ps2 که 90% فلش ها رو نمیشناسه خاک بر سر :13:نقل قول:
در مورد هارد ، احتمالش کمه ولی ممکنه .
Printable View
ps2 که 90% فلش ها رو نمیشناسه خاک بر سر :13:نقل قول:
در مورد هارد ، احتمالش کمه ولی ممکنه .
[ آموزش ] Backup گرفتن بازی ها بر روی هارد PS3 با استفاده از برنامه Open Managerنکته: به علت کوتاه بودن آموزش از ایجاد تاپیک خودداری شد.
پیش نیاز :
- دانگل At90USB160- PS3 با Firmware 3.41 ( فقط همین نگارش؛ نه پایینتر و نه بالاتر )- یک فلش مموری با هر حجمی- Open Manager (تا قبل از این فایل، از Backup Manager استفاده میشد که با انتشار OM کار بکاپ گرفتن بسیار آسان شده است)
1. ابتدا برنامه ی Open Manager را از اینجادانلود کنید.کد:http://www.ps3-hacks.com/download.php?id=147
2. فایل را در فلش مموری کپی کنید و آن را به PS3 وصل کرده و به بخش Games رفته، به Install Package Files بروید تا فایل نصب شود.
3. می بینید که در قسمت Games فلدری به نام Open Manager بوجود می اید.
4. وارد برنامه شوید و دیسک بازی بلو-ری خود را درون دستگاه قرار دهید نام بازی در لیست برنامه نمایش داده میشود.
5. برای کپی گرفتن از بازی بر روی هارد کافی است کلید O را فشار دهید تا بازی روی هارد داخلی (HDD0) کپی شود.
بعد از انجام کار و کپی گرفتن ،برای اجرای بازی کافی است تا یک دیسک ارجینال ( هر عنوانی ) داشته باشید. دیسک را درون درایو میگذارید و وارد برنامه ی OM میشوید، برای Launch کردن بازی باید کلید X را فشار دهید. به محیط XMB باز میگردید و در بخش Games میبینید که بازی نمایان میشود ..
توجه : برای این آموزش از بازی LBP استفاده کردم ؛ این بازی در مدت 18 دقیقه و 5 ثانیه، و با حجم 8.39 گیگابایت روی هارد بکاپ گرفته شد.
موفق باشید
بچه ها کسی میتونه یه FPS Test به صورت HomeBrew برای PS3 بنویسه ؟
میخوام عملکرد و فریم دهی بازی رو با PSJ و بدون PSJ مقایسه کنم.
==================
دوستان حتما حتما قبل از ---- کردن دستگاهتون از تمام Save ها و جزئیاتی که فکر میکنید لازم هست یه BackUp بگیرید !!
من الان تمام زندگیم رو از دست دادم !! انگار PS3 رو نو خریدم :31:
البته مشکل از خودم بود که با بی توجهی کار کردم نه PSJ.
سلام کسی این شکلیش رو گرفته قابل آپدیت هست با کامپیوتر؟
خسته نباشی برادر!!نقل قول:
خب چی شد که پاک شد بگو یوقت ماهم مثل تو هویج نشیم:16:
سلام و علیــــکم حاج تورج :31:نقل قول:
ببین تورج جان تمام این جنگولک بازی های این فروشنده ها برای این بود که میخواستن یه جوری PSJ های Fake رو بسازن که مثل این اصلیه
Update بشه :31: !!
من نمیدونستم PSJ اصل رو دارن 50 میدن وگرنه از همین میگرفتم !!
والا داش علی تمام مشکلاتی که این دستکاری ها میتونه برای دوستان ایجاد کنه فقط کار کردن ناشیانه (مثل خودم) با برنامه ی File Maneger هست .نقل قول:
دوستان یه سوال ، بعد از نصب برنامه جیل بریک اطلاعات روی هارد پاک می شه ؟!؟
نه با هیچ چیز هارد کاری ندارهنقل قول:
نه جاوید جان همونطور که علی جان گفت تا موقعی که باهاش ور نری کاری نمیکنه .نقل قول:
من آخه خیلی باهاش ور رفتم به خاطر همین یکم سوتی دادم. البته من فکر میکنم اگه هاردش رو Recovery کنم بتونم Save هامو در بیارم
ولی متاصفانه فعلا HDD pack ندارم که هاردو توش بزارم.
سلام مخلصیم :31:میدونم این اصلیه ولی این دکمه ریست برای آپدیت با کامپیوتر نداره:18: اینو باید چه جوری آپدیت کرد؟ یعنی اینم ic at90usb هست؟نقل قول:
شما اونو می زنید به کامپیوتر بعد ده ثانیه می کشید بیرون این عمل رو سه یا چهار بار انجام بدید چراغش ثابت می مونه و کامپیوتر اونو به عنوان یه هاب می شناسه ، اون موقع یعنی رفته رو حالت بوت لودر برای آپدیت ، فقط مسئله اینجاست نرم افزاری نیست که باهاش آپدیتش کنیم !!!!
فرمت بازي كه گرفتم راره
چطوري ريپش كنم؟
یه سوال فنی هارد اکسترنالی که بازی های پلی سه رو روش می ریزم باید فقط به همون منظور استفاده بشه یا می شه روش فایل های دیگه هم ریخت که ربطی به پلی سه نداره ؟!؟ سوال پیش اومد چون تو پلی استیشن دو نمی شد همچین کاری کرد ، یعنی اگه این کارو می کردیم دیگه بازی های روی هارد بوت نمی شد !
سلامنقل قول:
دارم این مسیله را همین الان روی Hard external پارتیشن بندی شده انجام می دم .
خبرش رو می دم .
Winrar نصب کنید .نقل قول:
آقا جاوید اگر که AT90 باشه وقتی که سیستم بشناستش دیگه خیلی راحت میتونی آپدیتش کنی!نقل قول:
من همین الآن واسه خودم رو آپدیت کردم!
آموزشش تو بازیرایانه هستش!
اولین بازی ای که گفته میشد که به آپدیت 3.42 نیاز داره F1 2010 بود ، حالا مثل این که باید یه بازی خفن دیگه رو به این لیست اضافه کنیم Medal Of Honor
تلاش برای حل مشکل شروع شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/medal-of-honor-ps3-requires-3-42-open-manager-tool-arrives/
؟؟!!
قبل از ه ک بازی ها چند بودن؟ حالا بازیهاش چند شده؟
قبلا از 20 تا 80 ، میانگین 35-40 تومنی میشد هر بازینقل قول:
الانم میانگین حدود 5-6 تومنی هس هر کدوم
تنها امتیاز هَک شدن کنسول ها اجرای HomeBrew هست . مطمئن باشید اگر شرکت های کنسول سازی کاری کنند که HomeBrew ها روی کنسول ها نصب بشند و در عین حال بازی کپی اجرا نشه روی کنسول هیچ کسی هَکشون نمیکنه .نقل قول:
در مورد بازی هم نگران نباشید پچ میکنند ، مثل بازی های PSP ، مگر اینکه کلاس های جدید به فرمور های جدید اضافه شده باشه که در اون صورت پچ کردنش زمان میبره .
بازی Enslaved رو امروز گرفتم اونم آپدیت میخواد!!
کرم رفته توم که آپدیت کنم ها!!!!!! بعدشم برم یه XBOX 360 بگیرم!!
:19:
دوستانی که ps J رو گرفتند آپ کنند و ببینند اگه موردی نداشت و کارکرد به ما هم بگن که این قطعه رو بگیریم...:19:نقل قول:
آرههههه!!:27:نقل قول:
داداش اگه آپدیت کنی که دیگه نمیشه باهاش بازی کرد:41:
راستی با مسئولین بازی رایانه هم صحبت کردم گفتن که یه ترفند خیلی کوچیکی هستش(LOL) که میتونی دیگه آپدیت نکنی و بازی کنی!!
گفتم چرا تا حالا نگفتین گفتش که یادمون رفته:41: میگم بزارن:13:
آقا من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که بازی PS3 میفروشن!!:31:
یارو گفت بیا دانگل بخر 10 تومن:18: گفتم بابا دمت گرم ولی من قبلا خریدم!!
بعدش که داستان رو براش گفتم برگشت گفت "ببین من قراره خودم بازی کپی بیارم ولی این کار رو نکن!!":18:
گفتم چرا؟
گفت"من یه مشتری کلوپ دارم که دوتا از PS3 هاش تو این 1 ماه به خاطر همین روش سوختن!!:18:
میگفت باعث میشه دستگاه زیاد کار کنه!! زیادم داغ کنه:18:
حالا قضیه چه طوریاست؟
کلوب ! یارو مثلا الان شیش ساله داره از دستگاهاش 24 ساعته کار می کشه ! بعد حالا دانگل زده سوخته ! می گه حتما از اینه !!!! البته ممکنه مشکل ساز باشه ولی کلا مشکلالتی که کلوب های بازی برای کنسول هاشون پیش می آد رو نباید با کسی که برای کنسولی که تو خونه کار می کنه مقایسه کرد !!
برای تست کردنش کاری نداره !!نقل قول:
شما یه دما سنج بزار پشت دستگاه جایی که محل خروج باد گرم هست . تو هردو حالت فعال بودن و نبودن PSj تستش کنید.
در ضمن دستگاه مجهز به Sensor Fan RPM هست که از این راه هم میتونید ببینید که تو حالت فعال بودن PSj سرعت Fan ها زود زیاد میشه یا زیاد صداش بلنده !! که اینطوری یعنی دستگاه داره جون میکنه :31:
البته خب ربطی به قدرت دستگاه هم نداره خب بالاخره این PSj هم یه جور ویروسه سخت افزاریه .
مثل این که سایت رسمی PSj اعلام کرده که تا چند روز دیگه ورژنی که تمام فریم ورا رو ساپورت کنه میده بیرون . (20 اکتبر )
تا حالا تو PS3News خبر چرت ندیدم .کد:http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps-jailbreak-soon-to-support-all-ps3-firmware-bm-1-1-incoming/page-1
احتمالا از این دانگل های در پیتی دست ساز استفاده کرده و دانگل دست ساز هم موقع ساختنش یک سوتی بدی کنسول رپتو پتو .نقل قول:
:10::40:آخ آخ آخنقل قول:
خدا اغز دهنت بشنوه
امیدوارم خبر صحیح باشه و بهش عمل کنن
این خبر جدید نیست ، و منظور از تمام فرمور ها ، تمام فرمور ها تا قبل از 3.41 هست نه بعدش . برای بعدش اعلام کردند در صورتی که نتونیم BackupManager رو روی فرمور های جدید نصب کنیم و سیستم جلومون رو بگیره ، یک آپدیت جدید میدند که فرمور کاستوم رو لود میکنه و شما کپیتونو بازی میکنید ، وقتی دانگل رو در آرید فرمور اصلی لود میشه :31:نقل قول:
چون این دانگل در حقیقت کنسول رو هَک نمیکنه و هیچ عمل هَکی هم صورت نگرفته ، فقط سیستم رو روی سرویس مود میاره بالا و تنها راه تغییر سخت افزاره که فکر نکنم طول عمر Ps3 جواب بده :31:
من میدونم کیو میگی.همون که مغازش تو پاساژه.نقل قول:
اون یکم قاطی داره هرچی هم هدایتش میکنی اصلا نمیفهمه.:31:
هنوز بعد 5 سال فکر میکنه ps3 سه تا فن داره.وقتی دور فن میره بالا میگه فن سوم روشن شد!!!!:31:
کلا به حرف فروشنده ها گوش نکنیم مخصوصا که الانم میترسن بازی ها رو دستشون باد کنه.
خدا کنه یه آپ دیتی چیزی بدن بیرون الان انگار رو هوا موندیم:31:
راستی بچ آخرین آپدیت دانگول:31: با یه برنامه جدید که کار backup manager رو میکنه:
آپدیت
[HTML]http://www.mediafire.com/?64na6236p5yp6d7[/HTML]
برنامه
[HTML]http://922398.20upload.net/files/sh5/12864223621.zip[/HTML]
دوستان من این جیل بریکرو در آوردم کیتشو ای سی روش atmega16a و زیرشم نوشته au0940 ای سیشم مارکش atmel هست اساتید بگن حالا اینا قابل آپدیت هست یا نه ؟!؟
كسي تاحالا تيكن 6 و كپي بازي تونسته كنه؟
خوب من با یه سرچ کوچیک تو اینترنت بر اساس چیپ ستش دریافتم این جیل بریک من کاملا تقلبیه و امکان آپدیت نداره ... خیال خودم و یه جماعتی راحت شد :31:
همون نقره ایه که خریده بودی؟اون که خیلی خارجی بود!!!:31:نقل قول:
یه عکس ازش بزار ببینیم کدومه
آره همون تو اینترنت ویدئو آپدیتش هست ولی تو نت همه تو کفن چجوری آپدیت می شه ! یکی ادعا کرده با ویندوز ایکس پی می شه من که ویندوز 7 و 64 بیتیه ! عکسشم که قبلا گذاشته بودم دیگه !!!
خب الان بهترین مدلی که موجوده بعد از مدل شما کدومه.....؟؟؟
این دست ساز ها به دل آدم نمیشینه.....:19:
والا من تو نت گشتم ، در مورد جیل بریک های فیک ، حتی یه سری که دکمه آپدیتم داره فیکه !!! کلا مراقب باشید چون الان بازا فیک داغه داغه ! جالبه این دانگل من هم برنامه آپدیتشم موجوده ولی ظاهرا نمی شه آپدیتش کرد !
منم یکی از این pJ ها از پشت شهرداری گرفتم .
فروشنده که میگفت اپدیت میشه .
به نظر دست سازه و 1 cd هم باهاشه.
وقتی روشن میکنی 1 چراغ led ابی روشن میشه.
اینم عکسش:
ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اصل نیس و اپدیت نمیشه بگین که برم از خجالت فروشنده در بیام:31:
دکمه برای ریست داره یا نه؟نقل قول:
نداره .نقل قول:
یعنی رفت تو پاچم :27: