واقعا از لحاظ گرافیکی من تا حالا همچین گیمی ندیده بودم.خیلی کار شده بود.رو تک تک صحنه ها و مراحل نکات استثنایی گرافیکی وجود داره.
واقعا عالی.
دوستان کسی میتونه داستان کامل رو بگه؟
ممنون
Printable View
واقعا از لحاظ گرافیکی من تا حالا همچین گیمی ندیده بودم.خیلی کار شده بود.رو تک تک صحنه ها و مراحل نکات استثنایی گرافیکی وجود داره.
واقعا عالی.
دوستان کسی میتونه داستان کامل رو بگه؟
ممنون
بذار یه قدم برم جلوتر ...
امروز بازیو تمام کردم و اگه بگم باحال ترین FPS ای بود که تا حالا تو زندگیم بازی کردم بیراه نگفتم .
من کلا از این سبکهای بکش برو جلو خوشم نمیاد ولی خداییش بعضی از بازیها خیلی استثنا هستن و نمیشه ازشون گذشت .
شاید خیلیا از بازی خیلی انتقادها کرده باشن ولی نمیدونم چرا بازی انقدر به من چسبید .
اون مرحله که توی یه تونل زیر زمینی بود دیگه آخرش بود ، خیلی عالی بود .
حتی با FPS هایی مثل Halo و KZ و ... هم انقدر حال نکرده بودم .
خلاصه اینکه دستشون درد نکنه ، کاشکی شماره بعدی رو هم بدن همین شرکت بسازه .
راستی حضور Kennedy تو این بازی جذابیتش رو 2 برابر کرده بود من که کلا از این آدم خوشم میاد چون واقعا پخته حرف میزد .
آخر بازی هم یه جمله ی قشنگ میگه :
forgive your enemy but dont forget his name
آره...بعضآ یک سری سوسک هم دیده میشد رو دیوار که تا نور چراغ قوه می افتاد پراکنده میشدن(خیلی جدید و طبیعی بود): دینقل قول:
اون مرحله که توی یه تونل زیر زمینی بود دیگه آخرش بود ، خیلی عالی بود .
من بیشتر با اون مرحله بازی حال کردم که reznov داخل کشتی شد و با 7تیر و چراغ قوه باید یک مسیری رو طی می کرد(یک صحنه بود که به نظرم یک سیاه پوستی رو دار زده بودن و همینجوری آویزون مونده بود:ترسناک:بعد جالبیش اینجا بود وقتی باهاش برخورد می کردی اونم تکون می خورد خیلی طبیعی!: دی)
+
کلآ نمیشه گفت بازی خوب نبوده چون یک سری شاتها و ویژگیهای جدید با خودش داشت ولی باز mw2 یه چیز دیگس
سلام.
من مرحله بعد از اون هليكوپتر سواريه هستم..
چقدر مونده تموم بشه؟؟؟
آخراشی...شاید اگر خوب بازی کنی 30-45 دقیقه دیگه تموم میشهنقل قول:
سلام.
من مرحله بعد از اون هليكوپتر سواريه هستم..
چقدر مونده تموم بشه؟؟؟
تو نسخه ی کنسول دمویی داره که تو نسخه ی پی سی نداره
ک.د.م دمو؟نقل قول:
همون دموی اولش که زنه سیگار میکشه که من تو نسخه ی پی سی ندیدمش
نقل قول:
عزیزم اونجا کنترل دید شما دست خودته یعنی با موس دوربین رو میشه کنترل کرد و اینور و اونور رو دید. شما سعی کن موقعی که تو پنتاگون هستی فقط سمت راست رو ناه کنی اون خانم رو میبینی:46:
مرسی داداش ولی اونجا رو دیدمنقل قول:
بازیو تا ران میکنی یه زنه هست که سیگار میکشه ،به عبارتتی فیلمه و اصلا دموی بازی نیست.
مثل فیلمهای بازیه nfs
نقل قول:
آهان اونم من دیدم. شما اول دکمه ای نزن بزار هرچی تبلیغ و اسم شرکت و اینها هست نشون داده بشه.:46:
از اونجايي كه تاپيك پي سي با تاپيك حل مشكلات بازيها اشتباه گرفته ميشه ترجيح ميدم تو اين تاپيك ادامه بدم فقط .
امروز براي بار سوم بازي رو تموم كردم وقتي هم كه تيتراژ پخش ميشد داشتم به بار چهارم فكر ميكردم . ميخوام اگه گرفتاري ها اجازه بدن يه مطلب جالب در مورد بازي و داستانش بنويسم كه پايه ي اصليش ويكي پديا هست ولي قصد دارم حين بازي كردن براي بار چهارم نكات جالبي كه تو بازي باهاش برخورد ميكنم ، ريزه كاريهايي كه ميبينم ، نقل قول هاي تاثير گذار ، مسائل حاشيه اي و ... رو بنويسم . خودم كه تو ذهنم چيز جالبي تجسم كردم حالا ببينيم چي از آب درمياد bg: درس و مشق نبود يه Universe هم واسه اين بازي ميزديم خودمون حال كنيم D: هر چند ماله Mass Effect نيمه كاره مونده ولي با زمزمه هاي Mass Effect 3 بايد دوباره دست به كار شم :bg
محتوای مخفی: مرحله 1 - Operation 40
من تازه امروز بازیو گرفتم. اول می خواستم بدونم که آهنگ اولش واسه همه همینجوره؟ یعنی تیکه تیکه هست؟ " دینگ - دینگ - دینگ" یک صدا همش میده! بعدش گرافیکشم این که خیلی از نسخه قبلیش پایین تره. واسه همه همینجوره یا مشکل از کنسول یا دی وی دی بازی هست؟ مثلا اونجایی که کمک می کنیم دوستامون با هواپیما دربرن ، بعدش مارو می گیرن ، صفحه سیاه میشه بعدش یک فرمانده رو نشون میده با لباس سبز! اون واقعا گرافیکش مضخرف بود! واسه همه همینه؟
من که همچین مشکلی نداشتم.به احتمال زیاد مشکل خود بازی هست و از دی وی دیهنقل قول:
بعدش شما توی "قسمت لوکال > اسپلیت/اسکرین" ، می تونید با دو تا دسته بازی کنید؟ آخه واسه من توی لودیننگش گیر می کنه!نقل قول:
راستش امتحانش نکردمنقل قول:
اگه گیر میکنه پس 100 درصد مشکل از دی وی دیه بازیته.عوضش کن
سرمو زدم به دیوار رفتم یکی دیگه گرفتم! ممنون از راهنمایی ها!نقل قول:
جناب حسین کجا رفتی پس!؟بیا بقیش رو تفصیر کن سرد شد از دهن افتاد!!!:31:
منتظریم داداش...دمت گرم
آره بسی حال داد خوندیم! حسین بقیشو هم بنویس!
محتوای مخفی: مرحله 2 - Vorkuta
مگه این نسخه ادامه 5 هست؟ 4 هم ادامه 6 بود؟ infinity ward کار خودشو می کنه Teyrach هم کار خودشو پس!
واقعا شما نفهمیدید؟Reznov همون Reznov کال اف دیوتی 5 هستش دیگه.همون که تو مراحل روسیه بود.کد:مگه این نسخه ادامه 5 هست؟ 4 هم ادامه 6 بود؟ infinity ward کار خودشو می کنه Teyrach هم کار خودشو پس!
اووووووووو! خب اونو من دو سال پیش بازیکردم یادم نیست که!نقل قول:
من الان مرحله ویتنام گیر کردم ، یک جایی هست که پایین یک علامت زده و یک لشکر بزرگ هم پشت صحنه داره میاد ، ( بعد از این که از پله ها میایم پایین) بعدشم هر چی می کشم بازم میان ، بی نهایتنند!
فکر کنم اونجا باید بری پایین ، 3 تا بشکه هست و باید بری جولوشون x بزنی و با چاقو سوراخ میکنه بشکه رو و بعدش پرت میکنه به سمت دشمنا و میترکه .همیننقل قول:
آها آره! بگو پس چرا هی می گفت ، Go For The Barrels
بالاخره بازیو تموم کردم. چون نمیدونستم کدوم تاژیک بزنم اینو توی هردوتا میزنم.
بازیش در کل خیلی خوب بود. گرافیک چهره ها واقعا عالی ژردازش شده بود و کلا برای من اندازه دوتا modern warfare های قبلی حال داد.اولا چند تا نقطه قوت داشت :
1- گرافیک چهره ها عالی: واقعاجذاب بود انی صحنش. به طوری که هر کی چهره هارو از نزدیک میدید چند لحظه میخکوب میشد و مات و مبهوت نگاه میکرد! یادمه یک زمانی می گفتن که آینده حتما یک بازی میاد که دیگه کپ آدم میشن شخصیتا از نظر گرافیکی!
2- صحنه های اکشن زیاد و جذاب : یکی از دلایل بسیار مهم معروف شدن سری کال آو دیوتی همین دلیل بود. بین اون همه بازی که شوتر خالی بود یک دفعه بازی call of duty : modern warfare سر به میدان آورد. واقعا اون زمان وقتی میدیدم مثلا کشتی غرق میشه ، آب میاد توی کشتی ، تصویر کج میهش ، میدووی ، اسلحه ات میوفته ، می پری به سمت هلیکوپتر و... خیلی حال می کردیم. خوشبختانه این جور صحنه ها توی این نسخه بازی خیلی زیاد بود.
3- تقریبا میشه گفت کامل ترین قسمت multiplayer توی سری بازی های کال آو دیوتی : انواع مپ - اسلحه - مود - پرک و... توی این نسخه وجود داره. و این تنوعات جدید نسبت به قبل و چیزایی که اضافه شده باعث شده که مولتی پلیر بازیو بهتر کنه!
4- صلاح های متننوع : توضیح خاصی نداره! صلاح ها خیلی متنوع بودن دیگه :دی
و اما نقاط منفی :
1-خالی بندی بیش از اندازه : دیگه از مرز خودش گذشته بود!چند بار آدم می تونه جان سالم بدر ببره آخه؟ چطوری وقتی هلیکوژتر آتیش میگیره نمی ترکه؟ چطوری موقع بازی جویی می گیریم با یک کلت 6 تا گارد گردن کلفت با مسلسل رو می کشیم؟ چطوری دو نفر که به مسلسل رومون رگبار گرفتن رو با خیال راحت و با دو تا تیر کلت می کشیم؟ دیگه خالی بندی ها بیش از اندازه شده بود توی انی نسخه!
2- ضعیف طراحی شدن مراحل stealth یا "یواشکی کاری:دی" : اصلا هیچ ترس و استرسی نبود توی این جور مراحل. اولا بسیار راحت طراحی شده بود دوما می دونستی که اگه بچسبی به فرماندت هیچیت نمیشه! دیگه هیچ استرس و جذابیت نداشت این مراحل بازی.
3-باگ : باگ های بازی : 1- باگ کتاب خوانی : وقتی کسیو می کشتی میوفتاد روی زمین ، دوتا دستشو می گیره جلوی خودش و شروع می کنه به کتاب خونی :دی بالاخره هفته کتابخونی بود دیگه! همون روز ریلیز! 2: آر پی جی : وقتی که آر پی جی می زدی توی یکی از مرحله هاش ٰدو نفره روی سقف همین طور روی هوای گیر می کردند ، نه تیر میزدند نه می خوردند! و... ( موارد دوتا دیگه هم هست، دیگه حوصله ندارم تایپ کنم!)
4- تبلیغاتی آمریکایی : دیگه توی این نسخه اش به روسیه توپونده بود ، به چین توپونده بود ، به کوبایی ها توپونده بود ، به ویتنامی های بیچاره هم توپونده بود ! یادشون رفته که خودشون حمله کردن به اون بیچاره ها! حالا یکی خبر نداشته باشه و این بازیو کنه می بینه که ویتنامی ها آدم های عادی رو می کشن ، شکنجه می کنن همیشه هم لبخند شیطانی روی لباشونه! واقعا دیگه این نسخه بازی اینقدر تبلیغات آمریکایی داشت که واقعا آزار دهنده بود.
در کل من از بازی راضی بود و در کل به بازی نمره ی زیر رو میدم :
9.0
یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!
کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید :دی
:31:نقل قول:
چطوری وقتی هلیکوژتر آتیش میگیره نمی ترکه؟
داداش اینا رو یک ویرایش کن خیلی تو چشمه!هر کی منظور و نگیره خندش میگیره!: دینقل قول:
ژردازش,تاژیک,هلیکوژتر,ژایی ,تایژ
نمیدونم چرا حرف-ژ-اینقدر خنده داره!!: دی
فکر کنم 3 4 تا مرحله رفتم اما به نظرم اصلا جالب نیبود . برای من که اینجوری بود و نظر کاملا شخصی هستش .
دیگه تولید دشمن هم حدی داره تا چند ساعت هم وایسی همینجوری آدم از در و دیوار میریزه . افرادی که منو همراهی میکنن نمیدونم اصلا برای چی تو بازی قرار داده شدن چون عملا هیچ کاری نمیکنن و حتی یه جاهایی باعث کشته شدن منم میشن . تنها نکته ی مثبت بازی تا اینجا ShotGun های بازی بوده که فوق العاده بودن .
نمی دونم کیبوردو عوض کردمحرف ژ با پ عوض شده! نمیشه درستش کرد؟نقل قول:
خیلی از لحاظ داستانی و فنون روایت سینمایی داستان غنی بود. و به هیچ وجه از لحاظ مفهومی کم از یک فیلم سینمایی نداشت که زیاد هم داشت.
اما به شدت تبلیغات امریکایی درش موج میزنه. تو این فیلم کندی رو یک انسان منطقی ، آرام و خوب معرفی میکنه.
اما آنچنان فیدل کاسترو را انسانی پست جلوه میده که هر فردی بعد از بازی به او لعنت میفرسته.
این خیلی مسخره است.
فعلا منتظر ادامه ی داستان هستیم. تا روش بحث کنیم....
راستی دلیل زندانی شدن رزنوف چی بوده؟
و این دراگوويچ کیه و از کجا اومده؟
آره خدائیش یار های آدم ته مخن یه بار حواسم نبود (دسته دستم نبود) کمی عقب تر از اسکواد وایساده بودم ددم یه نفر از بین دو تا یارم بدیو بدیو :31: اومد به سمتم این دوتا خل مخ هم وایساده بودن نیگاش می کردن اون اومد دشنه اش رو در قلب پر احساس من فرو کرد:31:نقل قول:
بازی کلا کمتر از MW2 بود در حالت کلی ولی خوب از امکاناتی که برای این نسخه در نظر گرفته شده نمیشه به سادگی عبور کرد... چه کنیم کال آفه دیگه:10:
ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailorنقل قول:
بازم ممنون
سلام .
آقا یه سوال مهم برام پیش اومده .
موقعی که میسون بهمراه رزنوف میره برای گرفتن دکتر استاینرمحتوای مخفی: ، آخرش میبینیم که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی منو ازین حالت دربیاره :31:
پ.ن ۱ : البته نمیدونم تو مراحل بعد جوابش داده میشه یا نه ؟ من هنوز وقت نکردم مرحله ی بعد که کشتی روسکا هست رو بازی کنم .
پ.ن ۲ : یه تشکر ویژه هم باید بکنم از جناب hosseincode2008 که زحمت داستان رو دارن میکشن :40::10:
:46:
نقل قول:محتوای مخفی: ج
جان اف. کندی واقعا هم دارای اون خصوصیات بوده... آرام و متین... پیشنهاد میکنم شرح سیاستهای اونو در ویکی پدیا مطالعه کنین. چی بخواهیم چی نخواهیم محبوب ترین رئیس جمهور آمریکا تا به حال بوده و کارهای بزرگ و مهمی رو انجام داده. (توضیحش زیاده)نقل قول:
1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند که در پایان کار حدودا 1200 نفر اسیر شده و بقیه کشته شدن که قبول به شکست از طرف کندی و پرداخت دارو و غذا در مقابل بازگشت اسیر ها کندی رو پیش مردم دوست داشتنی تر از قبل کرد.
محتوای مخفی: معرفی دراگوويچ و دلیل زندانی شدن رزنوف
چرا ارمین میاد تو باز امتحان بکنین یه بازی ارکید جالب میادش...نقل قول:
ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailor
بازم ممنون
من که تا لول 15 تونستم برم.
این که برای مردم امریکا محبوب باشه، برای ما مهم نیست.
خوب شما اسم این رو چی میگذارید؟نقل قول:
1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند
اصلا انگار نه انگار که این امریکاست که رفته هزاران کیلومتر دور از خاک خودش. کانه این ویتنامی ها هستند که دارن تجاوز میکنند .... !!:18:
به هر حال، چهره ای که از فیدل کاسترو نشون میده چی؟ آیا این ها منطبق بر واقعیته؟
مگه من گفتم شما کندی رو باید تاییدش کنی؟ من فقط چهره آرومش رو تایید کردم و گفتم که آمریکایی ها قبولش داشتند. همین. حالا دنیا چقدر قبولش داره رو خدا داند. :46:نقل قول:
تازه همون قدر که کندی شخصیتی محبوب بین مردمش بوده کاسترو هم بین مردمش شخصیتی دوست داشتنی بوده از اون بابت که مردمش هواشو حسابی داشتند.
اما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... قرار بوده که ویتنام شمالی ویتنام جنوبی رو اشغال کنه و ویتنام واحد رو به صورت کمونیست دربیاره.
خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند.
منم دفعه اول که DOA رو زدم نوشت اشتباهه ، دفعه ی بعدیش که تایپ کردم درست شد!نقل قول:
حرفتو قبول دارم! خیلی این نسخه آمریکایی بود! اصلا پوزخندهای ویتنامی ها کاملا مشخص کرده کرده بود. مثلا نشون میداد که ویتنامی ها دارن مردم خودشونو می کشن و ما داریم نجاتشون میدیم! واقعا که مسخره و خنده دار بود!نقل قول:
هم چنین خالی بندی نظامی هم بود ،این بزار و وسایل و تاکتیک و هزاران چیزی که ارتش آمریکا توی سال 1968 داشت واقعا غیر واقعی بود. دقیقا این جور جنگ همه modern warfare هست! یعنی جنگ های مدرن! ولی اون زمان که اینطوری با این ابزار و اسلحه ها و تاکتیک ها و این همه وسایل جنگی نمی جنگیدن که!
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
اولشو قبول دارم ! مردم ایتالیا هم موسولینی رو دوستش داشتن ، مردم آلمان که واسه ی هیتلر می مردن! خودشونو به آتیش میزدند تا یک بار برن پای سخنرانیش!نقل قول:
منظور قسمت دومتو نفهمیدم!