:16::16::16:نقل قول:
با این حرفت خیلی خندیدم دمت گرم دلمون رو شاد کردی :31::31:
من منتظر این بازی هستم شدید در حد بنز:31:
Printable View
:16::16::16:نقل قول:
با این حرفت خیلی خندیدم دمت گرم دلمون رو شاد کردی :31::31:
من منتظر این بازی هستم شدید در حد بنز:31:
نسخه بازی من لیمیت بود............نقل قول:
ردیم کد کت وومن هم روش بود،چیز خاصی نداره همون حرکات بتمن هستش با یکم تغییرات جزیی..............
برای پی سی نیومد
میانگین نمرات بازی برای دو پلتفرم PS3 و Xbox 360 به شرح زیر است :
نسخه PS3 از 23 نقد 96.96%
نسخه Xbox 360 از 43 نقد 94.75%
دوستان من بعد از اینکه جکر بستم به ویلچر و انداختم پایین یه مرحله جدی هم پیدا نکردم.تمام مراحل w رو رفتم و اون قلاب انداز ورژن 2 رو بهم داد.و سه تا تیتان هارو هم منفجر کردم.یه مرد آزاد کردم و یه پازل داد که جوابش میشد secret و ... ولی بازی 12 درصد شده و هیچ علامت تعجبی نداره نقشه.کلا همه اینها رو که رفتم مراحل فرعیش هست.دیگه تلفنی هم زنگ نمیزنه که رد یابیش کنم.تو رو خدا کمکم کنین.
بازی عرضه شده واسه pc ؟
نقل قول:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
سلام به همگی
دوستان من یه جای بازی گیر کردم
پنگوین رو چطور باید کشت.<اونجایی که وارد یه جایی میشیم {فکرکنم موزه هست}و پنگوین با یه تفنگ یخی ایستاده وسط و هی تیر میزنه
چی کار کنم؟؟چطور بکشمش؟؟ نمیشه بهش نزدیک هم شد؟؟؟
نقل قول:محتوای مخفی: جواب خطر لو رفتن
ممنون که سریع پاسخ دادیدنقل قول:
محتوای مخفی: لو رفتن
محتوای مخفی: Ah
نقل قول:محتوای مخفی: ناراحت نشی ولی
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
کد:دوستان من تویه اون مرحله که یه چیزی مثل دماسنج:31: داره گیر کردم از اونجا به بعد که جوکر منو گرفت بست به صندلی پرتم کرد بیرون بعد چیکار باید بکنم؟یه سوال دیگه توی نقشه چطوری باید مراحل داستانی یا همون اصلی رو بفهمم کدومه؟خیلی گنگه مراحلش فیوز مغزم پرید:31:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
باید درجه بیشتره بشه عددش
اصلیام که با سبز نشون میده
سلام
دوستان نسخه Batman Begins مگه برای PC هم اومد؟
اگه نه این لینک چی هس که زیر گذاشتم؟ ps2 رو گذاشته و با نرم افزار اجرای بازی ps2 رو pc منظورشه یا نه کلا نصبی هست و بازی مستقل اجرا میشه؟
ممنون.کد:http://gamegit.com/index.php/pc/pc-games/pc-action-games/1348-batman-begins-eng
به سلامتی ما هم اول بازی گیر کردیم :| :دی
اونجا کهمحتوای مخفی: !
سلام مجدد
ببخشید من دوباره گیر کردم
45 دقیقه دور خودم دور خوردم ولی به جایی نرسیدم
عکس گذاشتم که راحت تر بتونید بفهمید کجام<عکس ها هم حجم و سایزشون رو کم کردم که اذیت نشین موقع لودشون>
محتوای مخفی: عکس
راستی اگه سایتی رو میشناسید که راهنمای قدم به قدمش رو گذاشته باشه ممنون میشم که نخوام دیگه اینجا هی مزاحم بشم:31:
شما از اسلحه الکتریکیت استفاده کن و یه در هستش که به صورت ریلیه بزن به منبعش و نیمه باز میشه که باید بدوی و لیز بخوری بری داخلنقل قول:
به سلامتی ما هم اول بازی گیر کردیم :|
برای دیدن منبعش برو تو دید detectiv میبینیش
نقل قول:
سلام مجدد
ببخشید من دوباره گیر کردم
45 دقیقه دور خودم دور خوردم ولی به جایی نرسیدم
عکس گذاشتم که راحت تر بتونید بفهمید کجام<عکس ها هم حجم و سایزشون رو کم کردم که اذیت نشین موقع لودشون>
به ابجکتت توجه کن نوشته برگرد به ازمایشگاهی که ویکتور یا فریز اونجا هستش
اون قفله هم بعد از مدتی برات باز میشه وقتی که اپدیت بکنی.
ممنون بابت پاسختنقل قول:
ابجکت رو رو نقشه دیدم ولی مساله اینه که نمیتونم از اینجا که عکسشو گذاشته بودم خارج بشم .راه خروجی نیست اصلا.هر چی هم دور خودم گشتم راه خروجی پیدا نکردم که از اینجا خارج بشم .یادم هم نمیاد از کجا اومدم که باز از اونجا خارج بشم:41::41:
خب مگه اون دختره دکتره رو نجات نمیدی میبره بالا تو اون اتاقک راه خروج هم اونجاست روبروی اون مسیر
باز هم ممنون
چرا دختر دکتره رو همون اولش بردم بالا گذاشتمش.تو اون جا هم یه در بود که وقتی میرم توش میشه عکس اخری که گذاشتم .شاید من دقت نمیکنم
میشه راه خروجه رو قشنگتر توضیح بدید.{یعنی همون جا که دکتره رو میذاریم همون جا هم راه خروجه.اگه اونجاست من که راهی ندیدم}ممنون{الان بچه ها میگن چقدر iq من پایینه :-) }
==============
پیدا شد بالاخره .باید میرفتمرو سکوی بالای سقف!!!!
برای PC اومد؟
اگه اومده یه لینک دانلود بزارین ممنون
دوستان این بازیم مشکل فلگ شدن رو داره؟
pangoan ro chetori bayad kosht?bebakhshid emkane taype farsi nadaram.
اسلحشو از کار بنداز
پس نسخه pc کی منتشر میــشه؟ :41:
midunam.chetori az kar bendazamesh?
با اون دستگاهی که از مرد یخی گرفتی
man ke aslahei nagereftam!!!
اون مستقیم نداده از تو لباسه داد
سلام
نمیدونم چرا تو اونجا که مرد تو چهره رو میبندی بعدش باید اسکن کنی اونجا موندم لطفا راهنمایی کنید ایکس باکس دارم
برو رو حالت Detectiv کاراگاهی یا دید دومت و جای گلوله و مسیرشو اسکن کننقل قول:
نسخه pc تا Nov 22 یعنی 1 آذر تاخیر خورد !!!
ایییییییییییییییییییییییی ییییی خدا بگم چیکارشون کنه !نقل قول:
بابا این ایکس باکس بازیها بازی رو تموم کردن و من همش ولی میسم بعدش زدحال میزنن با تاخیر میدن :13:نقل قول:
البته بگم که این بازی خیلی خاص و متفاوت هستش و یه جورایی همه پسند نیست خیلی با ویدئو ها و تعریف هایی که شنیدید فرق داره چون واقعا وقتی بازیش میکنیم میبینیم و خاص بودنشو احساس میکنیم برا همین زیاد مشتاق برا این بازی نباشید چون ممکنه بعد بازی یهو ازش زده بشید (به خاطر خاص بودن سبکش )
یه عکسی دیدم ازش این یارو بتمن تو شهر رو یه ساختمون بلند وایستاده بود میخوام بدونم تو این نسخه میشه آزادانه تو شهر بچرخیم یا باز محدود به یه محدوده تقریبا کوچیک مثل همون زندان arkham هست .
آره -بازی تقریبا نیمه open worldهنقل قول:
میشه آزادانه تو شهر چرخید.ولی دشمن همه ی جای شهر هست.در ضمن گوشه کنار شهر هم ماموریت های جانبی هست
کلا بازیش خیلی توپ شده:5::20: