی میاد میگه قوامین و مهر معتبر از بانکای دیگه هستن پولم رو اونجا بذارم در حالی که بانک مرکزی توی سایتش اون جمله ای که تو پست قبلی گفتم رو نوشته!
دوست عزیز موسسه مالی و اعتباری قوامین و مهر مجوز از بانک مرکزی دارند و آن هم وقتی که خیلی از این بانکها نبودند.
من نماینده اینا نیستم ولی اطلاعات دارم که میگم.
اون تعاونی هم که میگید بهمن ایثار بود چون مجوز بانک مرکزی نداشت.
ولی مطمئن باش قوامین و مهر از بعضی از بانکهای خصوصی حال و حاضر بالاتره.
دوست عزیز شما خیلی عامیانه با قضیه برخورد می کنی
یعنی چی پول رو بردارن و.....
واقعا حرفاتون خنده دار است.
خواهشا کمی دقت بفرمایید چون در صورت گفتن حرفی خلاف واقع در برابر کسانی که نسبت به این موسسات بدبین می شوند و مسدولین این موسسسات در برابر خدا مسئولید.
نمیدونم کجای حرفم خنده داره، من میگم این بانکا مجوز ندارن و اسمشون توی سایت بانک مرکزی نیومده، اگه اومده نشونم بدید لطفاً!نقل قول:
دوست عزیز موسسه مالی و اعتباری قوامین و مهر مجوز از بانک مرکزی دارند و آن هم وقتی که خیلی از این بانکها نبودند.
من نماینده اینا نیستم ولی اطلاعات دارم که میگم.
اون تعاونی هم که میگید بهمن ایثار بود چون مجوز بانک مرکزی نداشت.
ولی مطمئن باش قوامین و مهر از بعضی از بانکهای خصوصی حال و حاضر بالاتره.
دوست عزیز شما خیلی عامیانه با قضیه برخورد می کنی
یعنی چی پول رو بردارن و.....
واقعا حرفاتون خنده دار است.
خواهشا کمی دقت بفرمایید چون در صورت گفتن حرفی خلاف واقع در برابر کسانی که نسبت به این موسسات بدبین می شوند و مسدولین این موسسسات در برابر خدا مسئولید.
منم پولم رو توی جایی که از بانک مرکزی کشورش مجوز نداره نمیذارم چون آخرش میشه مثل همون بهمن ایثار، آیا این عامیانه صحبت کردنه یا این که بگید "در برابر خدا مسئولید و ...."!
با سلام
من مبلغ یک ملیون دارم
به نظر شما تو کدام بانک بزارم بهتره؟؟
اصلان نمیدونم با این 1 ملیون چیکار کنم کجا بزارم؟؟ ( میدونم 1 ملیون پولی نیست)
خودم نظرم بانک سامان هست
میخوام سود بیاد روش
دوست عزیز موسسه مهر موسسه است بانک نیست.نقل قول:
نمیدونم کجای حرفم خنده داره، من میگم این بانکا مجوز ندارن و اسمشون توی سایت بانک مرکزی نیومده، اگه اومده نشونم بدید لطفاً!
منم پولم رو توی جایی که از بانک مرکزی کشورش مجوز نداره نمیذارم چون آخرش میشه مثل همون بهمن ایثار، آیا این عامیانه صحبت کردنه یا این که بگید "در برابر خدا مسئولید و ...."!
پخ را چک کنید
از بانک ملی نمیشه به سامان پول ریخت از طریق نت؟
سلام.
ببخشین، میخواستم بدونم الان بیشترین بهره بانکی رو کدوم بانک یا موسسه اعتباری میده و چقدر هست؟