پس چرا حرفی از ستاره شناس ماهر و معروف (( داموس الملک )) نمیزنید؟
ایشون سال 2012 رو پیaش بینی نکردند؟
Printable View
پس چرا حرفی از ستاره شناس ماهر و معروف (( داموس الملک )) نمیزنید؟
ایشون سال 2012 رو پیaش بینی نکردند؟
فکر کنم برخورد اون شهاب سنگ و اثرش تو ایالت اریزونا باشهنقل قول:
این هم مثل پیشگویی های قبلیشونه.
که میگن یه چیز میشه و بعد اتفاق نمیفته اونا هم همه چی با این بازیشون از ریشه میزنن که چندتا از دنیا بی خبر رو ذهناشونو جهت دهی بهش بدن.
چرا..ایشون هم سال 2012 رو پیشگویی کردن که بسیار معتبره...:31:نقل قول:
2012 : پایان جهانآیا 2012 پایان جهان خواهد بود؟ روزی که درآن به دلیل وقوع یکی از حوادث طبیعی مانند برخورد یک سیارک به زمین همه انسان ها در سرار جهان خواهند مرد و حیات بر روی زمین از بین خواهد رفت؟ بدون شک نخستین جوابی که به ذهن بسیاری از ما خطور خواهد کرد "خیر" خواهد بود. پایان دنیا در این سال غیرممکن است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما از کجا اینقدر مطمئنیم؟ چطور می دانیم که این اتفاق هرگز نخواهد افتاد؟ ما با اطمینان از اینکه همیشه کسانی هستند که بیش از ما به برسی چنین مسائلی می پردازند و اگر روزی قرار بر این باشد که چنین اتفاقی بی افتد حتماً جلوی آن را خواهند گرفت به سادگی از آن گذشته و چنین مسائلی را غیرممکن اعلام میکنیم. اما آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که اگر این موضوع حقیقت داشته باشد، به بسیاری از دلایل جوامع و دولت ها از بیان آن خودداری خواهند کرد!؟ آیا میدانید که چنین پروسه ای در طول حیات سیارات کاملاً طبیعی بوده و بارها اتفاق افتاده می افتد؟ تاکنون توجه کرده اید که از مهمترین دلایل انقراض دایناسورها یکی از همین حوادث طبیعی بوده است؟شاید یکی از مشکلات اساسی بسیاری از انسان ها همین موضوع باشد! البته نه سال 2012. بلکه برخورد سطحی و بی توجهی به بسیاری از اتفاقاتی که روزانه در پیرامون آنها در حال وقوع است. عده زیادی بر پایان دنیا در سال 2012 اعتقاد دارند . بد نیست تا پیش از هرگونه پاسخی مبنی بر قبول یا رد این نظریه نتایج تحقیقات ناسا که در زیر ارائه شده را نیز در ارتباط با این سال بدانید. قضاوت اینکه آیا 2012 یا 2020 پایان دنیا است یا خیر با شما !آیا Y2K را به خاطر می آورید؟ به خاطر برنامه ریزی موثر و تحلیل های دقیق و موفقیت آمیز ، این سال بدون ناله و شیون زیادی آمد و رفت. گذشته از اثرات ویژه و احساس برانگیز 21 دسامبر 2012، آن روز پایان دنیا نخواهد بود.2012 نیز همانند Y2Kمورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است . برخلاف برخی از عقاید عمومی موجود، پشت پرده پایان دنیا به سرعت آشکار شد. دانشمندان ناسا به سوالات مختلفی که درباره 2012 پرسیده شده پاسخ گفته اند که در ذیل آورده شده است.سوال: آیا در 2012 تهدیدی برای زمین وجود دارد یا خیر؟ بسیاری از وب سایت ها می گویند که دنیا در دسامبر 2012 پایان خواهد یافت.جواب: در 2012 هیچ اتفاق بدی برای زمین رخ نخواهد داد. سیاره مان برای بیش از 4 میلیارد سال به خوبی به حیات خود ادامه خواهد داد. دانشمندان مشهوری در سراسر دنیا تایید کرده اند که در 2012 هیچ تهدیدی برای زمین وجود نخواهد داشت.سوال: منشاء این پیش بینی که جهان در 2012 پایان خواهد یافت از کجاست؟جواب: داستان از اینجا شروع شد که نیبرو (Nibiru) به سمت زمین در حرکت است. نیبیرو یک سیاره فرضی است که توسط سامریانز عنوان شد. این حادثه اساساً برای ماه می 2003 پیش بینی شده بود اما وقتی در آن تاریخ هیچ اتفاقی نیفتاد، روز رستاخیز به دسامبر 2012 تغییر یافت. این دو افسانه با پایان دوره ها در تقویم باستانی مایان (Mayan) مصادف با انقلاب زمستانی (winter solstice) 2012 همزمان شده. از اینرو روز رستاخیز را مصادف با 21 دسامبر 2012 دانستند.سوال: آیا تقویم مایان در 21 دسامبر 2012 پایان می یابد؟جواب: درست مثل تقویمی که به دیوار آشپزخانه تان آویزان کرده اید و در آن هیچ روزی بعد از 31 دسامیر مشخص نشده، در تقویم مایان نیز هیچ موردی برای روز 21 دسامبر 2012 تعیین نشده. در این تاریخ دوره طولانی مدت مایان پایان می یابد. اما پس از آن _ درست مثل تقویم شما که دوباره در تاریخ 1 ژانویه شروع می شود_ در تقویم مایان نیز دوره طولانی مدت بعدی شروع می شود.
دو تا خورشید که ایشالله در میاد:31:
سوال: آیا پدیده ای مثل یک برخورد عظیم اتفاق خواهد افتاد؟جواب: در دهه بعدی هیچ برخورری اتفاق نخواهد افتاد، زمین در 2012 با هیچ جرم آسمانی برخورد نخواهد کرد، حتی اگر برخوردی هم وجود داشته باشد اثرات آن بر روی زمین بسیار ناچیز خواهد بود. زمین و خورشید در ماه دسامبر تقریباً در مرکز کهکشان راه شیری قرار میگیرند و این پدیده ای است که به طور سالانه اتفاق می افتد.صحنه ای از motion picture 2012. Courtesy Columbia Picturesدان یومانس (Don Yeomans) دانشمند محقق ارشد ناسا می گوید: "ظاهراً علاقه و توجه زیادی نسبت به اجرام آسمانی، موقعیت و مسیر حرکت آنها در پایان سال 2012 وجود دارد. من عاشق یک کتاب خوب یا یک فیلم مثل the next guyهستم، اما اجرام پرنده در فضای خیالی، تلوزیون و فیلم ها پایه علمی ندارند. حتی اخبار جعلی از ناسا نیز در آنها دیده می شود..."
سوال: آیا یک سیاره یا کوتوله قهوه ای (brown dwarf) بنام نیبیرو (Nibiru) یا سیاره ایکس (Planet X) یا اریس (Eris) وجود دارد که در حال نزدیک شدن به زمین و تهدید آن باشد؟جواب: نیبیرو و داستان های دیگر درباره سیارات متمرد یک برنامه و شوخی اینترنتی بیش نیست و پایه و اساس واقعی ندارد. اگر نیبیرو و سیاره ایکس واقعی بود و قرار بود تا 2012 با زمین برخورد داشته باشد، اخترشناسان حداقل طی دهه گذشته باید آن را شناسایی می کردند و الان نیز با چشم غیر مسلح قابل رویت بود. بدیهی است که چنین چیزی وجود ندارد. اریس واقعیت دارد اما آن یک سیاره کوچک مثل پلوتو (Pluto) است که در حاشیه خارجی منظومه شمسی باقی خواهد ماند. کمترین فاصله ای که تا زمین باید طی کند 4 میلیارد مایل است.سوال: تئوری تغییر قطبیت (polar shift) چیست؟ آیا حقیقت دارد که پوسته زمین به دور هسته چرخش 180 درجه دارد که به طور روزانه انجام می گیرد؟جواب: واژگونی در چرخش زمین امری محال و غیرممکن است. حرکات آهسته قاره وجود دارد (مثلاً قاره قطب جنوب در صدها میلیون سال قبل در نزدیک استوا قرار داشته) اما اظهار واژگونی قطب ها یک موضوع بی ربط است. هرچند بسیاری از سایت ها برای افراد ساده حرف هایی دارند. آنها اظهار می کنند ارتباطی بین چرخش و قطبیت مغناطیسی زمین وحود دارد که به طورت غیر منظم تغییر می کند. یک واژگونی مغناطیسی نیز وجود دارد که به طور متوسط هر 400000 سال یکبار بروز می کند. تا جایی که ما می دانیم یک چنین واژگونی مغناطیسی ای هیچ خطری برای حیات روی زمین در بر ندارد. به هر حال وقوع یک واژگونی مغناطیسی تا چند هزاره بعدی غیر محتمل است.زمین به صورت یک مرمر آبی رنگ (Blue Marble): کلکسیون تصاویر Next Generation رنگ سطح کره زمین را با شفافیت زیاد نشان می دهد. این تصویر آمریکای جنوبی را در سپتامبر 2004 نشان می دهد.سوال: آیا زمین در سال 2012 در خطر برخورد با یک شهاب سنگ قرار دارد؟
جواب: زمین همیشه در معرض خطر برخورد دنباله دارها و آستروئیدها (asteroids) بوده است هرچندکه برخوردهای بزرگ بسیار نادر هستند. آخرین برخورد بزرگ مربوط به 65 میلیون سال قبل بود که منجر به انقراض دایناسورها گردید. امروز اخترشناسان ناسا در حال انجام یک بررسی و کاووش به نام «گارد فضایی» (Spaceguard Survey) هستند تا هر آستروئید نزدیک به زمین را خیلی قبل تر از برخوردش با زمین شناسایی کنند. در حال حاضر هیچ آستروئید تهدید کننده ای - مثل آستروئیدی که دایناسورها را کشت – را شناسایی نکرده اند. تمام کارهای انجام گرفته به صورت علنی همراه با اکتشافات به دست آمده به طور روزانه در وب سایت NEO Program Office website ناسا قرار می گیرد. بنابراین شما می توانید خودتان ببینید که هیچ برخوردی در 2012 برای زمین پیش بنی نشده است.سوال: نظر دانشمندان ناسا درباره نامعلوم بودن روز رستاخیز چیست؟جواب: برای اظهار نظر درباره هرگونه تغییر دراماتیک و یا ناخوشایند در 2012، علم در کجا قرار گرفته؟شواهد و مدارک آن چیست؟ هیچ چیزی وجود ندارد. در تمام ادعاهای تخیلی بیان شده در کتاب ها، فیلم ها، مدارک و یا در اینترنت ما نمی توانیم حقیقت وجودی این روز را تغییر دهیم. هیچ مدرک قابل اعتمادی برای هرگونه ادعایی مبنی بر وقوع حادثه غیر عادی در دسامبر 2012 وجود ندارد.
دوست عزیز زحمت شما در کپی مطالب علمی و صحیح قابل تقدیر است.این هم مثل اتمام حجت می ماند که کسی بعدا نگوید دلیل علمی هم برای من آورده نشد!نقل قول:
اما!
همونطوری هم که قبلا گفتم این شایعات در مورد پایان دنیا در سال 2000 هم تکرار شد.نمی دانم سن دوستانی که در این تاپیک نظر می دهند انقدر قد می دهد که آنموقع را بیاد بیارن
دقیقا حرفهایی شبیه این زده میشد.
پایان هزاره مساوی پایان تاریخ
داموس فلان چیز را پیشگویی کرده
کامپیوترها به خاطر y2k از کار میفتن
و ...............
اما چی شد در نهایت؟ در سال 2001 دنیا رو گذاشتن سر کار
حالا صبر کنید و ببینید اینهمه تبلیغ برای سال 2012 به کجا خواهد انجامید :27:
من به همه پیشنهاد میکنم که این Channel در یوتیوب که پایین گذاشتم را مخصوصا تمام 8 قسمت سری Illuminated را حتما ببینید واقعا جالب و ترسناک هست و البته طبق شواهد اسلام و قرآن و انجیل گفته شده، خیلی از مسائل مثل 2012 و ... را پوشش داده، مثلا میگه که 2012 پایان زمین نیست بلکه قراره حادثه ای توسط بشر، شبیه اتفاق 11 سپتامبر 2001 اتفاق بیافته!
کد:http://www.youtube.com/user/FarhanK501
تغيير برنامه عملكرد بزرگترين برخورد دهنده جهان/ هادرون 2012 روشن است
به گزارش خبرگزاري مهر، اين تغيير در برنامه برخورد دهنده هادرون به آن معني خواهد بود كه دانشمندان براي تعقيب بوزون هيگز و ديگر اسرار جهان هستي زمان بيشتري در اختيار دارند و همچنين به اين معني خواهد بود كه برخورد دهنده بزرگ هادرون در زماني كه در تاريخ مايانها به عنوان روز پايان جهان تعيين شده، خاموش خواهد بود.
هيچ دليلي وجود ندارد كه بر اساس تقويم مايانها يعني در تاريخ 12 سال 2012 روز پاياني براي جهان وجود داشته باشد. برخي بر اين باورند در اين روز رويدادي عظيم باعث از هم پاشيدن جهان خواهد شد اما اين فرضيه هيچ پايه و اساس تاريخي يا كيهاني ندارد و برخي ديگر نيز برخورد دهنده بزرگ هادرون را عامل وقوع اين رويداد مي دانند زيرا باور دارند اين آزمايشگاه بزرگ فيزيكي با ايجاد سياهچاله هاي هولناك جهان را در خود فروخواهد كشيد.
با اين همه دليل اصلي تمديد طول مدت فعاليت هادرون رضايت دانشمندان از عملكرد اين دستگاه عظيم كه در مرز ميان سوئيس و فرانسه واقع شده، بوده است. "سرجيو برتولوچي" رئيس تحقيقات سرن مي گويد: با تمديد شدت مدت زمان فعاليت اين دستگاه انتظار مي رود در عملكرد آينده اين دستگاه بهبودهايي مشاهده شود و تا پايان سال 2012 فرصت مناسب معرفي شگفتي هاي جديد در فيزيك جديد به وجود خواهد آمد. براي مثال در صورتي كه طبيعت با مهربان بوده و ذرات بوزون هيگز در حال حاضر در ميان داده هاي كنوني برخورد دهنده حضور داشته باشد، اطلاعاتي كه انتظار مي رود تا پايان 2012 به دست بياوريم اين ذره گريزپا را در دستان انسان قرار خواهد داد.
برخورد دهنده بزرگ هادرون در حال حاضر براي تعميرات و نگهداري خاموش شده است اما در ماه فوريه دوباره آغاز به كار خواهد كرد. طبق برنامه جديدي كه توسط مقامات سرن اعلام شده هادرون پس از فعال سازي دوباره بايد خود را به سطح انرژي 3.5 تريليون "الكترون ولت بر پرتو" برساند. سرن انتظار دارد تا پايان سال 2012 جمع آوري داده ها را در هادرون دست كم تا سه واحد افزايش دهد تا دانشمندان بتوانند تا پايان سال جاري نشانه هايي از يافته هاي جديد را بيابند اما يك سال زمان براي تبديل كردن اين نشانه ها به كشفي بزرگ كافي نخواهد بود.
از اين رو به جاي خاموش كردن برخورد دهنده، سرن در نظر دارد خاموشي فني كوتاه مدتي را در پايان سال 2011 عملي كرده و سپس برخورد دهنده را فعالسازي كند. تعميرات و نظارتهاي دقيق تر و بيشتر در سال 2013 بر روي هادرون انجام خواهد گرفت و در سال 2014 هادرون با حداكثر نيرو فعاليت خود را از سر خواهد گرفت.
بر اساس گزارش فاكس نيوز، يكي از اصلي ترين اهداف برخورد دهنده بزرگ هاردون كشف بوزون هيگز است، ذره اي كه نقشي اساسي در ايجاد جرم در ميان ديگر ذرات به عهده دارد. تحقيقات سرن و هادرون مي تواند علاوه بر كشف اين ذره بخشي از رازهاي بنيادين جهان از قبيل سياهچاله ها، ذرات ابرمتقارن، ماده و انرژي تاريك را نيز آشكار كند.
من از پیشگویی های نوستراداموس، پیشگویی که به سال 2012 اشاره کنه ندیدم.نقل قول:
در سال 2012 هیچ اتقافی نخواهد افتاد بلکه ما رو می خوان سرگرم کنند تا به اهداف خودشون برسن مثل همون کاری که بابرج ها دوقولو انجام دادن بعد ربطش دادن به فلان شبکه ترو ریست بیشتر از این نمیشه اینجا بحث کرد ولی توصیه می کنم بیشتر به محیط اطرفمون دقیت کنیم
اگر هم دوستان وقت کردید صحبت های جناب اقای رائفی پور رو گوشی کنید و همچنین مستند ظهور هم ببینید,فقط یه نکته کوچیک میمونه که اونم اینه واقعیت رو پذیرفتن کمی سخته
شما میشه یه لطفی کنید؟
چرا آمریکا باید شایعه 2012 رو راه بندازه و ما رو سرگرم کنه و به چه هدف شومی میخواد برسه؟
در ضمن توی مستند ظهور هم اگه با دقت نگاه کنید متوجه میشید که سال 2012 رو نفی نمیکنه. تایید هم نمیکنه. توی آخراش اون جوری که یادمه اشاره میکنه که اگر نگران آینده اید (لوگوی 2012) بر خدا توکل کنید.
من توی یک مجله که مخصوص مسائل علمیه،خوندم که یک دانشمند (دقیقا اسمش یادم نیست)گفته که در سال 2012 ما دو خورشید خواهیم داشت. ستاره ای بتقریبا به اندازه خورشید خودمون وجود داره که گفتن زمان انفجار این ستاره(نابودی)در سال 2012 رخ می دهد، که گفتن ما برای یک مدتی دو خورشید خواهیم داشت.
دلیلش کاملا علمیهنقل قول:
چون دارن از رویدادی کاملا علمی خبر میدن که هیچ دلیل و مدرک علمی براش وجود نداره.هیچ دانشگاه یا سازمان علمی تاییدش نمیکنه
اگر شما منتظری که واقعا رویدادی علمی بدون دخالت انسان اتفاق بیفته ...
خودت جمله قبل رو کامل کن :31:
منظورتون کدوم رویداد علمی ه؟
سلام
اگر شرایط س یا سی دنیا رو در نظر بگیرم انقلاب هایی که در کشور های عربی شده و خیلی از نشانه ها دیگه نشون میده یک تحول
در سال 2012 رخ میده
مثلا اگر سال 2002 قرار بود دنیا به قول شما فلان بشه.نقل قول:
قضایا 11 سپتامبر و جنگ افغانسات میتونست نشانه ای برای اون باشه.
یا جنگ عراق
یا جنگ 33 روزه اسرائیل
اخه کی نبوده که دنیا تو بحران نباشه.
حداقل هر 3 سال یک همچنین اتفاقاتی بحرانی میوفته
الان شما این کشف را تنهایی کردی یا رفیق داشتی؟
باز جو توهم توطئه ما ایرانی ها را گرفت.نقل قول:
اخه عزیز من فعلا که ما جهان سومی ها بیشتر درایم تو فروم ها در موردش بحث میکنیم.
مستند ظهور هم که یک مشت چرت و پرت از افکار 2 تا عرب با تمایلات ضد غربی بود و بس.
اینها که مثال زدی خیلی محدود و در یک کشور یا نهایت 2 کشور بوده.درسته پروپاگندا سراسر جهان بوده و گفته میشده یا مایید یا بر مانقل قول:
اما می بینید
در سال 2001 نیویورک و افغانستان مرکز التهاب بوده
در سال 2003 عراق
در سال 2006 لبنان-اسرائیل
در سال 2008 گرجستان
در سال 2009 غزه-اسرائیل
2010 هم سال آرومی بود.آرامش پیش از طوفانی سهمگین
از همون ابتدای 2011 تونس و مصر و لیبی و بحرین و الجزایر و اردن و یمن که منطقه وسیعی رو دربرمیگیره و بزودی عربستان هم به این وضعیت دچار خواهد شد و زنجیره کامل میشه
سقوط جهان اسلامی سنتی و رسیدن نفت به بالای 150 دلار .....
تازه اینا همش سال 2011 بود.... اگر بدونید برای 2012 چه نقشه هایی کشیدن :27:
ازت خواهش میکنم آنتی بیوتیک مصرف نکن.
خواهشا از کامپیوتر استفاده نکن. برق و خواموش کن. هالیوود رو بزار کنار.
با هواپیما مسافرت نکن. موبایل ماهواره GPRS گوگل ارث ردیاب رادارهایی که از کره زمین محافظت میکنن تا سنگ پاره ای تهدیدش نکنه، تلویزیون و هر آنچه که فکر کنی رو بزار کنار.
چون همه اینها تحت نظر علم هستند.
اینا رو قبول داری که تحت نظر علم هستند؟
اگه قبول داشته باشی که باید دستاوردهای عظیم علم رو هم قبول کنی و اگه نداشته باشی نباید ازشون استفاده کنی.
گفتم که من فقط به اینا میگم دانایی...:20:.نقل قول:
اگه قبول داشته باشی که باید دستاوردهای عظیم علم رو هم قبول کنی و اگه نداشته باشی نباید ازشون استفاده کنی.
چیزی که ساخت دست بشره و ما با دیدنه اونا میگیم علم البته علم کم....بشر که یکدفعه پیشرفت نکرده....100نفر میان تلوزیون ساختن کلی میان کامپیوتر میسازن...
اگه کسی رو پیدا کردی که بتونه چیزایی رو بدونه که به فکربشر نمیرسه رو کشف کنه به اون میگن علمی که جامع باشه...
مثال میزنم:
یک گاو اهنی که علف بخوره و شیر بده!!!:31:(خداوند عالم هست و توانا)
منطور من از علم علم خداییه نه انسانی.
البته حرفتو قبول دارم چون منظور منو بد متوجه نشدی هردو داریم به یک سمت با موضوع متفاوت میریم که بحث ازموضوع اصلی خارج شد.
موفق باشید.
هرچیزی در این دنیا رفتارو نیاز های خودش رو دارهنقل قول:
گفتم که من فقط به اینا میگم دانایی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چیزی که ساخت دست بشره و ما با دیدنه اونا میگیم علم البته علم کم....بشر که یکدفعه پیشرفت نکرده....100نفر میان تلوزیون ساختن کلی میان کامپیوتر میسازن...
اگه کسی رو پیدا کردی که بتونه چیزایی رو بدونه که به فکربشر نمیرسه رو کشف کنه به اون میگن علمی که جامع باشه...
مثال میزنم:
یک گاو اهنی که علف بخوره و شیر بده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خداوند عالم هست و توانا)
البته حرفتو قبول دارم چون منظور منو بد متوجه نشدی هردو داریم به یک سمت با موضوع متفاوت میریم که بحث ازموضوع اصلی خارج شد.
موفق باشید.
مثلا مثال تو ناممکن هست چون یک گاو برای این که وجود داشته باشه نیاز به این که از اهن ساحته بشه رو نداره
علائه بر این ها یک فلز اهن از ملکول های ساخته شده هست که فلز نیازمند به اون هست برای اینکه وجود داشته باشه
علم خدای بی معنی هستنقل قول:
کلیه معجزات(مربوط به پیامبران که علم الهی تلقی میشه) پایه علمی دارن که حتی یکی که خدای رو نفی کنه اگه به علم اگاهی داشته باشه میتونه انجام بده
با سلام
ميخواستم به موضوعي اشاره كنم كه ما آدما خيلي بهش توجه نميكنيم:
فرض كنيد من و شما يك ميز رو از زواياي مختلفي نگاه ميكنيم ، براي كشيدن تصويرش هر كدوم تصوير متفاوتي ميكشيم و با هم اختلاف نظر داريم كه حق با منه. در حالي كه حقيقت ميز يك چيز هست.
هميشه حق با همه هست فقط ديد ما به موضوعات مثل همون ميز متفاوته.
فكر ميكنم منظور دوستمون از علم خدايي همون حقيقت باشه و ما با فكر يك بعدي به حقيقت چند بعدي فكر ميكنيم و دچار اختلاف ميشيم.
علم يك ابزار براي توضيح پديده هاست؛ مثلا ميز شيشه اي يا چوبي با طول 20 در 30 !!
اما علم جنبه هاي ديگري هم داره و يكي از اهداف آفرينش ما تحقيق علوم مختلف هست.
لطفا به علمه خوب و بد فكر نكنين ، اديسون برق رو اختراع نكرد تا صندلي الكتريكي بسازن !
انيشتين : من دنبال علم هستم تا بفهمم خدا اين دنيا رو چگونه آفريد.
تمام مشكلات و اختلافات دنيا بخاطر قدرت و ثروته ( خدايي كردن ) و بخاطر همين از گذشته تا الان افرادي حكومت ها رو در دست ميگيرن تا مالك جهان باشن. مهم نيست ماسون باشن يا نه ، همه انسان هستن ، ما هم وقتي به قدرت برسيم ممكنه نظرمون عوض بشه ...
میگم اسم تاپیکو عوض کنین بزارین "تقسیر قرآن و جدیدترین علوم کشف شده داخل آن ورژن 2012 زیرنسخه 1221"...
محتوای مخفی: sp
سلام دوستان..
صبح بخیر....
از بحث های داغ خوشم میاد:31:
اینا همه به هم ربط دارن عزیز من...سعی کنید وضوع دیدتونو بیشتر کنید تا متوجه بشید که نیوتن و ...چه ربطی به ماسون و اسرائیل دارن!!!!!نقل قول:
میگم اسم تاپیکو عوض کنین بزارین "تقسیر قرآن و جدیدترین علوم کشف شده داخل آن ورژن 2012 زیرنسخه 1221"...
انسان موجودیه که به سمت خوبی ها میره اینکه اینا میخوان توی سال 2012 نظم نوین جهانیشونو اعلام کنن این من و شماییم که جلوشونو میگیریم.پس اگه یه انسان به سمت بدی میره بدون که خدا رو اون لحظه فراموش کرده و به غیر خدا فکر میکنه.
این بحث شوخی نیست لطفاً به حاشیه نکشین....بحث دین ما و اونا نیست بحث اسلام و بلاییه که دارن سر منو شما میارن و ما همه بی خبریم.بحث شیطان و خداست.با چشم دل ببینید لطفاً...
اگه یک میلیون تا دانشمند و انیشتن و ... داشته باشیم بازم نمیتونن چیزی رو خلق کنن....اگه دقت کنید چیزایی که انسان ساخته همه کمک گرفته از خلقت خداست...نقل قول:
مثلا مثال تو ناممکن هست چون یک گاو برای این که وجود داشته باشه نیاز به این که از اهن ساحته بشه رو نداره
علائه بر این ها یک فلز اهن از ملکول های ساخته شده هست که فلز نیازمند به اون هست برای اینکه وجود داشته باشه
میتونی دست خالی چیزی بسازی؟هیچی ...حتی یک اتم هم بشر نمیتونه بسازه.و فقط داره استفاده میکنه....
سعی کن زیاد دنبال کارای شیطان پرستان و دیویدکاپرفیلد و ... نرید دوستان...نقل قول:
علم خدای بی معنی هست
کلیه معجزات(مربوط به پیامبران که علم الهی تلقی میشه) پایه علمی دارن که حتی یکی که خدای رو نفی کنه اگه به علم اگاهی داشته باشه میتونه انجام بده
راهتون جدا بشه دیگه برگشتی نیست....نمیخوام حرف الکی بزنم ولی در توان من نیست که بخوام فکر اینو بکنم که معجزات خداوند نعوذ بالله تردستی بیش نبوده.
سال 2012 هیچ اتفاقی نمیوفته...
اگه به خالقتون الله ایمان ندارید حرفای منو نقل قول نکنید لطفاً!!!
موفق و سربلند باشید.
عزیز من چه کسی بهت میگه خدارو نپرست؟شیطان....درسته؟خدا خیرت بده....نقل قول:
در مورد جمله اولتون , ممکنه یکی خداپرست نباشه ولی شیطان پرست هم نباشه ! یعنی کلآ اعتقادی به این چیزها نداشته باشه !
منطور من اینه که اونا در مقابل ما لپه هم نیستن....چهارتا جادوگری که کاری نداره...اونم پشت دوربین...نقل قول:
ولی فکر کنم منظور شما اینه که یه نیروی عجیب غریبی دارن که این کارا رو میکنن
من سعی میکنم وارد جزییات نشم. ولی 2012 رو شیطان داره طراحی میکنه با همون دستیارانش که امروز به شکل انسان داریم میبینیم.
خب این تفکر شما هست دوست عزیز . همون طور که گفتم موجودی مثل شیطان برای خیلی ها خنده داره و اصلآ بهش فکر هم نمیکنن چه برسه به اینکه بخوان بپرستنش و ازش گول بخورن و ... ! یعنی طرف کلآ طرز فکرش یه چیز دیگه هست و براش عجیبه که فکر کنه یه موجود بیکاری وجود داره که بالای سرش راه میره و گولش میزنه و میخنده ! خیلی ها هستن که همه چیز رو سیاهی و سفیدی نمیبینن. یعنی اصولآ دنیا رو یه VS نمیدونن که یه طرفش خدا ایستاده و یه طرفش شیطان و باید همه چی رو تعطیل کرد و توی این میدون جنگید تا یکی برنده بشه !نقل قول:
عزیز من چه کسی بهت میگه خدارو نپرست؟شیطان....درسته؟خدا خیرت بده....
رفقا داره یکم موضوعه تایپیک منحرف میشه ولی من یه چیزی بگم :
اگه هر چیزی خودش به وجون نمیاد و یکی خلقش کرده پس خدا هم باید یکی خلقش کرده باشه
اگه خدا خودش تونسته به وجود بیاد و از اول وجود داشته پس همه اجزایه این جهان هم میتونستن از اول وجود داشته باشن یا خودشون به وجود اومده باشن .
پس در اینجا :
یا کلا خالقی وجود نداره ( خدا )
یا همین خدا رو باید یکی خلقش کرده باشه و همینطور خدایه بعدی رو و بعدی و ..... تا بی نهایت که میشه غیر ممکن !
اثتثنا نمیتونیم قایل شیم
تاپیک خیلی منحرف شده از سال 2012.
سلام.
صبح بخیر:20:...
چی بگم جوابتونو مختصر میدم چون میدونم با چه کسانی باید هم کلام شم که حداقلش تاپیک منحرف نشه.نقل قول:
الان دقیقاً حکم شرعیش چیه...؟
اینو من نمیگم اینو کلام الله مجید میگه...متاسفام برای خودم که دارم توی این جامعه زندگی میکنم.نقل قول:
شیطان یک توهم و خود ساخته بشری بیش نیست
اسرائیل و ماسون ها میگن خدایی وجود نداره یعنی ما خود انسان ها به صورت بیدبنگ به وجود اومدیم.
و این حرف شما...
پناه بر خدا...
:31: الان حتماً شما دارین طبق قوانین نظم نوین جهانی جناب چوف عمل میکنید...نقل قول:
نظم نوین جهانی قرار نیست اعلام بشه... گورباچوف سال ها قبل اعلامش کرد عمو...
شما یه بار دیگه از اول حرفامو بخون...اگه متوجه نشدی دیگه نخون...نقل قول:
شما اول میگی 2012 هیچ خبری نیست... بعد میگید که میخوان نظم نوین بگن... یعد میگی شیطان زده تو کار طراحی... :دي
اگه شما به این میگین نظم...امیدوارم به زودی هوشیار بشید من حرفامو گفتم و نقل از پژوهشگران کردم.نقل قول:
الان مشکل شما با نظم نوین جهانی چیه...؟
masud7 من حرفای شما رو نقل قول نمیکنم باشد که شاید تاپیک با کل کل الکی و بیخودی منحرف بشه....
متشکرم از دوستان متفکر...
گفتم که به خالق ایمان ندارید نقل نکنید.
Reza Azimy_RW و در جواب شما و کسانی که به وجود خداشون شک دارن:
در روایت آمده که در ذات خدا (نه در وجود خدا) زیاد فکر نکنید،(1) زیرا ذات اقدس احدیت وجودی است بی نهایت و با هیچ ذاتی شباهت ندارد و هیچ یک از موجوداتی که تاکنون دیدهایم و شنیدهایم، نظیر و همانند او نیست. افرادی که از فکر ورزیده و معلومات سطح عالی برخوردار نباشند، هر چه فکر کنند که خداوند چگونه وجودی است، او را شبیه یکی از مخلوقات خیال خواهند نمود.
این حرفای دوستانو من 10 سال پیش به جواب رسوندم....:41:...باید تجربه کنید....تا نور خدا توی دلتون روشن شه..
منبع:
چه دعایی کنمت بهتر از این که خدا پنجره ی باز اتاقت باشد.کد:http://www.pasokhgoo.ir/fa/node/2866
موفق باشید.
روی صحبت من در ارتباط با شما به نسبت کل پستهاتون در زمینه خدا هست ..نقل قول:
شما مشکلتون اینه دچار غرور کاذبی شدید که تاثیر شدید دین بر روی شماست .. اکثر انسانهایی که به یکباره خودشون رو تحت امر دین میبینند و به دین به عنوان نجات دهنده بشریت و خودشون نگاه میکنند مثل شما فکر میکنند .. اما رفیق همه ماها این دوران شما رو ممکنه گذرونده باشیم !... فکر نکن فقط شمایی که یهو عاشق خدا و دین شدی ! اینها تجربیاتی است که خیلی از بچه ها تو این تاپیک ممکنه روزی گذرونده باشن ولی در آخر یاد گرفتن که دین شخصیست و اعتقاد به خدا و مذهب نباید مانع پیشرفت و نظریات علمی باشه .. نه تو نه من نمیتونیم همه چی رو به دین و خدا ربط بدیم و فقط میتونیم نظریه بدیم .. متاسفانه اکثر انسانها بیشتر از اینکه با واقعیات روبرو بشن با تلقین جلو میرن و با تکیه به یه سری اسناد مذهبی مطلق صحبت میکنند
خدا و دین در قرنی که هستیم کاملا شخصیه ! بزار اول وجدان داشته باشیم .:11:
ملتها با بی دینی نه بلکه با نادونیه که نابود میشن
آقا بالاخره چی شده؟
زنده میمونیم یا نابود میشیم؟!
برای بحث در مورد خدا و این موضاعاتی ه اینجا دیده میشه بیاین به قسمت میزگرد علمی-فلسفی که توو قسمت موضوعات علمی هست
اینجا مطالب خیلی درهم هستن و مطالب نا مربوط خیلی زیاد:46:
آره برادر اگه خدا بخواد زنده میمونیم ! فقط آخرش یکی دو تا اتفاق می افته که به زور ربطش میدن به 2012 (مثلآ اگه این انقلاب های آفریقایی و آسیایی سال بعد اتفاق می افتاد میگفتن از معجزات 2012 هست)نقل قول:
آقا بالاخره چی شده؟
بعد هم همه چیز فراموش میشه تا یه زمان دیگه مثلآ 2020 که خیلی هم سال خوشگل و رُندی هست !
هیچ اجماع نظری وجود نداره که ما در سال 2012 زنده بمونیم.
همونجوری اجماع نظر در مورد مرگ یکباره وجود نداره.
اینقدر اطمینان رو از کجا آوردید شما؟
هر لحظه ممکنه حیات زمین به یکباره نابود بشه. و ممکن هم هست یک میلیارد سال دوام بیاره.
هر لحظه ممکن ه اتفاق بسیار عجیبی بیوفته.
:31:نقل قول:
میگم یه کتاب علمی تخیلی بنویس
استعدادت عالیه!
آخه میترسم قد کتابای تو نفروشه:31:.نقل قول:
احتمال هر اتفاقی هر لحظه میره.
سلام صبح بخیر....:11:
من الان که دارم این پست ها رو میخونم.... میدونی، یاد دوستان سایت برنامه نویس میوفتم که زود تصمیم میگیرن...نقل قول:
شما مشکلتون اینه دچار غرور کاذبی شدید که تاثیر شدید دین بر روی شماست
میدونم صحبتهای من بی فایده است چون تا تجربه نکنی نمیایی.....
اینا با افکار احمقانشون دارن به قول خودشون سال 2012 رو برای ظهور شیطان آماده میکنن!!!!
اینطور که معلومه شما حتی تلوزیون هم نگاه نمیکنید که در رابطه با فراماسونری چه چیزایی میگه و همینطور در مورد آرم 2012...
من اگه مغروم چون جلوی شیطان قرار گرفتم چون خدا وقتی من و شماهارو آفرید به خودش گفت احسن الخالقین....
گناه شیطان چی بود؟اینکه به منو شما سجده نکرد ولی به خدا که سجده میکرد...
ولی متاسفانه انسان به خدا هم سجده نمیکنه...
قربونت برم خدا که اگه این پیامبران رو نمیفرستادی اینا به جای دین و علم کردن صحبت علوم سیساسی و پزشکی میکردن و میگفتن اسلحه و داروهاشونو نگاه کن و دنیارو بر پایه ی علم خودشون میدونن نه علم خدا....
میدونید بیشتر بیماری هارو اونا به وجود آوردن؟و به منو تو خروندن تا داروش کشف شد گفتی چی؟علم پزشکی...
دیدی بمب هسته ای میسازن؟حتماً سرشار از علمه....
دیدی میزنن میکشن؟حتماً حقشونه!!!!
من از این بهم میریزم که به جای اینکه برم آدمای کشورهای اطرافمو با شیطان آشنا کنم دارم با آدمای خودم کل کل میکنم.
راستش همه ی اینا به هم ربط دارن....نقل قول:
آقا بالاخره چی شده؟
برای بحث در مورد خدا و این موضاعاتی ه اینجا دیده میشه بیاین به قسمت میزگرد علمی-فلسفی که توو قسمت موضوعات علمی هست
اینجا مطالب خیلی درهم هستن و مطالب نا مربوط خیلی زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا دارن دین خودشون رو با نام کابالا گسترش میدن و قصد جهانی کردن رو دارن و میخوان تمام ادیان اسلامی رو حذف کنن.
پیامبر اسلام میدونی چی میگه؟نقل قول:
هر لحظه ممکنه حیات زمین به یکباره نابود بشه. و ممکن هم هست یک میلیارد سال دوام بیاره.
هر لحظه ممکن ه اتفاق بسیار عجیبی بیوفته.
میگه اگه یه روز از پایان دنیا هم مونده باشه...خداوند اون روز هم منجی خودشو میفرسته...پس اگه اطمینان داشته باشیم به وجود امام زمان متوجه میشیم که اونا هیچ کاری نمیتونن بکنن و خداوند نورش را بر همه ی دنیا روشن خواهد کرد.
من تازه بعد از 20 سال زندگی الکی فهمیدم چطوری باید زندگی کنم....
دانستنیهایی که باید بگم رو میگم...
خوشابحال آنان که بیدار باشند....
و بدا به حال آنان که بیدار باشند و خودشان را بزنند بخواب.
هر موقع یاد گرفتید در صحبتهاتون به صورت نصیحت وار هی دیکته نکنید بیاید در بحثهای این چنینی شرکت کنید ..نقل قول:
در ضمن بنده اصلا بحث 2012 رو قبول ندارم قبلا به اندازه کافی با دوستان در تاپیکها و حتی همین تاپیک بحث کردیم
فقط شما خدا ندارید .. همه ماها شاید از شما هم بیشتر خدا رو دوست داریم انقدرم از تلویزیون ایران برای من صحبت نکنید که دیگه عالم و آدم صدا و سیمای ما رو شناخته :27:
امیدوارم...:20:نقل قول:
فقط شما خدا ندارید .. همه ماها شاید از شما هم بیشتر خدا رو دوست داریم
خدا از دهنت بشنوه...
پس شما خداتونو بیشتر دوست داشته باشید و موفق باشید منم سعی میکنم بدتر شمار و دوستانو گمراه نکنم...میرم خداشناسی میخونم که به شما برسم..
التماس دعا.