من اندازه گوشی را دارم . کسی میتونه اندازه صفحه نمایش ( طول و عرض ) را بهم بگه ؟
میخام ببینم چه قدره .
Printable View
من اندازه گوشی را دارم . کسی میتونه اندازه صفحه نمایش ( طول و عرض ) را بهم بگه ؟
میخام ببینم چه قدره .
من اندازه گرفتم حدودا 81 در 50 میلیمتر
ولی با این اندازه ها چیزی دستتون نمیاد :31:
باید از نزدیک تو دستتون بگیرید
نه محمد من خودمو کشتم با این فریمور فلش کنم همش ارور میده فعلا هیچ راهی نیست...نقل قول:
الان یه فریمور اومده که بازیا رو مثل ویو1 اجرا میکنه .. اگه مشکلی با فلش ندارید، بسم الله!
بعد یه خبر بد گوشیم افتاد تو پیست موتور سواری 10 20 تا موتور از روش رد شد ولی چیزیش نشد فقط خط وخش افتاد روش...خیلی خر گوشیه:27:ولی میخوام بفروشمش ارک سونی بگیرم اخر دیزاینه این گوشی از نظر بازی وگیمینگ ارضام نکرد:31:
دوستدار شما یاشار
دوستان من اپرا 6 رو که باز میکم
هیچ صفحه ای باز نمیشه
ولی با دلفین میشه
آیا تنظیمات خاصی داره اپرا . یا باید جای خاصی چیزی تعیرف کنم
راستی برای پاک کردن برنامه ها از توی برنامه های بادا اون بالا گزینه تصحیح رو بزنم و گزینه دایره قرمز برنامه پاک میششه از بیخ و بن یا اینکه کنترل پنلی چیزی داره این گوشی برای این کار ؟
ممممممممممممممممنون
سرور اپرا هیلتر شده
شما برو تو قسمت ستینگش ، ادونسد، بعد Http رو بذار رو سوکت احتمالا درست میشه
برای پاک کردن برنامه ها هم همونجور کافیه
درمورد خرید گوشی بت پیشنهاد میکنم صبر کنینقل قول:
الان موقع مناسبی نیست چون گوشی های جدید در راهن :31:
شاید خدا خواست و تونستی گالاکسی اس2 بگیری!
نهایتش هم اینه که آرک رو با قیمت کمتر میخری!
شاید هم تا اون موقع و اومدن بادا2 کلا شگفت زده شدی و قید آندروید رو زدی :31:
به هرحال من پیشنهاد میکنم صبر کنی..
بادا بادا مبارک بادا!!!!:31:
من درباره به آغوش بادا برگشتم!حالا نه تنها بازی ها و برنامه های اسپوف شده کار می کنن بلکه واسه اجرا نیازی به اینترنت هم ندارن.
قضیه از این قراره که من فریمور ترکیبی روسی زدم ولی نه به روشی که تو موبایلستان گفته شده بود.من فریمورم jpka1 بود.به جای اینکه مثل روش موبایلستان سه تا فریمور رو پشت سر هم فلش کنم اومدم فریمور روسی رو دانلود کردم و فقط فایلای app و fota رو رو گوشیم فلش زدم و...تمام.الان هم گوشیم فول فارسیه و هم راحت بازی می کنم البته الان که این پست رو می زنم فقط دو تا بازی رو امتحان کردم. تا فردا که بقیه ی بازی هام رو اسپوف می کنم دوباره بهتون خبر میدم.اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.چهارم اینکه کایز دیگه گوشی رو نمیشناسه. پنجم اینکه این روش فقط برای فریمور jpka1 هستش اگه فریمورتون فرق داره از روش موبایلستان امتحان کنید. ششم اینکه مسئولیت این کار با خودتونه ولی اگه احیانا زدین گوشیتون رو پوکوندین کافیه فریمور jpka1 رو از موبایلستان بگیرین و دوباره فایلای app و fota گوشیتون رو به حالت اول برگردونین.
امیدوارم تا بادا 2 دیگه سامسونگ ما رو انگولک و اذیت نکنه! آمین!!!
دوستان سلام
من می خوام wave II بگریممی خواستم بدونم دوبینش قوی هستش چون خیلی مهمه و اینکه سیستم عاملش چه جوری هاس از سیمبین بهتره ؟
خب دادا جون Makan_noor گوشی بفروش
یه 11 چراغوه بخر با یه دستگاه PSP
11 چراغ قوه رو بزار روی منوی فول فارسی
PSP و هم هر چی بازی دوست داری روش نصب کن
هم گوشی فول فارسی داری
هم دشتگاه گیم که بازی های بیشماری داره ( متال گیر هم داره )
هر موقع هم دوست داشتی برو کافی نت اینترنت بازی کن
هر شب هم توی خواب یا سامسون گ فحش نمیدی و خواب بادا 5 رو نمیبینی
خلاص
یا علی
آره بابا سیمبین چیهنقل قول:
جواد شده دیگه
سیستم عامل در حد اعلا
اینقدر اینترفی این گوشی نازه که آدم حاضر یه دست و یه پاشو بده ولی همچین گوشییی داشته باشه
n8 نوکیا رو دستت بگیری بعد از کار کردن با ویو 2 اوق میزنی رو n8
معرکست این گوشی
اگه دوست داشتی این پست رو بخون
فقط مشک بازی نصب کردن روی این گوشی داری که وقتی باز نصب میکنی برای هر بار بازی کردن باید 1 دقیقه وصل بشی به اینترنت تا بازی اجرا بشه که خیلی حال گیری هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6059097&postcount=273
ولی ویو 1 این مشکل رو نداره بازی ه ک شده رو بریز و حالشو ببر
ولی حتما ویو 2 رو هم یه بلایی این ههکرها میارن سرش
ولی اگه بادا 2 بیاد یا همه چیز درست میشه یا همه چیز افتز
خلاصه من بی بازی
با بازی
بی اسپوف
با اسپوف
دل از این گوشی نمیکنم
یا علی مدد
اتفاقا همین کارو میخوام بکنم کمتر از یک ماه دیگه گلکسی2 میاد و میخوره تو سر این ارک و...100 درصد مطمینم پولم به گلکسی2 نمیرسه ولی صبر میکنم اگه اختلاف قیمت زیادی نداشت گلکسی2 میگیرم بهترین دوهسته ای اگه نشد بهترین تک هسته ای رو میگیرم..هر چی قسمته فعلا ارک نمیرزه 550 تا 600 میارزه:46:نقل قول:
ماکان جان من فریمور روسی دارم ولی توش فایل فوتا نداره حتی jpka1 هم دارم اونم فایل فوتا نداره البته اسمش jpka1 +arabic maps هست....اگه ممکنه این چنتا رو نه کل فریمور یه جا اپ کن :11:نقل قول:
بعد من طبق روش موبایلستان رفتم همون که گفتی 3 بار فلش کن و......همش ارور فوتا میداد...اگه راهنماییم کنی بتونم این کارو بکنم بدون اینترنت دیگه گوشیمو نمیفروشم:27:
دوستدار شما یاشار
فقط باید قید استفاده از کیبورد فارسی را زد یا از کیبورد انگلیسی هم نباید استفاده کرد ؟نقل قول:
این لینک فایل فوتای روسی:نقل قول:
ماکان جان من فریمور روسی دارم ولی توش فایل فوتا نداره حتی jpka1 هم دارم اونم فایل فوتا نداره البته اسمش jpka1 +arabic maps هست....اگه ممکنه این چنتا رو نه کل فریمور یه جا اپ کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من طبق روش موبایلستان رفتم همون که گفتی 3 بار فلش کن و......همش ارور فوتا میداد...اگه راهنماییم کنی بتونم این کارو بکنم بدون اینترنت دیگه گوشیمو نمیفروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستدار شما یاشار
اما من خودم فریمور فول فارسی رو ندارم که فایل فوتاش رو واست بذارم. اون jpka1 هم که تو موبایلستان لینک دانلودش گذاشته شده هم ظاهرا فایل فوتا نداره. نمیدونم شاید اصلا این فریمور فوتا نداره!!!بعدشم دقت کن موقع انتخاب فایل app تو فریمور روسی دو تا فایل می بینی.اونی که اسمش طولانی تره(فک کنم app-compressed بود) رو انتخاب کن.من الان 10 تا بازی و برنامه ی اسپوف شده دارم.سرعت گوشیم هم کم نشده و هیچ باگ جدیدی نسبت به فریمور قبلی مشاهده نشده به غیر از اون مواردی که قبلا گفتم!البته خدا رو چه دیدی شاید زد و فردا گوشیم یهویی پوکید.اگه این روش رو امتحان کردی خدای نکرده بلایی سر گوشیت اومد از من به دل نگیریا!!!!!کد:http://www.missupload.com/x43jw459x5gv/bplib_S8530OpEuroCommon.fota.html
نه فقط کیبورد فارسی کار نمیکنه!اگه کل کیبورد کار نمیکرد که این روش به درد نخور بود!کیبورد انگلیسی مشکلی نداره!نقل قول:
فقط باید قید استفاده از کیبورد فارسی را زد یا از کیبورد انگلیسی هم نباید استفاده کرد ؟
سلام دوستان
من می خوام یسی از این مدل گوشیها بخرم
البته از دی جی کالا حالا قیمت زده 367 هزار تومان البته چینی هستم به نظرتون بگیرم
کسی جایی رو میشناسه که مال کشور دیگه مثل مجار یا کره بگیرم
همونو بخرنقل قول:
مجار نداره . مگه نوکیاست
سری اول گوشی ها که میاد خود کره میزنه بعد از چند وقت چین میزنه
که از نظر من هیچ فرقی با هم ندارن . چون درجه 1 چین تولید میشه
خیالت راحت باشه
اگه بری علائدین میتونی 350 هم گیر بیاری
من چون ویو 1 و 2 رو با هم خریبدم 348 گرفتم ویو 2 رو
367 ویو 1 رو خریدم
یا علی
سایت mobile.ir این گوشی را 345 تومن هم میده . این که تا چه حد مطمئن باشه نمیدونم .نقل قول:
اگه بری علائدین میتونی 350 هم گیر بیاری
من چون ویو 1 و 2 رو با هم خریبدم 348 گرفتم ویو 2 رو
367 ویو 1 رو خریدم
سایت شاپ هم میده 360نقل قول:
سایت mobile.ir در واقع یک سایت فروش اینتزنتی نیست بلکه سایتی است که یک فروشنده می تواند در آنجا ثبت نام کند و محصولات خود را برای فروش بگذارد و این سایت فقط اطلاعات فروشنده را نشان می دهد که باید با وی تماس بگیرید و برای هر گوشی چندین فروشنده با قیمتهای مختلف وجود دارد .
برای wave هم انواع فروشنده از 345 تا 450 تومن وجود دارد .
در ضمن افراد عادی هم می توانند گوشی های دست دو خود را برای فروش در این سایت معرفی کنند .
دوستان توی سایت vod.divx جایی نیس که بخوایم رجیستر کد رو وارد کنیم که!!!! کل سایت رو گشتم
دوستان سلام
من تو شهرمون برا یخرید رفتم که فقط مارک کره داشت با گرانتی علائدین که قیمتش 420 تومن بود در صورتیکه در سایت دی جی کالا قیمتش 367 تومن هستش بدون گارانتی و چینی هستش و سایت گوشی شاپ هم زده 390 با گارانتی پارسه که کره هستش حالا کدوم بهتره ؟ اصلا تفاوتی می کنند؟
باور کن هیچ تفاوتی نمیکنهنقل قول:
اگه کره باشه که نیست ، یعنی از 6 ماه پیش انبار کرده که فریمورش هم قدیمیه (که بعیده کسی انبار کرده باشه )
410 تومن گارانتی پارس مایکروتل هست که جلوی چشمات کارتن رو باز میکنه
منم 348 گرفتم پلمپ بود . بدون گارانتی
در ظمن حواست باشه مغازه میاد میگه 345 بعد میگه باید نرم افزار هم بریزم که فارسی بشه و -- بشه گوشیت
30-40 تومن باید فارسی سازی و -- میگیره
میگه بدون رم هم بهت نمیفروشم
رم 16 گیگ کلا 4 توشیبای 35 تومنی رو بهت میفرشوه 50 تومن
برچسب LCD 3 تومنی رو هم برات میچسبوه 8 هزار تومن که میکنه سر جمع 433 تومن
که من قید کردم با یارو بدون setup و رم برچسب میخوام در ظمن حتما فارسی شده باشه
یا رو هم که بازار اون روزش کسات بود به لهجه رشتی گفت :
آی به چشــــــــم . پسر جان (با ضممه روی پ )
348 گوشی
35 رم
3 تومن برچسب
شد 386
یا علی مدد
سلام دوستان
بالاخره برنامه ی navitel که یه برنامه ی عالی مکان یابی ، ناوبری و gps هستش و مدتی قبل واسه بادا اومده بود -- شد و اکنون شما می تونین از نقشه های گارمین روی گوشیتون استفاده کنید ودیگه از برنامه های جاوا واسه این کار بی نیاز بشین.من خودم این برنامه رو تست کردم و عالی کار میکنه.نقشه هاشم دارای جزئیات زیادی هست.از همه مهم تر ناوبری عالی همراه با فرمان های صوتی اونه که بسیار خوبه.فقط چنتا مشکل باهاش داشتم.اول اینکه سرعت اتصال به ماهواره تو این برنامه کنده یعنی اگه حتی شما قبل از ورود به برنامه ماهواره ها رو پیدا کرده باشین و بعد وارد این برنامه بشین باز حدود 10 دقیقه ای طول می کشه تا این برنامه دوباره gps رو ست کنه.دوم اینکه با اینکه نقشه های خوبی داره ولی در مقابل نقشه های گوگل مپ ناقص به نظر میاد.
برای آموزش چگونگی نصب و استفاده از این برنامه به تاپیک زیر در موبایلستان سر بزنید.نحوه ی کار در پست های شماره 38 و 40 آموزش داده شده است:
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=133629&page=4
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از پاسختون
حالا سوال اینکه این گوشی شما که 386 پول براش دادی آیا مارک چینی هستش و اینکه گارانتی داره یا نه ؟
گوشی رو با گارنتی غیر معتبر خریدمنقل قول:
گارانتی داره اسمش یادم نیست کجاست
یعنی از اون گرانتی ها که نداشته باشه بهتره
پارس مایکروتل که گارانتی اصلی هست 410 تومنه توی نمایندگی سامسونگ
اونم چینی هست
که داخلش تایپ شده Made By Sumsung
یعنی ننوشته Made By China
برای منم نوشته Made By Sumsung
ولی برای سری اول ها نشوته بود Made By Korea
آقا جان خودتو اذیت نکن دیگه ساخت کره وجود نداره
چون گوشی تکنولوژیش پیشرفست هنوز تقلبی داخل بازار ندادند مثل یعنضی از گوشی های سامسونگ
هر ویو 2 ای خریدی اگه تقلبی بود برو بانک پارساین بگو Adame_haji گفت پول منو پس بدین !!!!!!
در ضمن الان تمام محصولا ت آمریکایی هم توی چین داره ساخته میشه و درجه 1 هستن
چین درجه 5 هم داره ولی گوشی سامسونگ 50 تومنی هم خارج از لیسانس سامشونگ هم تولید نمیشه خیالت راحت
N8 رو برو از دست فروش های دم علائدین بگیر 150 تومن !!!!!!!!!!!!
چون تقلبی چینیش اومده
ولی سامسونگ از این خبر ها نیست
اگه یه بار دیگه بگی چین ها . میرم طبعه چین میشم
خوش به حالت پسر میتونی بازی های ه ک شده رو اجرا کنی....:8:اگه ممکنه این روشی که انجام دادی تا گوشیت این جوری شد (بدون اینترنت).رو برام یه لینکی چیزی بده ببینیم چجوریه هر چی گشتم پیدا نکردم:40:نقل قول:
در ضمن میخوام گوشیمو (s8530) بفروشم هر کی خواست پ.خ بده:10:
دوستدار شما یاشار
سلام
دوستان به نظرتون این گوشی ارزونتر هم میشه ؟
سلام دوستان.
می خواستم بدونم این گوشی چطوره؟؟؟خوبه؟اشکال خاصی نداره؟؟قیمتش چنده؟؟
به نظرتون این گوشی رو بگیرم یا مدل های بهتر از اینم هست؟؟(تو رنج قیمتش)
یاشار دلمون برات تنگ میشهنقل قول:
حال میکنی ها ...
موتور کراس و ارگ و Gameing و ...
توی این رنج نه چیزی نیستنقل قول:
اشکارل خاصش اینه که توی ویو 2 بازی -- شده فعلا نمیشه نصب کنی
ولی ویو 1 میشه
منم تازه گوشی ویو 2 خریدم کاملا ازش راضی هستم ولی بازی مجانی فعلا میشه براش نصب کرد
البته یه ویو 1 هم برای خانومم خریدم روی اون بازی میکنم
نقل قول:
بعید میدونم
قیمتش قبلا 450 بود بعد شد 500 حالا 350 گیر میاد
[/QUOTE]نوکرتم داداشی...:40:سر میزنیم بهتون:31:نقل قول:
یاشار دلمون برات تنگ میشه
برای چی...نقل قول:
حال میکنی ها ...
اره دیگه میخوام ارک بگیرم خیلی نازه اخر دیزاینه بعد فکر کنم از نظر بازی راضیم کنه...یا شاید xperia play گرفتم...بعد مگه تو موتور کراس میشناسی؟موتور داری؟:18:بعد اسم شریفت چیه؟:27:نقل قول:
موتور کراس و ارگ و Gameing و ...
بعد اقا محسن عمراناش ازین قیمت بیاد پایین 350 اگه باشه خیلی مفته:10:
دوستدار شما یاشار
دوستان کیفیت صدای گوشی با هدفون چطوریه؟؟خوبه؟از لحاظ کیفیت و بلندی و bass؟؟؟؟
بعد اینکه از لحاظ ساپورت نرم افزار چجوریه؟؟فایل pdf رو اجرا میکنه؟؟
ممنون اگه کامل راهنماییم کنید
دوستان شما دیکشنری آریانپور رو از قسمت reference,samsungapp دانلود کردین؟
مشکل داره؟
واسه من که فقط صفحه اولش میاد بعدش خارج میشه از برنامه!!!!!
یاشار جان بابت همین موتور بازی و گوشی بازی و ذت دنبا و آخرت و میگم حال میکنی دیگه
خووب داری جوونی میکنی ها
مثل ما نبودی که از جوونی فقط طعم اینا رو چشیدیم
Resident Evil 1-5
Tomb Raider 1-9
Fear Effect 1-2
Metal Gear Solid 1-3 (چهارش رو ps3 نداشتم بازی کنم !!!! )
Alone In The Dark 1-2
Tenchu 1-2
Silent Hil 1-5
Dinocrises 1-2
Parasit EVE 1-2
Teaken 1-5
Mortal Kombat ها
Road Rash
oddworld
Ace Combat 2-3
Apocalypse
Bust A Move
Vampire Hunter
Crash Bandicoot 2-4
Die Hard Trilogy
Driver 1-2
Duke Nukem
vigilante 8
Twisted Metal
دیگه هرچی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد
تقریبا حدود 90 درصد باز های بالا خودم رفتم آخرشون
مخ کلوپ بودم ان زمونا
جوونی ما هم اونجوری بود
البته اسم هایی که گفتم از PS1 بود . دیگه از زمان آتاری 2600 و قبل ترش TV Game نمیگم که کسی اونو ندیده . مال زمانهای خیلی قدیمه
بگذرییم
راستی خودم موتر کراس ندارم . ولی همسایمون توی خیابون ماشین بهش میزنه 2 ملیون برای خسارت میبندن . اینم پولو میگیره و میره موتور کراس میخره
خلاصه همسایه ها از صدای متور این خواب نداشتم
از زمین و زمان میپرید . از این اماراتی ها بود
میگفت پلیس بگیره با اره برقی نصفش میکنه
قبل از مرگش موتورو فروخت (نمرده ها . منظورم اینه خودشو با موتور به کشتن نداد!!)
توی سایتنقل قول:این گوشی رو با این عنوان نام برده :کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2282
واقعا پخش صداش عالیهنقل قول:
-پخش کننده موسیقی فوق العاده
-کیفیت صدای بسیار خوب
Samsung S8500 Wave یکی از بهترین عملکردهایی را که تا به حال دیده بودیم در آزمون کیفیت صدای ما از خود نشان داد و خوشحالیم که می بینیم جانشین آن یعنی Wave II هم ما را مایوس نمی کند.
در هنگام اتصال گوشی به یک تقویت کننده صوتی خارجی ، صدای گوشی فوق العاده است. در این شرایط Samsung S8530 Wave II عملکردی خارق العاده دارد و هیچ نقظه ضعفی در آن مشاهده نمی شود. دامنه پویای واید ، پاسخدهی عالی به فرکانس ها ، سطح نویز عالی و نبود انحراف سبب می شوند که Wave II در این قسمت امتیاز کامل را کسب کند. بلندی صدای گوشی هم در سطح مناسبی است.
توی هد ست شفافیت به شدت بالاست
البته از لحاظ بلندی صدا مثل بعضی از گوش های تقویت شده گکوش رو کر نمیکنه ولی از لحاظ ظرافت عالیست
یه گزینه Bass Enhansment توی منو داره که وقتی که روشن میکنی یه Bass حالی میده که کف و خون قاطی میکنی
من موندم این Bass از کجای این هد ست به اینکوچولویی میاد بیرون !!!!!!
البته اگه از هدست استفاده میکنی باید روی اکوایزر Rock باشی تا از آهنگ لذت ببری
بچه ها کیفیت صفحه نمایش نسبت به گالاکسی اس خیلی کمتره ؟؟
کار سختی نیست.کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش تو قسمت APP آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(اونی که اسمش طولانی تره) بعدش تو قسمت FOTA آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن.بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی ببر تو حالت دانلود مود(کلیداش دقیق یادم نیست ولی فک کنم همزمان باید کلید های قفل+ولوم پایین+منو رو فشار بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.فقط اگه قبل این کارا گوشیت رو یه مستر ریست هم بکنی بد نیست.نقل قول:
خوش به حالت پسر میتونی بازی های ه ک شده رو اجرا کنی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه این روشی که انجام دادی تا گوشیت این جوری شد (بدون اینترنت).رو برام یه لینکی چیزی بده ببینیم چجوریه هر چی گشتم پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن میخوام گوشیمو (s8530) بفروشم هر کی خواست پ.خ بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: شما چنتا گوشی فروشی دارین؟!!!اون سونی اریکسون و کوربی رو رد کردین رفت؟!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آریانپور با بادا 1.2 مشکل داره و کار نمی کنه.من که از سارادیک جاوا استفاده می کنم.نقل قول:
دوستان شما دیکشنری آریانپور رو از قسمت reference,samsungapp دانلود کردین؟
مشکل داره؟
واسه من که فقط صفحه اولش میاد بعدش خارج میشه از برنامه!!!!!
چند صفحه قبل من یه عکس مقایسه از دو گوشی گذاشتم (خودم گرفتم)نقل قول:
کیفیت صفحه ی ویو2 بهتره.. روشناییش.. شارپنس.. وضوحش بهتره
مقداری وسعت دیدش کمتره (که اصلا مهم نیست)
و رنگ سیاه رو به خوبی گالاکسی نشون نمیده
================
در ضمن لازمه یه نکته ای بگم
وی گفته الان بازی ه ک شده روی ویو2 نصب نمیشه؟ :31:
من خودم دارم مثل سابق بازی میکنم
در صورتی نصب نمیشه که اپز رو آپدیت کنید...
من navitel رو از samsungapps دانلود کردم،ولی lisence key میخواد؟
از کجا باید بیارم؟
ماکان جان(اسمتو نمیدونم) این که کاری نداره..فقط یه چیز من الن فریمورم jpka1 هستش ...قبلا فریمور روسی دانلود کردم فایل فوتا توش نبود...حالا جایی سراغ نداری که این دو تا فایلو دانلود کنم...اگه نه لینک کاملشو بده کلشو دانلود کنم..............وای اگه بشه چی میشه:8:الان تو بازی های ه ک شده رو بدون نت اجرا میکنی؟نقل قول:
.
.
.
زیاد گوشی بازی میکنم.... اره اون w995 وcorby رو فروختم الان n96 وn72 و ویوم اگه نتونم بازی های ه ک شده رو اجرا نکنم؟(همه چی به این بستگی داره اخه خوره بازیم:31:)
دوستدار شما یاشار
دوستدار شما یاشار
اسمم همینه!!!نقل قول:
ماکان جان(اسمتو نمیدونم) این که کاری نداره..فقط یه چیز من الن فریمورم jpka1 هستش ...قبلا فریمور روسی دانلود کردم فایل فوتا توش نبود...حالا جایی سراغ نداری که این دو تا فایلو دانلود کنم...اگه نه لینک کاملشو بده کلشو دانلود کنم..............وای اگه بشه چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان تو بازی های ه ک شده رو بدون نت اجرا میکنی؟
منظورت از دو تا فایل فوتا و app هستش؟فایل فوتا رو که قبلا واست آپ کردم و آدرسشم دو صفحه قبل گذاشته بودم.فایل app راستش حجمش 50 مگه و از خونه امکان آپلودش رو ندارم.شما از همون فایل app فریمور روسی که دارین استفاده کن اگه جواب نداد یه خبر بده من واست آپ کنم!
بازی ه ک شده هم بله!خیلی سریع و راحت مثل هلوووو! نمیدونم چرا خیلی از دوستان این روش رو امتحان نمی کنن؟من الان 18 تا بازی ه ک شده رو گوشیمه و حدود 5 تا برنامه! تنها بازی که تا الان واسه من جواب نداده بازی worms بوده و هی میپره بیرون!!
شما صفحه قبل پست من رو یه نیگا بنداز.اونجا یه لینک گذاشته بودم که توش روش قانونی کردن و استفاده از برنامه رو توضیح داده!نقل قول:
من navitel رو از samsungapps دانلود کردم،ولی lisence key میخواد؟
از کجا باید بیارم؟
دستت درد نکنه فقط یه سوال اینکه فلش کامل نیست (چون 2 تا فایلو فلش میزنیم)؟
اخه من 10 صفحه برنامه وبازی مجانی نصب کردم اگه این 2 تا فایلو بزنم 10 صفحه برنامه میپره؟؟؟(توی حافظه خود گوشیه)
دوستدار شما یاشار
سلام دوستان.ن میخووام یه گوشی تا 400 بخرم.یکی از گزینه هام هم Waveii هستش.میخواستم ببینم نسخه بدون گارانتی بگیرم مشکلی نداره؟فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟قیمت کف بازار چنده؟ و اینکه برنامه براش به اندازه کافی هست؟برا GPS هنوز هم از Treckbuddy استفاده میشه؟ممنون.