نقل قول:
چی شد؟نبود؟
Printable View
نقل قول:
چی شد؟نبود؟
دیر رسیدم :دی :دی
صنایع دانشگاه تهران با 5438 :40::40:
+
عمران - عمران تی جی :40:
ببین دوست من تو باید ببینی می تونی دوری از خانواده رو تحمل کنی ؟ زندگی تو شهر غریب زیاد اسون نیست . انتخاب به خودت بستگی داره ولی به نظر من اگه می تونی یه شهر دیگه بری برو ارومیه . هم شهر باکلاسیه :31: هم دانشگاه دولتیه. بازم خوب فکر کن و مشورت بگیر .نقل قول:
به این تا حالا فکر نکرده بودم-:(نقل قول:
اقا تو پیام نور امکان پیشرفت هست؟
من خودم به برنامه نویسی علاقه دارم میخوام تا رده های بالا هم ادامه تحصیل بدن با این وجود شدنیه ارزوم:دی
ظاهرا چندسالی هست که مدرکش با روزانه تفاوتی نداره فقط شهریه می گیرن حتما توی دفترچه نوشتهنقل قول:
بین المللی پزشکی 150 میلیونی اب می خوره . معدلتم باید بالای 16 باشه روزانه هم که مجاز شدی
وااااااااااااااااااو علیییییییی اومدی پیش خودمووووووووووووووووووووو ووووووون؟؟؟نقل قول:
دیر رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صنایع دانشگاه تهران با 5438 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
عمران - عمران تی جی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکانیک جامدات تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
عاقبت کاردان فنی عمران چیه؟برای کارشناسی ادامه بده همون مهندسی عمران میشه یا نه تفاوت داره،یعنی با کسی که حالا مهندسی عمران آورده البته غیرانتفاعی را میگم چقدر متفاوته؟:41::13:یعنی از لحاظ شغلی مهندس عمران میشه یا فقط لیسانس عمرانه؟نمیدونم خودمم چی گفتم ولی باور کنید کاردانیهای عمران را بلافاصله بعد مهندسیهای عمران و معماری زدم چون دوست دارم تو این زمینه درس بخونم حتی به مهندسیایی مثل کامپیوتراولویتش دادم آیتی و کامپیوتر و بقیه رشته ها را آخر زدم،کلا اول لیستم فقط معماری و عمران بود!!!
ببخشید سهمیه ای چیزی داشتی؟!نقل قول:
پیام نور هرچند به پای دانشگاههای خوب نمی رسه ولی دانشجوهای خوبی تربیت می کنه این طور نیست که شما فکر کنید برید اونجا بی سواد میایید بیرون اتفاقا به دلیل سیستم پیام نور درس خوندن اونجا خیلی هم سخته چون استاد وقت کافی نداره که تمام کتاب رو براتون تدریس کنه در حالی که چیزی هم نمی تونه حذف کنه و بیشتر از پنج نمره یا هشت نمره هم دست استاد نیست که بخواد ارفاق کنهنقل قول:
چندسال اخیر وضع کتاب های پیام نور خیلی خوب شده و از منابع مرجع بیشتر استفاده می کنه
ولی باید بدونید نبود امکانات آموزشی کلاس های کم خیلی آزار دهنده ست بخصوص اگر اساتیدی داشته باشید که سخت گیر هم باشن اما به هرحال شما باید درستون رو بخونید
خوب اگر اهل درس خوندن هستید می تونید اونجا هم موفق باشید دانشجوهایی که از پیام نور به ارشد میرن معمولا خیلی موفق هستن چون یاد گرفتن که روی پای خودشون وایسن
اون تایپیک هم گفتم اگر کلاسهای فنی حرفه ای توی شهر شما برگزار میشه می تونید خیلی از نقاط ضعف خودتون رو برطرف کنید
توی قم فنی حرفه ای دوره های رایگان برای دانشجوهای کامپیوتر داره که مثلا 400 ساعت دوره آموزش CSHARP و 100 ساعت آموزش PHP سیستمهای شبکه و ...
حالا این چه ربطی داشت اینجا بگم اول اینکه شما با گذروندن این دوره ها کمبود کلاس پیام نور رو جبران می کنید و ثانیا دانشجوی پیام نور فراغت بیشتری داره که از این دوره ها استفاده کنه
ولی در کل باید ببینید انتظارتون از دانشگاه رفتن چیه؟ سطح درسی و همتتون چقدره؟ امکاناتتون تا چه اندازه ست؟ شهریه ی پیام نور در یک ترم خیلی پایین تر از آزاد هست در حالی که در شهرهایی غیر از تهران و اصفهان وقزوین و... چندان تفاوتی بینشون نیست
---------- Post added at 05:31 AM ---------- Previous post was at 05:29 AM ----------
اگر اساتید چمران خیلی عنوان دار نیستن و تهران به شما نزدیکه شک نکن تهران مرکزینقل قول:
با فرض یکسان بودن میتونی هوای اونجا تحمل کنی؟
دوستم می دونس قبول نمیشه. همین جوری کنکور داد
رتبش شد حدودای 96000 کاردانی امور بانکی غیر انتفاهی قزوین قبول شد
آخه کی با 96000 قبولــــــــــه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از ذوقش مهمونیم گرفته همه دوس موستارو دعوت کرده :27::27::27:
ساکن خوزستانمنقل قول:
يك سري نكاتي رو بر اساس شنيدهام ميگم:
يكي از دوستان من معماري پيام نور ميخونه.اولا چون معماري عملي خيلي داره كلاس براشون تشكيل ميشه ولي خب سر استاد اوردن به دانشگاه خيلي مكافات دارن! چند تا از كلاسهاشون پرند برگزار ميشد يك سري ها فكر كنم حول و حوش ميدان فلسطين !!!
با كل دردسرهاش ايشون رشتش رو خيلي دوست داره و جز نفرات برتر هستش.امسال هم از دانشگاهشون همين رشته معماري چند نفر رتبه هاي فوق العاده اوردن توي ارشد كه باعث روحيه بخشي شد اين جريان.خلاصه همونطور كه دوستان گفتن درس خوندن به خود شخص بستگي داره
در مورد غير انتفاعي يا آزاد(اگه رشته ها يكسان باشن) مسلما آزاد بهتره
در مورد شهرستان رفتن و يا آزاد خوندن توي شهر خودتون اينم بگم كه شهرستان رفتن كار آسوني هم نيست.به هر حال اونجا غربت هستشش.شما يك فرهنگي داريد و اون شهر يك فرهنگ ديگه و لهجه ديگه و...... ضمن اينكه خونه اجاره كردن حتي اگه 2نفر باشيد شريكي,همديگه رو سخته تحمل كنيد ديگه چه برسه به خابگاه
در مورد الزهرا يكي از دوستام اونجا بود.خب حقيقتش تحمل دانشگاهي كه جنس مخالف توش نيست سخته.شايد مساله جدي نباشه ولي 4سال كم چيزي نيست و خيلي از آشنايي ها و تجربه ها توي همين دوران شكل ميگيره
در آخر اينم بگم دانشگاه رفتن شروع هتل رفتن نيست! تازه كارتون شروع شده و 4سال وقت داريد خودتون رو پر از علم كنيد و بعدش بريد سراغ كار و زندگي! 4سال سريعتر از چيزي كه فكرشو بكنيد ميگذره
كساني هم كه موفق نشدن توي كنكور جمله اي رو بهشون ميگم كه هميشه واسه من اميد بخش بوده براي ادامه راه(مطمئن هستم شنيديد قبلا): يادت باشه دنيا گرده,هر وقت فكر كردي رسيدي به آخرش شايد در ابتداش باشي
اميدوارم شادي ديگران شادي شما هم باشه
موفق باشيد
خيلي عجيبه!!!نقل قول:
به نطر من برو م شيمي آزادنقل قول:
---------- Post added at 06:16 AM ---------- Previous post was at 06:13 AM ----------
قبلا مي زدن.اما الان فقط بايد پول بدي و آخرش فرقي با روزانه ها نخواهي داشت...نقل قول:
به نظر من علاقه رو ول كن...الان الكترونيك بيش از حد اشباع شده...طبق اطلاعات من الان قدرت هم بازار كارش بهتره همم رتبه هاي زيرتر قدرتو بيشتر انتخاب ميكنن.نقل قول:
ببين با علوم كامپيتر به جايي نمي رسي.نه رشتش خيلي با حاله آينده شغليشم كه ديگه.....پس برو آمل چون نرم افزار هم رشتش بهتره هم بازار كار خوبي داره(بستگي به خودت داره) شهرشم كه خوش آب و هواست...ولي خوب خرجت ميره باااااااااااااااااااااااا لانقل قول:
سلام بچه ها
به نظر شما مهندسی صنایع دانشگاه ازاد واحد تهران شمال بهتره یا مهندسی برق دانشگاه صنعتی قم روزانه؟
صنعتي قم فك نكنك زياد دانشگاه معتبري باشه...ولي رشتش بهتره ديگه.
چون گفتي ساكن خوزستاني معلومه ديگه برو اهواز.هم دولتيه همم به شهرت نزديكتره..نقل قول:
پیام نور مهندسی فناوری اطلاعات
8800 منطقه 2 ...معماری محقق اردبیلی
:2:لطفا راهنمایی کنید (ثواب داره).دندانپزشکی آزاد یا پزشکی سراسری؟اگه دندونو ترجیح میدادین کدومو میرفتین؟
يه امار بدم::31:
دوستم با 1600 منطقه 1 مكانيك دانشگا صنعتي اصفهان قبول شد...خوش به حالش!:31:
حالا يه سوال...من االان تو دفترچه نگا كردم ديدم كامپيوتر شهيد باهنر كرمان نيمه دوم شروع ميشه!!
يعني يه 5 ماه افتادم عشقو حال!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين ثبتنامش چطوره؟؟ همين الان بايد ثبتنام كنيم يا همون بهمن كه نيمه دوم شروع ميشه..؟؟
من هم مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی بیرجند با رتبه ی 2400 منطقه 3
پارسال با رتبه ی من صنایع بابل و صنایع کرمان هم قبول شده بودن ولی امسال....
به هر حال خدا رو شکر میکنم که اون رشته ای که میخواستم قبول شدم
من یه سوال دارم...این یعنی چی؟{رسید پستی تأییدیه تحصیلی مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی از اداره پست (به آدرس دانشگاه صنعتی بیرجند)} اصلا چه ربطی به اداره ی پست داره؟
نقل قول:
خب معلومه دیگه،پزشکی سراسری
پارسال دوستای من که نیمه دوم قبول شدن همون موقع ثبت نامشو کردن ... تا نیمه دوم شروع بشه برن دانشگاه:46:نقل قول:
يه امار بدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم با 1600 منطقه 1 مكانيك دانشگا صنعتي اصفهان قبول شد...خوش به حالش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يه سوال...من االان تو دفترچه نگا كردم ديدم كامپيوتر شهيد باهنر كرمان نيمه دوم شروع ميشه!!
يعني يه 5 ماه افتادم عشقو حال!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين ثبتنامش چطوره؟؟ همين الان بايد ثبتنام كنيم يا همون بهمن كه نيمه دوم شروع ميشه..؟؟
خوش به حال همگي
من تبريك ميگم
کسی میتونه غیر انتفاعی بره و سال 90 کنکور بده ازاد وسراسری.ممنون میشم راهنمایی کنید:40:
چـه رشته ای قبول شدین ، راضی هستین ، توقعتـون چـی بـود ؟؟ اعتـراض به نتیجه نداریـن ؟؟
سلام دوستان ؛
انتظارا تموم شد ،بـالاخـره نتایج کنکور سراسری رو دادن . حالا از نتیجه راضی هستین ؟؟
از خـودم شروع کنم .
من رتبم 1370 منطقه 2 بـود . از آمارای سالهای قبل و همینطور مشاوره به این نتیجه رسیدم کـه
میشه تـوی تهـران توی یک رشته خوب دانشگاه فنی رده متوسط قبول بشم . (مثل مهندسی برق یا
مکانیک یا عمران توی علم و صنعت یا خواجه نصیر یا بهشتی ) .
طبق آمار بایستی توی انتخاب 9 یا 10 قبول میشدم . ولی میدونین چی قبول شدم...............................
مهندسی مواد دانشگاه تهران ........اونم انتخاب 33 ..............................
آخـه این درسته . از هر کی می پـرسم میگـه اشتباه شده . اعتـراض کن حتمآ اشتباه شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلــی ناراحتم م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م
اعتراضمو میکنم ولی چـه فایده . کـــو گــوش شنــوا . من کـه نمی گذرم ، خـدا هم ازشون نگذره ....
نتیجه رو هم بیخود شب دبر وقت اعلام نکــردن ، میدونستن چـه غلطی کردن .
دوستام هم همشون معترضن . رتبـه های خوب ، نتایج عجیب و غریب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شمــاهــا چــی ؟؟؟ از نتـآیج راضی هستیـــــــــــــــــن !!!!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
تبريك ميگم. من ميگم تأييده تحصيلي مهمه. بعضيا ميان ميگن چرا اطلاعات غلط به مردم ميدين!
اما شما بايد بريد دفتر خدمات پستي بگيد فرم تأييدهي تحصيلي ميخوام. بعدش دو تا راه هست: يكي اينكه دفتر خدمات پستي فرم رو بفرسته آموزش پرورش ناحيه و شهري كه ديپلم گرفتين. دومياش هم اينه كه خودتون دستي فرم رو ببريد آموزش و پرورش. من دومي رو پيشنهاد ميكنم. تو آموزش و پرورش كاغذبازياي اداريش رو انجام بدين. بعد خود آموزش و پرورش فرم رو پست ميكنه به دانشگاهتون و يه رسيد بهتون ميده. اون رسيد رو بايد ببريد دانشگاه. كار سختي نيستو فقط يه كم حوصله ميخواد.
موفق باشي :11:
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
من كنكور انساني شركت كرده بودم. انتخاب شيشمم كه برنامه ريزي علوم اجتماعي دانشگاه تهرانه قبول شدم. راضيام. شما هم پيگيري كن. ايشالا كه حل ميشه.نقل قول:
با سلام
امسال قبولی ها در مخصوصا شهر تهران خیلی تفاوت کرده
مثلا برای خود من سیستم سازمان سنجش مهندسی شیمی صنایع غذایی امیرکبیر و مهندسی پلیمر امیرکبیر و مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت رو زده بود اما هییییییچ کدومشون رو قبول نشدم { دیشب هم گفتم پارسال با 640-650 پلیمر امیرکبیر آورده بودن و با بیش تر ایز این مهندسی شیمی علم و صنعت اما من با رتبه 542 منطقه 3 با کمال افتخار قبول نشدم} و مهندسی شیمی صنعتی اصفهان رو آوردم انتخاب 11 ام اما خوب این چیز عجیبی نیست وقتی که مثلا برق امیرکبیر از 128 نفر شده 80 نفر ومهندسی شیمی تهران از 80 نفر شده 64 نفر و مهندسی شیمی علو صنعت از 45 نفر شده 40 نفر و البته مکانیک تهران و ...
کلا اعلام کرده بودن 20 درصد ظرفیت رو کم کردن که شانس قبولی هم 20 درصد در کلانشهر ها و به نظر من بیشتر از 20 درصد در تهران کم میشه پس اینکه شما قبول نشید تهران یک امر کاملا عادی از نظر سازمان محترم سنجد :31:محسوب میشه و ککه جناب دکتر کردان سرورالدین اصلا اصلا اصلا نمیگزه
با تشکر
درودنقل قول:
شما که پزشکی سراسری رو اوردی.
برو مفتی درس بخون و مطمئن باش توانایی داری ادامه بدی درس رو.
چرا پول بدی وقتی مفتی میشه درس خوند.
سلام
ماشالله به همه
منم
دانشگاه تهران
مهندسی کامپیوتر
اگه اطلاعات دارید کمکم کنید به خدا ثواب داره:31::31::31::31:
نقل قول:
وااااااااااااااااااو علیییییییی اومدی پیش خودمووووووووووووووووووووو ووووووون؟؟؟
والا دو راهی گیر کردم نمیدونم سعید:40:
اره سهمیه منطقه1 داشتمنقل قول:
ببخشید سهمیه ای چیزی داشتی؟!
با سلامنقل قول:
تبریک میگم
تو این انتخاب حتما حتما باید2 عامل در نظر بگیری
1- علاقه 2- سطح درآمد
تو پزشکی حالا حالاها درآمد کافی نمی تومی داشته باشی منظورم اینه که تقریبا بعد 7-8 سال
و باید شدیدا عاشقش باشی یعنی اگه علاقه نداشته باشی خیلی اذیت میشی !!! ولی چون سراسری هست ارجحیت داره
درمورد دندون من نمیدونم کدوم دانشگاه قبول شدین به هر حال هرکدوم هم که قبول شده باشین فرقی نمیکنه
دندوپزشکی خیلی راحتتر از پزشکیه 6 ساله. خیلی مسئولیت نمی خواد. ولی چون آزاد یه کم سخته انتخابش و هزینه اش هم زیاد
راحتتر بگم من خودم میتونستم پزشکی انتخاب کنم ولی زدم دندون چون زیاد به پزشکی علاقه ای ندارم !! البته تو سراسری..
ولی من اگه جای شما بودم میزدم پزشکی سراسری
حالا تصمیم با خودته اگه علاقه داری برو پزشکی سراسری
موفق باشین
آقا احتمالا هممون دچار سیاست پشت پرده هیشکی از در خونش تکون نخوره شدیمنقل قول:
نقل قول:
هر کدوم نزدیکتره اون رو بره بهتره
خودش که بچه اهوازه!نقل قول:
حتما تهران شمال رو بره اهواز بیچاره کننده هست همون پولی که اونجا باید خرج کنی اینجا برای آزاد خرج کنه تازه سرکار هم میتونه بره اینم آدرس دانشگاهش که جای خوبیه
تهران ، خيابان ولي عصر (عج) ، بالاتر از ميرداماد ، پشت ساختمان اسكان ، كوچه قباديان پلاک 79 کد پستی 1969633651
حالا مونده کدوم یکیو بره!!!
رتبه این دوستم 4900 بود!نقل قول:
ببخشید رتبه اش چند بود؟
من مکانیک چمرانو پیشنهاد میکنم!نقل قول:
مکانیک جامدات تهران مرکزی یا مکانیک شبانه چمران اهواز ؟
ممنون/:5:
معماری شبانه ملایر نیمه دوم هستش ولی روزانه ش نیمه اول یعنی ما از روزانه ها کلاسمون جداست؟؟
یه ترم همیشه عقبتریم؟
دوستان من مردود شدم..
نمیدونید چطوری می تونم به کارنامم اعتراض کنم؟