سلام،دوستان یک سوال،من دیروز تازه خظم رانژه شد،2مگ گرفتم که شبانه رایگان داره،ساعت 1 تا 7 هم هست،ولی تویصورتحساب دوره جاری زده۲۹۴۵ تومان،چرا؟یعنی چی؟!
من دیروز یک گیگ هم نرسیده توی روز استفاده کنم!فقظ شبانه دانلود داشتم !
Printable View
سلام،دوستان یک سوال،من دیروز تازه خظم رانژه شد،2مگ گرفتم که شبانه رایگان داره،ساعت 1 تا 7 هم هست،ولی تویصورتحساب دوره جاری زده۲۹۴۵ تومان،چرا؟یعنی چی؟!
من دیروز یک گیگ هم نرسیده توی روز استفاده کنم!فقظ شبانه دانلود داشتم !
سلامنقل قول:
قیمت همون 1گیگ که استفاده کردید هست دیگه،اگر غیر از این هست با 2020 تماس بگیرید
من تو روز اصلا استفاده نکردم،کرده باشم فوقش 200مگ باشه!یعنی مال این میتونه باشه که ساعت ها تغیر کرده باشه؟ !!نقل قول:
تشکر !
دوستان سرعت شبانه تغرفه تابستانه 2 مگ چقدره؟
اره احتمالا به خاطر تغییر ساعت هستنقل قول:
کاکو جون من الان شب با سرعت 250 دانلود میکنم !نقل قول:
ایا راهی هست که فقط شبها اجازه استفاده از اینترنت وجود داشته باشه؟ینی دانلود شبانه رایگان ولی روزها محدود باشه.
سلام دوستان شیرازی من قصد دارم از یکی از شرکتای ارایه دهنده سرویس adsl بگیرم
الان به نظرتون بهترین شرکت سرویس دهنده تو شیراز کدومه؟ تو سرعتو خدماتو ...
نامحدود ندارد مخابرات
سلام
دوستانی که نامحدود 2020 شیراز دارند وضعیت سرعتش چطوره؟ من پارس آنلاین دارم ؟ آیا ارزش داره بیام مخابرات
پس این تعرفه ی نامحدود که آخرش زده چیه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتاش که خیلی خوبه
کسی استفاده کرده ؟؟
اینترانته دوسته عزیزنقل قول:
فرقش چیه ؟نقل قول:
فقط سایتها داخلی را باز میکنه برخلاف اینترانت اسیاتک این اکانت داخلی هم روش جواب نمیده کلا بدرد نمیخوره سرعتش هم خیلی کمهنقل قول:
سلام.
دوستان من دیروز درخواست جمع آوری بیست نتو دادم چقدر طول میکشه که کامل جمع آوری کنن ؟
تا هرچقدر که بتونن معطلتون میکنن!یه سری بهونه های الکی هم میارن که هی بندازن عقب!مثلا اینکه شما تو مدت زمانی که داشتی جمع آوری میکردیم مودم رو روشن گذاشتی!شما سعی کنید مودم روهم خاموش نگه دارید و مدام وضعیت جمع آوری رو پیگیری کنید از 2020.نقل قول:
ولی معمولا بین 10 تا 15 روز هستش
درودنقل قول:
اول باید در سایت درخواست جمع آوری بدید و مودم را خاموش کنید و دیگه روشن نکنید تا صورتحسابتون بعد چند روز بسته بشه
بعد اگر شیراز هستید حضوری تشریف ببرید دفتر 20نت در مرکز مخابرات به همراه آخرین قبض تلفن پرداخت شده و یک فرم پر کنید و تحویل بدید و بعد تماس بگیرید با 2020 تا درخواستتون را ارسال کنند به مرکز مخابرات
درخواست که ارسال بشه همون روز یا نهایتا روز بعد جمع آوری میشه
با این وضعیت پارس آنلاین... آیا اینترنتی در شیراز هست که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟ بجز آسیا تک و مخابرات؟
پیدا کردی یه خبر هم به من بده بیزحمت:n08:نقل قول:
به نظرتون به صرفه ترین سرویسی که میشه گرفت از مخابرات چیه الان؟ سرویس های شش ماهه یا یک ساله نداره همشو ماهی حساب میکنند؟ من زیاد مصرف روزانه ندارم ولی به دانلود رایگان شب حسابی محتاجم:n27:
آره ماهیانه حساب میشه (میاد رو قبض)نقل قول:
تا وقتی هم طرح 1 ساله نگیری شبانه رایگان نداری! (بعد ممکنه تو این 1سال هزار بار شرایط تغییر کنه.ولی دیگه به قول معروف "رفته تو پاچت" ضمنا تو این 1سال ظاهرا جمع آوری و تغییر تعرفه هم نمیشه داد)
شما 1مگ 8 گیگ یا 2مگ 5 گیگ بگیر خیلی فرقی نمیکنن باهم.
من های وب دارم شبی 4 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
راهی نداره که محدودیتش رو دور زد ؟ مثلا با پــروکســــی ؟نقل قول:
سلام.
دوستان مودمی که واسه اینترنت مخابرات هست با مودم adsl شرکت های دیگه فرق داره؟ یعنی منظورم اینه که مودمی که واسه اینترنت پارس آنلاین استفاده میشه روی نت مخابرات جواب میده؟
سلامنقل قول:
خیر فرقی نداره/جواب میده
ممنون، ولی چون شنیده بودم مومهایی که مخابرات میده فقط واسه اینترنت خودش جواب میده . پس شما مطمئن هستین؟ چون واسه مشتری میخوام بخرم
کیفیت سرویس مخابرات فارس چجوریه؟شبانه رایگانش برای سرع512 و یک مگ چقدره؟
هزینه رانژه و ..هم میگیره؟
یکی از دوستام میگفت شاتل بالای 2 مگ دانلود شبانه رایگان داره درسته؟
سلام
میخواستم بدونم توشیراز سرویسی هست که دانلود شبانه رایگان داشته باشه کیفیتش هم خوب باشه؟
بعده 5 سال که پارس انلاین داشتم با این تصمیم جدیدشون باید جدا شم
پیدا کردی مارو هم خبر کن!نقل قول:
شاتل بالای دو مگ داره.نقل قول:
محدود مگه نمیکنه کاکو؟نقل قول:
مارو هم فراموش نكن!!!هرتاپيكي ميريم يك ردي از حسنوووووووو(بچه شهر) هست!!!!!نقل قول:
سلام خدمت بزرگواران و همشهریان گرامی
درحال حاضر پارس آنلاین دارم که با تغییر سیاست شبانش مجبور به کوچ کردن شدم
کسی هست که از مخابرات گرفته باشه و توی مرکز دستغیب باشه؟؟؟
پسرداییم 1 مگ داره ولی با 340 دانلود میکنه !
میخام بدونم کلا شبانه رایگانش روی کدوم سرویسا هست؟!
و اینکه سرعتش شبا و روزا چطوره؟
فعلا كه از شبانه رايگان براي مخابرات فارس خبري نيست!!!ازغرفه مخابرات در نمايشگاه كتاب هم پرسيدم همينو گفت!!!
اگه همينقدر سرعت هم بده من راضيم
کاکو امین من هر روز پیگیر این بیست نتم... حالا حالا ها نمیشه روشون حساب کرد برا شبانهنقل قول:
20نت که سرعت شبانش بد نیست!مگه شما چه سرعتی مد نظر دارین برا دانلود شبانه؟نقل قول:
مودم تی پی لینک 8968 دارم -یوزر وپسورد را وارد میکنم و تنظیمات مودم انجام میدم و کانکت میشم اما اگه مودم را خاموش وروشن کنم دیگه مودم نمیتونه کانکت بشه و ارور یوزر وپسورد میده و باید از نو دوباره تنظیمش کنم تا بتونم کانکت بشم ممنونم میشم راهنماییم کنید اینترنت هم از مخابرات دارم
2 مگ.. یا هر چی... اصلا هیچکدام از سرویسای مخابرات فارس در حال حاضر ( حتی به شرط خرید یک ساله) رایگان شبانه نداره و فقط باید منتظر کمپین ها در اینده بود...نقل قول:
بنده 1 مگ 8 گیگ 1ساله دارم.شبانه هم داره (البته 3ماه پیش گرفتم)نقل قول:
شبانه برای تعرفه های جدید برداشته شده؟
کسی فن آوا نداره؟