خوب این سلیقه ای هستش...نقل قول:
من که خیلی خوشم اومد...ولی هنوز خیلی جای پیشرفت داره.
Printable View
خوب این سلیقه ای هستش...نقل قول:
من که خیلی خوشم اومد...ولی هنوز خیلی جای پیشرفت داره.
من با گرافیک Ati 6720 512mb یه ذره تیک داره
Ram : 4gig
Cpu : intel 7300
دلیلش چیه ؟
بزارید... کم کم مراحلتون بره بالا... ماشیناتون رو تیونینگ و آپگرید کنید..اونوقت اگه از پشت مونیتور بلند شدید..... نگین نگفتی
اینم به عنوان 1000 امین پستم تو پی 30 ورلد بود.....
پستی بماند یادگار :D
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من که گفتم نظر شخصی خدمو دادم
من نمیگم پیشرفت نداشته چرا ولی میتونست بهتر از این باشه
من با shift1 خیلی حال کردم و هنوزم رو دستگام نصب هست ولی انتظار بیشتری داشتم
موفق باشید:46:
عزیز من فقط منظورم به شما اینقدر شدید نبود درواقع با هم کسایی بودم که این حرفو میزنند.........:10:نقل قول:
موفقیت!
دوستانی که این بازیئی رو نصب کردن نظرشون چیه؟
اگه خوبه تا دانلود کنم؟
عزیزم تاپیک برای نظر هستش دیگه پس میتونی نظرات قبلی رو بخونی و ببینی که دوست داری یا نه............:46:نقل قول:
اولش زیاد خوشم نیومد ولی تا چند تا مرحله رفتم جلو و ماشین رو تیونینگ کردم دیگه نمی تونم بازی نکنم. من که خیلی خوشم اومده. درسته یه ذره هدایت ماشین سخته ولی کیفش به همونه. مثل بازی هایی نیستش که با 300 تا سرعت هر پیچی رو رد می کنی.
واقعا عالی کار کردن.از شیفت 1 خیلی بهتره.گرافیگش خیلی زیباست از قبلی پیشرفت کرده همینطور گیم پلی بازی.خیلی عالیه من که نمیتونم از بازی دست بکشم.دستت درد نکنه EA:46:
من ماشينهاي مختلفي تو اين بازي رو تست كردم...
واقعا كه عاليه
مخصوصا وقتي ماشين رو توربو ميكني دقيقا عملكرد طبيعي از اين پديده رو به نمايش ميزاره....
كلا بعد از مدتها ورژن قابل قبولي ارائه شده
و مورد ديگه اينكه همون اول مسابقات دريفت كه با اون نيسان 240 بايد لايسنس بگيري...دقت كنيد ميبينيد محيط و دور و اطراف چقدر آدم رو ياد محيط هاي Most Wasnted ميندازه:20:
حداقلش من كه اينطور احساس كردم
راستی اینو دقت کردید که خیلی از پیستها و محیط های مسابقه.. همون محیط های شیفت 1 هستش... البته با گرافیک و جزئیات فوق العاده بالاتر ( مخصوصا لاستیکهای دور پیست ها)
درسته و اینکه از یه چیز بازی واقعآ ناراحتم!چرا هنوز دموهای قبل از شروع ریس مکرر تکراریه!حالا چه شب چه روز همه فقط یک کار رو انجام میدن دوربین هم همیشه از یک زاویه نشون میده!نقل قول:
اگر این امکان وجود داشت که بشه حذف کرد اون اول ریس رو خیلی خوب میشد!
اره...نیم ساعت باید وایسی تا عکاسا و به به ها از پیست برن بیرون تا بتونی مسابقه بدی.... مخصوصا وقتایی که رستارت میکنی خیلی میره رو اعصاب
( نکته انحرافی : این بتل فیلد 3 که تو امضات زدی b3st1 عزیز.. میدونی که ضد ایرانه و تو تهران جنگه؟)
شدید رو اعصابه..نقل قول:
اره...نیم ساعت باید وایسی تا عکاسا و به به ها از پیست برن بیرون تا بتونی مسابقه بدی.... مخصوصا وقتایی که رستارت میکنی خیلی میره رو اعصاب
البته هیچ ربطی به این تاپیک نداره ولی نظر من اینه که بازی هیچ ربطی به سیا_ست نداره :)نقل قول:
( نکته انحرافی : این بتل فیلد 3 که تو امضات زدی b3st1 عزیز.. میدونی که ضد ایرانه و تو تهران جنگه؟)
بازی نامبر وان ساختن دستشون درد نکنه می خواد حالا هر کجای جهان باشه...
عزیز تو 360 اگه A رو بزنی میره اون تیکه ها تو کامپیوتر هم حتما باید باشه................:21:نقل قول:
من هم hot pursuit رو سیستمم نصبه و هم shift2 . یه ساعت شیفت بازی کردم بعد رفتم سراغ hot pursuit و بلافاصله اومدم بیرون رفتم shift2 رو uninstall کردم !!!
سلام دوستان خسته نباشید
من دیشب این بازیو گرفتم ولی یه مشکلی داره و اینه که وقتی کریر رو میزنم و دمو رو نشون میده و لود شروع میشه از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون.
راه حلش چیه؟
بچه ها به نظر من تنطیمات فرمان رو حرفه ای کنید خیلی بازی بهتر مزه میده وقتی ترمز اتوماتیک هم برداشته بشه که دیگه محشر میشه :8:
خب تمام این پیست ها شبیه سازی واقعیشون شده دیگه....تمامشون هم پیستهای معروفی هستند...اکثرا توی آلمان و فنلاند و ژاپن هستندنقل قول:
مخصوصا من با نورنبرگ حال میکنم
شاید مشکل از کرک باشه!نقل قول:
3 تا کرک رو امتحان کردم و همشون هم مشکلشون مثل هم بود.
الان هم DX رو اپدیت کردم ولی باز هم حل نشد.
بازی فیزیک جالبی نداره
با کوچکترین برخورد ماشین کاملا منحرف میشه
حتی در سرعت های پایین
این بازی مشکل هوش مصنوعی هم داره
اگه جلوی یه ماشینو بگیری در اغلب موارد هی دنده عقب میگیره ولی باز که میزنه دنده یک فرمونشو نمیچرخونه و دوباره برمیگرده سره جای اولش
تصادفاتش هم که عمرا به پای درت 2 نمیرسه
ولی از نسخه قبلی بهتره که ماشین کاملا ضد ضربه بود
زیره ماشین اصلا طراحی نشده
یه ماشین که چپ میکنه قشنگ نگاش کنید
زیره ماشینا اصلا جزییات نداره و به نظر میرسه رندر نشده
آخرای بازی هم مسابقات واقعا سخته
بازی رو چه بذاری رو ایزی یا هارد اصلا فرقی نمیکنه
گرافیک بازی در سطح قابل قبولیه
ولی پیست نورنبرگ این کجا و پیست نورنبرگ فورزا 3 کجا
من با ایکس باکس بازی میکنم و گرافیک هم حده آخرشه
گرافیک افتضاح نیست، کسانی که میگن گرافیک افنضاحه با کنسول بازی کنن
نید فور اسپید همیشه بازیاشو آبان و آذر میداد بیرون
نمیدونم چطور شد که کمتر از 6 ماه دو نسخه داد بیرون
در کل حرف یکی از دوستانو تایید میکنم
شیفت دو یک بازی نیمه سیمولیشنه
nدوستان این علامت تعجب هایی که در کنار جاده هستش برا چیه ؟ باید چکارش کنیم ؟
اگر از روی خط های سبز بازی رو آسفالت این پیچا رو رد کنی اون ها تبدیل به تیک سبز رنگ میشن که نشون میده مثبا فلان پیچ رو بر اساس گفتار بازی (خط سبز) طی کردی............نقل قول:
در اصل به اون خط میگن اسپید لاین ...یعنی خطی که با کمترین فشار..سریعترین راه و پیچ رو میتونی بزنی
حالا اگه توی بازی قرمز میشه و اینا...فقط جنبه راهنما داره برای تایم ترمز گیری ( البته اگر از روی ترمز خودکار برداریش)
با این Racing Wheel بازی کنین ببینین Shift چه جور بازیی می شه!!!
اصلا هدف ساخت این سری NFS به خاطر این رسینگ وله!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دموها رو اعصابتون هست برید توی پوشه دموها اسمشون رو عوض کنین مثلا اولش یه 0 بزارین دیگه راحت میشین.
سلام. اگه کسی لینک خرید مطمئن داره، برام پ.خ. کنه که بخرم!!!
ممنون!
خير در اصل به اون ميگن ريس لاين دوست عزيز :20:نقل قول:
====
همونطوري كه bmw m3 گفت بازي با ويل در حد قابل قبولي هست :46:
اوخ اوخ..ببخشید..سوتی دادم...نصف شب بود و منم در عالم خوابنقل قول:
البته بازم درستش ریسینگ لاین هست...مرسی از تذکرت:40:
واقعا مسخرس. خیلی راحت می شه با سرعت 80-90 تا پیچ 90 درجه رو پیچید. نمی دونم این EA چه اصراری داره بازی شبیه ساز بسازه؟ به نظر من EA باید بازی هایی مثل HOT PURSUIT یا کربن که تو شهر بود بسازه و ساختن بازی های شبیه ساز رو بذاره واسه codemasters .
سلام
تفاوت بین نسخه Shift 2 و Shift 2 Unleashed تو چیه؟
این عکسهایی که از ماشین می شه گرفت تو کجا save می شه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز تو ماشينهاي جديد كه تحمل فشار جانبي بالايي دارن اين امر عجيب نيستش :20:نقل قول:
اتفاقا رانندگي خيلي به سمت واقعيت رفته و يجورايي سخت شده
قضيه شيفت هم كاملا با سريهاي روال NFS فرق داره و داستانش اصلا چيز ديگه اي هست
تو هیچی :31:نقل قول:
به نظر من که نسخه قبلیش از این خیلی بهتر بود
کمی تا قسمتی قبول دارم :13: !!نقل قول:
گرافیک نسخه قبلیش از این بهتر بود.
بازی کردن این توی پیسته زیاد جالب نیست به نظره من
میتونم بپرسم بر چه اساسی و بر چه مدرک و سندی میگید گرافیک نسخه قبل بهتر بود؟!
تا الان بارها دوستان گفتند که هیچ شرکتی احمق نیست نسخه 2 یک بازی رو گرافیکش از قبلی بدتر بزنه اونم ماشینی!
خب یک مقایسه بزارید...از 1 عکس بگیرید از 2هم عکس بگیرید بزارید کنار همدیگه اینجا قرار بدید
این هم عکسهای شیفت 1 :
کد:http://www.irfreeup.com/images/83962555982607724527.jpg
این عکسهای شیفت 2 :کد:http://www.irfreeup.com/images/63272483134755740788.jpg
کد:http://www.irfreeup.com/images/38521621882125731587.jpg
همه رو یه اندازه گرفتم... و سیستمم هم تفاوتی نکرده ...کد:http://www.irfreeup.com/images/09314057162075474505.jpg
حالا بگید باز هم شیفت 1 بهتره !!!
عکس زیاد داشتم..ولی نشد همشو آپ کنم
سلام دوستان
یه سوال؟
دستی تو این بازی با چیه؟:46: