من میخوام موهای صورتمو بزنم، اما ته ریش داشته باشم.
باید چی کار کنم؟ با این ماشینهای از نوع فویل میشه؟
Printable View
من میخوام موهای صورتمو بزنم، اما ته ریش داشته باشم.
باید چی کار کنم؟ با این ماشینهای از نوع فویل میشه؟
[QUOTE=22arash;6229229]دوست عزیز تو سایت شکوفا الکتریک حرفی از قیمت مدل های RQ1150-1160-1180 نزدهنقل قول:
قیمتش حدودا چنده ؟؟
مگه برای ریش تراش هم از ژل اصلاح استفاده می کنند ؟؟کد:سري نيوآ فيليپس ( HS8420 و 8440 ) داراي سيستم پخش ژل اصلاح و كاملا ضد آب براي پوستهاي حساس
مدلها رو تو سايت خود وارد كننده محصولات فيليپس ببينيد
ریش تراش های فیلیپس های قدیمی الان هم تولید میشه؟ قیمتش چنده؟
ریش تراش های پاناسونیک جدیدا چطورن؟
[QUOTE=mehran_286;6234948]شما كافيه اسم و مدل ريش تراش رو در گوگل تايپ كنيد فروشگاههاي مختلف اينترنتي قيمت رو زده البته سه مدل فوق حدودا از 145000 تومان تا 160000 تومان است . (در ضمن به غير از مدل 1150 ،قيمت دو مدل ديگر در سايت شكوفا الكتريك هست شما چطور نديدي ؟ بايد روي هر ريش تراش كليك كنيد تا مشخصات و قيمت رو ببينيد )نقل قول:
بله خيلي وقته ريش تراش با ژل مخصوص توليد شده .کد:http://www.shekofa.ir/fa/default.aspx?current=gallery&wtkbsfurdds=2234
واقعا که دوستان. اصلا پستهای من رو نمی بینید!نقل قول:
خب من یه کم سوالاتم ابتدایی تره شاید ولی این دلیل نمیشه که توجه نکنید.
سلام شما بايد ماشين اصلاح بخري ريش تراش فويلي صورت رو صاف ميكنه :20:نقل قول:
انواع ماشين اصلاح صورت تو بازار هست از ارزون تا گرون .
خب پس ریش تراش فویلی بدردم نمیخوره؟ .نقل قول:
این انواع ماشین اصلاح صورت که گفتید میشه چند مدل هم مثال بزنید لطفا؟
بعد، عنوانش همینه؟ "ماشین اصلاح صورت"؟
سلامنقل قول:
موزر ، فيليپس و ...
كافيه در جستجوي گوگل تايپ كنيد ماشين اصلاح
اسم این برندها رو که میدونم. منظورم این بود که مدلی مثال بزنید...نقل قول:
گفتید ریش تراش فویلی بدردم نمیخوره و باید ماشین اصلاح بخرم.
یعنی ریش تراش و ماشین اصلاح دو دستگاه مختلفند؟
+ ماشین اصلاح موی سر با ماشین اصلاح ریش فرق میکنه؟
ريش تراش اصطلاحا شيو (shave تراشيدن) ميكنه و ماشين اصلاح تريم (trim پيرايش) ، با ماشين اصلاح حداكثر ميتوني نزديك به صفر بزني كه بازم همون ته ريش حساب ميشه ولي ريش تراش پوست رو صاف ميكنه (اصطلاح شش تيغه :31:)نقل قول:
من نميتونم در مورد مدل راهنمايي كنم چون برام كاربرد نداره البته يه موزر ساده دارم كه ده سال قبل خريدم ولي الان مدل هاي متنوع با كاربرد مناسب توليد شده ، شما خودت بايد تحقيق كني يا از اونايي بپرسي كه تجربه دارن
بد نيست به آدرس زير سر بزني تا بيشتر دستگيرت بشه .
کد:http://www.shekofa.ir/fa/default.aspx?current=gallery&wtkbsfurdds=1594
مرسی.نقل قول:
من فکر کنم این خوب باشه چون دقتش تا نیم میلی متره:
راستی این تیغه های خودتیزشونده که برای بعضیهاش نوشته تا چه میزان مهم هست؟ در اونهای دیگه نمیشه از ابتدا براش تیغه یدکی هم خرید؟کد:http://www.shekofa.ir/fa/default.aspx?current=gallery&pdsfroddsfaid=5229
1- قدیمی و جدید زیاد با هم فرقی ندارن (خودم داشتم جفتش رو). ولی بعید میدونم قدیمیا باشن. اگه باشن هم نهایتا 40 تومن میشه قیمتشوننقل قول:
2- پاناسونیک هم که حرفش رو نزن... (گردنمو برید!!!)
---
تنها مدلی که تا حالا فقط ازش تعریف کردن و کسی رو ندیدم ازش انتقاد کنه ، براون سری 7 بوده. (آلبته از فیلیپس هم زیاد ندیدم که شکایت کنن. اما سری 7 براون فقط ازش تعریف شنیدم)
ولی من یه نظری دارم:
بهترین ریشتراش، با خیال راحت و بدون ریسک بابت اصلاح و قیمت و...
فقط تیغ (فیوژن و یا مچ تری ژیلت)
سلام خوبید دوستان؟
سلام دوستان ريش تراش براون مدل پالسونيک از اين جديدتر هم هست ?
کسی لينک نمايندگی براون تو ايران رو داره بشه محصولاتی که برای فروش دارن رو ديد ?
من تا صفحه 13 رو خوندم خسته شدم!!
ولــــــــــــی آخر نفهمیدم چی بگیرم×؟
میخوام واسه نامزدم کادو بگیرم تا سقف 200 تومن
مهمتر از همه اینه که خیــــلی نرم و راحت بزنه و اصلا صورتشو اذیت نکنه و بتونه راحت هر روز اصلاح کنه.
بعدم زیر گلو و اینها رو راحت بزنه و زخمی نکنه. پوست رو اذیت نکنه.
از تهم بزنه که چه بهتر.
ظاهرا فیلیپس خشنه و به کار من نمیاد.
چندجا خوندم پاناسونیک بد نیست؟ نظرتون چیه؟ تبلیغ رمینگتون رو هم زیاد دیدم .
میشه راهنماییم کنید؟ چون هیچی سر درنمیارم خودم!
تا این لحظه بین بروان و پاناسونیک گیر کردم
دوستان آخر بعد از کلی تحقیق و بررسی 3 روز پیش ریش تراش بروان سری 7 مدل 790 CC ( شستشو) سفارش دادم و امروز ظهر رسید.
در یک کلام عالییییییییییی هستش. زیر گردن و صورتم رو مثل تیغ میزنه تا به الان که چند ساعت از اصلاح م میگذره نه حساسیتی بوجود امده و نه جوشی زدم
قیمت ش هم با تیپاکس 285 تومان درامد.
سوالی بود در خدمتم
ظاهرا پاناسونیک بهتره اما خیلی گرونه!
سلام من هم یه دونه خریدم بدون شوینده. ولی از دکمه های intensive و sensitive روش خبری نیست!!!!!نقل قول:
در حالی که تو سایت براون گفته که همه ی مدل های سری ۷ دو حالت حساس و عادی رو دارن. بره شما داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا تاریخ تولید دستگاه خودتون رو به من بگید. فویل رو باز کنید زیرش یه عدد سه رقمی نوشته اونو به من بگید.
مثلا عدد 643 یعنی هفته 43 از سال 2006
ولی واقعا نمیدونم چرا این فروشنده ها رسما داشتن خودشونو (...) که من پاناسونیک ببرم!
سلامنقل قول:
شما بايد 15 صفحه آخر رو ميخوندي براون ميتونه انتخاب خوبي باشه اگر بتوني از سري 7 براون انتخاب كني عالي ميشه .
نقل قول:
تا امروز که دارم اين pm رو ميزنم فقط مدل 790 سری 7 برند بران رو قبول دارم نه زياد گرم ميشه نه جوش و نه قرمز نسبت به مدل های ديگه خيلی خيلی کم قرمز ميشه پست من الان 3 تا 4 تا ريش تراش خونه دارم چون پوستم رو خيلی دوست دارم و خيلی هم هساس هستش زياد خرجش ميکنم :31:
از مدل 180 درجه ، 360 درجه اکتيوکتور بروان تا 790 سری 7 و مدل 1095 philips
من نظرم اينه که شما يک مقدار بيشتر هزينه کنيد مدل 790 braun رو بگيريد و مطمئن باشيد که بهترين ريش تراش تو بازار رو خريديد :11:
بهترین ریش تراش دنیا فعلاً Panasonic ES-LA93 هستش.بالاترین دور موتور رو داره و بدون صدا.نقل قول:
بدون هیچ آسیبی به پوست ریشو میزنه من خودم فیلیپس دارم از این سه تیغها مفت نمی ارزه.
میتونید تو گوگل سرچ کنید ببینید چیه این ریش تراش.البته براون 9595 یا سری 7 790 سی سی هم خوبه ولی به پای این یکی نمیرسه.
در ضمن تو ایران به جای ES-LA93 مدل ES-LA92 موجوده.چون 93 سفارش آمریکاس ولی 92 سفارش خاورمیانه
سلام دوستان ميخواستم نظرتون را در مورد اين دو ريش تراش بدونم كه مال فيليپس
RQ 1160 CC
RQ 1090
چند روزه موندم چي بگيرم تا 280 تومان ميخوام هزينه كنم ايا شما گزينه بهتري از شركت هاي ديگه سراغ دارين ؟؟
فیلیپس RQ 1160cc فک کنم قیمتش 250 باشه و RQ 1090 هم 290 تومنه ولی بدرد نمیخورن با این قیمت میتونی ریش تراشهای بهتری بخرینقل قول:
نقل قول:
فقط بروان سری7 مدل 790 CC. الان 5 روزی هست گرفتم اینقدر عالی شییو میکنه دوست دارم هر ساعت اصلاح کنم.
فقط پاناسونیک es-la93 بهترین ریش تراشه دنیاس برادر من براون سری 5 داره باهاش زدم ولی مثل پاناسونیک نیستنقل قول:
نقل قول:
دم همه دوستان گرم كه نظرشون رو اعلام كردن ؟
اين مدا پاناسونيك es-la93 كه توي بازار نيست؟
از كجا بايد تهيه كرد ؟؟ مدل LA 92 چطوره ؟
مدل هاي ديگه پاناسونيك مثل ESLA 62 يا ES 8259 چطوره ؟؟؟؟
تو پیغام خصوصی گفتم از کجا بخرنقل قول:
بعد از اصلاح با سری ۷ به این نتیجه رسیدم که نسبت به پاناسونیک کمتر ریشو از ته میزنه. شاید علت کم التهاب بودن پوست با براون هم همین باشه. با سری ۷ اصلاح کردم بلافاصله روش با پاناسونیک هم اصلاح کردم بازم ته ریش گرفت!!!!
برای شما پایش مشکی هست یا سفیدنقل قول:
از نظر اصل بودن چقدر مطمئنه ؟اصل ژاپنه ؟ اينقدر جنس چيني توي بازار هست كه ادم ميترسه خريد كنه؟نقل قول:
چند روز طول ميكشه بدستم برسه ؟
قيمتم يه خورده بالاست؟
پ.خ زدم.چک کنیدنقل قول:
این بروان 790 قیمتش چنده؟
البته اصراری ندارم از ته ته بزنه چون خوشم نمیاد صورت مردا هم مثل زنها نرم و سفید باشه!
بالاخره باید مردونه باشه دیگه
مهم اینه که راحت و بی صدا و بدون حسایت اصلاح کنه
زیر گلو چونه و اینجاهارو اذیت نکنه
می خوام اصلا اذیت نکنه
اگه پاناسونیک بهتره و قیمتشون تفاوت آنچنانی نداره اونو براش بگیرم؟
منکه دارم هزینه می کنم خوب یکمم روش
ببینید براون سری 7 790 سی سی خودش سفارش خاورمیانه داره سفارش آمریکا هم داره.نقل قول:
سفارش خاورمیانه ش حدود 240-250 هست فک کنم و سفارش آمریکاش 350-360 تومنه.
پاناسونیک خیلی از براون بهتره و قیمتش حدود 350 تومنه(البته سفارش آمریکای پاناسونیک)
اصلاً هم اذیت نمیکنه پوستو ولی از ته میزنه
مشکی هستش برادر.نقل قول:
سلام
یه مدلی بود قبلا جایی دیده بودم ولی اسمش رو یادم نیست، انواع و اقسام سوکت ( یه پایه اسمشو نمی دونم :31:) داشت برای اعضای مختلف بدن...
برای تراشیدن موهای بدن می خوام... کسی راهنمایی می کنه؟؟
برای موهای بدن میتونی از بادی گرومهای فیلیپس استفاده کنی.نقل قول:
میتونی چند تا عکس ازش بزاری؟
هم خودش هم پایه هاش؟؟
سلام
دوستان من پوستم حساسه،یه مدت یا تیغ می زدم صورتمو دیدم پدر پوستو داره در میاره.
رفتم یه braun 150 گرفتم الان خیلی بهتر شده صورتم،اما هرچند وقت یک بار صورتم جوش می زنه.
بعد از هر اصلاح هم پوستم قرمز می شه و تا نیم ساعت هم همین حالت باقی می مونه.
الان می خوام یه براون بگیرم تا حدود 200 تومن یا یکم یبش تر چی معرفی می کنید؟
از پاناسونیک چه مدلی تو این رنج هست؟
برای یه پوست حساس بهترین مدلی که هم از ته بزنه و هم ازیت نکنه چه مدلی هست با چه قیمتی؟
ببخشید زیاد شد:11:
مدلهای زیادی داره ولی این چندتا عکسو میذارم:نقل قول:
بادی گروم TT2020 که قیمتش حدود 40 تومنه:
محتوای مخفی: عکس این مدل
بادی گروم TT2030 که قیمتش حدود 80 تومنه:
بادی گروم TT2040 که قیمتش حدود 115 تومنه:
البته فک کنم مدلهای بیشتری داشته باشه ولی من همینقد بیشتر نمیدونستم.
پاناسونیک ریش تراشهای حرفه ایش گرون هستند مثل ریش تراشی که من خریدم و مدلش ES-LA93 هستش با قیمت 350 تومن.شما یه مقدار بیشتر پول بذاری میتونی براون مدل 9595 یا سری 7 رو بخری.نقل قول: