جهنمی به نام وستفالن در انتظار بایرن...
دورتموند6تایتون میکنه:31:
Printable View
جهنمی به نام وستفالن در انتظار بایرن...
دورتموند6تایتون میکنه:31:
جون یوسف تا نیم ساعت دیگه لهتون میکنم:دی
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
بوت بعید میدونم از بایرن برهنقل قول:
امسال هم عملکردش خوب باشه تمدیدش میکنن
دروازبان خوبیه،مشکل اصل ما تو دفاع مرکزی و چپ هستش
فکر کنم باید یه 50میلیون یورو خرج بکنن تا برای سال بعد و قهرمانی تو آلیانز یه تیم بهتر داشته باشیم
بازی شروع شد ای بابا کلوزه که نیستش....:13:
حساب ویژه روی گل نزدنش باز کرده بودیم:31:
بازی در نیمه اول صفر-صفر تموم شد.
بازی زیبایی درکل نبود...
دورتموند یه افنبرگ اون وسط کم داره...
:40:گل :40:گل:40: گل:40: گل:40: گل:40: گل:40:
گل اول زده شد:دورتموند1-0بایرن
هه هه گفتم لوله خواهیدشد...
:40:وای:40: وای:40: وای:40: وای:40: وای:40: وای:40: وای:40:
:40:گل دوم :40:گل دوم:40: گل دوم:40:
دورتموند2-0بایرن
جهنم وستفالن برای بایرن داغتراز قبل خواهدشد....
:40:تمام:40: تمام:40: تمام:40:
دورتموند2-0بایرن
نوری شاهین-ماریوس
:40: :40:
پیش به سوی قهرمانی
باریک :دی
تسلیت میگم
تیم خیلی نا هماهنگ بود
گومز هم مثل همیشه بد
خیلی ناهماهنگ؟کار از خیلی گذشته بود...نقل قول:
گومز وکلوزه مشکلی ندارن مشکل توی ساختارتیمیه...
اصلا نمیدونن توی زمین باید چکارکنن این ها..
این باشتوبر هم که به به به هیچ توپی نه نگفت..
تو روزی که نوری شاهین +کاگاوا+مارسیو نسبتا خوب بودن بازیکنان بایرنی فقط درحد یه نام ونشان بودن وبس.
دورتموند امسال خواب قهرمانی رو دیده ودارده یواش یواش اون رو تعبیر میکنه.
اگه اون گاو 30میلیون یورویی یکی ازون 4تا موقعیتشو نیمه اول گل کرده بود که دیگه دورتموندیا باید میرفتن دنبال خاله بازی به جای فوتبالنقل قول:
این تیم هنوز میتونه قهرمان بشه.سال قبل هم شرایطمون مثل این بود و از صدر خیلی عقب افتاده بودیم ولی با آماده شدن روبری دیگه تیمی حریفمون نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوئيس فان خال پس از تحمل سومين شكست فصل:
حرفي براي گفتن ندارم
سرمربي بايرن مونيخ پس از تحمل شكست در هفتهي هفتم بوندسليگا بي دفتي در استفاده از فرصتهاي گلزني را عامل شكست تيمش دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال بايرن مونيخ كه اين روزها شرايط خوبي در بوندسليگا ندارد در هفتمين هفتهي اين رقابتها باز هم ناكامي را تجربه كرد و با قبول شكست 2 بر صفر مقابل بورسيا دورتموند به ردهي دوازدهم جدول رده بندي سقوط كرد.
لوئيس فان خال در پايان بازي به خبرنگاران گفت: جز اين كه حرفهاي قبلي خودم را تكرار كنم چيز جديدي براي گفتن ندارم. ما در نيمهي اول 4 يا 5 موقعيت عالي داشتيم كه هيچ كدام وارد دروازه نشد، اما حريف اصلا نتوانست فرصت گلزني ايجاد كند و اولين توپي كه به سمت دروازه ما فرستاد به گل تبديل شد.
فان خال در ادامه افزود: يك مربي نمي تواند خطاهاي فردي بازيكنان و بي دقتيهاي آنها را از بين ببرد، اشتباههاي فردي يا رخ مي دهد يا نمي دهد و مربي تاثيري در آن ندارد و به اعتماد به نفس بازيكنان بر مي گردد.
سرمربي هلندي بايرن مونيخ در پايان با ناباورانه دانستن فاصله تيمش با صدر جدول گفت: متاسفانه باز هم به دليل استفاده نكردن از فرصتهاي گلزني بازي را باختيم و فاصلهي زيادي با صدر جدول داريم كه باوركردني نيست. البته مدت زمان زيادي هم تا پايان فصل باقي مانده است. كار سختي پيش رو داريم اما بايد همچنان خودمان را باور داشته باشيم.
مدافع عنوان قهرماني در هفته هشتم بوندسليگا در ورزشگاه اليانس آرهنا ميزبان هانوفر است.
لینک خبر:
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1626212
پیش بینی اشپیتیم درست از آب در آمد!
بازی ماینتس مقابل هوفنهایم را دیدم.با اینکه هوفنهایم تیم خیلی خوبی است اما ماینتس براحتی آن را شکست داد. دوندگی بازیکنان ماینتس واقعا عالی بود و الان هیچ تیمی در بوندس لیگا اینقدر نمی دود.
سایت گل - اشپیتیم آرفی مهاجم آلبانیایی – آلمانی پرسپولیس بشدت بازیهای بوندس لیگا را تعقیب می کند هر چند طرفدار تیم خاصی نیست و نسبت به غول های فوتبال آلمان احساس خاصی ندارد.
آرفی اما از بازی های خوب ماینتس پدیده این فصل بوندس لیگا بشدت خو شحال است و نمی تواند از این تیم خوب و نتایجش براحتی عبور کند:«بازی ماینتس مقابل هوفنهایم را دیدم.با اینکه هوفنهایم تیم خیلی خوبی است اما ماینتس براحتی آن را شکست داد. دوندگی بازیکنان ماینتس واقعا عالی بود و الان هیچ تیمی در بوندس لیگا اینقدر نمی دود. آنها با ششمین برد پیاپی در شروع فصل رکورد دار شدند و این خیلی برایم جالب است.»ا
ما وقتی صحبت به توشل مربی جوان و پر جنب و جوش ماینتس کشیده شد آرفی گفت:« او هم مثل یورگن کلوپ سرمربی قبلی ماینتس و مربی فعلی بورسیا دورتموند انرژی زیادی دارد . اصلا مربی باید اینطور باشد. این حرکات مربی در کنار زمین باعث می شود بازیکن هم در داخل زمین بهتر کار کند.»
تمام این گفت و گوی کوتاه در حاشیه تست بدنی بازیکنان پرسپولیس و صبح روز بازی بزرگ هفته بوندس لیگا یعنی دورتموند - بایرن اتفاق افتاد و طبیعی بود درباره این بازی هم حرف زده شود.
آرفی اما با قاطعیت می گفت:«بازی دورتموند را مقابل سویادر یورو لیگ دیدم.آنها واقعا بد شانس بودند و حق شان باخت نبود اما مطمئنم بایرن را شکست می دهند.» پیش بینی اشپیتیم البته درست از آب در آمد و بورسیا دورتموند در خانه خود و براحتی با دو گل بایرن را شکست داد.
بردیا جان خودت هم میدونی که فوتبال اگر اگر حالیش نیست.گل زدی ،پیروز میشی..گل نزدی خب ،میبازی به همین راحتی...نقل قول:
مشکل بایرن گل زنی نیست..
اونها بازی ساز ندارن...اون اندک موقعیت هایی رو که میگی از بابت اشتباه دورتموندیها به دست اوردین نه خلاقیت وتاکتیک تیمی..
بهرحال امید داشتن به تیم بایرن یه امر کاملا منطقی وطبیعیه...اونها هروقت اراده کنن میتونن هرکاری رو انجام بدن.هرکاری..
اما لیگ امسال کمی با سالهای قبل فرق میکنه..
رومنیگه: نگرانیم، بایرن باید نمایش بهتری داشته باشد
رییس باشگاه بایرن مونیخ انتظار دارد بازیکنان نمایش خود را بهبود بخشند.
سایت گل – کارل هاینس رومنیگه، مربی بایرن مونیخ گفته نگران نمایشهای اخیر تیمش در لیگ آلمان است. آنها شکستی دیگر در بوندسلیگا خوردند و مقابل بروسیا دورتموند دو بر صفر مغلوب شدند و به این ترتیب در رده دوازدهم جدول قرار گرفتند.
او میگوید: «نگرانیم و تردیدی در این نیست، چون 13 امتیاز از صدرنشین عقب هستیم و اصلا از این موضوع خوشحال نیستیم. ما باید با پیروزی روند را برگردانیم.
در دیدار خانگی بعدی تنها باید یک شعار داشته باشیم: این که به هیچ چیز نیاز نداریم جز پیروزی. ما باید جمع کردن امتیازات را شروع کنیم. نمیشود که بایرن مونیخ 13 امتیاز عقبتر از صدرنشین باشد.
ما در نیمه اول عالی بودیم، اما متاسفانه بار دیگر نتوانستیم موقعیتهای پرشمار خود را به گل تبدیل کنیم. پس از آن یک گل خوردیم ولی ندیدم واکنشی نشان دهیم و تلاش کنیم رقیبان را تحت فشار بگذاریم. دورتموند پنجشنبه بازی کرده بود و باید آنها را تحت فشار بیشتری میگذاشتیم.
ما تیمی نیستیم که 13 امتیاز با صدر جدول فاصله داشته باشد. باید بنشینیم و این موضوع را تحلیل کنیم و ببینیم آیا میتوانیم به سرعت اوضاع را برگردانیم یا نه. این اوضاع در بایرن قابل تحمل نیست.»
هارولد شوماخر، مربی کلن؟
کلنی ها در پایان هفته هفتم با 5 امتیاز در رتبه شانزدهم جدول قرار دارند.
سایت گل- نشریه کیکر گزارش داد که مسئولان باشگاه کلن قصد دارند از هارولد شوماخر در کادر فنی تیم شان استفاده کنند.
در حال حاضر زووونیمیر سولدو سرمربی کلن است و میشائیل هنکه، دستیار سابق اوتمار هیتسفیلد، نیز به او کمک می کند اما نتایج ضعیف این تیم در رقابت های فصل جاری موجب شده تا وولفگانگ اوورات، مدیر باشگاه به فکر تقویت کادر فنی تیمش باشد. کلنی ها در پایان هفته هفتم با 5 امتیاز در رتبه شانزدهم جدول قرار دارند.
هارالد شوماخر، دروازه بان جنجالی تیم ملی آلمان غربی در دهه 1980، که بسیاری او را با نام تونی شوماخر می شناسند، بشترین سالهای دوران بازی اش را در تیم کلن سپری کرد و بین سالهای 1987-1972 422 بار با پیراهن این تیم به میدان رفت اما چاپ اتوبیوگرافی جنجال برانگیزش در سال 1987 موجب شد از این تیم کنار گذاشته شود.
شوماخر در عرصه مربیگری سابقه چندانی ندارد اما حضور او می تواند شوک روحی مناسبی برای تیم بحران زده کلن باشد.
بازیهای بوندس لیگا بخاطر بازی باترکیه تعطیل شدن؟
برنامه روبزارین ببینیم حرف بعدی که باید شکست بخوره کیه؟:31:
هفته بعد بایرن با هانوفر بازی می کنه و دورتموند با کلننقل قول:
اینم برنامه کل این فصل بوندسلیگا:
کد:http://rapidshare.com/files/423078615/spielplan_bl.pdf
خب خب بزار ببینم...
دورتموند3تایی میکنه کلن رو..
بایرن هم احتمالا مساوی میکنه با هانوفر..:31:
حاجی اندک موقعیت کجا بود؟:31:نقل قول:
فکر هم نمیکنم 4تا موقعیتی که فقط گومز تو نیمه اول خراب کرد روی اشتباهات دورتموندیا باشه
2تاش فقط تک به تک بود که روی پاسای عمقی بود
یه دونش کرنر زدن که از پشت 6قدم هد زد بیرون و رفت به داور اعتراض کرد که طرف پیراهنمو کشیده
یکی هم همون اول بازی بود که ایستگاهی زدن درحالی که ویدنفلر کلا رفته بود یه طرف دیگه و دروازه تقریبا خالی بود توپ رو زد بیرون
نیمه دوم موقعیت گل کمتر داشتیم باوجود اینکه توپ دستمون بود که خب یکی از بهترین موقعیتمون رو هم جناب اولیچ تو 6قدم و دروازه خالی گل نکرد
فقط منتظر برگشت روبن و ریبریم
اونا برگردن تیم درست میشه
بی خیال بردیا جان اگر قرار هرتوپی بیاد روی گل بگیم موقعیت گل بوده یا توقع داشته باشیم گل بشه که اسم این بازی فوتبال نیست.میشه بسکتبال:31:
بهرحال ما بردیم وشما باختین.:31:
اما خودمونیم یعنی اینقدر تیم به روبن وریبری وابسته است؟
عجیب بود چرا مولر،کروس،باستین ویا حتی فلیپ لام خوب بازی نمیکردن..
آخه توپایی که گومز خراب کرد هر توپی نبودش که:دی
خوب بازیکنای جانشین تا اینجا فعلا در حد روبن و ریبری بازی نکردن دیگه
کروس به نظر من اصلا نمیتونه گوش بازی بکنه
مولر هم که نصف جام جهانیش هم تاحالا بازی نکرده
خدایی این رو راست گفتی خودم یه بار به خیال اینکه گل خوردیم چشمام رو بستم(همون ضربه سر که اعتراض بیخودی داشت)...بعد دیدم خنگ زده توی اوت:27:نقل قول:
بایرن باید ژکو رو میخرید و بزرگترین اشتباهشون هم نخریدن یه دفاع وسط خوب با یه مهاجم 6دونگ بود
مهاجم 6 دونگ هم که داشتین. (لوکا تونی) منتهی سر لج و لجبازی بین تونی و سرمربی بایرن گذاشت رفت.:13: دفاع وسط رو قبول دارم. بعد از رفتن لوسیو باید یکی در حد و اندازه های همون لوسیو رو جایگزین میکردن که نکردن.:13:نقل قول:
ژکو هم خودش گفته بود که یا میره آث میلان یا تو همون ولفسبورگ میمونه (تیمش ولفسبورگ بود دیگه؟ آره؟)
تونی اول فصل که فیکس بودش نسبتا ولی خب بعد اینکه جلو فن گال رو نیمکت خوابیدش و یه بازی هم بعد اینکه دید فیکس نیست از ورزشگاه رفت بیرون باعث شد اوضاعش خیلی خراب بشهنقل قول:
توی رم هم که رفت نتونست تونی همیشگی باشه باوجود اینکه شروع نسبتا خوبی داشت وگرنه اگه رو فرم بود نگهش میداشتن هرچند 2فصل واقعا خوب رو داشت تو بایرن
ژکو اصلا معلوم نیست چی به چیه،یه بار میگه میلان رو دوس دارم،یه بار میگه چرا نزاشتید برم یوونتوس.معلوم نیست اگه میخواست بره چرا قراردادشو تمدید کرد پارسال با ولفسبورگ
باستین شواین اشتایگر مصدوم شد؟:13:
عجب فاجعه ای...عجب...:19:
هونتلار: شرایطم در شالکه خوب است
هونتلار تاکنون چهار گل برای شالکه به ثمر رسانده اما شاگردان فیلیکس ماگات نتوانسته اند تاکنون نتاج خوبی کسب کنند
سایت گل- کلاوس یان هونتلار، مهاجم شالکه، از اینکه توانسته در باشگاه جدیدش خیلی زود با شرایط سازگار شود، خوشحال است. این مهاجم هلندی در تابستان از میلان به شالکه پیوست.
او در مصاحبه با نشریه تلگراف گفت:" در حال حاضر اوضاع از نظر فردی خیلی خوب پیش می رود زیرا باشگاه در حال حاضر در مسابقات شکست می خورد. مطمئنم که می توانم توانایی هایم را به نمایش بگذارم و خوشحالم که می توانم جاب اعتماد مربیان را بدهم. امیدوارم بتوانم به این روند ادامه بدهم."
هونتلار تاکنون چهار گل برای شالکه به ثمر رسانده اما شاگردان فیلیکس ماگات نتوانسته اند تاکنون نتاج خوبی کسب کنند. آنها در حال حاضر از هفت بازی، تنها 4 امتیاز اندوخته اند.
آنها هفته گذشته مقابل نورنبرگ 2-1 شکست خوردند اما تنها گل شالکه 10 نفره را هونتلار به ثمر رساند.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
اینتر خواهان باستین شوایناشتایگر
موراتی به دنبال بردن شواینی به ایتالیا است.
سایت گل – اینتر، قهرمان ایتالیا و اروپا قصد دارد باستین شوایناشتایگر، هافبک بایرن مونیخ را خریداری کند.
اینتریها به شدت خواهان خرید این بازیکن 26 ساله هستند که فصل گذشته یکی از بهترین بازیکنان بایرن بود و در جام جهانی 2010 هم خوش درخشید و شهرت خود را بیشتر کرد.
نشریه بیلد آلمان گزارش داده که بایرن ممکن است به فکر فروش او در تابستان 2011 باشد، چرا که قرارداد او در سال 2012 به پایان میرسد.
رئال مادرید هم به دنبال اوست و ژوزه مورینیو همیشه از این هافبک همهکاره ستایش کرده است.
دميکليس آماده جدا شدن از بايرن است
به احتمال زياد در زمستان از بايرن مونيخ جدا خواهم شد
سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،مارتين دميکليس در مصاحبه اي اعلام کرد که آماده است در نقل و انتقالات زمستانی از بايرن جدا شود.
او در اينباره گفت: ما مشکلات زيادی با لوئيس ونگال داريم،در حال حاضر بايرن مشکلات زيادی در بوندسليگا دارد و وضعيت زياد خوبی در جدول ندارد و بايد همه بازيکنان تمام توان خود را بگذارند تا تيم را به بالای جدول برسانند،من حتی حاضر هستم که در نيمه دوم به زمين بيايم و بازی کنم و به عنوان بازيکن ثابت هم نباشم اما ونگال به من اين فرصت را نميدهد،من زمان زيادی در فوتبال ندارم و بايد به زودی از فوتبال خداحافظی کنم،به احتمال زياد زمستان از بايرن جدا خواهم شد
آلمان بازی رو بااقتدار برداما یه نکته جالب در این بازی اتفاق افتادو اون گل زنی مجدد کلوزه بود!!
چطوری میشه یه بازیکن توی تیم باشگاهیش یه گل نزن تمام عیار باشه اما توی تیم ملی تبدیل بشه به کلوزه افسانه ای؟
فقط میتونم بگم شاید توی باشگاه بایرن نمیتونن از کلوزه خوب بازی بگیرن!!
یعنی ون گال نمیتونه سیستمی رو بچینه که کلوزه در اون سیستم جابیوفته؟
عجیبه ودردناکه بایرن همچین مهاجمی داره ولی نتونه ازش استفاده کنه!!
انتقاد شاف از اوزیل
او میگوید طرفداران نباید از درخششهای گاه و بیگاه او بیش از حد خوشحال شوند.
سایت گل – توماس شاف، مربی وردربرمن به مسعود اوزیل، بازیساز سابق تیمش تاخته و گفته او فصل پیش ثبات لازم را نداشت. این بازیکن 21 ساله در جام جهانی برای آلمان خوش درخشید و مشهور شد. شاف در تابستان اجازه داد او به رئال مادرید برود و این کار انتقاد شدید هواداران را برانگیخت.
شاف میگوید: «وقتی از مسعود حرف میزنیم، تنها از نمایشهای درخشان او میگوییم. اما او دورههای ضعیفی هم دارد، مانند بهار سال پیش.»
شاف همچنین درباره مایکل سیلوستره، خرید جدید برمن صحبت کرد. او میگوید این بازیکن 33 ساله کلاس لازم برای موفقیت در برمن را دارد: «البته که او میتواند عملکرد بهتری داشته باشد. او تازه به برمن آمده، اما متاسفانه برخی فکر میکنند او باید بلافاصله در ترکیب تیم جا بیفتد، انگار که سالهاست این جا زندگی میکند.»
شاف در این مصاحبه بسیار خوشحال بود که شاید به دلیل تعطیلات دیدارهای ملی بود. اما پس از این تعطیلات برمن باید در دیدارهای بوندسلیگا پیروز شود تا به لیگ قهرمانان 12-2011 برسد. آنها از هفت بازی تنها هشت امتیاز کسب کردهاند.
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
فانخال: بایرن مونیخ میتواند فاتح بوندسلیگا شود
مربی بایرن مطمئن است باواریاییها هنوز میتوانند قهرمان شوند.
سایت گل – بایرن مونیخ، قهرمان فصل پیش بوندسلیگا آغاز ناامیدکنندهای داشته و در حال حاضر در جدول دوازدهم است. باواریاییها از هفت بازی هشت امتیاز گرفتهاند و 13 امتیاز با ماینس صدرنشین فاصله دارند.
با این حال، لوییس فانخال مربی آنها هنوز مطمئن است که افسی هالیوود میتواند بوندسلیگا را فتح کند و گفته آنها نهایت تلاش خود را برای موفقیت خواهند داشت.
فانخال میگوید: «قهرمانی در بوندسلیگا هنوز واقعگرایانه است. ما نسبت به فصل پیش در این هنگام تنها سه امتیاز کمتر داریم. قول نمیدهم که قهرمان میشویم، اما قول میدهم که هر کاری از دستمان برمیآید برایش انجام میدهیم.»
کریستین نرلینگر، مدیر فنی بایرن هم گفته آنها برای رسیدن به کورس قهرمانی نمیتوانند دیگر بیش از این بلغزند: «هر بازی برای ما حکم زندگی یا مرگ را دارد. هر لغزش بخت ما را کاهش میدهد. نیاز به این داریم که از حالا تا 22 دسامبر همه بازیها را ببریم. هیچ چارهای جز بردن نداریم.»
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
کتاب زندگی و موانع،نوشته ونگال منتشر شد
من نويسنده نيستم و شايد اين اولين و آخرين کتابی باشد که من نوشتم،فقط در اين کتاب سعی کردم به هواداران خودم را معرفی کنم.
سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،کتاب جديد خود را به نام زندگی و موانع عرضه کرد. اين کتاب با تيراژ 30000 نسخه به بازار عرضه شد.
لوئيس ونگال در جلسه معارفه اين کتاب گفت:"حدود چهار سال است که من نوشتن اين کتاب را شروع کردم،خيلی از دوستانم به من کمک کردند،اتفاقاتی را که در اطراف من رخ ميداد را يادداشت ميکردم،رفتار بازيکنان،هواداران فوتبال را زير نظر داشتم تا بتوانم اين کتاب را به پايان برسانم." با کمک اين کتاب،من قصد دارم به مردم بگويم که من چه کسی هستم،تمام چيز هايی که در اطراف من وجود دارد،چيست،تمام کسانی که به من در زندگی کمک ميکنند،چه کسانی هستند که حتی نميدانم بدون آنها ميتوانستم به چيز هايی که ميخواهم برسم يا خير. من نويسنده نيستم و شايد اين اولين و آخرين کتابی باشد که من نوشتم،فقط در اين کتاب سعی کردم به هواداران خودم را معرفی کنم.
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
کلوزه: در تیم ملی آلمان خوششانستر از بایرن هستم
او که رکورد بازیهای ملی بکنباوئر را شکست گفت همیشه در سایه قیصر میماند.
سایت گل – میروسلاو کلوزه، مهاجم آلمان پس از پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل ترکیه در برلین از طرفداران ستایش کرد. بیش از 30 هزار طرفدار ترکیهای در ورزشگاه حاضر بودند، اما به گفته کلوزه صدای هواداران آلمان شنیده میشد.
او میگودی: «همه خوشحالیم که بازی را بردیم. ما باید از طرفداران قدردانی کنیم، ما صدای آنها را میشنیدیم.»
کلوزه در این بازی دو گل زد و حالا با رکورد گرد مولر، بهترین گلزن تاریخ تیم ملی آلمان 11 گل فاصله دارد.
او همچنین درباره فاصله بسیار بین فرم باشگاهی و فرمش در تیم ملی گفت: «از خود همیشه میپرسم که چرا برای آلمان گل میزنم ولی برای بایرن مونیخ گل نمیزنم. این جا شانس بیشتری دارم و در بایرن کمشانستر هستم.»
کلوزه البته برای گلزنی متکی به شانس هم بود. گل اول او به این ترتیب به ثمر رسید که ضربه سر مولر دو بار به تیر دروازه برخورد کرد و جلوی پای او افتاد، و گل دوم هم به این ترتیب بود که دفع ناقص ولکان دمیرل به سینه او برخورد کرد.
کلوزه که 104 امین بازی ملی خود را پشت سر گذاشت، اکنون در این زمینه از فرانس بکنباوئر پیش افتاده و در جدول بیشترین بازیهای ملی رده چهارم را دارد. او میگوید: «با آن که از بکنباوئر از نظر بازی ملی پیش افتادهام، اما وقتی به نامهای کلوزه و بکنباوئر بنگرید تفاوت را حس میکنید.»
اینجا که خودمونیمنقل قول:
جفت گلاش از روی شانس بود:31:
گل اول که دروازه خالی و از روی برگشت هد توماس مولر بود
گل دوم هم که از روی سوتی ولکان دمیرل بود
کلوزه توی بایرن هم موقعیت گلزنی براش فراهم میشه ولی همشو هدر میده متاسفانه و مشکلش به خودش برمیگرده نه سیستم فن گال
روبن،ژانويه به ميدان بازی بازخواهد گشت
سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،کريستين نرلينگر،مدير ورزشی باشگاه بايرن مونيخ ميگويد که درمان آرين روبن و بازيابی فرم اصلی او بر طبق برنامه پيش ميرود.
تا پايان نيم فصل اول باوارياييها بدون آرين روبن بازی خواهند کرد،روبن قبل از جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی،مصدوم شده بود و با مصدوميت در بازيهای جام جهانی حضور يافت و بازی کرد.
کريستين نرلينگر در اين مصاحبه گفت: ما مطمئن هستيم که آرين روبن در تعطيلات بين فصل با تيم به اردو خواهد رفت و بعد از بازگشت ميتواند برای بايرن بازی کند.
محتوای مخفی: منبع خبر
اوليور کان در ZDF خواهد ماند
قرارداد اليور کان با اين شبکه تا پايان مسابقات يورو 2012 است
سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،اليور کان،دروازه بان و کاپيتان سابق باشگاه بايرن مونيخ تا دو سال آينده در شبکه ZDF
آلمان به عنوان کارشناس فوتبال کار خواهد کرد. قرارداد اليور کان با اين شبکه تا پايان مسابقات يورو 2012 است.
اليور کان در مصاحبه اي در اينباره گفت: بسيار خوشحال هستم که ميتوانم به عنوان کارشناس فوتبال در يک رسانه،نظراتم را بيان کنم و اميدوارم که بتوانم از عهده اين کار به خوبی بر بيايم.
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
چلسی و آرسنال آماده خريد شواينی
چلسی و آرسنال به شدت عملکرد شواين اشتايگر را زير نظر گرفتند.
سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،دو باشگاه انگليسی،چلسی و آرسنال به شدت عملکرد باستين شواين اشتايگر،هافبک ستاره باوارياييها را زير نظر گرفتند.
اين دو باشگاه قصد دارند که در فصل نقل و انتقالات زمستانی،پيشنهاد رسمی خود را به سران بايرن مونيخ اعلام کنند. خبرها حاکی از آن است که باشگاه چلسی قصد دارد،مبلغی بسيار بالاتر از مبلغ مورد نظر آرسنال به باوارياييها پيشنهاد دهد.
اين در حالی است که کارل هاينس رومنيگه و اولی هوينس بارها در مصاحبه های مختلف اعلام کردند که باستين شواين اشتايگر فروشی نيست اما اينبار ظاهراً باشگاه چلسی قصد دارد مبلغ وسوسه انگيزی را به بايرن پيشنهاد دهد.
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
فرگوسن نویر را جانشین فاندرسار میداند
ملیپوش آلمانی رویای حضور در لیگ قهرمانان را دارد.
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد مانوئل نویر، دروازهبان تیم ملی آلمان را جانشین ادوین فاندرسار، دروازهبان فعلی یونایتد میداند.
دروازهبان هلندی در پایان اکتبر تولد 40 سالگیاش را جشن میگیرد و نویر 24 ساله میتواند جانشین او در آینده باشد.
اگر مربی یونایتد بخواهد نویر را بخرد باید حدود 10 میلیون پوند برایش به شالکه بپردازد، هر چند که قرارداد او دارد به سال پایانیاش نزدیک میشود.
این قیمت بالا باعث شده یونایتد فعلا در خرید او دست نگه دارد. نویر در جام جهانی آفریقای جنوبی خوش درخشید و در بازی یکهشتم نهایی مقابل انگلیس نقشی مهم داشت و برخی گفتند به دلیل واکنش او بود که داور ضربه فرانک لمپارد را که وارد دروازه شد به عنوان گل قبول نکرد.
در هر حال نویر گفته دوست دارد در لیگ قهرمانان بازی کند، به ویژه که شالکه، تیم شهرش اوضاع خوبی ندارد: «من با اوضاع فعلی شالکه راحت نیستم. امیدوارم که بتوانیم اوضاع را برگردانیم و به روند خوبی برسیم. قرارداد من تا سال 2012 است و همیشه گفتهام که میخواهم این فصل را در شالکه بگذرانم.»
اریک استیل، مربی دروازهبانهای یونایتد اوایل این هفته گفت که فاندرسار قصد دارد در پایان فصل بازنشسته شود، اما خود دروازهبان هلندی این خبر را رد کرد و گفت هنوز تصمیمی نگرفته است.
هانري: دوست دارم بازي در بوندسليگا را تجربه كنم
به نقل از ديولت، تيري هانري اظهار داشت: در تمام سالهايي كه فعاليت ورزشي دارم،علاوه بر فوتبال كشورم، امكان حضور در ليگهاي ممتازي مثل ايتاليا، انگليس، اسپانيا و اكنون آمريكا را به دست آوردهام. تنها، جاي ليگ آلمان خالي است كه مايلم قبل از بازنشستگي به اين خواسته هميشگي برسم.
اين بازيكن 34 ساله كه دوران طلايي خويش را در انگليس تجربه كرد، افزود: البته اين مسئله كه تاكنون بازيكن شاغل در بوندسليگا نشدهام، دليلش تنها بدين خاطر بوده كه هيچ تيمي از اين كشور بطور جدي به من پيشنهاد بازي نداده است.
هانري در مورد توماس مولر، بازيكن تيم آلمان و بايرنمونيخ عنوان كرد: شيفته بازي او هستم. توماس با وجودي كه تنها 20 سال سن دارد، اما آن قدر منطقي و باتجربه عمل ميكند كه آدم حيرت ميكند. من از بازياش بسيار لذت ميبرم. او اگر به همين روال به پيشرفت ادامه دهد، حتي تا سطح بازيكن اول جهان هم پيش خواهد رفت.
هانري سالها قبل با تيم موناكو در لوشامپيونه فرانسه مطرح شد و تا سال 1999 عضو آن بود تا اين كه به مدت يك فصل راهي يوونتوس شد. سپس به جزيره آمد و بازي در ليگ برتر را براي آرسنال تجربه كرد. به باور كارشناسان سالهاي طلايي بازي او در اين تيم لندني رقم خورد. در تيمي كه رهبرياش برعهده آرسن ونگر، مربي هموطن او بود، هانري موفق شد 226 گل را در 369 مسابقه بزند و ركوردي عجيب را از خود به جاي گذارد. در سال 2007 او پيشنهاد كاتالانها را پذيرفت و به مدت سه فصل بازيكن اين تيم شد تا اين كه دو ماه قبل بدون هيچ پيش پرداختي راهي تيم ردبولز آمريكا شد.
بردیا!!نقل قول:
یکی از مهم ترین فاکتورهای یه مهاجم شانسه!!:31:
اصلا باید از بایرن بره کلوزه...
نه به درد ون گال میخوره نه به درد خودش موندنش توی بایرن...
بره دورتموند یه چیزی میشه:27:
بوت: بایرن دیگر نمیتواند امتیاز از دست بدهد
دروازهبان بایرن میگوید باواریاییها باید بردن را شروع کنند.
سایت گل – بایرن مونیخ فصل گذشته یکی از موفقترین تیمهای دنیا بود، اما آنها این فصل نتوانستهاند فرم سال پیش را تکرار کنند.
بایرن با 8 امتیاز از 7 بازی در رده 12 جدول قرار دارد و هانس یورگ بوت، دروازهبان آنها گفته مونیخیها به شدت نیاز به بردن دارند: «به جایی رسیدهایم که باید در بوندسلیگا دیگر فقط پیروز شویم. باید راه حلها را به سرعت بیابیم. اوضاع ما دراماتیک است.»
او پیش از این در بایرلورکوزن در سال 2002 هم چنین وضعی داشت و آنها در نهایت با سقوط هم دست و پنجه نرم کردند. این دروازهبان باتجربه میترسد که این اتفاق این فصل برای بایرن بیفتد: «ما نه تنها با لورکوزن به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم، که بازیکنان بسیار زیادی از ما هم در جام جهانی 2002 بازی کردند. آن تلاشها و موفقیتها روی فصل بعد ما تاثیرگذار بود.»
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
دماغ اوليچ شکست !!!
هنوز پزشکان بايرن هيچ صحبتی درباره وضعيت اوليچ انجام نداده اند
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،ايويکا اوليچ،مهاجم کروات باشگاه بايرن مونيخ در جريان بازی ديروز کرواسی با تيم ملی فوتبال اسرائيل،در دقيقه 70 بازی مشاجره اي بين بازيکن دو تيم رخ داد که بدون درگيری پايان نيافت و در اين ميان دماغ ايويکا اوليچ،شکسته شد.
بعد از تمام شدن بازی اوليچ بلافاصله با اولين پرواز به مونيخ رفت تا زير نظر پزشکان باشگاه بايرن مونيخ مداوا گردد.
هنوز هيچ اخباری مبنی بر اينکه اوليچ تا چه زمانی قادر به بازی کردن نخواهد بود از طرف باشگاه بايرن مونيخ اعلام نشده است
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
تيموشوک:از روسيه پيشنهادات خوبی داشتم
از باشگاه روبين کازان و همچنين ديناموکيف و شاختار پيشنهاد داشتم
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،آناتولی تيموشوک،هافبک باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی اکراين در مصاحبه اي اعلام کرد که پيشنهادات بسيار خوبی از روسيه داشته است.
او در اينباره گفت:
من پيشنهادات زياد و بسيار خوبی از روسيه داشتم اما باشگاه هايی که در روسيه به دنبال من بودند به طور رسمی با سران بايرن وارد مذاکره نشدند و نتوانستند با آنها قرارداد امضاء کنند.
يک باشگاه آلمانی هم به دنبال انتقال من به آن باشگاه بود اما مديران باشگاه بايرن مونيخ قبول نکردند و طی صحبتهايی که انجام شد،قرار بر اين شد که من در بايرن بمانم و به همين دليل من هم در باشگاه ماندم.
او در جواب خبرنگار بيلد که از او سؤال کرد:آيا شما از باشگاه روبين کازان هم پيشنهاد داشتيد؟ گفت:
بله از باشگاه روبين کازان و همچنين ديناموکيف و شاختار پيشنهاد داشتم اما آنها مبلغی را که بايرن به آنها اعلام کرده بود را نپذيرفته بودند
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
کلوزه: شاید از بایرن بروم
میروسلاو کلوزه گفته آماده ترک بایرن مونیخ است.
سایت گل – میروسلاو کلوزه، مهاجم بایرن مونیخ فاش کرده که اگر لازم باشد برای ادامه حضور در تیم ملی آلمان بایرن را ترک میکند.
کلوزه میخواهد در یورو 2012 بازی کند و گفته نیاز به بازی دارد تا بتواند در تیم ملی جایی داشته باشد.
او گفته است: «من آماده هر گزینهای هستم: این که در بایرن بمانم، یا باشگاهم را تغیری دهم. میتوانم خود را در باشگاه دیگری در بوندسلیگا ببینم.
نکته مهم این است که در سطح ملی به بازی ادامه دهم. بازی در یورو 2012 هدف من است.»
شالکه تو قهرمانیییییییییی :دی
چرانه؟نقل قول:
اگه بایرن ادعای قهرمانی داره،چراشالکه نداشته باشه؟چیش از بایرن کمتره؟:31: