سلام به دوستان عزیز من لب تابم مدلش rf511-s04 هستش بعد از نصب ویندوز دیگه سرعت لود ویتدوز مثل قبل نیس .خیلی بیشتر طول میکشه قبلا 3 4 ثاتیه ای میومد بالا .به نظرتون چی شده؟؟چیکارش کنم>>؟؟تورو خدا کمک کنید هنوز برنامه هم نصب نکردم دوستان لطفا کمک کنید
سلام به دوستان عزیز من لب تابم مدلش rf511-s04 هستش بعد از نصب ویندوز دیگه سرعت لود ویتدوز مثل قبل نیس .خیلی بیشتر طول میکشه قبلا 3 4 ثاتیه ای میومد بالا .به نظرتون چی شده؟؟چیکارش کنم>>؟؟تورو خدا کمک کنید هنوز برنامه هم نصب نکردم دوستان لطفا کمک کنید
از دوستان کسی نیس کمک کنه؟؟تورو خدا راهنمایی کنید کجایید
خوب برای من هم همینطوریه ... احتمالا شما ویندوز 64 بیت نصب کردی ... قبلا 32 بیت نبوده ؟ حدود 40 ثانیه ای طول میکشه تا برای من بیاد روی ویندوز
سلام
من لپ تاپم 2تا گرافیک داذه یکی share یکی Geforce 520MX می خوام لپ تاپم کلا از Geforce استفاده کنه، آیا امکانش هست؟ مدل لپ تاپم سامسونگ NN300E5Z-S03
ممنون
سلامنقل قول:
بله امکانش هست.
روی صفحه اصلی کلیک راست گنید وارد nvidia control panel بشین. وارد manage 3d setting بشین prefered grphic proccer را روی high performance بزارید.
موفق باشید.
خوب عزیزم بگو اینم که مصرف باتریت بالا میشه عمر باتریت کم میشه شما میتونید برنامه ها روتنظیم کنید که با کار قوی تر باز بشه وگرنه یه چیزی میدونستن که دوتا کارت گذاشتن
بچه ها لپ تاپ من جدیدا یه مشکلی پیدا کرده گاهی مواقع وقتی میاد بالا بیاد میره رو windows recovery eror و دو تا گزینه داره :
start windows normaly
start up repair
اولیو انتخاب کنم سیستم راحت بالا میاد.
دومیو انتخاب کنه میگه مشکلی پیدا نشد.
تا حالا 3 بار این اتفاق برام افتاده.
به نظرتون مشکل چیه ؟
مرسی
سلام
منم اخیرا NP300E5Z-S03 خریدم فقط مشکلی که دارم اینه که ما اومدیم ویندوز 64 بیتی سون نصب کردیم
درایور هاش اذیتم کرد خوب پیدا کردم و دانلود و نصب فقط الان مشکلی که دارم سرگرافیکش هست
خوب اکثر دوستان میدونند این لپ تاپ دوتا گرافیک داره که یکی پایه خودش هیچی من میخوام اون یکی دیگه رو نصب و استفاده کنم زمانی که میام درایورش رو نصب کنم
اررور میده که you must instal an intel driver first خوب این یعنی چی الان ؟ بعد دیگه نصب پیش نمیره و متوقف میشه
من یک سرچی خودم کردم یک جا یکی از دوستان هم برای لپ تاپ ایسوز همین مشکل رو داشت و بهش گفته بودن که باید Intel HD graphic رو اول نصب کنه
من خونه نیستم الان که بتونم چیزی دانلود کنم ولی کسی مشکل من رو داشته ؟
یا راه حلی به ذهنش میرسه
اگه کسی مطمئن هست و یک لینک دانلود مطمئن هم بهم بده ممنون میشه با این وضعیت اینترنت ایران و قضیه حجم و اینا آدم باید با اطمینان دانلود کنه حجمش خورده نشه !!!!!!!
کسی تا حالا به این مشکل برنخورده !؟نقل قول:
معمولا وقتی کامیپوتر بد خاموش بشه این ارور میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لپ تاپ Samsung 550P5C چطور لپ تاپی هست؟
فقط برام این مهمه که نگام بازی داغ نکنه زیاد کسی داره ازش؟
ممنون میشم جواب بدید
منم تو فکر خرید این لپ تاپ بودم ولی چون کارت گرافیکش نسبت به کارتی که لپ تاپ کنونی داره زیادی فرقی نداره بی خیال شدم .. در واقعا کارت گرافیکم جی تی 450 ست و اون یکی 650 هستش که ارزش تعویض و قیمت 3.800 رو نداشت .. تمام لپ تاپ های دنیاست و سخت افزار های دنیا برای کارهای سنگین داغ میکنن و این یه چیز عادیه .. ولی در کل بین همه لپ تاپ ها سامسونگ رو دیدم که در حالت عادی بی صدا و خنکه ولی در حالت گیم داغ میشه که گفتم عادیه ... در کل اگه خواستی بخری من میتونم برات ارزونتر پیدا کنم چون اونجا پارتی دارم :sq_24:نقل قول:
سلام .من نیت کردم همینو بخرم تا چند می تونی جورش کنی ؟
بهم پیام خصوصی بده تا بهت بگم ...
سلام دوستان . من لپ تاپ سامسونگ NP300E5X - S01 AE را دارم . تازه ویندوز 8 نصب کردم . فقط یکم با نصب درایور هاش مشکل دارم . کلید Fn با یکسری از دکمه ها مثل صدا و نور کار میکنه ولی با کلید های روشن و خاموش کردن بلوتوث و وایرلس و فن ( حالت سایلنت مود ) کار نمیکنه . فکر نیمی کنم خیلی با 300e5z فرق کنه کلا .
یه مشکل دیگم اینه که تاچ پدم یه قسمت هاییش بصورت مولتی تاچ نصب نشده و درایورش رو هم با استفاده از برنامه آپدیتر سامسونگ نتونستم پیدا کنم .
( مثلا قبلا توی تنظیمات مولتی تاچش که میرفتی میشد تنظیم کنی که با لمس دو انگشتی عمل کلیک راست رو انجام بده ) یا بشه باهاش اسکرول یا بالا و پایین کرد صفحه ها رو . . .
ممنون میشم یکی کمکمون کنه .
یه لینکی . چیزی
خوب منم روی لپ تاپم که rf511 هست ویندوز 8 نصب کردم و اون حالت سایلنت مودش از کار افتاد ولی خوب من مشکلی نداشتم باهاش .. ولی بقیش رو از روی درایو 7 نصب کردم همش کار میکرد ... شما برای تاچ پد وارد این سایت شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و ببین چیزی پیدا میکنید اگه هم پیدا نکردید اسم برنامش اینه برای دانلود سرچش کن
ELAN MICROELECTRONIC
یا
ETD WARE PS/2
من چند روزیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دی جی کالا گرفتم ولی درایور هاش باهاش نبود
از سایت سامسونگ هم درایو داونلود کردم ولی قبول نمیکنه ..نصب نمیشه..ویندوز 32 بیت 7
سلام دوستان من دیروز لپ تاپ مدل np350v5x رو خریدم.......نظرتون چیه....قیمتشم بود 2400000 ...گزینه بهتری هم بود به جای این؟! ممنون
سلام.من بین k56cm ایسوس np530u4c-s01 سامسونگ موندم.
به نظرتون سامسونگ ارزش خرید رو داره؟واسه چی ممنون
سلام الان وضعیت گارانتی سامسونگ به چه صورت هست بهترین شرکتی که گارانتی میکنه چه شرکتی هست ؟
مخصوصاً مدل NP350V5X که با دو کانفیک توی بازار موجوده یکی رم 4 و هارد 500 و اون یکی رم 8 و هارد 750 مدل اول رو گارانتی تحلیل رایانه و هماهنگ و ایران دیدم ولی کانفیگ دوم رو مطمئن نیستم گارانتی داره یا خود شرکت رم و هادر رو زیاد کرده.
لطفاً اگر در این زمینه کسی اطلاعی داره یا این لپتاپ رو داره از تجربه خودش بگه ممنون میشم
از دوستان کسی میدونه تو لپتاپ های سامسونگ چطور بیتریت یک کارت گرافیک لپ تاپی که همیشه یک نوع کارت گرافیک روشه ولی bus ممکنه فرق کنه
مثلا تو np530u4c کارت گرافیک 620m روش هست ولی یا 64 بیته یا 128 بیت از کجا بدونم کدمشه .قبل از خرید البته.از رو سریالش میشه؟
سلام
لپ تاپ من NP350V5X-S04AE هست که هم ویندوز 7 روش دارم هم 8 نصب کردم با 7 هیچ مشکلی ندارم ولی تو ویندوز 8 نرم افزار setting آخرین ورژنش که تا این تاریخ 2.0.0.50 هست رو دانلود و نصب کردم ولی جواب نمیده! چرا؟
آیا هنوز این نرم افزار این مدلها رو ساپورت نمیکنه؟
نرم افزار SWUpdate 2.1.14.1 هم آخرین ورژنه ولی اصلا مدل لپ تاپ من توش نیست !! چرا؟ آیا هنوز به لیست اضافه نکردن؟ مگه این مدلها ساخت سامسونگ نیست؟پس چرا به لیست اضافه نمیکنن؟
یه سوال مهم : پارتیشن ریکاوری من موقع پارتیشن بندی به اشتباه پاک شده و اصلا همچین پارتیشنی ندارم الان که نرم افزار Recovery Solution رو میخوام نصب کنم حین نصب پیغام میده که فضای ریکاوری نداری و نرم افزار رو نصب نمیکنه باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید .
نقل قول:
دوستان سامسونگی یکی دست مارو بگیره ....
مگه روی خودش ویندوز نصب بود که پارتیشن ریکاوری داشته باشه ؟
نه ویندوز نداشت ولی یادم میاد همون ابتدا که با دی وی دی ویندوز بوت شدم ویندوز نصب کنم به پارتیشن بندی رسیدم یه پارتیشن ریکاوری داشت نمیدونم فرمت کردم چی شد ولی بود خوب یادمه . مهم اینه که الان نیست ! چیکار کنم برنامه رو راش بندازم ؟؟؟نقل قول:
من هم امروز این لپ تاپ رو گرفتم. تا حالا که ازش راضیم ویندوز 8 نصب کردم دارم درایور ها و برنامه هاش رو نصب می کنم تا فردا ببینم چکار میشه کرد با این ولی فکر کنم برگردم به ویندوز 7
مبارکت باشه پارتیشن ریکاوری داشت؟نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه در مورد این لپتاپت یکم توضیح بدینقل قول:
از معایب و مزایاش
ممنونت میشم
مرسی نه فقط یک پارتیشن داشتن. ویندوز 8 رو زیاد خوشم نیومد توی swsetup مدل NP350V5C-T01US رو اتنخاب کن یا NP350V5C-S03 بعضی درایور ها و برنامه ها با ویندوز 7 مشترک هست که میشه از روی dvd درایور های 7 نصب کرد. من چند تا رو نصب کردم ولی چون از میندوز 8 خوشم نیومد ویندوز 7 نصب کردم و همه چی راحت نصب شد. مشکلی نداره. صدای فنش خیلی کمه، خیلی هم کم داغ میکنه با اینکه همش در حال نصب برنامه و کپی و این جور کارا بود ولی اصلاً داغ نشد باطری هم خوبه حدود 2 ساعت نصب برنامه از روی dvd و کپی از روی هارد رو جواب داد. فعلاً مورد دیگه ای نیست
سری 3 لپتاپهای سامسونگ به داشتن ظاهری زیبا، کیفیت ساخت بالا و قیمت مناسب، به یکی از بهترین لپتاپهای ارزان قیمت موجود در بازار تبدیل شدهاند. ظاهر و کیفیت ساخت این لپتاپها خیلی بهتر از لپتاپهای دیگر در این بازه قیمتی است. در حقیقت از لحاظ ظاهری این لپتاپها شباهت زیادی به لپتاپهای بسیار گران قیمت سری 9 دارند. سری 3 در سایزهای بسیار متفاوتی بین 11.6 تا 17.3 اینچ وجود دارند. خواننده نقد و بررسی این محصولات باشید.نقل قول:
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7670M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
• طراحی و ساخت
از طراحی سری 3 شروع میکنیم که همانطوری که گفتیم، به هیچ عنوان ظاهر لپتاپهای ارزان قیمت را ندارند. طراحی بسیار حرفهای بوده و مواد ساخت اولیه نیز بسیار با کیفیت هستند. در این لپتاپها از پلاستیک براق که معمولا در ساخت لپتاپهای ارزان قیمت استفاده میشود، خبری نیست. رنگ بندی و جنس بدنهی مدلهای مختلف کمی متفاوت بوده ولی در کل حتی ارزانترین مدل نیز از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. وزن این لپتاپها بسته به ابعاد مانیتور بین 1.2 تا 2.6 کیلوگرم متغیر است ولی در کل وزنها استاندارد هستند. نه خیلی سنگین و نه خیلی سبک.
• صفحه نمایش و بلندگوها
صفحات نمایشی که بر روی این لپتاپها قرار دارد، واقعا خوب است. قاب دور صفحه نمایش بسیار نازک بوده و بر روی صفحه نمایش یک روکش مات قرار دارد که به کار کردن با لپتاپ در فضاهای پر نور کمک بسیاری میکند. دقت صفحه نمایش با توجه به مدل مربوطه متفاوت است ولی همه مدلها از رزلوشن استاندارد و بالایی استفاده میکنند. رنگهای تولید شده توسط صفحه نمایش بسیار زنده و طبیعی بوده و زاویه دید آن نیز رضایت بخش است. در مجموع میتوانیم بگوییم که سامسونگ از صفحات نمایشی فراتر از انتظار ما از یک لپتاپ ارزان قیمت، در ساخت سری 3 استفاده کرده است.
کیفیت بلندگوهای سری 3 نیز نسبت به رقبا در این بازه قیمتی، بسیار خوب است. در صداهای متوسط، کیفیت صدای تولید شده بسیار شفاف و دقیق است. حتی صدای بیس تولید شده نیز به راحتی قابل تشخیص است. ولی اگر تمایل به گوش کردن به موسیقی یا تماشای ویدئو با صدای بلند دارید، پیشنهاد میکنیم که از هدفون یا از بلندگوهای خارجی استفاده کنید.
• پورتها و اتصالات
از لحاظ پورتها، سری 3 از تمام پورتهای لازم برای مصارف روزمره بهره میبرد. تعدادی پورت USB 2.0، پورت شبکه گیگابیتی، VGA و HMDI، کارت خوان و ورودی و خروجی صدا، همگی موجود هستند. لازم به ذکر است که بعضی از مدلهای جدید لپتاپها سری به پورت USB 3.0 نیز مجهز شدهاند.
• کیبورد و تاچ پد
کیبوردی که سامسونگ بر روی این لپتاپها قرار داده است واقعا با کیفیت است. بازخورد کلیدها بسیار خوب بوده و تایپ کردن با آن بسیار لذت بخش است. وجود بخش عددی مجزا به مدل و سایز صفحه نمایش لپتاپ بستگی دارد. این بخش عددی در مدلهای کوچکتر وجود نداشته ولی در مدلهای بزرگتر مانند مدلهای 15.6 اینچی و 17.3 اینچی وجود دارد. در پایین کیبورد، تاچ پد بزرگ دستگاه قرار دارد که از کیفیت و حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. سامسونگ واقعا در ساخت این لپتاپها با توجه به قیمت پایینی که دارند، طراحی و مواد اولیه فوقالعاده خوبی را به کار برده و به اصطلاح "سنگ تمام گذاشته است!" و هنگامی که با این لپتاپ کار میکنید، به راحتی این موضوع را متوجه خواهید شد.
• سخت افزار داخلی و باتری
همانطور که گفتیم این لپتاپها در کانفیگهای بسیار متنوعی ساخته شدهاند. اکثر کانفیگها از پردازندههای Core و Pentium شرکت اینتل استفاده میکنند ولی کانفیگ هایی نیز با پردازندههای AMD وجود دارند. پردازندهی Corei7 که قدرتمندترین آنهاست، پردازندهای ذاتا چهار هستهای با توان تولید چهار هستهی مجازی و کارکرد با مجموع هشت هسته است که عملکردی کم نظیری را ارائه میدهد. پردازندههای Corei5 و Corei3 نیز ذاتا دو هسته ای؛ با توان ساختن دو هستهی مجازی دیگر هستند. همچنین در کانفیگ هایی؛ از پردازندههای AMD سریهای A و E نیز استفاده شده است. مزیت این نوع پردازندهها بیشتر در مصرف انرژی بسیار پایینتر و ارائهی قابلیتهای عالی در مالتی تسکینگ یا انجام چند وظیفه به صورت همزمان است.
از لحاظ پردازش گرافیکی نیز، این لپتاپها تنوع فوقالعاده بالایی دارند و میتوان در کانفیگ های مختلف از پردازشگرهای گرافیکی Intel GMA HD تا کارت گرافیکهای مستقل قویتر NVIDIA GeForce دید. به علاوه بر روی کانفیگهای مختلف میتوانید مقادیر حافظهی RAM مختلفی از 2 تا 8 گیگابایت را و حافظهی هارددیسک از 320 تا 640 گیگابایت هم بیابید.
سامسونگ همراه با لپتاپهای سری3، یک باتری 6 سلولی ارائه کرده است. میزان شارژ دهی این باتری در کانفیگ های مختلف، بسته به پردازنده، پردازشگر گرافیکی و سایز صفحه نمایش، متفاوت است ولی میزان شارژ دهی همگی بسیار خوب بوده و فراتر از رقبای هم قیمتشان است. برای مثال مدل 15.6 اینچی که از پردازنده Core i3 و کارت گرافیک مجزای GeForce GT 520MX استفاده میکند، در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi و روشنایی صفحه متوسط، توانست بیش از 6 ساعت شارژ دهی کند که میزان بسیار خوبیست.
• جمع بندی
در مجموع به راحتی میتوان گفت سری 3 لپتاپهای سامسونگ جزو بهترین و با کیفیتترین لپتاپهای ارزان قیمت موجود در بازار هستند. طراحی این لپتاپها بسیار خوب بوده و مواد اولیه استفاده شده در ساخت آنها بسیار مرغوب میباشند. در حقیقت کمتر لپتاپی در این بازه قیمتی وجود دارد که چنین کیفیتی را ارائه میدهد. به دلیل موجود بودن در کانفیگهای گوناگون، لپتاپهای سری 3 میتوانند هر نوع کاربری را راضی نگاه دارند. کاربرهای مبتدی، خانگی، اداری و چه کاربران حرفه ای، هر یک میتوانند با توجه به نیاز خود، مدل مورد نظر را خریداری کرده و از آن استفاده کنند. اگر به دنبال لپتاپی زیبا، خوش ساخت و با قیمتی مناسب هستید، مطمئنا لپتاپهای سری 3 کمپانی سامسونگ، جزو بهترین انتخابهای شما خواهند بود.
طراحی زیبا
کیفیت ساخت بالا
صفحه نمایش مات
کیبورد با کیفیت
تنوع سخت افزار داخلی
قیمت مناسب
دوست عزیز همه این اطلاعات که تو دی جی کالاس رو میدونم:n02:
ولی اطلاعات تجربی یه چی دیگس
شما تو استفاده ازین مدل مشکلی نداشتی
هنگ،داغ شدن
صدای فن
و...
امکانش هست یه سری برنامه و بازیهای سنگین رو تست کنی ببینی هنگ یا داغ نمیکنهنقل قول:
صدای فن زیاده یا نه؟
ممنون میشم یکم از این مدل بگی
کار با تاچ پد
صفحه کلید
کیفیت اسپیکر و صفحه نمایش
ممنون
سلام در این سایت معتبر می تونید توضیحات کاملی رو مطالعه بفرمایید
قسمت های مربوط به روشنایی صفحه نمایش، حرارت، بنچ مارک ها، باطری و . . . را خودتان مقایسه بفرمایید.
سامسونگ 350
لنوو Z500
دوست عزیز من میخواستم تجربه شخصیتو بگی از کار با این مدل
وگرنه سایت برای اینجور بررسی ها زیاده
بازم ممنون
لطف کردین
من فکر کردم تجربه شخصی زیاد برای شما ملاک نخواهد بود. همانطور که برای من نیست مثلاً من بگم کیفیتش خوبه یا باطریش خوبه فکر نکنم معیار زیاد خوبی باشه چون من به صورت کیفی بیان میکنم نه کمی دوماً درجه همین کیفی هم معلوم نیست درست باشه یا نه ولی به اعداد و ارقام سایت های معتبر همچنین مقایسه با سایر مدل ها بیشتر میشه اعتماد کرد. ولی باز هم موردی بود من در خدمتم.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
سه تا چیز رو میخواستم اگه تست کردین بم بگین
داغ کردن بیش از حد
صدای زیاد فن
هنگ زیاد
چرا مدل لپ تاپ ما تو نرم افزار آپدیت سامسونگ نیست؟؟!!نقل قول:
منظورم SWUpdate هست
مدل ما که از v5c جدیدتره این هست ولی v5x هیچ مدلی نداره ممکنه بخاطر این باشه که جدیده بزودی بیاد ؟ یا کلا وین 8 ساپورت نمیکنه؟
مشخصات v5c با v5x یکیه با ویندوز 8 هم مشکلی نداره فقط باید درایورهاشو دانلود کنی و نصب کنی خودم دارم وسوسه میشم باز 8 نصب کنم ولی با این وضع اینترنت دانلود کردن درایورهاش صبر عیوب می خواد. مشکلات ویندوز 8 هم سر جای خودش
داغ کردن بیش از حد که هیچ کمتر از لپ تاپ معمول گرم میشه. درجه حرارتش رو هم توی اون لینکهایی که گذاشتم می تونی ببینی و کلاً لپ تاپ آروم و بی سر وصدایی هست. من داشتم با یک ایسوس N45 هارد به هارد می کردم آون داغ کرده بود و فنشچه جور صدا میدا این اصلاً انگار نه انگار !نقل قول:
هنگ دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟ ما که همچین چیزی ندیدیم تا حالا.
یک چیز جالب دیدم که هر کار باهاش میکنم اصلاً به CPU فشار نمیاد دو یا سه تا هسته نهایت تا 10% کار میکنه. فکر کنم اگه هادر 7200 دور بندازم روش سرعتش خیلی بیشتر بشه چون گلوگاهش الان سرعت هاردشه
من همه درایورهاشو از همون v5c نرم افزار خود شرکت دانلود کردم و نصب کردم ولی setting به هیچ وجه رو ویندوز 8 نصب نمیشه البته نصب میشه ولی بالا نمیاد تا تنظیمات رو اعمال کنیم فقط رو ویندوز 7 اجرا میشه .نقل قول:
به جز setting تقریبا بقیه درایورها خوب اجرا میشن و از نظر سرعت و یه سری امکانات بیشتر و راحتر من ویندوز هشت رو ترجیح دادم اگه تونستی setting رو نصب و اجرا کنی خبرم کن .
اگه بخوای میتونی ویندوز هفت و هشت رو کنارهم داشته باشی اینجوری راحتر میتونی تفاوت رو احساس کنی .