من توی جمهوری فنلانیشو قیمت گرفتم 8700 چینیشم 790
این قیمتا مال دیروزه درضمن فنلاندیشو تو دستم گرفتم زیرش لیزری حک شده بود
Printable View
من توی جمهوری فنلانیشو قیمت گرفتم 8700 چینیشم 790
این قیمتا مال دیروزه درضمن فنلاندیشو تو دستم گرفتم زیرش لیزری حک شده بود
نقل قول:
برنامه های ورژنای پایینترو راحت میشه روش نصب کرد؟وقتی خریدی از وسایل جعبش چیزی کم نبود؟
تاحالا فلاش های مختلف رو روش امتحان کردی؟سرعت انتقالش خوبه؟
ممنون میشم جواب بدی:11:
برای انواع ویدئوهایی که پشتیبانی میکنه سوال کرده بودم
گویا راجع به پسوندهای مختلف محدودیت داره
آیا پسوندهایی مثل mpeg, mp4, 3gp رو پشتیبانی میکنه؟
اگر نمیکنه این احتمال وجود داره که توی آپدیتهای بعدی ساپورت کنه؟
ادمین عزیز هم لطفا پستها رو زودتر کانفیرم کنه من همین سوال رو توی صفحه 27 پرسیدم اما فکر کنم چون دیر نمایش داده شد کسی جواب نداد
واقعا چقدر حرفهای ضد و نقیض در مورد این گوشی شنیدیم. چه در سایتهای خارجی و چه در سایتهای ایرانی. دیوونه کننده است. کسی اینجا این گوشیو نخریده؟ عجیبه. همیشه تعداد بچه هایی که گوشی رو زود میخریدند زیاد بود و میومدند از تجربیاتشون می گفتند.
لطفا اگر کسی این گوشی رو داره بیاد صادقانه بگه تجربیاتشو. نه تخریب کنه ته تعریف.
راستی دوستان الان تو ایران ما فنلاندیش هم هست الصلا از کجا باید فهمید اصل فنلانده یا چین ؟
ایا رو چینیهاش نوشته شده made in china یا فنلاند ؟
برنامه های ورژن پایینتر راحت روش نصب میشن . وسایل جعبش هم کامل بود . سیدی نداشت ولی ovi suite آخرین ورژن تو حافظه گوشی هست . یه فلش داشتم روش امتحان کردم جواب داد . خوب بود. سوال دیگه ای داشتین در خدمتم . تا اونجایی که بدونم البته :31:نقل قول:
چند وقت پیش تو سایت رسمی نوکیای ایران farsi.nokia.com یا همون persian.nokia.com نوشته بود که آدرس ایمیلتون رو وارد کنید تا ورود این گوشی به کشور توسط نوکیا رو بهتون اطلاع دهیم ولی افسوس و دریغ که این کار انجام نشد وایمیلی ارسال نشد لااقل برای من!
n70 من این دوتا پسوندی که گفتیه پشتیبانی میکنه:31:نقل قول:
زیاد ان8 رو دسته کم گرفتی....
کاملا درسته !نقل قول:
من هم با ان 72 و نرم افزار کور پلیر هم دایویکس هم mkv رو تو گوشی پخش می کنم.
نقل قول:
بله فنلادیشم هست وزیر هردوش -- شده ساخت فنلاند وساخت چین
سوال خاصی من ندارم اما لطفا اگه میشه چند تا عکس با کیفیت باهاش بگیر بذار اینجا تا کیفیت واقعی دوربینشو ببینیم. ممنوننقل قول:
مقایسه بسیار جالب بین فیلم برداری N8 و Iphone 4 به طور همزمان.صدای فیلم برداری رو هم مقایسه می کنه.امیدوارم تکراری نباشه.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=g5uaYAg5TMc
نقل قول:
كسي جوابي نداره
انهايي كه خريدين رو گوشيتون چي نوشته
من سرعتم خیلی پایینه نمیتونم عکس بزارم ولی عکسهاش واقعا خوب و با کیفیته ! عالیه ...:8: و حجمش هم حدود 2 مگابایت میشه 12 مگا پیکسلنقل قول:
بله چینی ها نوشته چیننقل قول:
و فنلاندی ها نوشته فنلاند
اینم عکس گوشی مهرداد تو موبایلستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این ویدیو رو حتما ببینید.علارغم اینکه هر دو گوشی HD فیلم میگیرند و ظاهرا نباید تفاوت محسوسی وجود داشته باشه ولی N8 واقعا سرتره.حتی توی ضبط صدا حین فیلم برداری.نقل قول:
امروز از نمایندگی مرکزی اتصالات اینترناشنال قیمت گرفتم:
نوکیا n8 با گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا + بیمه سامان 920 هزار تومان
نقل قول:نقل قول:1.میشه تو بازار ایران با گارانتی اصلی ساخت فنلاند هم سفارش داد یا خریداری کرد؟ کسی بره سوال کنه از نمایندگی بی زحمتنقل قول:
2.فنلاندی هاش فکر کنم که قاچاقی باور بازار شدن نه؟ فارسی هم اصولا نباید داشته باشند و باید تغیر پروداکت کد داد و فریم ویر کرد (البته فقط فرضیه هستش)
3.از نظر مونتاژ اصولا و قائدتا نباید ساخت چین و فنلاند باهم فرق داشته باشه چون خط تولید فنلاند تو چین داره این گوشی ها رو می سازه با همون متخصصیان فقط واسه اینکه قیمت تمام شده گوشی کمتر بیاد (البته اینم جای شک داره) ولی چون نوکیا معتبره و هیچ وقت کاری نمیکنه که حیثیت و کیفیت نام تجاری و محصولاتش زیر سوال بره صدردصد ساخت چین ها تایید شده و کیفیتشون همونیه که تو فنلاند زده میشه ولی به نظر من نوکیا با نام فنلاند شناخته شده و به آدم روحیه خوبی میده
4.دوستانی که خریدن چرا اینقده خساست به خرج می دن؟ یکم عکسهای بیشتری بزارن یکم تست های بیشتر انجام بدن توضیحات کافی بدن اجمالی حرف زدن زیاد تو کار بروبکس تخصی انجمن نیستش! :31:
5.ممنون
بروبکس به این اگهی هم یه نگاهی بندازید.البته خود من نمی تونم اطمینان کنم
کد:http://www.gooshishop.com/SecondHandsDetails.aspx?Id=3094
عکس دومیه گوشیه منه
حالا چرا هر 3 تاش هم دست دومه؟ مدت زیادی هم نیست که این گوشی تو بازار جهانی ریلیز شده چه زود از انگلیسی به دستش رسید و چه زود دست دوم شد:31:نقل قول:
کجاش شک شما رو برانگیخته؟قیمت هر دونه رو نوشته 750 تومن
کسی از بروبکس قیمت امروز و داره ؟:41:
نقل قول:
ببین عجله می کنی:41: نوشته هر سه تا اک.از انگلیس واسش اوردن:31:
دوستان به نظرتون تا دو سه ماه دیگه قیمت این گوشی به 500 یا 500و خورده ای می رسه؟ اگر نه حداقل تا کی به این قیمت می رسه؟
یه آگهی فروش چند صفحه پیش یکی از دوستان داده بود که قیمت فروش 740 بود... بنده بهش ایمیل زدم گفت باید پول واریز بشه... خلاصه بعد از کلی ایمیل بازی نشد که معامله بشه و نکته جالب اینجاست که در آخرین ایمیل گفت این قیمت واسه خریدهای قدیمیمه و هفته دیگه با قیمت 530 میرسه دستم و میفروشم!!! البته در مورد این قیمت ازش جواب خواستم و اگه خبری شد میگم خدمتتون.
این آقا در ازمیر ترکیه ساکن هستند... البته به گفته خودشون و گوشیها هم چینی هست.
بنده هم از طریق میل با ایشون تماس داشتیم و همن ها رو گفت در ضمن گفت اگه می خوای پول رو به حساب ریز و با پست TNT با هزینه 20 هزار تونم برات میفرسم .نقل قول:
دیدم اینجا 790 گیر میاد چه کاری به خاطر 30 تومن 740 رو خدایی نکرده به باد بدم . تازه نمیدونم چی میفرسه.:5:
من با ایشون هم تماس گرفتم :31: ( چه کنم که دنبال اینم که با کمترین هزینه بهترین رو بخرم)نقل قول:
گفت گوشی اکبند هست ( نه دست دو ، نمی دونم چرا تو اون اگهی دست دو زده بود!!)
گفت حیقیت نمیدونم کجایی !! گفت باهام تماس بگیر تا بهت بگم که من وقت نکردن بهش زنگ بزنم
ولی خدایی قیمتش بد نیست :46:
اینم یه نگاهی بندازید
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=n8&limit=25&limitstart=0&siteid=743266&kid=87
من دیروز تو پاساژ هفت حوض یکی دیدم، طرف یه طوری گذاشته بود که تهش خونده بشه و نوشته بود فنلاند. اینو برا دوستانی نوشتم که دنبال فنلاندی میگردن.
البته اینکه اصل بود یا استوک بود یا تقلبی یا هرچی رو نمیدونم. قیمتش هم گفت 900
نقل قول:
الب اینجاست که در آخرین ایمیل گفت این قیمت واسه خریدهای قدیمیمه و هفته دیگه با قیمت 530 میرسه دستم و میفروشم!!! البته در مورد این قیمت ازش جواب خواستم و اگه خبری شد میگم خدمتتون.
جالبه 530 تومن
شاید یه کلکی تو کارش باشه ولی اگه ازش خبری شد لطفا به ما هم بگو .
وقتی تو امریکا و انگلیس 549 دلاره چطور می خواد 530 به شما بده؟
نوکيا C6-01 هم ظاهرا ريليز شد. (اگه خبرم تکراريه ببخشيد)
البته قيمت پيش بيني شدهاش 260 يورو بود که انگار با قيمت 350 يورو گذاشتنش!کد:http://www.gsmarena.com/nokia_c6_01-3524.php
+ قسمت عجيب قضيه اينجاست که درواقع هم قيمت Nokia C7 ميشه که در چند مورد بهتر از C6-01 ئه.
نقل قول:
نقل قول:
والا فعلاً که همچین جوابی داده و میگه قیمت جهانی افت کرده... اینجوری که میگه تمام رنگها موجوده و هیچ تفاوت قیمتی نداره!
اتفاقا gsmarena زده نزدیک 370 یورو قبلا 337 یورو بود.
قیمت جدید توی دبی 2470 درهم که برابر با تقریبا 725 هزار تومن میشه با گارانتی...
حالا نمی دونم قضیه ش چی چی بود من شماره نمایندگی دوبی رو از سایت نوکیا برداشتم و دادم آشنا از دبی زنگ بزنه
بعدش اون نمایندگی گفته ما پخش عمده ایم و تکی نداریم، شماره یه فروشگاه میده بهش
صاحب فروشگاه هم میگه چینی هاش با فنلاندی هاش فرقی نداره و همه گوشی های موجود اونجا چینیه!
ولی چند صفحه پیش یکی از دوستان یه عکس گذاشت که زده بود مید ان فنلاند!!!
چیکار کنیم............!؟!؟!؟؟!
دوستانی که این گوشی رو خریدن اظهار نظر کرده اند که وقتی گوشی روی سطح صاف مثل میز قرار داده میشه صدای بلندگو خفه می شه! و جوری طراحی شده که شیارهای بلندگو هم سطح در مماس با سطح قرار می گیره! انگار این گوشی یکم ضخیم تر و بزرگتر از اونیه که تو عکسها دیده میشده!
سلام
کسی میدونه فروشگاه رسمی نوکیا کجاست ؟
علی جان درست میگی.کاش خودت یدونه بگیری یه بررسی کامل بکنیش :31:نقل قول:
ویدیو ها هم همونطور که میگی می تونه مغرضانه باشه و نمیشه بهشون اعتماد کرد.
یه ویدیو هست توی یوتوب فیلم برداری ان 8 و آی فون 4 رو مقایسه کرده.اگه واقعی باشه(که فکر کنم هست)واقعا باید به نوکیا آفرین گفت ان 8 هم توی صدا هم توی تصویر به طور محسوسی از ایفون 4 بهتر فیلم میگیره.
لینکش اینجاست :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=g5uaYAg5TMc
با توجه به امکانات کاملی که ان 8 در زمینه دورببین داره(چه عکس یا فیلم) فکر نمی کنم در این مورد بحثی باشه و این دو رو نمیشه با هم مقایسه کرد.نقل قول:
سلام من دوستم گوشیو از نمایندگی اتصالات توی بازار موبایل خرید 970 تومن ! گوشیه خیلی بزرگیه ! خیلی دکله !
تو کتش کردن حسابی !!!! تو علائدین با گارانتی 12 ماهه نوکیا 920 میدننقل قول: