اینترنت های ایران زیاد از این حال ها می دن:46:نقل قول:
من که عادت کردم...!
می دونستی که خارجی ها نمی تونن لگ رو درک کنن؟!:18:
Printable View
اینترنت های ایران زیاد از این حال ها می دن:46:نقل قول:
من که عادت کردم...!
می دونستی که خارجی ها نمی تونن لگ رو درک کنن؟!:18:
والا بعضی اوقات دیدم یارو از من لگش بیشتره!!!!نقل قول:
عجب هیروه نازی اضافه شده !! گرگ جدید!! بریم واسه خریدش
ماه پیش بازی میکردم
فک کنم سرور خیلی شلوغ شد چوه همه شروع کردن به لگ لگ کردن
البته روی من تاثیر نذاشت
بعد پرسیدم پینگتون چنده
گفتن حدود 200 ولی کاملا مشخص بود لگ دارن
این در حالیه که من با پینگ 300 هم به راحتی بازی میکنم
اینا نتشون هم ناز نازیه
البته من چند شبه برام هی ارور dont send میاد وقتی تو محیط کلاینت هستمنقل قول:
فک کنم سرور خیلی شلوغ شد چوه همه شروع کردن به لگ لگ کردن
من به شدت با این heimerdinger حال می کنم واقعا هیروی مورد علاقه ی منه!نیست که دوست ندارم هی برم جلو این تانکاش کارمو می کنه!
امروز خیلی حال کردم ما در حال باخت بودیم یکی تو ما که پرو بود گفت بیایید دنبال رئیس (اون gangpalak بود) بعد من می رفتم یه دمی به اونوری ها نشون می دادم بریزن سرم تا میریختن سرم هر 5 تا شون می مردن!(بمب افکن های من +4 تا dps!)
کلا بازی در حال باختو اینحوری بردن هم لذتی داره ها!
برای دانلود EU -East رو بگیرم یا Eu-West ؟
ایرانیا تو east هستن اکثرا ولی بعد دانلود هم نخواستی می تونی سرورتو عوض کنی یه کمی دانلود فقط داره همین.نقل قول:
ولی روی من تائیر زیادی داره ، فرض کن با پینگ 200 همش لگم ، طوری که هی مجبورم dc کنم دوباره بیام توی بازی... دوباره هم اکانتم بلاک شده تا آخر فردانقل قول:
پسر روی این Vayne .... کریتیکال ببندی عجب سگی میشه !!!!! Xin xhao خلی ادعاش میشد و اتکش از من بیشتر بود ، 2تا لول زدم ، بعدش چندتا اتک .... مرد =)).... بعدش تانکشون اومد ، اونم نفله شد و بعد ulti کردم نفر سوم هم مرد=)))... یارو نوشت NOOOOOOOOOOOOBS =)) ...
60% کریتیکال داشتم :20:
بدترین کابوس هر کس می تونه یه Sion ای که خوب بازی می کنه باشه! اول Stun می شی بدمجونش پر میشه...اگه تونستی بکشیش...(میگم باید بازیش خوب باشه و AD باشه Ap به درد لایه جرز دیوار هم نمی خوره!)نقل قول:
جاتون خالی Penta چه حالی داد!(البته به دلیل طولکشیدن یه Double و یه Triple گرفتم)اول دو نفر اومدن اونم از پشت :31: MF وLeona اول MF رو کشتم بعد هم Leona و آروم آروم کشتم! بعدشم Shaco و Singed و (اون یکی رو یادم نیست یک ماه پیش بود) با Ulti کشتم...واقعا Sion بدترین چیزیه که می تونه کارتون رو بسازه! حتما تستش کنید...
My Build : Vampaeric Specter + AS Boots + Intifity Edge + Phantom Dancer + Blood Thirster
(اگه تا اینجا Item خریدید یا تیم خیلی نوبی دارید یا خودتون خیلی نوب هستید یا حریف ها خیلی قدر هستند یا همشون Tronmail دارند چون با قدرتی که Sion داره بازی تا اینجا طول نمی کشه:27:)
در ضمن ما ایرانی ها به همین Lag داشتن و Ban شدنمون می نازیم! وگرنه که می شدیم اجنبی! :31:
Sion هم از اون دسته هیرو هاس مثل Udyr که بلد نباشی بازی کنی ، Feeder میشی.... Udyr رو هم بتونی مسترش کنی ، استان میکنت و بعدش هر اتکش ، Extra هم میده !!! اتک اسپید هم که میره بالا !!! یک دفعه دیدی وقتی استان هستی 2/3 جونت رفت .....نقل قول:
udyr یه حالت tank داره و حتما باید جون ببنده..از این بابت sion راحته چون با E اش هم Damage خفن می گیره هم با Minion کشتن جونش زیاد میشه...فرض کنید 150 تا minion کشته باشید....میشه نزدیک 600 700 تا جون اونم بدون هیچ ایتمی...اینکه sion می تونه همین طوری هی جونش رو زیاد کنه خیلی به زبون خودمون OP هست...!نقل قول:
البته یکی هم در زمینه Ap داریم که مثل همینه...Vieger
یادش بخیر یه بار Vieger بازی می کردم یه بازی طولانی بود و full item شده بودم...
My build : cap + pene boots + soul stealer + 2 warmog + 1 forgotten item!
5000 تا جون داشتم و 800 تا َََAP خوب این وحشتناکه :31:
stats یودیر منو دیدی چند صفحه پیش :31::31:!؟ میتونی تانکش کنی ، ولی DPS تانک بیشتر میچسبه......نقل قول:
اکانتم 7روز بلاک شد بخاطر DC :11:
شما lvl 30 هستی؟؟
چندبار لفت شدی تا بن شی؟
اگه بازي بسازند با 1000 برابر گرافيك DotA بازم هيچي مثله DotA نميشه حتي DotA 2
:5:Warcraft III Dota FTW:5:
معلومع دوتا نمیشه چون یا لول میشه یاهون میشه یا خودتون که میگید دوتا 2 میشهنقل قول:
اگه بازي بسازند با 1000 برابر گرافيك DotA بازم هيچي مثله DotA نميشه حتي DotA 2
لول با دوتا فرق میکنه
من لولم 21 هست ، ولی چند روزهای یپش بخاطر لگ زیادی سرور اونا (نه من !) .. که از هر 10 نفر 9 نفر لگ داشتن ، DC میشدم ... دیگه الان حساس شدهنقل قول:
چه ربطی به این تاپیک داشت الان این نطق که شما تلاوت کردین؟ :2:نقل قول:
ای بابا
Dodge ه Udyr رو برداشتن که
بچه ها من چند روزه پینگم خیلی بالاست شمام همینطورید؟؟یعنی پینگتون نسبت به قبل بیشتر نشده؟؟
من معمولا روی 150 بود حالا شده 370 الی 500 (از 370 شروع میشه همینطورم میره بالا Oo)
همیشه همه چی به سمت جلو پیش میره دیگه!الان بده پیشرفته تر شده بازی امکانات بهتر(از همه مهمتر هیروی بهتر!)نقل قول:
تو دوتا والا ما یه موقع نمی تونستیم هیرو هارو از مینیون ها تشخیص بدیم!:31:
از این بهترم بیاد ما اینو ول می کنیم!:20:
اه پس منم اگه dota 2 اومد 100% میگیرم بازی می کنم! (البته اگه free باشه) این lol که قسمت ما نشد!نقل قول:
اقا ما هم Euw بازی میکنیم SN:Luck Gene ادد کنید لطفا! یا ایرانی تو این بازی کمه یا ما شانس نداریم!
حاجی به نظر من به هیچ وجه LoL رو از دست نده! بالانسی که تو LoL هست تو کمتر MOBA پیدا میشه! اینو به عنوان کسی که 4 5 سال دوتا بازی کرده میگم! دم سازنده ها گرم! عجب بازی عجب بالانسی! واقعا به وجود اوردن چنین بالانسی بین این همه هیرو و ایتم ایولا داره!
ارهنقل قول:
اقا ما هم Euw بازی میکنیم SN:Luck Gene ادد کنید لطفا! یا ایرانی تو این بازی کمه یا ما شانس نداریم!
حاجی به نظر من به هیچ وجه LoL رو از دست نده! بالانسی که تو LoL هست تو کمتر MOBA پیدا میشه! اینو به عنوان کسی که 4 5 سال دوتا بازی کرده میگم! دم سازنده ها گرم! عجب بازی عجب بالانسی! واقعا به وجود اوردن چنین بالانسی بین این همه هیرو و ایتم ایولا داره
بازی بالانس هستش
ایرانی ها توی Eu&East بازی می کنن west رو نمی دونم
حالا Request می فرستم ببینن میاد؟
NewEvilR
نه مثل اینکه نیومده! :(( کاش همون بار اول Change نمیکردم!
سرور دیگه واسه league of legends نیست غیر اون سه تا؟من شنیده بودم قبلا یه جا هست 3 4 تا سرور غیر رسمیه دیگه.کسی نمی دونه؟
من فقط تو تهران می تونم درست بازی کنم جای دیگه برم با ایرانسل که میام نت واقعا زجره همش لگه!
امروز با آنی بازی می کردم هی راست چ÷ می کردم یهو لگ شد دیدم داره بندری می رقصه!:31:
اولا اگه کسی این اطلاعات رو داره بگو خودش رو کنه...:10:نقل قول:
ثانیا ممکنه طرف اونقدر پرت بوده که درباره ی HON بازی می کرده...:20:
ثالثا LOL اونقدر سریع آپیدت میشه که طرف پدرش در بیاد سرور سازی کنی!:5:
درضمن اون طرفی که 2 تا پست بالاتره سری اکانت جدید بسازه تو East وگرنه از اون چیزی که فکر می کنه ضررش بیشتره...
(اااااه جلوی این انی که میگی کارتوس که نبود :دی)نقل قول:
سرور دیگه واسه league of legends نیست غیر اون سه تا؟من شنیده بودم قبلا یه جا هست 3 4 تا سرور غیر رسمیه دیگه.کسی نمی دونه؟
اره سامان جان
با Garena میشه
من گاهی اوقات که dota می خوام با گرنا بازی کنم تبلیغشو میده(همه ی هیرو ها - همه ی اسکین ها و ...)
ولی بازی توی سرور رسمی چیزی هستش که براش تقریبا توی تمام بازی ها باید پول داد
راستی چرا من نمی تونم frindship request برات بفرستم سامان خان؟
یه سرچ تو گوگل کنید اینو:league of legends serversنقل قول:
بعد تو فروم خود سایت اصلی هم می بینید یه سری بحث ها راجع بش مثل سروره کره و چین و این چیزا...اینا چیه؟:31:گرافیکه و گیم پلیه lol ادمو معتاد می کنه دیگه نمی شه به hon فکر کرد.
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
اره انگاری کاکتوس بود!:27:نقل قول:
فرستادم من
یه ساعت پیش که این اکانتو نساختم! lol! لول 30 هستش با حدود 8 9 تا Champ ردیف! ولی به خاطر بروبکس ایرانی میخوام برم east !ولی خوب اره تو وست نوب بیشتره! تو east هم اکانت ساختیم Sn:Ehsanfireنقل قول:
اولا اگه کسی این اطلاعات رو داره بگو خودش رو کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثانیا ممکنه طرف اونقدر پرت بوده که درباره ی HON بازی می کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثالثا LOL اونقدر سریع آپیدت میشه که طرف پدرش در بیاد سرور سازی کنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن اون طرفی که 2 تا پست بالاتره سری اکانت جدید بسازه تو East وگرنه از اون چیزی که فکر می کنه ضررش بیشتره...
اون اکانت lvl 30 ه رو میشه انتقالش داد فکر کنم(بچه می دونن چطوری)نقل قول:
یه ساعت پیش که این اکانتو نساختم! lol! لول 30 هستش با حدود 8 9 تا Champ ردیف! ولی به خاطر بروبکس ایرانی میخوام برم east !ولی خوب اره تو وست نوب بیشتره! تو east هم اکانت ساختیم Sn:Ehsanfire
من چرا همیشه انقدر پرتم؟ :31:
اکانت اضافه دارم یه چندتایی تو سرور EUNE اگه کسی خواست PM بده بدم بره تست کنه؟:10:
اره میشه ولی چون من یه بار مجانی رو انجام دادم(از East اومدم به West) الان دیگه واسه من اینکار پولیه و دورو ور 45 50 تومن اب میخوره! که نسبتا پول زیادیه واسه این بازی!:D!نقل قول:
اون اکانت lvl 30 ه رو میشه انتقالش داد فکر کنم(بچه می دونن چطوری)
شیطون این اکانتارو می سازی چندتا چندتا که بهت rp بدن skin بگیری؟:31:نقل قول:
5 تا اکانت 5 لول بسازی با دعوتت می تونی یه skin بگیری!می ارزه؟
اگه لول 30 داری بده منم می خوام!:46:
دیگه تا لول 30 ندارم یه 15 یه 10 یه 7 یه 5 دارم...!:10:نقل قول:
بن میشدم میرفتم اکانت می ساختم...مگه آیپی میداد....:27:
این 450 تا آیپی چیز خوبیه:31:
بشبش اینا سیاستشونه
450 تا RP دادن که نشه چیزی خرید (غیر از چند تا اسکین) و ما مشتاق تر بشیم برای پویینت خریدن
ارزون ترین قیمت 450 به بالاست
473 فک کنم
اولا اگه تا آخر امروز چیزی با اون پول هات بخری 300 تا دیگه می گیری حتما یه چی بخر!نقل قول:
ثانیا من 700 تا دارم:27:
از دفعه قبلی که 500 تا داده بودن مونده:31:
این رو همین الان دیدم :
مژده به EUW ای ها همین حالا اکانت رو انتقال بدید!
تضمینی:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین ایجا گفته باید RP بخرینقل قول:
اولا اگه تا آخر امروز چیزی با اون پول هات بخری 300 تا دیگه می گیری حتما یه چی بخر!
مطمئنی؟
تا 9 ژانویه هم هست وقتش امروز 26 دسامبر باید باشه
اینم متنش:
Summoners
This holiday season we will credit your account with an additional 300 Riot Points for a single Riot Points purchase between Wednesday, the 21st of December, and Monday, the 9th of January at 00:00 UK Time! Whether you’re anxiously awaiting Viktor’s release, have an overwhelming desire for a special Snowdown Showdown skin, or want to take advantage of some of our sales over the period, we hope this little holiday bonus helps out with your purchase.
To receive the bonus Riot Points, just head over to the League of Legends Store and click on “Purchase RP” and complete a purchase with any payment method. This promotion will only apply to a single Riot Points transaction made within the period, and your extra Riot Points will appear shortly after your transaction is confirmed. Please note, it may take up to five minutes for the additional Riot Points to be credited to your account and may not appear until you initiate an item purchase in the Store.
حالا من یه چیز گفتم چرا جدی میگیری؟:27:
همون جا که رفتم تو اکانتم فهمیدم...ولی حالش نبود Edit کنم :31:
رفتی کل جد و آباد LOL رو آوردی اینجا که چی؟
قبول کردم برادر!:10:
در ضمن EUW ها سری تغییر سرور بدن که با هم باشیم :10:
دوستان اکانت رو میشه از آمریکا به اروپا انتقال داد ؟ حالا که تو آمریکا هم نوب زیاد شده انگار بیام اروپا پیش بچه های دیگه بهتره لاقل ایرانی بیشتره اینجا :)
البته تو همین آمریکا من یه لیست 50 تایی از ایرانیا دارم ولی خوب چون پینگ اروپا پایین تر هست اگه بشه انتقال داد خوب میشه
اگه کسی میدونه در این مورد حتما خبرم کنه ممنون میشم
نهنقل قول:
حالا من یه چیز گفتم چرا جدی میگیری؟:27:
همون جا که رفتم تو اکانتم فهمیدم...ولی حالش نبود Edit کنم :31:
رفتی کل جد و آباد LOL رو آوردی اینجا که چی؟
قبول کردم برادر!:10:
در ضمن EUW ها سری تغییر سرور بدن که با هم باشیم :10:
منظورم این بود که اگه همینیه که میگی (گفتم حتما امتحان کردی که میگی)منم برم یچیزی بخرم
که رفتم دیدم اینجور نوشته
گفتم نکنه یه خبر دیگه رو خوندی
که میگی اشتباه نوشتی