یعنی الان همین یه دونه بدون جعبه مونده؟!
نقل قول:
8 گیگ رم دارن. 4 تا ماژول 2 گیگابایتی که بزرگترین حسنش اینه که اینجوری دوال چنل بودنش حفظ شده. تا 16 گیگ هم قابل ارتقاع هست و ساپورت میکنه و این برای اینده مفیده.
هاردشم دوال هستش. 2 تا 500 گیگ و 7200 دور هستن.
با جعبه ها رو به یک نفر که فروشنده لب تاپ هست فروخته 3150000 تومان. اونم تا حالا یکی رو 3500000 تومان و یکیشم 3450000 تومان پیش فروش کرده.
اما بدون جعبه رو من یکیش رو برای فامیلم برداشتم و یکی دیگه مونده. چون کسی که اورده خودش با مشورت با من میاره و من کاملا بهش اطمینان دارم و میدونم که بدون جعبه با جعبه دارش هیچ فرقی نداره و اینم با جعبه بوده . فقط برای رد کردن از گمرک و بردن داخل هواپیما جعبه ها رو نیاورده.
کارت گارانتی 2 ساله گلوبال هم رجیستر نشده همراهش هست و سریال و مشخصات کاملا درست و شسته و رفته هستش و خود خریدار میتونه رجیستر کنه که اینجوری خیال خریدار از بابت دست دوم و ریپیر بیش بودن راحته.
باطری و وسایلشم همه در چسب و پلمب هستش و هنوز دستگاه به برق هم نخورده.
مال این فامیل من که برداشتیم وقتی برای تست زدیم به برق بوی نو بودن و اون بویی که وسایل برقی برای اولین بار ازشون ساطع میشه کاملا مشهود بود. حتی یک کوپن 25 درصد تخفیف خرید محصولات لاجیتک هم همراهش هست.
از نظر نو و آکیند بودن خیالم راحته و هر شخصی حتی وارد هم نباشه میتونه تشخیص بده که دستگاه آکبنده.
اون شخصی که با جعبه ها رو خریده همین دوتا بدون جعبه رو هم میخواد. اما 2800000 تومان میخواد که صاحب کالا میگه 3 میلیون.حتما اینا رو میخواد 3200 حداقل بفروشه دیگه.
با من که کلی رودرواسی داره و کلا این حرکت و اوردن این مدل لب تاپ و معرفی خریدار ها رو همه رو از من راهنمایی گرفته و به کمک من اورده این یک دونه بدون جعبه رو که یکی از بستگان من برداشت رو با کلی چک و چونه 2900000 تومان حساب کرد.
واقعا با جعبه بودن 400-500 هزار تومان میارزه؟
چون با جعبه ها که همه رو یکی خریده و هر کدوم از دوستان بخوان من میتونم شماره اونی که برداشته رو بدم و از اون با جعبه بخرید. اما زیر 3500 نمیده.
من مطمئنم هرکی از نزدیک ببینه متوجه میشه که دستگاه و وسایلش همه نو و آکبند و دست نخورده هستش.
تازه هرکی هم که بخواد بعد از رویت ظاهری و تایید شدن از نظر نگاه اولیه و اوکی قطعی خواستن دستگاه میتونه خودش دستگاه رو روشن کنه و تست کنه و ببینه پیکسل سوخته نداشته باشه و مشخصات سخت افزاری درست باشه و بعد از تائید و تست برداره. دیگه جای شک و شبهه ای نمیمونه.
این بدون جعبه زودتر از با جعبه به قیمت نجومی 3500000 تومان فروخته میشه و من این دومی رو بخاطر یکی از دوستان گفتم میخوام و نذاشتم جایی ببره. در نهایت 2800000 تومان همون خریدار 4 تا با جعبه هم میخواد و میده به اون.
با اینکه من میتونستم برای این فامیلم با جعبه رو به همون قیمت 3150000 تومان بردارم اما بدون جعبه رو برداشتم.
چون این بدون جعبه ها با دست و داخل هواپیما حمل شده اومده . اما اون با جعبه ها با باربری(فرد) داره میاد و کلی این ور اون ور پرت شدن و کلی تو فشار و قسمت بار هواپیما میان.تازه 250000 تومان هم کمتر خریدم.
سری قبلی که اورده بود جعبه ها چنان له و داغون شده بودکه ادم دل چرک میشد.
این دو روزه خورد به تعطیلی. شنبه یا نهایتا یکشنبه اینم فروخته میشه.
یعنی الان همین یه دونه بدون جعبه مونده؟!
معامله رو با اون طرف الان تموم کرده؟یعنی پولشونو گرفته!
احتمالا طرف خریدار تو پایتخت طبقه دوم نیست؟!چون اخه تو اون طبقه دوتا مغازه هستن که ایسوس کار میکنن و اونی که مغازه اش کوچیک تره بی انصاف تره!
الان همه نوت بوکها تهران هستن؟
کیف و موسش هم که همراهش هستن؟
راستی میبخشی باس رم 1333یا1066؟
میبخشی این همه سوال پرسیدم