با تشکر از آقای اصفهان شاپ و new-p30 worldنقل قول:
آقای اصفهان شاپ حق با شما بود . بعد از اینکه جای آنتن رو تغییر دادیم ، سیگنال رو دریافت کرد ولی تصمیم گرفتیم آنتن شاخه ای نصب کنیم و الان با لومکسی 3605 سیگنال 91 درصد رو دریافت می کنیم .
Printable View
با تشکر از آقای اصفهان شاپ و new-p30 worldنقل قول:
آقای اصفهان شاپ حق با شما بود . بعد از اینکه جای آنتن رو تغییر دادیم ، سیگنال رو دریافت کرد ولی تصمیم گرفتیم آنتن شاخه ای نصب کنیم و الان با لومکسی 3605 سیگنال 91 درصد رو دریافت می کنیم .
سلام من یه گیرنده بلوسنس +t14 دارم دستگاه خوبیه اما دوتا مشکل باهاش دارم اولیش اینه که فایلهای mkv رو پخش نمیکنه ( اگه مشکل از فریمورشه بگید با چه ورژنی حل میشه الان فریمورش 2 )
دومیش اینه که شبها بعضی از شبکها بخصوص ifilm یا شبکه نمایش رو شطرنجی نشون میده و یهو هنگ میکنه و باید یه بار دستگاه خاموش روشن بشه تا درست بشه !!!!
بلوسنس با آنتن برقی آنتن کار- سیماران- و.. و آنت ساده لوله ای 2 هزاری تست شده خوب جواب داده
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
نقل قول:
آنتن رو بچرخون تا به محل درست برسه ما مشکل داشتیم حل شد
mkv که با mpeg فشرده شده باشه پخش می کنه میتونی با kmplayer در ویندوز نوع فرمت رو بفهمی و با total video converter به مدل دلخواه تبدیل کنی
سلام.. کسی میدونه دستگاه بلوسنس t14+ فرمت flv رو ساپورت میکنه یا نه ؟
نقل قول:
داخل کاتالوگش نوشته نه تازه mkv رو هم بزور
من مدل t14plus دارم در کل ازش راضیم فقط یه مشکلی داره وقتی دستگاه رو برای ضبط اتوماتیک تنظیم می کنم و بعد دستگاه رو میزارم standby دستگاه سر ساعت روشن میشه ولی ضبط نمیکنه! (توی تنظیمات روی record mode میزارم نه view).
البته ساعت تنظیم نیست و هر بار ریست میشه ولی مثلا بعد از روشن کردن دستگاه که ساعت میشه 3:30 تنظیم میکنم برای ساعت 4:00 ضبط اتوماتیک انجام بده و بعد دستگاه رو خاموش میکنم (standby). بعد از نیم ساعت دستگاه روشن میشه ولی ضبط نمیکنه!
تازه توی مد view هم که میزارم دستگاه بعد از روشن شدن سر ساعت تعیین شده، آخرین کانالی که قبل از خاموش شدن پخش میکرده رو نمایش میده نه کانالی که من تنظیم کردم!
اینا مشکلاتیه که بنظرم به عدم ارسال ساعت از فرستنده ربط نداره درسته؟!
اصلا من دستگاه رو روشن میکنم (ساعت 3:30) بعد تنظیم میکنم ظبط اتوماتیک یکی از شبکه ها ساعت برای ساعت 4:00 بعد میزارم دستگاه روشن بمونه... نیم ساعت که گذشت ساعت دستگاه 4:00 رو نشون میده و رد هم میکنه ولی ضبط شروع نمیشه که نمیشه!!!
اصلا میخوام بدونم کسی موفق شده با این دستگاه ضبط اتوماتیک انجام بده؟؟!!
در ضمن frimware 2.0 رو هم رو دستگاه نصب کردم...
من همان اول كه خريدم امتحان كردم درست كار ميكرد.البته اون موقع ساعت فرستنده درست بود.ولي الان را نميدانم يه تستي ميكنمنقل قول:
سلام
من در مورد مدل سیماران و مارشال سوال داشتم
کسی نظری داره ؟
ممنون میشم جواب بدین
ندادن نظر دوستان بهترین راهنمایی برای شماست!!!نقل قول:
بپرس اگه در حد اطلاعاتم باشه کوتاهی نمی کنم.
سلام دوستان
میخوام یه دستگاه بگیرم زیر 100 تومن باشه
HDMI داشته باشه.
فایل های 720p و 1080p رو راحت اجرا کنه و افت فریم نداشته باشه.
mkv divx vob mpeg2 و اینجور فرمتا رو هم ساپورت کنه.
زیرنویس اجرا کنه.
srt فارسی اجرا کنه و اگر sub/idx هم اجرا کنه که عالی میشه.
تلتکست فارسی داشته باشه.
بتونه با کیفیت بالا از یه شبکه ضبط کنه.
زیاد جستجو کردم...میگن x.vision رو اگر از برق قطع کنی تنظیماتش بهم میریزه،درسته؟
الان مدل هایی که بیشتر روش مانور دادم x.vision xdvb 333 هست و
blusens t14 plus
حالا ممنون میشم او سوالات اولیه منو با این دوتا دستگاه مقایسه کنید.
اگر قیمشون رو هم بدید عالی میشه.
درضمن ماشین زمان چیه؟
ممنون
بلوسنس بعضا در پخش MKV و اکثرا در پخش srt مشکل دارد.نقل قول:
x.vision xdvb 333 فایل های mkv رو تا چه فرمتی خوب اجرا میکنه.نقل قول:
720p 1080p ؟
تا چه حجمی خوب اجرا میکنه؟ 1 گیگ؟ 2 گیگ؟
نقل قول:
.
.:18: x.vision xdvb 333 »» 1080p :41:
. حالا من بگم بازم میگن حمایت! ولی، شک نکن زیر 100 تومن فقط بلووووووو..... :5:
. خـوش باشیـد :8:
.
ببخشیدنقل قول:
اگر ممکنه جواب سر راست بدید!
بلوسنس به قول دوستمون isfahaneshop در بازار موجود نیست!
شما چی پیشنهاد میکنی؟
من منظورم 1080p 8 GB نبود،نسخه های کم حجم،مثلا 1080p 1.5 GB یا 720p 800 MB
اینا رو چجوری اجرا میکنه؟
سلام .
سه هفنه پیش یه بلوسنسt14 پلاس خریدم تمام شبکه ها با سیگنال بالا نشون میداد ومشکلی نداشت .
ولی سه روزه سیکنال دستگاه قطع وصل میشه و هیچ شبکه ای باز نمیشه .
آنتن چک کردم سالم بود ایکس ویژن وصل کردم به آنتن سیگنال ثابت بود وتمام شبکه ها باز بودن بدون هیچ مشکلی.
بردم نمایندگی جلوی خودم چک کردن ذرست بود با سیگنال ثابت.
آنتن عوض کردم باز هم سیگنال قطع وصل میشه با سه مدل دیگه از دستگاهی مارک دیگه چک میکنم آنتن سیگنال ثابت وپایداری میده .
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان .. من یه دستگاه بلوسنس t14 plus دارم مشکلی که دارم اینه که بیشتر زیرنویسهای srt رو اجرا نمیکنه! دلیلش چیه؟
راهی هست که بتونم این مشکل و رفع کنم؟ فرمت دیگه ای هست که بشه زیرنویسها رو بهش تبدیل کرد و دستگاه اونها رو پخش کنه؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم..
من یه دستگاه بلوسنس t14 plus دارم مشکلی که دارم اينه كه يكباره تصوير سياه ميشه تا حالا دو بار اين اتفاق افتاده و كل شبكه ها قطع ميشه اولش فكر كردم ايراد از فرستنده هست ولي بعد از يك بار خاموش كردن ديدم كه شبكه ها همه بدون مشكل در حال پخشه اينم بگم شبكه اي كه در حال پخش بود خيلي خش خشي نشون ميداد مي خوام بدون بلوسنس اينقدر حساسه كه وقتي يه شبكه اي خيلي خش خشي بشه كلا همه كانالها قطع ميشه يا دستگاه من ايراد داره در ضمن قدرت سيگنال دهي دائما در حال تغييره مثلا 62 بعد 54 ميرسه اين نرماله يا نه
.
. فقط جمعه که برف بود و برق نوسان داشت یه لحظه هایی تصاویر خش داشت که زودی برطرف شد.. :20:
.
احتمالا مشکل از فیش آنتن شماست. متاسفانه مادگی مربوط به ورودی آنتن که پشت دستگاه هست کمی گشاده و فیش های معمولی توی بازار خوب توی اون چفت نمیشن و وقتی اتصال ناقص باشه سیگنال شما دائم کم و زیاد میشه و تصویر مثل سی دی خش دار پخش میشه... :41:نقل قول:
بطور کلی وقتی سیگنال ثابت ندارید همه ی اتصالات فیش آنتن تا خود آنتن رو از نظر محکم بودن و خوب چفت شدن بررسی کنید.نقل قول:
در ضمن تا حد امکان از آنتن هوایی استفاده کنید...
اون اتصال آنتن پشت دستگاه از همه مهم تره برای من چند بار پیشومده که شل بودن فیش آنتن سر جاش باعث از دست رفتن تصویر شده...:13:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
دوستان یک نگاهی هم به این پست بندازن ببینن نظری ندارن :
نقل قول:
در مورد آپگرید دستگاه T14 با فریمورهای +T14 اعم از 1.4 یا 2 باید بگم که دستگاه از نظر مالتی مدیا خوبه و قسمت زیرنویسش بهتر میشه یعنی درشت تر میشه و قابلیت تغییر اندازه به زیرنویس اضافه میشود ولی از نظر گیرندگی دستگاه ، اصلا اجازه جستجو کانالها را نمی دهد و از این قسمت خارج میشود.در فریمور 2.8 ، T14 بعضی از قسمتهای زیرنویسها نشان داده نمیشود.می خواستم ببینم از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟آیا اگه به فریمور 2.5 دانگرید کنم مشکل حل میشه؟
نه بازم درست نشد.نقل قول:
فیش رو هم عوض کردم مادگی داخل دستگاه هم رو یکم با دم باریک چفت کردم ولی باز هم سیگنال قطع و وصل میشه وهیچ شبکه ای رو هم باز نمیکنه
منم دقیقا همین مشکلو داشتم به شرکت ایمیل زدم گفتن مشکل از فرستنده است که ساعت و تاریخو اپدیت نمیکنه ولی به نظر من اگه مشکل از فرستنده بود وقتی که طبق ساعت خود دستگاه تنظیم میکنیم که راس یه ساعت ظبط رو شروع کنه مخصوصا موقعیکه دستگاهو خاموش نمیکنیم باید ظبط کنه ولی اصلا ظبط نمیکنه به نظر من اشکال از خود دستگاهه
دقت کنید نام زیرنویس با نام فیلم دقیقا یکی باشد جهت اطمینان یکبار هر دو را ری نیم کنید.همچنین برای استفاده از چند زیر نویس و انتخاب بین آنها در دستگاه پس از نام فیلم - و بعد شماره 1 را به نام زیر نویس اضافه کنید زیر نویس بعدی شماره 2 را میگیرد تا الی آخر.
مشکل ساعت را هم من پرسیدم از صدا سیما گفتند در صورت قطع برق فرستنده ساعت ریست میشود و در حالت عادی ساعت از فرستنده ارسال میشود.اما دستگاه در این مورد هر ساعتی دلش بخواهد میزند.
در مورد قطع شدن تصویر و سیاه شدن باید بگم اگر زیاد روی مدیا سنتر دستگاه باشید ممکن است چنین اتفاقی بیافتد و یا اگر سیگنالهای دریافتی خیلی بالا پایین بشود.در ----- ماهواره هم چنین اتفاقاتی به این دلیل زیاد میافتد
سلام
دوستان کنترل از راه دور بلوسنس قدرتش چطوره ؟ از اطراف هم بزنیم خوب می گیره یا باید فقط مستقیم طرف دستگاه بگیریم؟
لومکسی که کنترلش خیلی بده .
نقل قول:
نه کنترلش ضعیف عمل میکنه فقط باید مستقیم طرف دستگاه بگیری..
نقل قول:
.
. فقط مستقیم ؟؟؟ نه به جان خودم! :18:
. فقط از کناره ها نمی گیره... :46: تقریبا از پهلو زاویه کمتر از 30 - 35 درجه نمی گیره.. :5:
.
سلام
بین بلوسنس ولومکسی کدومشون با فرمتts یا mpeg ضبط میکنن
سوال دوم اینه که تیونر کدوم قویتره
کسی میدونه برای تبدیل mkv ساپورت نشده دستگاه به فرمت mkv ساپورت شده چه نوع تبدیلی باید انجام داد؟ بعضی از این فیلمها یک فایل تکست تو خودشان دارند که زیرنویس دیگه ای تو دستگاه قابل اجرا نمیشه.اگه این فایل تکست را هم با نرم افزار ویرایش mkv حذف کنیم دستگاه دیگه اون فایل فیلم را هم نمیشناسه
نقل قول:
شما ازین روش استفاده کن مشکلت حل میشه.نقل قول:
در ضمن از دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
نقل قول:
.
. با توجه به نقل قول! بالا.. جـواب... :46:
.
مرسی یعنی بلوسنس دیگهنقل قول:
نقل قول:
.
. نه که لومکسی خوب نباشه.. با توجه به سوالی که داشتی جواب دادم.. :20:
. بله در قوی بودن تیونر بلوسنس شک نکن.. :5:
. البته شدیدا توصیه میشه قبل از خرید و با توجه به خواسته ای خود، بسیار تحقیق و مطالعه بفرمائید.. :46:
. موفق باشیـد :10:
.
سلامنقل قول:
خواسته های من همون دو مورد بالاست:31:
بیشتر برام مهمه که با یه فرمت خوب وکم دردسر ضبط کنه
-آقا من دستگاه رو روشن میکنم (ساعت reset شده - 00:00) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بعد به ترتیب : Prog ---> Add , ومطابق تصویر تنظیم میکنم برای ساعت 00:10 (ده دقیقه بعد)
- حالا تایید میکنم :
- بعد Exit :
- دستگاه رو روشن میزارم، ده دقیقه میگذره (00:12) ولی ضبط انجام نمیشه:
- این هم تنظیمات Time:
- و آخرین firmware:
حتی اگه دستگاه رو خاموش میکردم هم بعد از 10 دقیقه روشن میشد ولی ضبط نمیکرد...
نتیجه: این دستگاه از نظر ضبط اتوماتیک ایراد داره و این موضوع ربطی به تنظیم نبودن ساعت فرستنده هم نداره! :13:
دوست من که همین مدل رو داره و روزانه چندین برنامه بهش میده بدون مشکل همه رو ضبط میکنه رو هارد اکسترنال!نقل قول:
ساعتش رو هم ازش پرسیدم گفت هیچ مشکلی از بابت تنظیم ساعت نداره.
به درد نمیخوره
مارک های دیگه بهترن قیافش میمونه رادیو قدیمی
پس با این حساب مشکل فقط تنظیم نبودن ساعت فرستده میتونه باشه (گر چه غیر منطقیه!!)نقل قول:
باید صبر کرد تا فرستنده ها زحمت تنظیم و ارسال اطلاعات زمانی رو هم به خودشون بدن.... :9:
سلام دوستان..
بین بلوسنس و الکومکس 2012 کدومشو پیشنهاد میکنید :rolleye:...
نمایندگیش که میگه الکومکس 2012 نسبت به 2011 تغییراتی داشته و بهتره ، قیمت الکومکس 2012 رو پرسیدم..
گفت 94 تومن :whistle:
نقل قول:
بنام خدا
با سلام
آپدیت T14+ با T14 فرق داره 14+ تا ورژن 2 آپدیتش اومده در سایت شرکت ولی 14 تا 2.8
هر کدوم برای مدل دستگاه خودش کار می کنه