دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از این تایپیک و از روش فعال سازی استفاده کنید اگر تلویزیون شما این قابلیت را دارا باشد با این روش فعال می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از این تایپیک و از روش فعال سازی استفاده کنید اگر تلویزیون شما این قابلیت را دارا باشد با این روش فعال می شود.
برا فارسی کردن اف 6400 چیکار باید کرد؟/
دوست عزیزنقل قول:
در این تایپیک توضییح دادم
سلام دوستان و اساتید.
من led d5000 دارم / طبق مشخصاتش گیرنده دیجیتال داره . طبق فرمایش دوستان به منوی مخفی هم رفتم و region را روی ایران گذاشتم. ولی باز هم نمیگیره. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. آیا باید در قسمت hotel و shop و یا جای دیگه هم تغییرات بدم؟؟ ممنون از راهنمایی شما
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا مدل را کامل بنویس با پسوند اخر که مشخص میکند سخت افزار لازم را دارد یا نه
سلام دوست عزیز توی مدل دستگاه و نرم افزارش مدل رو اینجوری نوشته UA46D5000 تایژش هم اینجوریه 46AUF06نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
نقل قول:سلام دوست عزیز توی مدل دستگاه و نرم افزارش مدل رو اینجوری نوشته UA46D5000 تایپش هم اینجوریه 46AUF06نقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستم شما دیجیتال داسته باشد که فکر نکنم می توانید از مطلب زیر استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال درTV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
دوست عزیز اخر UA46D5000 را بنویسیدنقل قول:
پشت دستگاه را نگاه کنید مثلا UA46D5000PVR
سلام . ممنون از توضیحاتتون. پشت دستگاه مدل رو اینجوری نوشته UD5000PR
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام . ممنون از توضیحاتتون. پشت دستگاه مدل رو اینجوری نوشته UD5000PR
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه مدل دستگاه را اشتباه نوشتید مدل شما باید UA46D5000PR باشد که این مدل سخت افزار مورد نیاز را ندارد ونمیتوانید انرا فعال کنید اگر اخرش w داشت میشد فعال کرد
پس دست به چیزی نزن ویه گیرنده دیجیتال فرام کن .
به امید خدا
سلام دوستان من دو مدل تلوزیون دارم نمیدونم که تیونر دیجیتال داخلی داره یا نه
la32b650t1r
la40c550j1r
ممنون میشم اگه کسی راهنمای کنه در ضمن هر دو مدل سامسونگ هستش
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجایی که من می دانم این سیستمها دیجیتال داخلی ندارد.
سلام اگه میشه این مدل هم بگین
ua40d5500rr
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
مدل ایرانی آن که در ایران اسمبل شده دارای دیجیتال است
ولی مدل خارجی آن ندارد
این مدل ua40c5550qr میشه؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی شما ua40c5000 این است و اینم سایت تلویزیون شما در این مدل دیجیتال وجود ندارد
سلام مدل من اینه ایا دستگاه دیجیتال داره ... UA40C5000
دوست عزیزنقل قول:
این مدل دیجیتال ندارد اینم سایت آن
یعنی هیچکاری نمیشه کرد؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
خیر کاری نمی شود کرد چون در مین برد این آیتم نصب نشده است.
دوستان رو این مدل جواب میده بعضی گزینه یکیه البته نه همش
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیزنقل قول:
منظورتان از این سوال چیست و چکاری می خواهید انجام دهید؟
همون فعال کردن --- که گفتین دیگه. رو این مدل امکانش هست ؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
خیر این قابلیت را ندارد
سلام
من دیروز با سایت شما اشنا شدم
میخواستم تلوزیون رو از حالت انالوگ به دیجیتال تبدیل کنم
تو مطالب شما دیدم نوشته شده که
info\menu\mute\power
رو بزنید بعد تو optioon برید تو tuner بعد گزینه autoرو بزنید منم همین کارو کردم ولی گزینه auto وجود نداشت به خاطر همین تو سایر جای مدل رو یکم عوض کردم
متاسفانه وقتی تلوزیون رو خاموش کردم بعد روشنش کردم متوجه شدم صدا نداره
به خاطر همین دوباره رفتم تو منو مخفیش ایندفه تنظیمات اولیه کارخونش رو زدم
بعد که تلوزیون خودش restartشد متوجه شدم نه تنها صدا نداره بلکه دیگه کانالهایی که پیدا کرده بود رو هم نتونست پیدا کنه
رفتم دوباره تو منو مخفی تمام جاهایی که تغییر دادم رو به حالت اولش برگردوندم البته با کلی بدبختی :n02: حالا مشکل اینجاست تلوزیون مااااااااا صدا داره دیگه کانالی نداره چه انالوگ چه دیجیتالللل
مدل تلوزیون رو نمیدونم ؟
ولی فکر کنم cl450باشه
البته وقتی صداشو خراب کرده بودم خود عیب یابیش این گزینه رو نوشت
ویرایش نرم افزار T-TDT5DAAC-101101
حالا سوال اول من میتونم ال سی دی مون رو دیجیتالش کنم یانه
دوم این کانال یابی نمیکنه باید به نمایندگیش زنگ بزنم
سوم باید برم ست اپ باکس بخرم که درست شه؟
لطفا و خواهشا عزیزان اگه جوابشو میدونن بهم بگن چون الان تو مرحله خیلی خیلی بدی هستم
مممنون
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه وقتی که تخصصی در کاری ندارید قبل از هر کاری اول مشاوره بگیرید تا دچار این مشگل نشوید دوم اینکه شما مدل تلویزیونتان را هم بدرستی نمی دانید با این وضعیتی که آلان برای سیستم شما بوجود آمده باید حتما به نمایندگی مراجعه کنید چون این یک کار تخصصی است و تلویزیون شما فکر می کنم حتی با ستاب باکس هم چیزی نمایش نمی دهد چون حتما مدل type و دیگر آیتمهای آن به هم ریخته و تلویزیون شما باید یک بار eeprom ریست شود تا سیستمتان به حال اول برگردد یا اینکه اگر از منوهای که دستکاری کرده بودید اطلاعات یا عکس تهیه کرده بودید با تغییر آن آیتمها می شود دوباره سیستم را برگردان به اول کرد
سلام ببخشید من که led سامسونگ 6960 که خودش مبدل دیجیتال داره اما قطع و وصل میکنه.
نمیدونم مشکلش چیه همه چی هم امتحان کردم.حتی دستگاه مبدل دیجیتال آوردم تشت کردم روش ولی درست پخش میکرد.
اگه میشه یه کمکی کنید
دوست عزیزنقل قول:
از این مطلب استفاده کنید
تنظیم آنتن برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
سلام ممنون بابت اطلاع رسانیتون
مشکلم حل شد
اول اینکه دوباره رفتم منوی مخفی و مدلش رو همونی که بود کردم البته با کلی دعا و نذر و نیاززززززز
بعد ری استارت کارخونه رو زدم درست شد .
بعدم رفتم مثل بچه ادم یک ست اپ باکس خریدم :n02:
این که شما گفتین درست ولی کاش از اول عزیزانی که روش میگن نوع تلوزیونشون رو هم مشخص کنن :n03:
دوست عزیزنقل قول:
روش فعال سازی دیجیتال برای آن دسته از تلویزیونهای است که این قابلیت را دارد ولی چون از سام سرویس تهیه نشده است فعال سازی نشده اند مثل تلویزیونهای که از شهرهای مرزی خریداری شده اند و از این قبیل و وقتی که می گوییم قبل از هر کاری مشورت کنید برای همین است
سلام
دوستان مدل تلوزیون ua45c5000QRXTW گیرنده دیجیتال داره ؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر این قابلیت را ندارد اینم سایت دیدن مشخصات تلویزیونتان
سلام اگه کسی میدونه چجوری میشه تلویزیون دیجیتال سامسونگ مدل UA46C6900 بانه رو فعال کرد لطفا توضیح بده یا به ایمیلم جواب بده مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
ظاهرا تلویزیون شما این قابلیت را ندارد این مشخصات تلویزیونتان است
ولی با این وجود شما می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
می خواستم بدونم این مدل LA32C450E1XTW گیرنده داخلی دیجیتال داره ؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر این قابلیت را ندارد.
آخه من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم مبنی بر داشتن یا نداشتن گیرنده داخلی .نقل قول:
LA40D550K7R دیجیتال اضافه میشه ولی هیچی پیدا نمیکنه
راهی برای حل مشکل هست؟