سلام خب یک بار بردم دادم فلش کردن فرقی نکرد بعد دوباره بردم گفتم با پروداکت059C523 فلش کنید گفت با همون فلش کردم به هر حال گوشیمو گذاشتم و درستش کرد فک کنم بازم فلشش کرده باشهنقل قول:
5هزار تومن ازم گرفت...
Printable View
سلام خب یک بار بردم دادم فلش کردن فرقی نکرد بعد دوباره بردم گفتم با پروداکت059C523 فلش کنید گفت با همون فلش کردم به هر حال گوشیمو گذاشتم و درستش کرد فک کنم بازم فلشش کرده باشهنقل قول:
5هزار تومن ازم گرفت...
اگه از مودمش برای اینترنت رفتن استفاده کنیم، یعنی بسته GPRS بگیریم و با کامپیوتر کانکت بشیم؛ ضرری براش داره!؟
سلام ؛نقل قول:
چه ضرری عزیز؟
البته ممکنه بگیم چون در این حالت باتریش هم شارژ میشه ، تو طولانی مدّت واسه باتریش ضرر داره
اگه من باشم یه گوشی ارزون برای این کار انتخاب میکنم
چـــرا گوشی ارزون؟نقل قول:
فقط محض احتیاط ... :20:
-------------------------------------
این مودم usb ها هست که سیمکارت میخوره ... به دردتون نمیخوره؟
من با گوشی N70 دارم از اینترنتش استفاده می کنم مثل چی داره کار می کنه.نقل قول:
کسی می دونه آهنگ های فابریک گوشی رو چه جوری میشه انتقال داد به یه گوشی دیگه یا سایتی هست که آهنگ های فابریک هر گوشی رو بشه ازش دان کرد گوشی من C5-03
سلام..نقل قول:
کاملا درسته.
من یک 5700 قدیمی دارم که به عنوان مدم استفاده میکنم.
الان بعد از 9 ماه باطریش خراب شده. البته خراب خراب هم نه. زودتر باطری خالی میکنه.
برای همین بهتر یکی از این مدم های مخصوص که مثل فلش وصل میشه سیمکارت میخوره بخرین.
:40::40:
اگه موقع وصل کردن شارز هم وصل کنین مشکلی پیش نمیاد :46:
سلام؛نقل قول:
این یعنی چی؟ :20:
اگه نمی خوای زیاد از نت گوشی رو PC استفاده کنی نه مشکلی نداره . فقط سعی کن موقع استفاده روی شارژ نباشهنقل قول:
اگه زیاد می خوای استقاده کنی بهتره USB Modem ــی که سیم کارت میخوره بخری !
سلام .
دیروز این گوشی رو خریدم اما بنظرم معایب زیادی داره !
1 - نمیشه فایلی را انتخاب کنی ! یعنی من میخوام یک برنامه رو حذف کنم از طریق گوشی . ابتدا باید انتخاب بشه دیگه . درسته ؟
اما نمیشه و با یک بار کلیک میره داخل برنامه و عملا نمیتونم بقول خودمون روشون راست کلیک کنم !
2 - نمیشه موزیک رو از طریق بلوتوث ارسال کرد ! فکر کنم کپی رایت رو رعایت میکنه .
خلاصه اعصابم رو خورد کرده .
سلام؛نقل قول:
رلکس رلکس :31:
برادر یک کم صفحات قبلی رو میگشتی ، فکر کنم جواب سوالاتتو پیدا میکردی
واسه هر دوتا مشکلی که داری :
اون فایلی که میخوای انتخاب/حذف/بلوتوث کنی رو با انگشت لمس کن و انگشتتو روش نگه دار ، یه منوی آبشاری باز میشه که از طریقش میتونی این کارا رو انجام بدی
من یبار تو gsm هم گفتم ، درسته که نوکیا تازگیا یک کم چت میزنه ولی دیگه این چیزای کلیدی رو که یادش نمیره :31:
موفّق باشی
سلام دوستان من نمیتونم رو گوشیم رمز بذارم رمز 12345 کار نمیکنه فکر کنم از وقتی فلش کردم اینجوری شده
کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان تواین مدل گوشی من چند تا مشکل دیدم اول اینکه عکس وفیلم تو گالری با هم هستن و فولدری جداگانه وجود نداره و وقتی هم فولدر ایجاد م یکنم نم یتونمدسته بندی شون کنم
مورد بعد نام فیلم یا عکس مشخص نیست و موقع حذف تازه اسمشون رویت میشه
مورددیگه اینکه نمی شه راحت SELKTکرد ومرتب باید این گزینه روبزنی درحالیکه درمدل های پائین تر وقتی یه بار می رفتی رو گزینه سلکت دیگه تا اخر با یه اوکی عکس ها یا برنامه های بعدی تیک دار میشدن
سلام.نقل قول:
کلا گالری گوشی های نوکیا ویدیو و عکس باهم هستند..
اگه جدا پوشه بندی هم کنی بازم بهم نشون میشه.
باید از فایل منیجر خود گوشی بری که اونجا بر اساس پوشه بندی خودت بتونی استفاده کنید.
وقتی x8 داشتم یادمه گالریش همینطور بود . یک چیز عادیه.
مورد دوم رو متوجه نشدم..
سلام؛نقل قول:
همین الان ماله خودمو امتحان کردم، با اینکه به آخرین ورژن آپدیت شده ، بازم همون 12345 هستش!
سلام؛نقل قول:
بله حق با شماست...قبل از این من با ستیو کار میکردم که میدونید ، سیمبین روشه و خیلی تو این قبیل کارا راحت بودم باهاش
در هر حال راه حلایی که من بلدم :
1- شما تو گالری که فولدر جدید ساختی، اوّل اون فایلایی که میخوای جابجا کنی رو مارک ( انتخاب ) کن ، بعد از طریق options ، قسمت Folder Option رو نگاه کن ، یه گزینه اضافه میشه بنام Move to Folder که میتونی باهاش فایلات رو دسته بندی کنی.
2- راجع به نام فیلم هم به طور دائمی راهی رو بلد نیست ولی از تو همون قسمت عکسا و فیلما ، گزینه ی Options رو انتخاب کن و از منوی باز شده گزینه ی View by و سپس Title رو انتخاب کن ، به طور موقّتی همه رو به ترتیب اسم نشون میده
موفّق باشی
سلام
میخواستم بدونم رو گوشی c5-03 هم میشه اسکرین سیور گذاشت ؟
ممنون
سلام..نقل قول:
تا جایی که من میدونم گوشی های سیمبین میشه اسکرین سیور گذاشت. البته خودم تا حالا نذاشتم.
ولی یادمه 2 سال یا یک سال پیش 5610 داشتم که جاوا بود اسکرین سرور داشت.
تو مصرف باطری تاثیر داره
نقل قول:
خب من الان باید چیکار کنم؟ من واقعا تو گم کردن گوشی استعداد دارم.:20:
از وقتی فلش شده هر بار خاموش و روشنش میکنم کد میخواد و هر کدی بهش میدم ارور میده ولی با این حال شروع به کار میکنه.
سلام.نقل قول:
من الان مال خودمو تست کردم.
رمز فابریک گوشی های نوکیا مثل همیشه 12345 هست..
سلام
مي خواستم بدونم صداي زنگ c5-03 چطوري كم ميشه و منوش كجاست ؟خيلي گشتم پيدا نكردم
با تشكر
سلام؛نقل قول:
به ترتیب از چپ به راست برید جلو:
Menu > Settings > Personal > Profiles > General > Personalise > Ringing Volume
سلام دوستان.ممنون از نظرهای سازنده اتون درمورد این گوشی.منم مثل اکثر بچه ها مشکل جی پی اس رو دارم.شاید باورتون نشه.از ساعت 4بعد از ظهر دارم از صفحه اول نظراتتونو میخونم تا این صفحه آخر در مورد جی پی اس.هرکی یه چیزی میگه.یکی میگه با ovi suit آپدیت نکنید نمیشه.یکی میگه من انجام دادم میشه!
اون یکی میگه ورژن فلان ری رایت کردم درست شد باز یکی دیگه میگه من ری رایت کردم درست نشد!
باز یکی میگه باید قید زبون فارسی رو بزنی!
کلی هم لینک آموزش و آپدیت گداشتید که اکثرا خرابه.من با هیچ کدوم از اصلاحات آشنا نیستم.میترسم خودم آپدیتش کنم.
از آقای خفن و آقای حامد تقاضا دارم کمکم کنن.خواهشن یه آیدی چیزی بدن تا خارج از فروم بهم یاد بدن.چون باید از پایه یاد بگیرم:( اینجا الکی شلوغ میشه.اینجا انقد نظرات متفاوت زیاده که آدم نمیدونه کدومش جواب میده کدومش خراب میکنه گوشی رو.خواهشن جواب منم بدبد.منم میخام گوشیم جی پی اس داشته باشه خوب!
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
با سلام دوستان نرم افزار فارسی کردن C5_003را میخواستم با نحوه ریختنش
متشکرم
اين گوشي كه خودش فارسي هست.نقل قول:
مگه چه بلائي سرش اورديد كه فارسي نداره؟
ضمنا صفحات 16-19 همين تاپيك رو مطالعه كنيد و برنامه فارسي كه مربوط به رنگ گوشيتون هم باشه رو ميتونيد بگيريد. اگر اشتباهي برنامه رو بگيريد ممكنه جي پي اس گوشي از كار بيافته ها. حواستون باشه.
سلام؛نقل قول:
برادر وضع اینترنتم شدید خرابه ... :19:.......ایشالله دوستان کمکتون میکنن
یه بار دیگه همون لینکا رو میذارم ( لینکا همه سالمن ) :
برای آموزش :
برنامه ی فونیکس:کد:http://up.--------.com/images/l1b3fcp2jelfzzcj9at2.rar
از اینجا هم آخرین آپدیت این گوشی رو باید بگیرید :کد:http://mobilestan.net/showpost.php?p=723292&postcount=4
من اینو ریختم و مشکلی هم نبود :کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=156958
RM-697 CTR MEA5 GRAPHITE BLACKاگه وضع اینترنتم درست شد ، مخلصتون هم هستم :31::10:
059C523
دوستان من الان با گوشی وصلم چجوری از چیز پی ان تو گوشی میشه استفاده کرد یا برنامه ای هست که باهاش بشه از قیلتر رد شد.
مرسی خفن جان.با 1000ترس و لرز طبق آموزش رفتم جلو.هم Gps درست شد هم شکلک اضافه شد.دست گلت درد نکنه.خیلی آقایی ایشالا بتونم برات جبران کنم
من آپدیت ها را گرفتم و دخل پوشه به اسم rm-697 تو این مسیرنقل قول:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
قرار دام
ولی وقتی میخام آپدیت کنم تو این صفحه چیزی نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل فلش نصبی که تو help گفته چی هست؟
فایل فلش نصب که پسوند exe دارندچیه؟ من همچین چیزی ندارم!
نقل قول:سلام؛نقل قول:
من برگشتم :31:
ببینید این فایلهای فلش دو نوع هستند : یه نوع همینه که دوستان موبایلستان گذاشتن و نصبی نیستن و فقط کافیه بریزید همونجا که خودتون گفتید.
یه نوع دیگه به صورت فایل exe هستن و وقتی اجرا ( نصبشون ) میکنید ، خودشون تو جای مربوطه ریخته میشن.
شما یه نوع از این فایل ها رو نیاز دارید نه هر دو رو.
شما تو اون عکسی که گذاشتید ، فقط کافیه اون دکمه ی مربع شکل کوچیک ( تو شکل زیر مشخص کردم ) رو بزنید و فایل فلش رو انتخاب کنید بعد هم گزینه ی Refurbish .....
واسه منم نیومد.ولی وقتی اون ... روزدم آورد.بعدش هم عملیات فلش به خوبی تموم شد
سلام نرم افزار برای c7 هست؟
با سلام
سوال؟
من این گوشی رو چند روز قبل خریدم. مشکلم اینه که با وجود اینکه چیزی توش نریختم همش پیغام میده که phone memory پر شده و بعدش دیگه حتی منو رو هم باز نمیکنه . ضمنا من اس ام اس هام رو هم مجبور شدم روی memory card ذخیره کنم.راستی یه بار هم اپدیت کردم ولی باز هم همون طوری شد.
ممنون میشم اگه کسی بهم کمک کنه.
سلام؛نقل قول:
اینجا بپرسید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=440082
با سلامنقل قول:
من از ورژن اصلی که 12 بود به همین ورژن فلش زدم و ه.ک هم کردم ولی جی پی اس درست نشد. حالا چه کار کنم؟
صدای هندزفری این گوشی خیلی بی کیفیته با یک هندزفری دیگه مشکل حل میشه؟
سلام دوستان
کدام فریمور ورژن 20 فارسی هم ساپورت میکنه؟
لطفا اسم کامل و لینکش هم قرار بدید
بسیار بسیار سپاسگذارم
سلام؛نقل قول:
دوست گل لااقل همین صفحه ی قبلی رو می دیدید ، گذاشته شده بود
تمام فریمور های موجود در این صفحه فارسی رو ساپورت میکنن:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=156958
با سلام به همه دوستان. من مدتیه این گوشی رو دارم. حدود اردیبهشت 90 (اگه اشتباه نکنم) 220 تومن خریدم. اول بذارین خلاصه از مزایا و معایبش بگم.
مزایا:
1- ظاهر زیبا، نسبت به مدل های لمسی دیگر اندازه مناسبتری داره و شکل خیلی ساده
2- سیستم عامل s60v5 با این که گفته میشه سیمبین قدیمی شده ولی به نظر من سیستم خوبیه و نرم افزار هم براش خیلی زیاده
3- برنامه Ovi Suite قابلیت سینک کردن با گوشی رو داره که میشه از پیام ها، عکس ها، مخاطبین و ... نسخه پشتیبان گرفت (خیلی راحت)
4- باتری و شارژر
ولی معایبش که خیلی به چشم میاد:
1- صفحه مقاومتی با حساسیت خیلی کمتر از صفحه های خازنی
2- مشکل صفحه در زیر نور آفتاب
3- حافظه داخلی کم نسبت به مدل های هم قیمت حتی نسبت به 5800 که پدربزرگ این مدل محسوب میشه!
4-نداشتن فلاش
و اما بعضی مشکلات قابل رفع یا غیر مهم:
1- نداشتن دکمه دوربین
2- مشکل با بعضی برنامه ها که به صفحه کلید نیاز دارن (این گوشی فقط سه تا کلید پایین صفحه داره، کلیدهای سبز، قرمز و منو و کلیدهای ولوم و قفل در بغل)
3- بعضی مواقع الکی هنگ میکنه (با آپدیت ها حل میشه)
4- جی پی اس احتمالاً اول کار نمی کنه (باید یک نسخه جدید از برنامه نقشه ها نصب کرد که روی حافظه تلفن نصب میشه)
5- نداشتن آفیس و پی دی اف (میشه برنامه ها رو نصب کرد: روی حافظه تلفن نصب میشن)
6- نسبت به مدل های آندروئیدی و ... ظاهر دسکتاپش ساده تره و آیکون های کمتری داره (با نصب برنامه حل میشه)
در ضمن ظاهر دوربین 5 مگاپیکسلی فریبنده هست ولی کیفیتش فکر نمی کنم به N73 برسه!
اما چند تا برنامه خیلی خوب مناسب این مدل که خودم روی گوشی دارم:
(MGaurd (Utilities + File Manager and etc
RAMBlow
Opera Mini
البته خودم اخیراً با اپرا مشکل پیدا کردم دیگه کار نمیکنه ولی قبلاً بدون مشکل کار میکرد و فیسبوک رو هم باز میکرد
SPB Mobile Shell
TTPod Player
Nimbuzz
Phone Torch
SaraDic (Dictionary English <> Persian
Mobile Wilch (remote control
Best Profile
PecMP
Mobile4use Calendar
Mobin Mobile Quran
Handy Blacklist
Adobe Reader LE
Offscreen Qibla
ThinkChange BBCaller
Quick Rotate
Vaulta Call Recorder
البته همه این برنامه ها رو لازم نیست با هم نصب کنید اما همه برنامه ها رو تا حد امکان تو مموری نصب کنید تا با مشکل کمبود حافظه تلفن مواجه نشید.
چند تا سوال هم دارم:
1- خروجی TV چطوری استفاده میشه؟
2- بعضی وقتا یکدفعه مموری قطع میشه مثل حالتی که مموری رو بکشی بیرون و جا زدن دوباره و تنظیم مجدد محل ذخیره پیام ها اذیت کننده هست. این مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟ چطوری حل میشه؟
3- برنامه نقشه من اول کار نمی کرد وقتی برنامه Ovi Maps 3.6 11wk7 ریختم درست شد ولی این برنامه فقط داخل حافظه تلفن نصب میشه که به دلیل ظرفیت کم حافظه تلفن دردسرسازه در حالی که برنامه ای که از اول روش نصب بوده روی مموری بوده (هم برنامه هم نقشه هاش) چطوری میشه یک برنامه رو مجبور کرد توی مموری نصب بشه؟ (این برنامه ها محل نصب رو سوال نمی کنن)