دوستان هر کاری میکنم چیز ** وصل نمیشه ..در ضمن پایین یه گذینه p r0 x_ y داره باید رو off باشه ؟؟
rsa securld و encryption level چی باید off باشند ؟
Printable View
دوستان هر کاری میکنم چیز ** وصل نمیشه ..در ضمن پایین یه گذینه p r0 x_ y داره باید رو off باشه ؟؟
rsa securld و encryption level چی باید off باشند ؟
نقل قول:
ممنون
ولی در مورد اون نقشه گوگل که توش بود چی!
تو همین فروم یه جایی خوندم که گفته بود تمام APPLE ها توی ایران یه بار باز میشه و توسط فروشنده تست میشه(وقتی میخواد از عمده فروش بخره) و دوباره پلمپ میشه!
شاید به همین خاطره که اون نقشه گوگل توش بوده!
p r0 x y و rsa securld باید off باشن،encryption level هم روی none باشه.نقل قول:
یه سوال اینکه مگه خود ایفون گزینه بلوٍتو ث رو نداره ؟؟ پس برای چی اونو گذاشته ؟
با سلامنقل قول:
اون رو براي ارتباط با دستگاههاي هندزفري بيسيم و يا تلويزيون هاي ديجيتال و .... گذاشته كه فقط عامل مبادله ي صدا به هركدوم از اينا هست
موفق باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان چطوری میشه با دارا بودن ایتونز و اکانتش عکسهای داخل گوشی رو در کامپیوتر بریزم ؟
من میخواستم عکسهامو از ایفون به کامپیوتر بریزم ..در ضمن چطوری در ایتونز وقتی سر برگ عکس رو تیک و سینگ میکنم فقط پوشه های داخل کامپیوتر میاد نه گوشی..
با سلامنقل قول:
شما زماني كه گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد و بشناستش ، يه قسمتي توي my computer ايجاد ميشه مثه زماني كه يه دوربين ديجيتال ميزنيد به كامپيوتر
و وقتي داخلش بريد ميتونيد عكس هايي كه گرفتيد و در camera roll هست رو روي هارد كپي كنيد
موفق باشيد.
با سلام
من گوشی رو وقتی خریدم، دادم برام روش برنامه ریختن! اما حالا که به ایتونز وصل میکنم موقع Sync میگه که کل app هام رو پاک می کنه! من چطوری می تونم بدون پاک کردن برنامهام، برنامه های جدید بریزم؟!!
(account دارم!)
نقل قول:
دوست عزیز نمیشه این کار رو کرد یا باید قید برنامه های نصب شده رو بزنی یا قید نصب کردن برنامه . چون که اون طرف که برات اونارو ریخته Library مخصوص خودش رو داره و شما Library خودت .
نمیشه این کار رو کرد ...
فقط یه راه هست که از Cydia برنامه Instalous رو نصب کنی و از طریق اون برنامه هات رو بریزی
موفق باشی :40:
این مورد شما 2 حالت داره:نقل قول:
یا اون فرد با آیتونز برنامه ریخته که اگه sync کنی تموم برنامه ها پاک میشه ولی اگر با برنامه های دیگه ای مثل iphone pc suite برنامه ریخته باشه این پیغام میاد که اگر سینک کنید تموم برنامه ها پاک میشه ولی میبینید که بعد از symc برنامه ها دست نخورده ، باقی میمونه و هیچ کدوم پاک نمیشن.
بنابراین مشخص نیست که برنامه هاتون پاک میشن یا نه... احتمالش 50 50 است. شما میتونی امتحان کنی یا همه پاک میشه یا هیچ کدوم پاک نمیشه :31::31:
مرسی!
یه سوال دیگه داشتم. این آقا که برام برنامه ریخته، نزدیک 250 تا ریخته! اما من ففط 64 تاشو می بینم، اما وقتی یه app رو پاک می کنم، و رست، یه برنامه ی دیگه جاش ظاهر می شه! چطور می تونم همه ی برنامه ها رو ببینم؟!
نقل قول:
چطور بفهمم پاک می شه یا نه؟! فقط شانس؟! راه دیگه نداره؟!
شما میتونین با اون فردی که کار گوشیتون رو انجام داده تماس بگیرین و ازش بپرسیننقل قول:
دوستان چرا وقتی بوسیله ایتنوز اهنگ میریزم رو گوشی.. اون اهنگهای قبلی رو که ریختم رو اگه تو ایتنوز تیک نزنم پاک میشن و با اهنگ های جدید نمیان؟
با سلامنقل قول:
خوب معلومه دیگه
زمانی که تیکشون رو بردارید و سینک کنید آهنگها از روی آیفون پاک میشن
موفق باشید.
با ورژن 4.2.1 برنامه یوتیوب کار نمیکنه و مینویسه no video و حتی با *** هم کانکت بودم هم این اشکال را میگرفت -بقیه دوستان هم همین مشکل را دارند یا فقط اشکال از من هست ؟ حتی قبلا با *** میتونستم از itunes store برنامه ها و بازیهای مجانی را دانلود کنم اما حالا ارور میده
با سلامنقل قول:
به دلیلی که باید با وی پــی ان برید
حالا با وی پــی ان چرا واستون بازم همون مشکل رو داره معلوم نیست
یه دور گوشی رو ریستارت کنید و دوباره با وی پــی ان وصل بشید و مطمئن بشید که وی پــی ان به درستی کار میکنه
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
1- ایا وصل نشدن به یوتیوب و app store با وجود v**p***N در 4.2.1 فقط مشکل من هست یا بقیه هم این مشکل را دارند ؟؟؟
2-من حتی سرور v**P**N را 3 بار عوض کردم اما بازم نشد که نشددددددددددددد
توی تنظیمات وی پی ان تون قسمت Send All Traffic رو چک کنید که حتما On باشهنقل قول:
سلام دوستان ؛
از كجا مي تونم راه جيلبريك كردن آيفون 4 و كار با آيتيونز و روش نصب برنامه رو ياد بگيرم؟؟؟
اگه لينك داره ، لطفا معرفي بفرماييد .
با سپاس
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم با توجه به ورژنی که روی دستگاهتون نصب هست یکی از این تاپیک های زیر رو انتخاب کنید
آموزش جلبریک Untethered در iOS 4.2.1 با GreenPois0n RC6
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=469319
جیلبرک Untethered برای iOS4.3.1 رلیز شد!
آموزش جیلبرک Thethered برای iOS 4.3 با Sn0wbreeze 2.3کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=480269
جیلبرک iOS4.1 (کلیه آموزشها)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=476958
بعد از جیلبریک نیاز هست که در تاپیک زیر سر بزنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447299
آموزش : بعد از نصب Cydia چکار باید کرد؟
و بقیه سوالات رو که چطور برنامه نصب کنید و ... رو میتونید در همین تاپیک بپرسیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=469017
موفق باشید.
با سلام
من مدتی هست تصمیم گرفتم یه دستگاه تبلت بخرم و اینطوری که پیدا هست بهترینش iPad2 هست. تابستون دختر خاله ام از آمریکا میاد میتونه برام بیاره. چون من زیاد اطلاعات ندارم یک سری سوالات اولیه میپرسم:
1- اول چه نرم افزار هایی روش بصورت پیش فرض و رایگان نصبه؟ بقیه نرم افزار ها رو باید خرید یا قفل شکسته هم گیر میاد؟
2- من چون کارم مهندسی هست نیاز دارم چند تا چیز رو داشته باشه: قابلیت نمایش فایل های Autocad و قابلیت نمایش و ویرایش فایل های exell word power ponit . آیا برنامه هاش هست؟
3-کار با اینترنتش چجوریه؟ میگن قابلیت نمایش فلش نداره برای وب! آیا نرم افزار هایی مثل Yahoo messenger, skype مثل Pc روش اجرا میشن یا مثل نسخه هایی که برا موبایل هستند ساده و نا کار آمدن؟
4- امکان تایپ کردن برای جستجو تو وب یا چت کردن زیاد چجوریه؟ مثل موبایل های تاچ سخته یه کیبوردش راحته؟
5- فیلتر شکن هاش چجوریه؟ راحت میشه فیس بوک رفت؟ با --- سازگاره؟ --- مخصوص داره یا مال ویندوز رو روش میشه استفاده کرد؟
6- سوال آخرم هم اینه که تبلت های بر پایه اندروید مثل سامسونگ گالکسی یا ziio کریتیو برنامه های کاربردیشون و کار تو اینترنت باهاشون راحت تره یا تبلت های اپل؟
ممنون میشم جواب سوالامو کامل بدین
سلام.
من یه سرویس وایمکس دارم تو خونه و چون حجمی هستش و اعتباری، وقتی خونه ام wi-fi گوشیم رو خاموش میکنم و cellular data رو هم همیشه خاموش میکنم چون خیلی گرون تر از اینترنت وایمکس و بقیه اینترنت ها در میاد(به لطف مخابرات)!
هر کدوم رو که هر جا لازم داشته باشم روشن میکنم و استفاده میکنم!
مشکل اینجاست که وقتی این 2 تا خاموشند مثلا میرم تو میل میگه :
cellular data is tured off
turn on cellular data or use wi-fi to access data
تا اینجا مشکلی نیست، چون حق داره آیفون دیگه! میخوام میل چک کنم میگه برو انترنت رو وصل کن!
اما خیلی وقتا این پیام وسط پیامک زدن هم میاد و بعضی وقتا همین طوری میاد رو تصویر و رفته رو اعصاب! چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
گوشیم 3GS هستش
با سلامنقل قول:
شايد نرم افزاري نصب كرديد كه هر چند دقيقه خودش و ميخواد به اينترنت وصل كنه اما چون قطع هست اين پيغام مياد و عدم توانايي ارتباط برقرار رو به شما ميگه
موفق باشيد.
ممنوننقل قول:
هنوز نرم افزاری روش نصب نکردم!
سلام.
برای گوشی های unlock factory نیاز به jailbreak هست؟؟یا فقط گوشی های لاک نیاز به اینکار دارن؟
لاک و آنلاک سیم کارت خوری گوشی رو نشون میدن... گوشی های لاک فقط با یک سیم کارت مخصوص کار می کنن ولی آنلاک مث گوشیای ما هست و می تونین با هر سیم کارتی کار کنین باهاش...
اما جیلبرک به عبارتی هــک کردن دستگاه هست... واسه اینکه یه سری از امکانات رو اضافه کنید ، یه سری دستکاری ایجاد کنید و مهم تر از همه نرم افزار های کرک شده بریزین...
دوستان سلام...
لطفا به سوالات منم هرچند مبتدي هستند جواب بديد...
من مدل 3gs دارم...ورژن 4.3.3 و بيس باند 5.16 هستند...دادم بيرون برام جيلبرك كردند...موقع خريد گوشي (1 سال پيش) با پارت نامبر و اكتيو شدن براي اولين بار توسط آيتونز و ... مطمئن شدم كه آنلاك فكتوري هست...اما اين كسي كه برام جيلبرك كرد گفت همين كه الان رفتي به 4.3.3 و بيس باندت هم 5.16 هست و توي سيديا هم چيزي به نام ultrasnow نيست همه نشانه هايي ديگر و تائيدي بر اين هست كه گوشيت آنلاك فكتوريه...
حالا سوال من اينه كه اين ملاك ها درستند؟ يعني از اين به بعد هر ورژن جديدي اومد خودم با آموزش هاي توي اين سايت آپگريد و جيليبرك بكنم بدون هيچ ترسي؟
با تشكر...
دوست عزیز آپگرید و جیل بریک که ترس نداره .نقل قول:
فقط شما باید هروقت خواستی آپدیت و جیل کنی باید ببینی شرایط با گوشیت میخونه . مثلا یه وقت بیس باندتو عوض نکنی بعد نتونی جیل کنی و راهی واسه برگشت نباشه هــــآ × :31:
:40:
دوست عزیز ، شما اگر سری به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزدی مطمئنا دیگه دلیلی برای ترس نداشتی!!! پس الان هم تا دیر نشده همین کار رو بکن و برو این تاپیک رو خوب بخون (به خصوص پست اول)نقل قول:
سلام
بچه ها من يه مشكلي دارم
رو ايفون ٤ ام مي خوام برنامه بريزم
هنوز جيلبريكش نكردم
ولي يه سري برنامه فري داشتم كه مي خواستم با ايتونز روش نصب كنم
با اكانتم هم ايتونز ام رو اوتورايز كردم
ولي وقتي مي خوام روش برنامه بريزم هي پيغام ميده كه ايتونز اوتورايز نيست
حتي قندشكنم هم فعاله
ولي نميدونم بايد چيكار كنم
بار ها به روش هاي مختلف امتحان كردم
ولي همش پيغام ميده كه ايتونز اوتورايز نيست
در صورتي كه اوتورايز اش كردم!
با سلام به اساتيد محترم ؛
من يه آيفون 4 آنلاك ورژن 4.3 گرفتم و هنوز جيلبريك نكردم.
اكانت itunes رو ايجاد كردم و چند تا برنامه free رو هم نصب كردم.
ولي وقتي كه گوشي رو به itunes وصل مي كنم مي گه كه بايد به ورژن 4.3.3 آپگريد كنم . سوال من اينه كه در زمان آپگريد كردن توسط خود itunes بايد ف..ر شكن رو هم اجرا كنم ؟؟؟
يه سوال ديگه هم دارم . اين آپگريد كردن چقدر از حجم اينترنت استفاده مي كنه ؟؟؟ در حد چند صد مگ هست؟؟ (نگرانم كه وسط كار اينترنتم تموم بشه!)
مرسي
بله نیاز به وی پی ان دارین !نقل قول:
و حجمش حدود ۷۰۰ مگ ه!
:41: كسي نظرى نداره؟نقل قول:
شما يه بار sign out شو و دوباره Authorize كن اگه نشد با ويي پيي انن از توي خود گوشي appstore رو باز كن يه برنامه free رو بگير ببين ارور ميده يا نه ممكنه به خاطر گير دادن جديد اپل به آدرسي كه تو اكانت وارد كردي باشهنقل قول:
سلام ؛
جيلبريك كردن چه مشكلاتي رو مي تونه ايجاده كنه ؟؟؟ (مشكلات امنيتي ، خرابي بي دليل گوشي و ....)
و آيا بدون جيلبريك كردن مي شه از gps و نقشه تهران روي گوشي استفاده كرد ؟؟
با سلامنقل قول:
خیر مشکلاتی رو ایجاد نمیکنه
بلکه فقط اگه جیلبریک رو به طور درست انجام ندید سیستم عامل رو خراب میکنه و با یه ریستور کردن ساده بازم میتونید از گوشی استفاده کنید بدون هیچ مشکلی
بله زمانی که جیلبریک کنید میتونید با نصب برنامه های مختلف ارائه شده برای مکانیابی از دستگاهتون استفاده کنید
موفق باشید.
یه سوالی داشتم.
وقتی آیفون رو 90 درجه میچرخونی صفحه اش هم میچرخه. که با استفاده از شتاب سنجه.درسته!
حالا سوالم اینه که میشه این قابلیت رو خاموش کرد یا نه؟
بعضی وقتا میره رو اعصاب
بلهنقل قول:
به زبان ساده :
دکمه Home رو دوبار میزنید ، سپس لیست ( نوار باز شده ) رو به سمت راست میدید ، چرخش صفحه رو قفل می کنید ( آیکون طوسی )
با سپاس ؛ :20:نقل قول:
يعني براي استفاده از GPS حتما بايد جيلبريك كنم؟؟؟
پس اپل چرا GPS روي دستگاه گذاشته و بدون جيلبريك كردن ، GPS چه كاربردي داره؟؟؟