اگه تو خونه باشه چکار میکنن؟؟نقل قول:
مثلا یکی راپرت بده!؟
Printable View
اگه تو خونه باشه چکار میکنن؟؟نقل قول:
مثلا یکی راپرت بده!؟
این انسانیت نیست که شما میگینقل قول:
کسی که با زنش این رفتارها رو بکنه اصلا آدم نیست
جالبه تو دین ما بیشترین آزادی رو به زنها داده اما ما ایرانیها که به ظاهر دین داریم بیشترین محدودیت رو برای زنها میزاریم
البته اینم در نظر بگیرین که تو اروپا و امریکا زن یا برده جنسی هست یا کالا
در ضمن در دین ما هم هست که تمام اموال مرد موقع طلاق حساب بشه و نصف اموالی که مرد بعد از ازدواج بدست آورده مطعلق به زن هست
اگه ازدواج کنی تو سند ازدواج اینو نوشته
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
باید حکم بازرسی منزل رو داشته باشن که بیان تونقل قول:
بدون حکم هیچ کاری نمیتونن بکنن
بحث قانون بود نه دین دوست من!نقل قول:
این انسانیت نیست که شما میگی
کسی که با زنش این رفتارها رو بکنه اصلا آدم نیست
جالبه تو دین ما بیشترین آزادی رو به زنها داده اما ما ایرانیها که به ظاهر دین داریم بیشترین محدودیت رو برای زنها میزاریم
البته اینم در نظر بگیرین که تو اروپا و امریکا زن یا برده جنسی هست یا کالا
در ضمن در دین ما هم هست که تمام اموال مرد موقع طلاق حساب بشه و نصف اموالی که مرد بعد از ازدواج بدست آورده مطعلق به زن هست
اگه ازدواج کنی تو سند ازدواج اینو نوشته
توی سند ازدواج هم همچین چیزی ننوشته و تا الان توی ایران هیچ مردی نصف ثروتش رو بعد از طلاق به زنش نداده!
پس چطور گاهی میریزن تو خونه!!!!!
اوندفعه اخبار میگفت برای جمع آوری دیش ها و رسیورها لازم باشه داخل هم میان و این مجوز رو دارن !!!!نقل قول:
بازم برگشتیم سر خونه اول اگه حساب خارجی که داشتم یه بار میرفتم تو سایت عضو میشدم واسه یه همچین چیز ساده و پیش پا افتاده ای باید هزار جور کلک رشتی بزنیم. مملکته داریم؟؟!!!!نقل قول:
با یه حساب بانکی توی خارج از کشور یا داشتن Credit Card.
قبلاً از تو ایران با همین بانکای ایرانی میتونستی یه حساب توی یه بانک حارجی باز کنی، نمیدونم الان این کارو انجام بدن.
تو تهران این کار خیلی ساده شده با یک تماس ساده با شهرداری (شماره شکایت های مردمی رو میتونید از 118 بگیرید) سریعا شهرداری میاد جمعشون میکنهنقل قول:
یه سری سایت داخلی هستند شما ریال واریز میکنید اونا هم به شما کردیت میدننقل قول:
می تونی مبلغی بخری یا تو به صورت پی پال بخری یا کردیت کارت بخری فقط یه درصدی بالا تر از نرخ ارز می گیرن
تا وقتی شاکی خصوصی نداشته باشید نمی تونن بیان مگه اینکه مکانتون تابلو شده باشه و هر روز دختر ببرید که در اون زمان خود نیروی انتظامی با هماهنگی قاضی و داشتن مجوز اقدام به ورود ب منزل بازداشت و پلمب منزل می کنهنقل قول:
نقل قول:
تو کوچه مروی لوازم ارایش و قهوه و لوازم عقد و لباس میفروشند..کجای کوچه مروی مواد شیمیایی داره؟.اتر غیر قانونیه.از حرفایی که میزنم مطمئنم چون برادرم برای کاری میخواست خیلی سخت گیر اورد
وسطای کوچه میشهنقل قول:
اونجا همه چی میفروشن برادر
باید چشماتو باز کنی
ببین قانون رو ول کن
من خودم کلرات پتاسیم که با سه گرمش میشه بمبی ساخت که ستون یه ساختمان 4 طبقه رو خراب میکنه 100 گرمش رو گرفتم (برای آزمایشگاه خودم گرفتم فکر بد نکنین)
یه دوستمم هست که هر چی بخوام بهم میده
خیالت راحت هیچ قانونی بالاتر از پول نیست
دقیقا حرفهای جناب بالایی :دی درست هست شما پول بده همه چی می تونی بخری
شما می تونید تو ناصر خسرو هم گیر بیاری اونجا قدم به قدم ادم وایساده دارو می فروشه
نقل قول:
خوب اگه پست قبلی منو بخوانی من هم همینو نوشتم.
در ضمن من برادر نیستم.خواهرم
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
توی سایت ویکی پدیا نوشته کولر آبی چون بیشتر توی ایران مصرف داره بهش میگن کولر ایرانی
من میخواستم بپرسم توی خارج مثلا اروپا و امریکا یا مثلا شرق آسیا کلا جاهای دیگه چطور خودشون رو خنک میکنن؟
همه کولر گازی دارن؟ یا وسیله دیگه ایی؟
همه کولر گازی دارن ... کولر آبی نسلش فقط تو ایران باقی مونده
اون وقت کولر آبی چیزه بدیه؟
کولر گازی برای مناطق گرم و مرطوب خوبه کولر آبی برای مناطق گرم و خشک مناسبه .ضمن اینکه هزینه ی برقی کولر گازی چهار برابری کولر آبیه .( بعد از هدفمندی و قبض های گاز انچنانی حالا باید منتظر قبض های برق انچنانی باشیم ،مخصوصا کسایی که کولر گازی دارن و این که متاسفانه هزینه ی استفاده از برق خیلی از آب بیشتره در حال حاضر )
استفاده طولانی مدتش مشکلاتی داره ... بخاطر افزایش رطوبت هوای ساکننقل قول:
اون وقت کولر آبی چیزه بدیه؟
ما که تو کویر زندگی میکنیم و اصولا چیزی به نام رطوبت نداریم باز هم کولر آبی چیزه بدیه؟
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
کولر گازی هم برق استفاده میکنه هم گاز؟ من فکر می کردم فقط با گاز کار میکنهنقل قول:
دوست عزیز منظور از کولر گازی ( به طورخاص واژه ی گاز ) ، گازی هست که اساس سیستم خنک کننده ی (فشرده ساز یاکمپرسور) رو تشکیل میده ، مثل گاز CFC ( کلرو فلوئورو کربن) یخچال ، گاز کولر اتومبیل و ... نه گاز CNG .نقل قول:
کولر گازی هم برق استفاده میکنه هم گاز؟ من فکر می کردم فقط با گاز کار میکنه
همه که نه خیلی از مناطق اروپا هیچ نیازی به کولر ندارن چون دماش تو تابستون هم از 30 بیشتر نمیشهنقل قول:
نخیر عزیز از چیلر و سیستم ها خنک کننده اجتماعی هم استفاده میکنن مثل چیلرو فن کوئل با همنقل قول:
نخیر چیز بدی نیستنقل قول:
اما راندمانش نسبت به کولر گازی پایین تره
تایید میشهنقل قول:
اما اینم در نظر بگیرین که کسی که کولر گازی داره باید تمام منافذ خونه اش بسته باشه و خونه باید همه جاش عایق کاری باشه
پنجره های دوجداره هم خیلی خوبه
اونوقت کولر گازی هم مثل یخچال عمل میکنه و اگر 24 ساعت روشن باشه مثلا دما رو بزاری رو 25 کولر فقط روشن میشه و دما رو پایین میاره و دوباره خاموش میشه که در کل 10 ساعت هم شاید کار نکنه
در ثانی برق در اروپا نسبت به آبی که ما اینجا داریم مصرف میکنیم خیلی ارزونتره
یه سوالی من داشتم
اتوبوس های بین شهری کدومش از نظر راحتی و امکانات بهتر ؟ من واسه کاری می خوام برم مشهد متاسفانه قطار که پر شده ، هواپیما هم که خطر جانی داره می مونه اتوبوس ، حالا کدوم شرکت بهترین امکانات و راحت ترین اتوبوس رو داره چون من قدم یکم بلنده پام اذیت میشه تو اتوبوس می خوام راحت باشم
یعنی به گاز شهری وصل نمیشه؟نقل قول:
من از کجا باید بدونم خواهری؟نقل قول:
خوب دیدم اسم یه مرد رو گذاشتی رو یوزرت گفتم برادر
مثلا باید بزاری پروین اعتصامی که بگم خواهر
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
کلا همه شرکتها مثل هم هستن چون همه اتوبوسها مثل هم هستن و فقط امکاناتشون فرق دارهنقل قول:
مثلا یکی خوراکی میده یکی نمیده
نه اینو جای دیگه نگیانقل قول:
اون چیلره که از گاز شهری استفاده میکنه برای سرد کردن
مثل یخچالهای نفتی قدیمی
نه عزیز مننقل قول:
یعنی به گاز شهری وصل نمیشه؟
ولی تا اونجا که می دونم پول برق خیلی زیاد می یاد
بعد برداشتن یارانه ها هم فکر نمی کنم کسی بخواد روشن کنه کولر گازیش رو.
مگر اینکه وضع مالیش خیلی خوب باشه.
نه این جوری نیست تو عکس زیر یه سری از اتوبوس های یک شرکت اصفهانی رو می بینید که متفاوت اندنقل قول:
محتوای مخفی: چیدمان صندلی
محتوای مخفی: صندلیهای اتوبوس
حالا من می خوام بدون کدوم شرکت تو تهران مثل حالت مان یا های کلاس داره از اونجا بلیط تهیه کنم (یا حتی بهتر از اینا :دی)
من تقریباً 4 سال با اتوبوس سفر میکردم، سوار انواع اتوبوسا و انواع شرکتا شدم.
بهترین شرکت "رویال سفر" هست که بلیطش از همه گرونتره و اتوبوسهاش هم بنز هست. خوبیش اینه 3 ردیف صندلی مبل مانند داره و تقریباً کامل تخت میشن. خیلی تمیزه و آدمایی هم که سوارش میشن باشخصیت هستن. همیشه هم سر ساعت میرسه. رویال معمولاً دو یا سه راننده داره.
بعد از اون "سیر و سفر" هست که اتوبوساش ولوو و مان و اسکانیا هستن. اینکه کدوم بهتره بستگی به مدل اتوبوس داره. پشت اتوبوس رو بخونی نوشته Euro IV یا Euro III که نشون دهندگی میزان آلودگیشون هست و از اینجا میتونی بفهمی کدوم جدیدتره. Euro IVها همیشه بهترن. سیر و سفر معمولاً دو یا سه راننده داره. و اون هم سر ساعت میرسه.
من همیشه سوار یکی از این دو تا میشم.
"همسفر" و "ایران پیما" هستن که برای مواقع اضطراری که بلیط نیست. اتوبویاش Euro II هم داره که ایمنیشون خیلی پائینه (همسفر جدیداً خوب شده) همیشه تاخیر داره، مثلاً تهران-اصفهان رو بجای جاده قم از سلفچگان میره. اتوبوساش هم تمیز نیستن زیاد. بیشتر از دو راننده هم نداره و گاهی اوقات فقط یه دونه داره!
بقیه شرکتای دولتی و تعاونیا هم باید بیخیال شی اگه جونت رو دوست داری!
اینم بگم بهترین و تمیزترین ترمینال ایران، ترمینال بیهقی یا آرژانتینه و تا اونجا که ممکنه سعی کنین مبدا و مقصدتون اونجا باشه.
در نهایت شما برو آرژانتین و از رویال یا سیروسفر بگیر!
ممنوننقل قول:
زنگ زدم رویال اتوبوس بنز گرفتم
با چند جا هم که از همین تعاونیها صحبت کردم اونها هم همین رویال رو معرفی کردن
ترمینال ها هم مشخصه که ادم همیشه باید بره ارژانتین بقیه ترمینالها افتضاح هستن
یادم میاد چندین سال پیش با یکی از تعاونیهای ترمینال غرب رفتم یزد واقعا هم ترمینال هم اتوبوس هم راننده همچیش افتضاح و کثیف بود
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
راسنی یه سوال اتوبوسی هست که توش ادم بتونه از شارژر استفاده کنه :دی تو زمان بی کاری بشه با لب تاپ بازی کرد ؟؟
[:13: من با اين نظر كاملا مخالفم :2:
بنز 500نقل قول:
volvo b9-b7
اسکانیاهای مدل 2009 به بالا
ولی کلن اتوبوس خسته کننده اس
اگر یه همصحبت داشته باشی سوار 457 و 302 بشی حال میده!
سلام
خیلی وقته یه سوالی رو می خوام بپرسم ولی روم نشده از کسی بپرسم
وقتی می خوان فاتحه بخونن دقیقا چه سوره هایی رو باید بخونیم چون بعضی جاها در عرض 1 دقیقه تموم میشه و میگن خدا بیامرزه بعضی جاها 2-3 دقیقه طول می کشه
سلام باید یه حمد و قول هو الله بفرستی دیگه متها بعضی ها اروم میخونن بعضی ها تند
نقل قول:فاتحه همان سوره حمد هست قل هو الله نداره دیگهنقل قول:
فكر كنم هر جايي فرق ميكنه
يه حمد سه قل هوالله
اسم دیگه ی سوره حمد فاتحه الکتاب هم هست ولینقل قول:
فاتحه یه حمد و یه توحید هست ولی خوندن سه تا توحید (قل هوالله احد) ثواب بیشتر داره وتوصیه شده
سلامنقل قول:
خود فاتحه که معلومه،
منظور همون سوره ی "فاتحة الکتاب" یا حمد هست.
هیچ فرقی هم نمیکنه که شما بعد اون چیزی بخونی یا نه.
در کل خوندن قرآن برای فرد درگذشته ثواب داره.
حالا یه سوره اخلاص بعدش بخونید یا صد تا ...
مدت زمانش هم واسه اینه که بعضی بنا بر روایات سوره ه ی "قدر" رو با آیة الکرسی هم در ادامه اش میخونند.
که این سفارش شده است که اگر بخواید بهتره ...
اما کیفیت فاتحه همون یک سوره است و اگر خواستید ادامه میدید ...
در ضمن به "اخلاص" یا همون قول هو الله احد "سوره" هم میگن!
مثلا یه حمد و سوره.
دوستان کسی سرخ کن white more داره؟ کوچکترین سایزش -من نمیدونم این دفترچه فارسی نداشت یا من گمش کردم توی اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.میخوام بدونم چجوری توش تمیز میشه؟یعنی اون ظرفی که توشه و روغن میریزیم در میاد؟یا باید برای شستنش دستگاه رو بگیریم زیر آب؟
اقایون این خوش گوشت کجایی گوسفنده که توی جیگرکی ها میفروشن؟
فرق کوکا کولا با پپسی کولا چیه؟
... خوش گوشت نام ديگر لوزالمعده يا پانکراس استنقل قول:
[معاونت دارو و غذاي دانشگاه علوم پزشكي استان ايلام در اطلاعيهاي در خصوص استفاده قسمتي از گوشت دام كه به "خوش گوشت" معروف است ، هشدار داد.
در اين اطلاعيه پزشكي كه نسخهاي از آن در اختيار ايرنا قرار گرفت آمده است: براساس آزمايشهاي پزشكي، استفاده از خوش گوشت باعث بروز برخي بيماريهاي خطرناك در مصرفكنندگان ميشود.
استفاده از خوش گوشت به عنوان غذاي مورد علاقه بسياري از مردم ايلام در كبابيها رواج دارد.
دانشگاه علوم پزشكي استان ايلام از شهروندان خواسته است كه با توجه به بيماري زا بودن خوشگوشت از آن استفاده نكنند.
در اطلاعيه دانشگاه علوم پزشكي به نوع بيماريهايي كه ممكن است بر اثر مصرف آن ، افراد به آن مبتلا شوند ، اشاره نشده است.]
نشد بپرسم من میخوام از این پودرا استفاده کنم که موهای زاید رو از بین میبرن اما نه اسمشون رو بلدم نه روش استفادشو