کاملا هم معلومه مشکل از خودته :n22:نقل قول:
کاملا هم معلومه مشکل از خودته :n22:نقل قول:
واقعا ؟؟؟؟
اخه من از دوستام پرسیدم اونام مشکل دارن مثله من
با خارجیا نمیتونیم بازی کنیم + 10 نفر پرسیدم لووول
دوست عزیز مشکل همه گانیه و فقط واسه گیم رجر نیست و همه بازی ها اینطور شدن .نقل قول:
منم همینو میگم :| منو چرا نقل قول کردی :دی
احساس کردم شک کردید که فقط خودتون این مشکل رو دارید !نقل قول:
البته من الآن عجیبه چند بازیو تست کردم مشکلم برطرف شده شما دوستانم یه تست بکنید یهویی دیدیم شاید جدی جدی حل شده !
چه بازی هایی الان با سرورهای خارجی مشکل ندارن؟نقل قول:
تا جایی که میدونم همه مگر اون هایی که سرورشون ایرانه . مثلا سرور های ایرانی WoW و ... .نقل قول:
منم الان با تست و نتیجه گیری کامل به این نتیجه گیری رسیدم که با خارجی ها واقعا مشکل دارم.
اولا تو بازی اصلا به هم جوین نمیشیم یا هم اگه بشیم به صورت Observer میاد. بعد هم سریع AutoKick میشه.
روز اولم هم نیست که این جور چیزها رو متوجه نشم و فکر کنید Noob ّهستم و یا مشکل از منه. چون این مشکل چیز مشخصیه.
چون اولا باز ایرانی مشکلی ندارم و اینکه دوستام هم با یه ISP دیگه هم همین مشکل رو دارند.
در ضمن وقتی از توی بازی میام بیرون بعد از یه ساعت هنوز اون چزاغ سبز که مربوط به اینکه هنوز توی بازی هستم واسه من و باقیه هنوز روشن میمونه.
کلا ر ی د ن تو سرورها . از همون فیلترینگ چند روز پیش که مثلا اومدند گیم رنجز رو از بلک لیست درآوردن ولی مشکل هنوز پابرحاست.
تایید میشه :دینقل قول:
من میرم تو سرور های اصلی خوده بازی و هی قطع و وصل میشه هنگ میکنه کلا :| بعد هم میاد بیرون ....
بازی که به هیچ وجه نمیشه کرد با خارجیا
الان مجبوریم بریم گیم رنجر فقط با چند ایرانی که میشناسیم بازی کنیم ...
سلام دوستان من تازه كار هستم و ديروز براي اولين بار با برنامه گيم رنجر كار كردم ... ولي نمي دونم چرا هر 4 يا 5 دقيقه ديسكانكت ميشه ... هر با كه مي خوام با يكي جنگ هاسي صليبي 1 رو بازي كنم رو ي waiting for host مي مونه بعد خارج ميشه ...!
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم
کلا تو بازی Lord of the ring the battle for middle earth rise of the witch king تو لابی بازی که میرم خارجی ها بهم نمیتونند جوین بشند.
منم نمیتونم به اونا جوین بشم.
همش Observer میشم و میشند.
سلام دوستان من تازه كار هستم و ديروز براي اولين بار با برنامه گيم رنجر كار كردم ... ولي نمي دونم چرا هر 4 يا 5 دقيقه ديسكانكت ميشه ... هر با كه مي خوام با يكي جنگ هاسي صليبي 1 رو بازي كنم رو ي waiting for host مي مونه بعد خارج ميشه ...!
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم
چند بار سوال میپرسی شما !نقل قول:
نه آقا مشکل هست ولی نه در اون حد.
به احتمال زیاد مشکل از خود بازی تون هست.
دوستان خبری نشده ؟؟؟؟ قرار نیست درست بشه ؟؟؟
باو کلی پول خرج کردیم :دی
نه خبری نیست و احتمال این که حالا حالا ها درست نشه هم بالاست .
دوستان من بدون مشکل بازی میکنم
پیشنهاد میکنم قبل از لاگین کردن در برنامه فایر وال رو خاموش کنید .
عجیبه ...
تقریبا 90% دوستام مشکل دارن ... 10 درصد نه ... اینترنتشون هم از جایه خاصی نگرفتن ...
البته كه شما حتما ميري تو سرورهاي داخلي (با بچه هاي ايراني بازي ميكتي )نقل قول:
شما يه بار با خارجي ها بازي كن بعد متوجه مشكل ميشي.
نه خیر با همون خارجیا مشکل ندارم
گفتم فایر وال رو خاموش کنید بعد امتحان کنید
:n16:
عمو جان ما كه بچه نيستيم.نقل قول:
اولا اصلا به فايروال ربطي نداره. دوما خاموشه . سوما همونطور كه بنده و ديگر دوستان عرض كردند با بازيكن هاي ايراني ميشه بازي كرد ولي فقط با خارجي ها نميشه.
اگه قرار باشه به فايروال ربطي داشته باشه كلا اصلا نميشه بازي كرد.
اوكي !:n26:
البته یه 24 ساعتی هست که مشکل برطرف شده و میشه هم بازی های دیگه و هم تو گیم رنجر با خارجیا بازی کرد . (برای اکثریت برطرف شده البته و هنوز امثال من مشکل دارن)
درست شما بزرگنقل قول:
ولی اگه بخوان ببندند از طریق پورت USSD می بندند که روی فایر وال اعمال میشه . گرفتید ؟
من الان با خارجی ها بازی میکنم بدون مشکل
یا حق
ربطی به فایروال نداره تا اونجایی که میدونم با این وضع تمام این راه هارو رفتیم :دی
امروز از ساعت 4 بعد از ظهر تا 9-10 درست شد ... و من یسره بازی کردم از موقعیت استفاده کردم :دی (تو گیم رنجر نه هاا تو سرور های اصلی بازی)
گیم رنجر احساس میکنم یکمی بهتر شد امروز ولی باز ....
در هر حال الان از قبل هم بدتر شده یکی 2 ساعتی میشه
کلا تغییرات رو که میبینم میگم ایول به اینترنت :دی چقدر سریع... :))
دوستان من یه مشکل ی برگ دارم وارد GameRanger که میشم میگه Login in ... بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد:n13:
.................................................. .................................................. ..................................
اگه میشه یه برنامه ی دیگه ای هم معرفی کنید:n16:
سلام منم همین مشکل این دوستمون رو دارم ... روی قسمت لاگ این میمونه ... مشکل چیه ؟؟
هیچی . چند بار Exit کنید و دوباره امتحان کنید میاد.
منم همینجوری بودم دیروز.
کلا گیم رنجز برگشت به قبلا. مشکلی در اون نیست.
:n03:مانه من هنو خرابه Unistall هم کردم اما هنوز خرابه لطفا راهنمایی کنید
ٍٍ درست شد مرسی :n16:
اه باو باز خراب شد یکی یه راهه حله درست حسابی بده:n14:
.................................................. .....................................
تو هیچ رومی نمیره میگه فقط دوستان میتونن وارد شن هیچ رومی
:D
خوب روم واسه دوستان هست لابد دیگه ...
ببین خودت میتونی روم بسازی ؟؟؟ اگه میتونی که اوکیه :)
در کل بخاطر نت هم میتونه باشه چون من جدیدا باید چند بار گیم رنجر رو ریست کنم تا بیاد بالا ...
ماشا... همه جور مشکل با اینترنت رو ما داریم :دی
دوستان با بعد انتخابات تحمل کنید درست میشه
زورشون به همین گیم رنجر رسیده بود فقط !؟نقل قول:
بچه ها کی میاد یه سر Terraria بزنیم؟ تو گیم رنجر
دوستان سلام.لطفا کسی کمک کنه.
بیشتر وقت ها که برنامه رو اجرا میکنم بر روی Logging in... گیر میکنه و وارد نمیشه.چند ده بار هم خارج شدم و دودوباره اجراش کردم حتی 2 بار هم از اول نصبش کردم.ولی بعضی وقت ها هم خیلی راحت میاد. :n13:
علیک سلام دوست عزیز ... جواب شما در پست 209 صفحه 21 همین تاپیک هست به اونجا مراجعه کنید... لازم به ذکر است که در حال حاضر سیستم شیلترینگ کل بازی های آنلاین رو دچار مشکل کرده و اجتمالا تا چند ماه بعد از انتخابات هم ادامه داره که ملت قانع بشن این اختلالات به اون خاطر نبوده...درنتیجه زیاد به خودتون زحمت ندید همه از این مشکلات دارند و فقط شما تنها نیستی:n16::n16::n16:نقل قول:
سلام
پس گیم رنجر شما هم لاگین نمیشه
ای خدا مارا از دست این شیاطین رها کن
سلام من نمیتونم داخل هیچ کدوم از رومهای فیفا 11 بشم پچ بازی رو هم به همراه کرک اجرا کردم
تو چند تا پست دنبال راه حل گشتم به این نتیجه رسیدم که باید تنظیمات مودمم رو تغییر بدم ولی نمیدونم چطور باید این کارو بکنم لطفآ
راهنمایی کنید و تنظیمات مودمم رو بگید اگر اطلاع دارید .
مدل مودمم 812 GOLD WEB هستش سرعت اینترنت هم ADSL 512
من که راحت میرم تو گیم رنجر ولی فقط لگ دارم در حد بنز ده تن.
دیگه خسته شدم از این همه لگ. انگار داری با یک کارت گرافیک آنبورد کرایسیس رو بازی میکنی.:n08: لگ در اون حد.
من که تقریبا بیخیال شدم ... چون رنکم کلا اومد پایین بخاطر اینکه بازی نکردم و اگه کردم بخاطر لگ زیاد باختم !!!!نقل قول:
تازه همه منو pest کردن !!! دیگه بازی نمیکنم
گیم رنجر هم که اشغال !!!! اصلا حرفشو نزن که دیگه بازش هم نمیکنم چون اصلا نمیشه بازی کرد (از لگ گذشته :دی)
اصلا اسمش رو نیار.
از دیشب تا حالا میلیارد دفعه زدم کانکت بشه ولی تو لاگین گیر میکنه.
به محض اینکه با HTTPs میام و بعد گیم رنجر رو باز میکنم مثل برق لاگین میشه. ولی خوب نمیشه با اون بازی کرد و پیغام فایروال و روتر رو میده.