سلام دوستان من چه طوري مي تونم
حالت جيميل رو به كلاسيك يا مدرن ببرم ؟
مرسي
Printable View
سلام دوستان من چه طوري مي تونم
حالت جيميل رو به كلاسيك يا مدرن ببرم ؟
مرسي
من وقتی پسوردمو میزنم این پیغام میاد
We've detected [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on your Google Account. Please create a new password to continue using your account.
Read some tips on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر کنم برادران جنگنده یه بلایی سر همه پسوردهامون آوردن.
برو پسوردت رو عوض کن دیگه...
با سلامنقل قول:
همینطور که دوستمون گفتن برید و پسوردتون رو تغییر بدید.
چند روز پیش گوگل اعلام کرد که در ایران اکانت ها دستکاری شده
حالا توسط کی و چرا و چطوری و به چه اطلاعاتی دست پیدا کردن رو خدا میدونه
موفق باشید.
دوستان گوگل به من ایمیل زیر رو زده، آدرس فرستنده اینه :security@google.com و متن ایمیل فارسیه :
محتوای مخفی: گوگل
شما چنین ایمیلی دریافت نکردید؟
با سلامنقل قول:
چرا زده.
چند روز پیش یه حمله ای شده بود و جلوتر هم هشدار داده بود گوگل و اجبار کرده بود که قبل از ورود به ایمیل حتما باید رمز عبور رو عوض میکردیم.
این هم ادامه ی همون موضوع هست.
موفق باشید.
سلام دوستان تعداد زيادي ايميل در اينباكس جيميلم وجود دارد و ميخواهم تمام اين ايميلها را "با هم" به ايميل ديگر ارسال كنم
و روش تغيير سوال امنيتي در جيميل به چه شكل هست ؟ فقط تغيير پسورد در جيميل كافي نيست ...
و فكر ميكنم جيميلم هك شده و يك كپي از هر ايميلي كه براي من ارسال مي شود به ايميل ديگر هم ارسال مي شود اين قسمت را بلد بودم ولي فراموش كردم
ممنون ميشم اين پرسش ها را راهنماي كنيد نياز فوري دارم
من یه تعداد (300-200 تا) ایمیل دارم تو Sent هام که نمیخوام پاکشون کنم، اما نباید هم تو Sent باشن، در واقع میخوام منتقلشون کنم به یه فولدری که ساختم ...
آیا امکان این کار هست ؟!
از Create Filter استفاده کنید، ایمیلهای مورد نظر رو انتخاب کنید و Forward it رو بزنیدنقل قول:
سلام دوستان تعداد زيادي ايميل در اينباكس جيميلم وجود دارد و ميخواهم تمام اين ايميلها را "با هم" به ايميل ديگر ارسال كنم
با سلامنقل قول:
عزیزم میتونی به یه لیبل خاصی وصلش کنی و بره داخل اون فولدر اما نمیتونی از نمایش در حالت sent box هم ازشون صرف نظر کنی.
موفق باشید.
سلام
متاسفانه از جیمیل من یه ایمیل به ی هسری از دوستانم زده شده که متنهای بیخودی هم هست. این دومین باریه کخه این اتفاق می افته بار اول 5 روز قبل بود.
نمونه اش :
مشکل از چیه؟نقل قول:
from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to
date [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Thu, Sep 15, 2011 at 2:44 AMsubject [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Re:How are youmailed-by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gmail.com
hide details Sep 15 (6 days ago)
my friends were sick of lending me money all the time I learned to
expect the unexpected this caught my eye a few weeks ago!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] now I cant go anywhere
without being recognized just thought id share the wealth
یه سوال دارم...
چجوری میشه تو جیمیل فونت رو کوچیک و بزرگ کرد؟!یا فونت رنگی به کار برد؟!من همشو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم!
اصلا همچین کاری امکان داره تو جیمیل؟
سلام من تاریخ تولدم و اشتباه وارد کردم چه جوری باید عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ سیستم ویروسی شده یا چی؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه ایمیل از یه شخص خاصی هست که دریافت میکنید سیستم طرق مقابل ویروسی شده
موفق باشید.
از ایمیل من ارسال میشه نه از کسی دریافت کنم.و پس ویروسیه سیستمم. :19: با نود که چزی پیدا نکردنقل قول:
با سلامنقل قول:
نه نود به درد نمیخوره برای این مساله.
مکافی یا کسپراسکی رو نصب کنید. و اسکن کنید سیستم رو
موفق باشید.
سلام من 10روزه که نمی تونم برم تو جی میل دیگه اعابم خورد شدهوقتی توی آدرس برم آدرس جیمیل رو میزنم این صفحه میاد
خب گزینهی آخر، یعنی I Understand The Risk رو بزنید !نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
توضیح: من دو جیمیل دارم. یکی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از اولی بعنوان ایمیل اصلی استفاده میکنم. یعنی تنظیمات مربوط به forward ایمیل فرعیم رو طوری ست کردم که هر ایمیلی به ایمیل فرعیم (user@gmail.com ) میاد بصورت اتوماتیک forward میشه به ایمیل اصلیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مشکلی هم نداره).
در ایمیل اصلیم تنظیمات مربوط به label رو طوری انجام دادم که اگه ایمیلی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنم این ایمیل برچسب 11 میخوره و مشکلی هم نداره
خوب حالا بریم سوال سوال:
همونطور که گفتم اکه تو محیط ایمیل فرعیم باشم و ایمیلی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سند کنم در inbox میل اصلیم برچسب 11 میخوره، حال اگه ایمیلی به ایمیل فرعیم ارسال بشه این ایمیل بصورت اتوماتیک به میل اصلیم forward میشه اما نمیدونم چرا برچسب نمیخوره؟؟؟؟!!!!
درسته که ایمیل اولیه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نشده اما به هر حال این ایمیل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوروارد شده و باید برچسب بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟!!
عذرخواهی میکنم سرتون رو درد آوردم.
این فیل تر جیمیل چه جوری کار میکنه؟
میخوام یه ایمیل بهش بدم دیگه اگه بهم میل زدن نشونش نده
ولی با یه میل دیگه خودم که تستش میکنم باز میارتش تو اینباکس و نشونش میده.
اینو باید چیکارش کنم که دیگه نشونش نده؟
دوست عزیز: به لینک زیر برید، فایل فلشی که واسه دانلود گذاشتن رو دانلود کنید. من خودم استفاده کردم و جواب گرفتم.
کد:http://www.p30help.ir/how-fil-ter-emails-in-gmail/
کسی که به سوال ما جواب نداد اما...نقل قول:
دوست عزیز: به لینک زیر برید، فایل فلشی که واسه دانلود گذاشتن رو دانلود کنید. من خودم استفاده کردم و جواب گرفتم.
کد:http://www.p30help.ir/how-fil-ter-emails-in-gmail/
سلام من gmail م فک میکنم دزدیده شده ! نمیتونم وارد شم ! سوال سکرت و ایمیل بازیابی که دادم هم منقضی شده چه کنم حالا ! به pass گیر میده !
با سلامنقل قول:
چطوری حدس میزنید که ایمیلتون رو کسی رمزش رو عوض کرده؟
اگه سوالات رو نتونید پاسخ بدید راهی نیست برای دستیابی بهش
موفق باشید.
من یه جیمیل دارم وقتی میخوام لوگین کنم به google.co.id هدایت میشه، و این آدرس هم فیلتره ، البته میشه با https مشکلشو حل کرد ولی نمیدونم چرا فقط این ایمیلم اینحوری میشه ، راهی هست که مشکلشو رو برطرف کرد؟
از همه ی دوستان در پی سی ورلد بسیار تشکر می منم من بلاخره توانستم با کمک شما در جیمیل ثبت نام کنم:31:
سلام دوستان به نظرتون مشکل چیه وقتی آیدی و پسوردم رو میزنم این میاد؟؟؟؟
ببخشيد. توي پست قبلي اين پيغام رو نتونستم به صورت عكس آپلود كنم، متنشو ميذارم:
با سلام خدمت دوستان
Some Gmail features have failed to load due to an Internet connectiviy problem. If this problem persists, try reloading the page, or using basic HTML version. Learn more
بچه ها کسی جدیدا پیغام عوض شدن fingerprint برای md5 و SHA1 و تغییر زمان اعتبار در حالت ssl برای gmail رو گرفته؟
من چی کارش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه که جیمیل با آخرین نسخهی هر 4 مرورگر کروم، فایرفاکس، اکسپلورر و سافاری سازگار کرده خودش رو، اما به اپرا اهمیت نداده !!!!!!!!!!
حتی زحمت تست کردن اپرا رو هم ندادن به خودشون !!
تا این حد تبعیض ؟! آخه اپرا کجا و اکسپلورر کجا ؟!
خيلي ممنون از پاسختون. بايد بگم هيچ كدوم از دو موردي كه شما فرموديد نيست. من از اينترنت پرسرعت استفاده ميكنم و همين طور آخرين نسخه فاير فاكس رو دارم. نكته اين جاست كه موقع استفاده از همون فرم بيسيك، وقتي كه ميخوام فايلي رو از جيميلم دانلود كنم سرعت دانلود بسيار پايينه. در حد مثلا 5 و 6 كيلو بايت. ضمنا لود شدن standard view هم خيلي طول ميكشه. از طرفي همون طور كه گفتم اين مشكلات با استفاده از آنتي ف ي ل ت ر پيش نميان. حالا موندم كه مشكل از كجاست. ممكنه يه وقت از سرويس آي اس پي باشه. البته من از وايمكس ايرانسل استفاده ميكنم.نقل قول:
راستي يه وقت ممكنه كسي ايميلم رو هك كرده باشه؟ من البته از https استفاده ميكنم.
با سلامنقل قول:
به احتمال زیاد از آی اس پی هست.
خیر اگه ایمیل -- شده سرعت کاهش پیدا نمیکنه.
موفق باشید.
کند شدن سرعت لود جیمیل چیزیه که از دو روز پیش برای من اتفاق افتاده و با 3 تا آی اس پی متفاوت که دارم هم تست کردم نتیجه یکسانه.
خيلي ممنون از پاسختون. از كجا ميتونم چك كنم كه آيا ايراد از آي اس پي هست.نقل قول:
سلام.شما آي اس پي تون چي هست؟نقل قول:
سلام.شما آي اس پي تون چي هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من از وايمكس ايرانسل، سرويس 512 نامحدود استفاده ميكنم.
با سلامنقل قول:
به نظر میرسه جدیدا همونطور که دوستمون در جایی دیگه هم گفتن مشکل از خوده یا جیمیل هست یا کلا پورت جیمیل دچار مشکل شده.
چون من و خیلی های دیگه هم برای دسترسی به جیمیل جدیدا به مشکل همین کمبود سرعت خوردیم.
موفق باشید.