خوب قیمت رو میزارین؟
یه سایتی میدین تا مشخصات اصلیشو ببینم؟
شما کدومشو تایید میکنین؟
Printable View
خوب قیمت رو میزارین؟
یه سایتی میدین تا مشخصات اصلیشو ببینم؟
شما کدومشو تایید میکنین؟
سلام
من2100دارم ميخوام موتوري تو اين حد بگيرم
خودم نظرم آپاچي180
قيمت اينجا:2400
قيمت خشكش تو تهران چند؟
اگه موتوري ميتونيد معرفي كنيد ممنون ميشم
(وسيله ام براي آوردنش دارم)
سلام یه موتور تو مایه پیشرو پارس جدید میخام از نظر ظاهر و امکانات و قیمت (پایین 1،800)
اول نظرم هین موتور بود ولی اکثرا کیفیتشو رد کردن ، حالا پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
من هم رد میکنم:27: پیشروها به خاطر لرزش های بی امانشون معروف هستن!نقل قول:
به پولسار 135 فکر کنید. حدود 1.700
پاسخ تمام سووالات شما منفیستنقل قول:
نه قیمت می دونم و نه تایید می کنم
این موتورها محصولات اسبق شرکت زونگشن بودند تو گوگل سرچ کنید :
zongshen 200
zongshen 250 اسپرت
نمایندگی شهرها فقط به ساکنین شهر موتور می فروشند و نظم پلاک و سند زدن بهم می خورهنقل قول:
ممنون راست میگین ولی تو این تایپیک دیدم و گفتید سعی کنید برای ماهرت داشتن و یاد گرفتن از موتورهای کلاچ دا استفاده کنید دوستم یه دونه داره و بهم توصیه کرده یکی بخرم از این مزایده ها تو شهر ما زیاد هم گیر میدن ولی من فعلا میخوام یه کم قلق رانندگی رو گرفته باشم خودتون میدونید اگه یه موتور دوست یا اشنا گیر بیارم خدای ناکرده چیزیش کنم بعدا میگه موتور من فلان و این چنین بود منم حوصله اینارو ندارم گفتم یکی بخرم تا اینکه یه کم کار بلد شدم گرفتن هم واسم مهم نیست بزار ببرن فقط گفتم ایا دزدی و از نظر سالمی سالم هست یا نه
با سپاس
سلام خدمت همگی موتور سواران
بچه ها موتور ژاپنی هاندا 125 CGL واقعا برای ژاپن هست یا مونتاژ داخل هست؟
خیلی متشکرم
عرض کردم . با ریسک خودتون بخرید . اگر می تونید گوشه کناری در شهرتون برونید خوبه . اما بنظر من مهم اینکه بعد از گواهینامه قصد دارید چه موتوری بخرید و موتورسیکلت اصلی شما چی هست ؟نقل قول:
اگر استایل نشستن و کنترل کردنش بهم نزدیک نباشه تلاش شما برای یادگرفتن مهارت بی ثمر می مونه
موتورسیکلت مزایده رو با برگه ای تحویل می گیرید که اگر احتمال مسروقه بودن داشته باشه قابل پیگیری هست . حتما حداقل رسید معتبر خرید از شرکت یا هر که فروشنده هست تحویل بگیرید
در مورد سالم بودن هم مثل خرید موتورسیکلت دست دوم باهاش برخورد کنید .
واقعا دمتون گرم واسه راهنمای هاتون
من میخوام با یه موتور شروع کنم که بتونم دنده عوض کردن و راحت رانندگی کردن تو شهر رو باهاش خوب یاد بگیرم بعدا هم میخوام یه تریل بخرم چون خیلی به دردم میخوره واسم
با سپاس
سلام
خواهش می کنم
موتورسیکلت برای تمرین و گواهینامه 4 دنده هست . تمام دنده ها با پدال به سمت پایین فشرده می شند . اما اگر موتورسیکلت 5 دنده ای روز بخرید - انواع تریل های بازار مثلا - باید به روش دیگری عادت کنید !
1 دنده پایین می ره و 4 دنده بالا و ناتورال هم بین دنده اول و دومه . خب پس اگر برای این قصد دارید من باز همون بازیهای موتورسواری کامپیوتری رو بر این خرید بنظر خودم ارجح می دونم .
البته چون من از موتورهای اسپرت خوشم نمی آد این بازیها رو پیگیری نکردم . اما می تونید تو گوگل کمی سرچ کنید ببینید بکارتون می آد یا اینکه همون موتور رو بخرید بهتره .
بهرحال موفق باشید
بچه ها کی تو موتورای کاب سر شته داره؟
کدوم برند خوبه؟ شوکا، نامی، پیشتاز، پیشرو و ...؟؟
این موتور های که نام بردید بیشتر تو یک سطح هستند ولی موتور های شوکابرای مونتاژ از قطعات تایوانی استفاده میکنن وسطح بهتری دارندنقل قول:
موفق باشین:11:
حالا واقعا تایوانیه؟ جون انرژی با انجین تایوانی قیمتش 1.600.000 هست ولی شوکا 1.150.000 ؟؟؟!!!!!نقل قول:
ممکنه بعضی از قطعات با هم تفاوت داشته باشه که قیمت موتور انرژی بالاتر ببره در ضمن اسم معتبر تری دارند وگرنه در یک سطح هستند در ضمن باید ببینن سلیقه شما کدوم طرح میپسندهنقل قول:
تا اونجای که اطلاع دارم این برندها از انجین وقطعات تایوانی استفاده میکنن (شاید شرکت های دیگه هم باشن)
شوکا،انرژی،لیزر
:46:
تو کاب ها کویر رادیسون هم انتخاب خوبیه .
سلام علیکم
1-بچه ها موتور ویو خوبه ؟ اصلش ، نه طرح ویو
2-قیمتش چنده ، حدودی؟
3-توصیه میکنین برای خریدش ؟
خیلی ممنونم
سلام به همه اساتید گرام
من قصد کردم موتور بخرم. دیروز گواهی اشتغال به تحصیلم گرفتم که اقدام کنم واسه گواهینامه.
بعد از کلی تحقیق و این حرفا، امروز همشهری گرفتم زنگ زدم یه شرکتی موتور قسطی میفروشن.
طرح ویو (کویر رکورد) میگه قیمت 980. 300 پیش میگیره، 10 ماه قسط، ماهی 88هزار تومان.
سند تا یکی دوماه طول میکشه به نام بخوره ولی تو این مدت برگه تردد میدن! (هست همچین چیزی؟؟!)
هرچند فرق کویر رادیسون و رکورد رو نمیدونم.
حالا به نظرتون چطوره؟ بگیرم؟ به این شرکتا اعتماد میشه کرد؟
هر کی جواب کامل تری بم داد یه مـــــــــــــــــاچ جایزه داره!! :34:
چیزی بنام "برگه تردد" نشنیدم . اینها مبنای حقوقی ندارند در زمان صلح . در زمان جنگ شاید !نقل قول:
مرکب نظامی هم که جریان خودش رو داره . پس اگر "قولنامه" می دن و در اون قید می کنند که مثلا قراره تا فلان تاریخ کارت موتورسیکلت بیاد که بنظر مشکلی نمی رسه
مدرک نظام وظیفه شما باید تا هنگام تحویل سند معتبر باشه
اما در کل اگر می تونید از آشنایانتون پول قرض بگیرید و به اونها قسط بدید بجای شرکت بنظر کم استرس تر بیاد و بدون مزاحمت مستقیم به خرید برید و همه کارها رو سریع انجام بدید تا بمشکل تردد نخورید .
"هوندا ویو" های داخل ایران ژاپنی نیست . پس "اصل" هم نمی تونه باشه . قیمتشون رو دقیق نمی دونم . فقط زمانیکه پولسار 220 2700 تومان بود ؛ هوندا ویو 2،800 تومان بود !نقل قول:
ــــــــــــــــــ
رفقا !
بجای "طرح ویو" ، "طرح هارلی" و ... "طرح بهمان" از کلاس اصلی موتورسیکلت نام ببرید . نمی دونم کی این اصطلاح "طرح" رو باب کرده ؟ ضمن اینکه برخی اصطلاح"کاب" رو هم وارد کردن که اونهم اشتباهه
موفق باشید
من می خواهم فردا موتور بگیرم 125سی سی بگیرم بهتره یا 150سی سی واسمش چی باشه بهتره تا 700هزار تومان.
سلام به همگینقل قول:
متشکرم از جواب شما
1- میفرمایید ویو اصل هوندا نیست ، میشه مقداری توضیح بدید ؟ آخه همه جا به نام هوندا میشناسنش
2- اگه ایرانی هست پس چیش ژاپنیه ؟
3- انجینش چی اونهم ایرانیه ؟
متشکرم
سلامنقل قول:
من کی گفتم هوندا نیست یا ساخت ایرانه ؟!
این ویوهای داخل ایران محصول "هوندا موتورز تایلند" هستند که زیر گروهی از هونداست اما محصول مال ژاپن نیست . چیزی شبیه به محصولات شرکت های امریکایی که در چین تولیید شدند .
پس به اسم "ساخت ژاپن" به حرف مردم گوش نکنید . الان "هوندا هیرو" هم محصول هوندا موتورز هندوستان هست
تازه همین تایلندی هم در ایران مونتاژ می شه
سلام علیکمنقل قول:
متشکرم
جناب پیرمرد محترم ، اینکه میفرمایید محصول ژاپن نیست یعنی چی ؟ مگه زیرنظر هوندای ژاین تولید نمیشه ؟
امکان داره که از استاندارهای هوندای ژاپن تخطی کنه و کیفیت پایینی تولید کنه ؟ مثل پژو که در ایران مونتاژ میشه ؟
متشکرم
سلامنقل قول:
یعنی محصول کشور ژاپن نیست . بلکه محصول زیر گروه شرکت هوندا موتورز هست .
می تونه سطح کیفیش یکسان باشه یا نباشه . می تونه متریال ارزان قیمت درش بکار رفته باشه یا نباشه
می تونه برای کاربری منطقه ی خاصی ( در اینجا تایلند) تغییر طراحی فرم ظاهری یا امکانات پیدا کرده باشه
می تونه جنس تایر بخاطر سطح رطوبت و کاربری منطقه تغییر نسل داده باشه
می تونه انجین تکامل یافته تر باشه
در کل اینجور محصولات رو چنین درج می کنند " ساخت مثلا چین ، پروداکت کانادا ، هِدکوارترز در امریکا "
اینها روشهای تجاری ارزون هستند که سالیانیست باب شدند و انحصار بحث ما نیست . اگر علاقمند بودید بیشتر بدونید می تونید در انجمن متفرقه یا ویکی-پدیا کنجکاوی کنید :20:
یه سوال تو ایران تا چند سی سی مجازه وپلاک می شه؟
مطمئن نیستم فکر کنم 250
یه سوال دیگه عصر می رم موتور بخرم به چه چیز ها باید هنگام خرید باید توجه کنم
فقط تا 249 سی.سی . بدین معنی که باید داخل سند و دفترچه رسمی تولید کننده قید شده باشه مثلا "هیوسانگ 248 سی.سی"نقل قول:
بیش از 249 سی.سی پلاک نمی شه
سلام
کسی نظرشو درباره ی نامی 125 (طرح ویو) نگفت منو مجبور کردید که برم بخرم!!!!!
خود موتور 955 در اومد، یک کلاه هم خریدم 15 تومن، بنده خدا تو بیمه ی ایران آشنا داشت رفتم بیمه ی راکب و سرنشین کردم به 50 تومن (در صورتیکه بیمه ی موتور صفر 75 تومنه و 25 تا تخفیف گرفتم) تا الان که 300 تا باهاش راه رفتم و در کل 3.5 سوزونده و فعلا که اذیت نکرده، الحمدلله, ایشالله ازین به بعد هم اذیت نکنه!
ماشاءالله کان، لا حول ولا قوه الا بالله:20:
یکی از آشنای این جانب :10:
22 سالشون هست ، گواهینامه دارن در مشهد هم زندگی می کنن وزن و قد متوسط
هر روز صبح و بعد از ظهر تقریبا مسیری 8 کیلومتری(رفت و برگشت) را طی می کند فصل و آب هوا هم براشون مهم نیست(تو هر فصلی بازدهی مناسب داشته باشه)
حدود 1.000.00 بودجه دارند خواسته هاشون*:
1.کیفیت
2.مصرف پایین
3.زیبایی
4.راحتی هنگام رانندگی
5.قطعات یدکی تقریبا ارزان و دم دست
6.پایدار بودن
7. استارت هم داشته باشه :31:
8.رنگ مشکی
9.برای تردد در مشهد مشکلی نداشته باشه
_________
*تمام گزینه ها رو خودش کامل برام گفت:13:
ممنون بچه ها:11:
رنگ سیاه: پیشتاز و پیشرو و هیرمن موتورهای خوبی هستن و انجین خوبی استفاده میکنند.نقل قول:
موتور نامی هم خوبه من تازه گرفتم وتاحالاکه باهاش مشکلی نداشتم و تا 15000 تا گارانتی داره و برای من تاحالا صدی یک سوزونده و اگه بنزین سوپر بزنی کندو شتابی عجیبی پیدا میکنه و بنده رنگ آبی و قرمز و نقره ای شو دیدم و مال خودم نقره ای هست و قیمتش هم بین 950 تا یک تومن هست و بستگی به انصاف فروشنده داره، بنده از آشنا خریدم و فقط پول بار + 5 تومن سود گرفت! در اومد 955تومن در حالیکه فروشش یک میلیون ده بود!!!
خلاصه بستگی به سلیقتون داره، گرچه موتورای دیگه هستن مثل شوکا ولی گرونه حدود 1.200 هست با اینکه زیباست و یکم نرمتره ولی از لحاظ موتوری فرقی با بقیه نداره و قطعاتشم هم گرونتره و کم هستش...
بنده پیشتاز داشتم و نامی هم تازه گرفتم، از هر دوتاش راضی بودم و هیچ فرقی هم درمیزان سرعت رفتن و موتور و سرو صدا و ... ندارن و دقیقا مثل هم هستند، و تعریف موتور کویر رادیسون و احسان و هیرمن رو هم شنیدم...
در کل دوست عزیز، من خودم حدود 1ماه تحقیقات زیادی در مورد این موتورا داشتم و از لحاظ انجین و قیافه حدود 95 درصد مثل هم هستن و یکم تو کیفیت قاب های اطراف (فلاپ) باهم متفاوتند و از عناوینی که در بالا گفتم هر کدومو بخری خوبه ولی پیشتاز و نامی و پیشرو امتحان خودشونو پس دادن...
سلام مبارکه . 300 کیلومتر !نقل قول:
مراقب باشید مندرجات داخل بیمه نامه رو تغییر نداده باشند بخاطر تخفیف جزئی . سقف پرداختها با توجه به حق بیمه تعیین می شه و چیزی بنام صرفا "بیمه نامه موتورسیکلت" نداریم .
عنوان بیمه هست: بیمه نامه ی شخص ثالث و سرنشین (راکب)نقل قول:
حداکثر تعهدات:
مالی: 15.000.000 ریال
بدنی (هرنفر): 600.000.000ریال
سرنشین (فوت و نقص عضو راننه مسبب حادثه): 10.000.000 ریال
سرنشین (هزینه پزشکی راننده مسبب حادثه): 1.000.000 ریال
چه جالبه !نقل قول:
حق بیمه من گرونتر از شماست ولی تعهد مال فوت و نقص عضوم درست نصف مال شماست !!
مبارکه . مال شما بهتره :31:
حق بیمه ی شما مگه چنده؟نقل قول:
احتمالا بیمتون فرق داره، بیمه ی ایران یکم شرایط و پول دادنش از باقی بیمه ها بهتره، پیشنهاد میکنم اگه خواستین تمدید کنید بیمه ایران برین...
نامی تو مشهد گیر میاد ؟ (مال نیرو محرکه است درسته ؟ )نقل قول:
بنده خودم مشهد هستم و از همین جا گرفتمنقل قول:
بله مال نیرو محرکه هست (از لحاظ کارخونه نام آشناست)
اگه خواستین بنده موتورمو میفروشم (300 تا بیشتر راه نرفته و چون به پول احتیاج دارم) و اگه صفر هم خواستن بنده آشنا دارم ولی در کل در مشهد پیدا میشه...
نقل قول:
پیرمرد شرمنده دیر جواب دادم این چند روز خیلی سرم شلوغ بود. ممنون بابت جوابت:11:
آقا ما به حرف شما گوش دادیم و با اخوی گرام صحبت کردیم قرار شد ایشون پول موتور رو بدن، من هم با قرض های قبلی:31: طی 10 ماه بهشون برگردونم. :46:
امروز رفتم سمت سبلان و نظام آباد، کلی گشتم، یه کویر رادیسون رنگ مسی نشون کردم که ایشالله فردا عصر برم بخرمش. قیمت گفت 1150:41:
بعد چندتا نکته:
1- فروشنده ها همگی میگفتن که کویر دیگه نه کلاه میده نه گارانتی میکنه. اگر قلنامه رو امضا کنی بری اونو خیابون کیلومترش کار نکنه مسئولیت با من نیست!:41: خواستم بدونم شما ا دوستان اطلاعاتی دارن؟
2- اون برگه تردد رو دیدم، همشون داشتن، ظاهراً خود پلیس بهشون داده تا آماده شدن سند و کارت که 15 تا یه ماه به ترتیب طول میکشه. آرم پلیس هم داشت!
3- من و داداشم هردو معلمیم، از موتور هیچ سررشته ای نداریم. به چه نکاتی موقع خرید این موتور دقت کنم خدایه نکرده تو این مملکت گل و بلبل کلاه سرم نره؟! :31:
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین در اختیارم بذارین شدیداً بهش نیازمندم....:20:
وااااای چه گرون!!! به نظرم با این قیمت میتونی موتور شوکا بگیری که هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ کیفیت چندین برابر از کویر بهتره!!!نقل قول:
ولی توصیه ی من به شما اینه که بیشتر از 970 برای موتور چینی خرج نکن با 950تا 990 میتونی یه موتور کاب خوب و رو پا بگیر مثل پیشتاز، نامی ، پیشرو، هیرمن، احسان، لوتوس و ...
باز هم خود دانید...
اگه میخوای 1.200 خرج کنی 300تا دیگه بذار روش و موتور مالزی بخری و یا موتور تایوانی که انرژی میزنه حدود 1.600 هست ولی دادن 1.200 به موتور چینی زوره، حالا هر چی هم میخواد درجه یک چینی باشه ولی در کل تصمیم نهایی به خودتون بر میگرده...