دوست عزیز من منظورم این بود که روی کیبورد حروف فارسی مشخص نیست یعنی مث کیبوردهای معمولی که حروف فارسی هم روش چاپ شده روی این چاپ نشده، کیبورد مجازی فارسی برا این می خوام که بدون استفاده از کیبورد، فارسی تایپ کنمنقل قول:
Printable View
دوست عزیز من منظورم این بود که روی کیبورد حروف فارسی مشخص نیست یعنی مث کیبوردهای معمولی که حروف فارسی هم روش چاپ شده روی این چاپ نشده، کیبورد مجازی فارسی برا این می خوام که بدون استفاده از کیبورد، فارسی تایپ کنمنقل قول:
کیبرد چاپ شده عربی هست.نقل قول:
شما از توی استارت one screen keyboard رو سرچ کنید.
سلام به تمامي دوستان،اخه جرا بستاي من تائيد نمي شه؟ (كيبردم فعلا فارسي ني اشتبام از اونه)
من CoD 5 رو نصب كردم موقه بازي دماى كارت كرافيك به 80 درجه ميرسه(GF 540m)!!!!
دما تا جه حدي عاديه؟
پیش ساعت مربع سبزی نیست ولی توی Nvidia Control Panel هر کاری کردم نمیشه سوییچ کرد.نقل قول:
حالا میرم یه ورژن دیگشو دانلود کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه!
gt 540m گرافتیکش چنده ریل و شیرینگ؟
real :1gig up to 1.7 shareنقل قول:
شما از توی nvidia control panel و بعدش 3D MANAGE فایل EXE فیفا رو پیدا کنید و زیر اون کارت گرافیک NVIDIA رو انتخاب کنید.[/QUOTE]
این کارو کردم ولی کارت گرافیکه من 420 هست و یدونس نه دوتا! بایوس رو هم آپ کردم ولی بازم فایده نداشت و بازی فیفا 11 رو کند نشون میده.
گارانتی قطعات شامل کیبورد میشه؟
من امروز 5738zg رو اینترنتی خریدم 629 فقط مشکی شو داشت و اینکه تو بازار سخت پیدا میشه .
مبارکت باشه دستگاه توپیهنقل قول:
فکر نکنم نیازی به کیبورد مجازی باشه.من نوعی برچسب واسه کیبورد دیده بودم که روشون حروف فارسی رو نوشته بود.وقتی اونارو روی دکمه ها می چسبونی چون شیشه ای هستن خیلی از ظاهر لب تاپ کم نمیکنن.نقل قول:
تو پاساژ سهند اگه بری بگی برچسب فارسی کیبورد می خوام 3 سوته گیرت میاد...قیمتشم حدود 5-8 تومنه.
لطفا آخرین قیمت+بازار رو دوستانی که این لپتاپ رو خریدن در این تاپیک قرار بدید
سلام دوستان من یک ماه پیش یه acer5742g ci5 4g ram 640 hard nvidia gt 420m خریدم " اما یه مشکلی دارم تا لپ تاپو با یه کامپیوتر دیگه شبکه می کنم هنگ کلی میکنه باید با پاور خاموش روشن کنم و چند باری ام توی وب گردی اینجوری شد کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم .
سلام از بچه هایی که Core i5 با دو کارت گرافیک دارند میخوام که لطفا بگن بازی PES 2011 رو خوب اجرا میکنه !؟
یعنی تو قسمت تنظیمات این بازی گارت گرافیک این سیستم رو چه جوری ارزیابی میکنه !؟ (good,bad ... !?)
دوستان من با اینکه تمام درایورهای مربوط به کارت گرافیگ رو از سایت ایسر دانلود و نصب کردم ولی بازم بازی فیفا 11 رو کند نشون میده. البته اول که بازی می کنم گرافیک عالیه ولی مثلا در نیمه دوم بازی کم کم بازی کند و گاهی اصلا متوقف میشه. من حتی بایوس رو هم آپ کردم ولی بازم فرقی نکرد.ضمنا سیستم من یک کارت گرافیک 420 داره. لطفا منو راهنمایی کنید!
با تشکر
روی این عکس کامپیوتر کنار ساعت کلیک کن. بعد برو روی local area connection و گزینه diagnose رو بزن.نقل قول:
شاید مشکلت حل بشه.
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
در مورد دوستانی که با سوئیچ کردن گرافیک مشکل دارند:
روی desktop راست کلیک کنید > گزینه ی Nvidia control panel کلیک کنید > گزینه ی Set phsX configuration کلیک کنید
و از Select physX processor گزینه ی Geforce 540m رو انتخاب کنیدو با خیال راحت تمامی بازی ها رو روی High اجرا کنید...
تشکر یادتون نره:11:
ولی دوست من سیستم من یه کارت کرافیک 420 داره!!!نقل قول:
چرا توی سایت گارانتی سازگار هر دو مدل 5742 رو 829 هزار تومن زده؟
یکیشون پردازنده 480 و گرافیک 540 داره و یکی دیگه پردازنده 460 داره و گرافیک 420
چرا قیمت یکسانی دارن؟
توی سایت چاره که سایت سازگار معرفی کرده قیمت رو 809 هزار تومن زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قابل اعتماد هستش؟
ممنون
این مال دوستانیه که گرافیکشون gt520 هست. اونو نمی دونم.نقل قول:
شما که یه کارت گرافیک بیشتر نداری. مشکلت دیگه کجاست ؟
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
بهترین سیستم که من دیدم و خودم گرفتمشنقل قول:
اینه :
CPU:i5 480
VGA: 540m
HDD:640
Ram:4ddr3 1333
دیگه از این بالاتر چی می خوای. 829 خودت.
من قهوه ایشو گرفتم. مشکی و قرمزم داره:21:
بازیهارو که توپ انجام می ده
چند روزی نبودیم ...!نقل قول:
تایید میشه کل فامیل عاشق رنگ قهوه ایش شدن....
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
شما آخرین درایور رو دانلود کنید و بعد تست کنید.نقل قول:
مطمئن بشین که از nvidia control panel برای اجرا بازی کارت گرافیک nvidia انتخاب شده....
دوستان در تنظیمات کنترپنل انویدیا 3 تا گزینه هستش:
1- اتوماتیک
2- nvidia gt420m
3- cpu
حالا اینجا منظور از سی پی یو چیه؟
حالا می خوام بدونم به کارت گرافیک فشار نمی یاد؟!
1.خود لپ تاپ با استفاده از optimus تشخیص میده که چه برنامه ای از کدوم کارت گرافیک استفاده کنه.نقل قول:
2.گرافبک nvidia.
3. احتمالا گرافیک داخلی اما از من همچین چیزی نیست integrated هست.
اپتیموس برای فشار نیاوردن هست...
دوستان اگه میشه ببینید برا شمام موقه بازی مثل مال من دماش به 82،85 درجه میرسه؟
ماله من Gf GT540m هست،خواهشن جواب بدین.
[QUOTE=little.cabana;5828433]روی این عکس کامپیوتر کنار ساعت کلیک کن. بعد برو روی local area connection و گزینه diagnose رو بزن.
شاید مشکلت حل بشه.
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
تشکر از راهنماییت ولی بازم اون مشکلو دارم نمی دونم چیکار کنم دیگه شاید ببرمش گارانتی ...:41:
اوه نه بابا من کانورت سنگین هم میزنم حداکثر 70 میشه.نقل قول:
cuda هم فعاله...تو بازی ها هم همینه....ببین جلوی فن چیری نیست که راهش رو گرفته باشه؟؟؟
سلام ببخشید ، یه سوال ساده در مورد این نوع لپ تاپ داشتم (کانفینگ i5 )
میخواستم بدونم برای نصب ویندوز سون ، حتما باید windows 7 x64 نصب کنم؟؟
نمیشه روی این مدل از لپ تاپ X86 نصب کرد ؟؟
برادر دیگه اکثر برنامه ها رو ساپورت میکنن.نقل قول:
در حال حاضر من 3.68 usable دارم که گرافیک ازش شیر کرده.
ممنون که جوابم رو سریع دادین:10::10:نقل قول:
پس میتونم windows 7 32 bit روی این مدل نصب کنم ؛ درسته؟؟
شدن که میشه اما حجم رم قابل استفاده کمتر از اینی هست که من دارم....نقل قول:
در این حالت فقط از 2.3 گیگ از رم شما استفاده میکنه!نقل قول:
این مدلی که Cpu intel Core i5 و هارد 640 داره گرافیکش چیه ؟
مدل خوبی هست؟
بعد میشه آدرس یه فروشگاه خوب تو تهران بهم بگین برم ازونجا بگیرم؟ فقط گارانتی دار و مطمئن باشه ...
یه جا رفتم بگیرم طرف یاد نداشت Win 7 روش نصب کنه ....:19:
[QUOTE=p30mehrad;5833839]داداش شما وقتی می خوای کانکت کنی. یک بار disable بکنی بعد دوباره کانکت کنی. local area رو ها....نقل قول:
خوب بعد می تونی کانکت بکنی. البته اگه ppoe باشه اینترنتت
میشه اما برای اینکه از 4 گیگابایت رمش کامل استفاده کنی باید X64 نصب کنی وگرنه از 3گیگ استفاده می کنه توی X86.نقل قول:
5742 و گرافیکش 540m هست با 1گیگابایت real.نقل قول:
با گارانتی سازگار بگیری 830. برو توی سایت سازگار
اونجا نمایندگی هاشو زده. از هر کدوم دوست داشتی می تونی بگیری
همه 830 می دن. من اصفهانم 830 گرفتم. شما که تهرانی که دیگه هیج:27:
:40: ONLY 5742 :40:
ممنون دوست عزیز
یه سایتی بود که از گرافیک لب تابها تو بازیهای مختلف بنچمارک گرفته بود.میشه لینکشو بدین...
ممنون...
نقل قول:
notebookcheck.com
من اولین نوت بوکی خریدم و اولین نوت بوکی باهاش کار کردم 5742 ایسر بود
که واقعا عالیه و تمام نیاز های منو برطرف میکنه
5742 ما هم رسيد 830 تومن در اومد + يه BAG اشنانتيون.
CI5 480
4G
540M
640 GB TOSHIBA
الانم بازي COD MW2 رو روي ULTRA به راحتي دارم بازي ميكنم
GRID هم HIGH مشكلي نداره
از نظر قيافه هم بد نيست متوسطه
راستي تاريخ ريليز اين لپ تاپ كي بوده؟ يا اين كانفيگ؟
سلامنقل قول:
از کجا خریدید که کیف اشانتیون داد ؟
برا اينكه اينجا تبليغ نشه بهت PM دادمنقل قول: