ته وز چه توپیو گل نکرد :18::دی
Printable View
ته وز چه توپیو گل نکرد :18::دی
هاجسون: تورس فاصله زیادی با روزهای اوجش دارد
سایت گل- روی هاجسون، مربی لیورپول در صحبتهایی به حریفان تیمش هشدار داده که فرناندو تورس هنوز به روزهای اوجش نرسیده است.
این در حالی است که ال نینیو تک گل پیروزی بخش لیورپول در دیدار مقابل وست بروموویچ را به ثمر رساند.
تورس یکی از کلیدی ترین مهره های لیورپول است و تک گل او در دیدار یکشنبه شب کافی بود تا هر سه امتیاز دیدار هفته سوم رقابتهای لیگ برتر به حساب لیورپول واریز شود.
هاجسون در صحبتهایی در پایان این دیدار به اسکای سپورتس گفت:« حمله تورس، حمله ای استثنایی بود. صادقانه بگویم ، فکر کردم که در نیمه اول مسابقه تورس هنوز در حال نبرد برای رسیدن به اوج آمادگی است. او هنوز به اوج آمادگی جسمانی نرسیده و شروع، برای او بسیار زود است.»
مربی لیورپول ادامه داد:«چند دیدار دیگر طول می کشد تا تورس بتواند روی غلتک بیفتد و درحال حاضر و با گذشت زمان علائم آمادگی او تدریجا بروز می کند. خوشبختانه در دیدار یکشنبه شب، تنها یک جرقه از او برای پیروزی تیم کافی بود.»
پیش از آغاز این دیدار، رائول میرلس نیز به عنوان خرید جدید لیورپول به هواداران معرفی شد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/08/30/2094692/%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%AC%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، دو سه روز پیش برنامه دور سوم جام اتحادیه اعلام شد... مهمترین باز تاتنهام - آرسنال هستش... اینم برنامه کل بازی ها:
یاعلی:11:
فكر كنم منچستر به المينيوم سازي برازجان خورده!!!:31:
اين ديگه چه تيمي بود خورد به ما...
اینو بگو که باید بریم تو یه استادیوم تمرینی بازی کنیم!!نقل قول:
فكر نكنم تيم اصلي رو بفرسته...مصدوم ميشن گرفتار ميكنن تيم رو...
تری هم مصدوم است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان تری به دلیل مصدومیت نمی تواند تیم ملی انگلستان را همراهی کند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، جان تری کاپیتان تیم فوتبال چلسی پس از دیدار با استوک سیتی دچار مصدومیتی شده است که منشا آن بازیهای پیش فصل چلسی و فشار مسابقات و استراحت کم می باشد.
در خصوص مصدومیت جان تری ، تیم پزشکی باشگاه چلسی و تیم ملی انگلستان پس از مذاکره با یک دیگر مصدومیت جان تری را تائید کردند.
جان تری نمی تواند در 2 بازی ملی کشورش حاضر شود.
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
گزارش تصویری
تصاویر بازی چلسی و استوک سیتی
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، گزارشی تصویری از سومین پیروزی شیرین بازیکان چلسی در استمفورد بریج را می توانید با کلیک کردن بر روی آدرس زیر مشاهده بفرمائید:
کد:http://www.chelsealondon.ir/MyAlbum.aspx?id=20
به ظاهر این استادیوم تمرینی کیفیتی به مراتب بهتر از استادیوم بازی ملوان داره (البته فکر کنم همین بود)نقل قول:
اینو بگو که باید بریم تو یه استادیوم تمرینی بازی کنیم!!
شما چمن این ورزشگاه رو نیگاه کن....ازادیش هم همچین چمنی ندارهنقل قول:
حالا تاریخ بازی های لیگ کاپ کی هست؟
ستاره صربستاني چلسي براي 6 هفته از ميادين ورزشي به دور خواهد بود.
سایت فوتبال 3- برانیسلاو ایوانوویچ، مدافع باتجربه چلسی، در صحبتهایی اعلام کرد که به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر برای 6 هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
ایوانوویچ 26 ساله در جریان دیدار شنبه شب چلسی مقابل استوک که با پیروزی 0-2 آبی پوشان همراه بود، برروی نیمکت ذخیره ها قرار گرفت و پس از آن اعلام شد که نام او از لیست تیم ملی صربستان برای دیدارهای مرحله مقدماتی یورو2012 در دیدار مقابل جزایر فارو و اسلوونی خط خورده است.
این ستاره باتجربه در صحبتهایی به اسکای سپورتس اعلام کرد که او به بلگراد سفر کرده است ولی قادر به همراهی هم تیمی هایش در زمین مسابقه نخواهد بود.
ایوانوویچ در این رابطه گفت:« من برای دیدار با هم تیمی هایم به بلگراد آمدم ولی مصدومیت کمر من در حدی جدی است که قادر به تمرین یا بازی نیستم.»
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=27038[/HTML]
2010/08/31
دوباره این مصدومیت ها شروع شد:41:
تری هم یه دو هفته ای نمی تونه بازی کنه. فکر کنم در دفاع یکمی چلسی به مشکل بخوره :41:
بد بخت شدیم که مااااااااا.....همه مصدوم شدن که :41:
عکس بازی یونایتد - وستهام:
معنی نوشته روی پیراهن بربا: تقدیم به تو پدر (نوشته به زبون بلغاریه)
“For you, Father” or “Dad, it’s for you”
نقل قول:یادتونه چی گفتم :نقل قول:
:41:نقل قول:
اشکااااااااااان :37:
حالا به نظر شما کیا واسه ی دفاع فیکس بازی می کنند؟
مصدومیت الکس تموم شد؟
خیلی دیگه دفاع وسط کم داره. الکس هم نباشه دیگه خیلی وضع خراب میشه.نقل قول:
فکر کنم مجبور باشه حتی پائولو فریرا رو بذاره دفاع وسط!
باید جوون گرایی کنه :دی
ببينيد چلسي همزمان تو 3تا جام ميجنگه بايد حداقل 4تا مدافع وسط خوب داشته باشه...اين مصدوميت ها در ادامه فصل هم هست...كار سخت ميشه....ايشالا كه زود خوب ميشن..من نميدونم اين مشكل كمر چيه تو مدافع ها شيوع پيدا كرده...فرديناند ما هم از كمر مشكل داره...:10:
اوسین بولت،سریع ترین مرد جهان، ابراز تمایل کرده توی منچستر یونایتد یا بایرن مونیخ بازی کنه .....این جا گفته که در دوران دبیرستان مدافع چپ بوده و الان بسیار جدی هست تا بتونه به عنوان بازیکن حرفه ای جای رایان گیگز رو پر کنه و کلی هم به خودش امیدوار هست و گفته که لویس فن خال هم از بازیش تمجید کرده!
واقعا جالب میشه!!!!
کد:http://sports.yahoo.com/soccer/blog/dirty-tackle/post/Usain-Bolt-wants-to-play-for-Manchester-United-?urn=sow-266267
کوتاه از انگلیس
سایت گل –منچستریونایتد میتوانست در ماه ژانویه بهبه را با مبلغ تنها 125 هزار پوند خریداری کند، اما این فرصت را از دست داد.
سول کمپل، مدافع نیوکاسل: این فصل ثابت میکنم که هنوز برای بازی در تیم ملی انگلیس به اندازه کافی خوب هستم.
زلاتان ایبراهیموویچ، خرید جدید میلان: پپ گواردیولا مربی بیاهمیتی است!
مشکلات دروازهبانی انگلیس بیشتر شد. اسکات لوچ، دروازهبان واتفورد جانشین اسکات کارسون در تیم انگلیس در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 مقابل بلغارستان و سوییس شد. کارسون یکی از نزدیکان خود را از دست داده است.
مارتین پتروف، بال بولتون: به منچسترسیتی نمیشود اعتماد کرد.
میکل آرتتا، هافبک اورتون: پس از آغاز ضعیفی که داشتیم، باید هفته بعد منچستریونایتد را ببریم.
خاویر ماسچرانو: به رافا بنیتس، مربی سابق لیورپول بسیار مدیونم.
پیتر پانو، نایبرییس باشگاه بیرمنگام: الکس مکلیش مربی تیم تقاضاهای نامعقولی دارد، او که ژوزه مورینیو نیست!
وستهم به دلیل مشکلات مالی نتوانست یاکوبو از اورتون و مارک ویلسون، کاپیتان سابق پورتسموث را بخرد.
رابی کین، مهاجم تاتناهم پیشنهاد 8 میلیون پوندی بشیکتاش در روز آخر نقل و انتقالات را رد کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/09/03/2101120/%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3
بهبه: سر الکس به من گفت موهایم را کوتاه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بهبه 20 ساله، ماه گذشته در حالی با قیمت 7.4 میلیون پوند به یونایتد پیوست که موهایش را مانند عکس بالا بافته بود. او در مراسم معارفه بر خلاف گذشته با موهایی معمولی ظاهر شد.سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد به بهبه، بازیکن جدید تیم گفته اگر میخواهد از خشم معروف «سشواری» او در امان باشد موهایش را به خوبی کوتاه کند.
بهبه در مصاحبه با آبولا گفته که آماده بازی برای تیم جوانان پرتغال در مقابل انگلیس در روز جمعه است. او همچنین گفت فرگوسن به او دستور داد به آرایشگاه برود: «دارم سخت تلاش میکنم. همه بسیار به من کمک کردهاند. من با توجه به زمان کوتاهی که در این جا بودهام به خوبی جا افتادهام و بازیکنان بزرگتر بسیار به من کمک کردهاند.»
از او پرسیدند که آیا فرگوسن به او گفته موهایش را کوتاه کند یا نه و او با لبخند پاسخ داد: «کم و بیش...»!
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/09/03/2101093/%D8%A8%D9%87%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%85%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%85
شنيديد به اين ميگن رونالدو جديد؟؟؟
سر الكس گفت اين اولين باري هست كه يك بازيكني ميخره كه تا به حال بازيش رو نديده اون اوايل كه اومده بود تو سايت رسمي باشگاه مصاحبه فرگوسن بود...ميگفت وقتي مامورش تو پرتغال گفته كه يه همچين بازيكني هست فرگوسن سريع براي عقد قرارداد اقدام كرده و به گفته خودش الان هم خيلي راضي هست...تو سايت منچستر يه سري از گل هايي كه زده بود رو گذاشته بودند بايد بگم كه سرعت اين پسره فوق العادس با اين قد بلندش خيلي سريع هست...شوت هاش قوي و از ره دور چهار چوب رو خيلي خوب ميبينه در كل واقعا يكي از ستاره هاس...مطمئا باشيد زير سايه فرگوسن و ديگر بزرگان مثل روني و گيگز و اسكولز و بقيه يك رونالدو جديد رو خواهيم ديد...
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
يكي از ستاره هاس نه....يكي از ستاره ها خواهد شد:31:
رئال رو ولش كن...توهم زياد داره:31:
میبینم که گند وین رونی هم درومدش:دی
بعد از جان تری و برادرش،اشلی کول نوبت رونی شده:دی
جدا؟؟؟
چي شده؟؟؟؟
اصلا دوست نداشتم رونی بره توی حاشیه! این چند وقت کمی افت کرده بود اما حالا با این قضیه رسوایی اخلاقی احتمالا اوضاعش خرابتر بشه!:41:
همراهي حاميان مالي با بازيکن حاشيه ساز تيم ملي انگليس و باشگاه منچستريونايتد باعث حيرت رسانههاي اين کشور شده است.
سایت فوتبال 3-
به نقل از روزنامه اخبار جهان، يک روز پس از انتشار خبر رسوايي اخلاقي جديد وين روني، رسانههاي اين کشور، براي چندمين مرتبه رفتار نادرست و زشت اين مهاجم 24 ساله را مورد انتقاد و نکوهش قرار دادند.
اين حرکت تا به آنجا پيش رفت که عمده رسانهها بخاطر حفظ شان و مرتبه تيم ملي، از فابيو کاپلو، سرمربي ايتاليايي تيم انگليس خواستند در بازي فردا شب در خانه سوئيس در مرحله مقدماتي جامملتهاي 2012، از وجود اين بازيکن خاطي استفاده نکند.
در مقابل چنين حرکتي حاميان مالي که با وي قرارداد تبليغاتي دارند، واکنشي متضاد داشتند. آنان بجاي تقبيح رفتار اين بازيکن، به حمايت از وي پرداختند.
سخنگوي شرکت اي.ا اسپرت که با اين بازيکن قرارداد دارد، گفت: به وين احترام ميگذاريم و به زندگياش و آنچه انجام ميدهد، کاري نداريم.
بدين ترتيب حامياني که در عمل موظف به رعايت اصول اخلاقي براي تبليغ مطلوب خود در جامعه هستند، هيچ واکنشي نسبت به بازيکني که اخلاقيات را رعايت نکرده و باعث خلق رسوايي جديدي شده، نشان ندادند.
اين در حالي است که يک روز قبل با خبري که براي اولينبار روزنامههاي ديليميرر و سانديتايمز منتشر کردند، مردم و رسانهها از اين بازيکن حيرت کردند.
اين نشريات نوشتند روني که داراي همسري به نام کالين است و اکنون هفتهاي صد هزار پوند حقوق از منيونايتد دستمزد ميگيرد، با يک زن 21 ساله شاغل در کلوپهاي شبانه ارتباط نامشروع داشته که اين امر از ديد خبرنگاران تيزهوش نشريه دور نمانده است.
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=27196[/HTML]2010/09/06
اینم اصل خبر :
گزارش روز: خیانت وین رونی به همسرش در دوران بارداری او
به نظر می رسد که رسوایی های اخلاقی بازیکنان انگلیسی پایانی ندارد
سایت گل- روزنامه انگلیسی «ساندی میرر» روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد که وین رونی در زمان بارداری همسرش، با خیانت به او، با فرد دیگری رابطه نامشروع داشته است.
طبق گزارشهای منتشره، رونی با جنیفر تامپسون 21 ساله ارتباط داشته و در طول چهارماه با او در ارتباط بوده است
این طور به نظر می رسد که رونی 24 ساله، دیشب مبجور شده تا همه چیز را به همسرش کولین بگوید و همین ماجرا ممکن است منجر به جدایی این زوج جوان شود.البته طبق اخبار منتشره، رونی پس از تولد کای، پسرش دیگر با تامپسون ارتباطی نداشته است.
رونی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« زندگی من در آستانه نابودی است.کار احمقانه ای بود. کولین این بار مرا نخواهد بخشید و مرا ترک خواهد کرد.»
در این میان، تامپسون نیز دراین رابطه به صحبت پرداخته و گفته:« هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که رونی به سراغ من بیاید. می دانم که خیلی ها او را شرک می نامند ولی زمانی که او را از نزدیک می بینی، آن قدرها هم زشت و بدترکیب نیست.»
حیف شد وین رونی بازیکن فوق العاده ای هست نمدونم چرا خودشو وارد چنین حاشیه ای کرده؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم هرچه زودتر از این حاشیه دور بشه وبه دوران اوجش برگرده.چون انسان ممکن الخطاست.
من از 3 روز که خبررو شنیدم خیلی بهش فک کردم ... کار رونی اشتباه بود ... 100 % ... ولی مطمئنا" مطبوعات انگلیس خیلی بزرگنمایی کردن ... دیگه خبره هستند تو این کار !!
خدا کنه مثل پیتر کروچ رونی هم جان سالم بدر ببره !
روني بعد از اون مصدوميت كه باعث شد اقاي گلي ليگ رو از دست بده افت شديد روحي پيدا كرد...ولي يادتون نره...روني سرپرست بزرگي مثل فرگوسن داره و مطمئنا روني به زودي به دوران اوجش بر ميگرده...مگه همين رونالدو كم حاشيه ساخت؟؟؟به نظر من بزرگنمايي كردن...
امیدوارم این موضوع سریعتر حل بشه ...!:)نقل قول:
روني بعد از اون مصدوميت كه باعث شد اقاي گلي ليگ رو از دست بده افت شديد روحي پيدا كرد...ولي يادتون نره...روني سرپرست بزرگي مثل فرگوسن داره و مطمئنا روني به زودي به دوران اوجش بر ميگرده...مگه همين رونالدو كم حاشيه ساخت؟؟؟به نظر من بزرگنمايي كردن...
منم خیلی دوست دارم به اوج خودش برگرده.....از موقعی که 18 سالش بود طرفدارش بودم
فرگوسن گفته بود چند سال قبل ديگه...گفت اين پسر طلايي منچستر پسر حساسي هست...
همش تقسير اين رسانه هاي انگليسيه...هي ميگن زشته زشته...خوب زشت باشه به كسي چه....مگه از رونالدينيو زشت تره؟
هي ميگن شرك...شما خودتو بزار جاش....بازيكن معروف باشي....همه دنيا روت زوم كنن....بعد هي بگن تو زشتي...خوب ديگه ميره اين كارهارو ميكنه:31:
به نظر من اصلا زشت نيس....به اين باحالي...
بچه روني رو ديديد؟؟!!!همين وين روني رو بگيريد كوچيكش كنيد....خيلي با حال و خوشگله.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش مهر:
اتمار هیتزفلد می گوید پیشنهاد جایگزینی سرآلکس فرگوسن را تنها به این دلیل که نمی خواسته با بازیکنان به زبان انگلیسی صحبت کند، رد کرده است.
سرمربی حال حاضر تیم فوتبال سوییس می گوید سران منچستریونایتد در فصل 02-2001 در اندیشه به خدمت گرفتن وی به عنوان جایگزین سرآلکس فرگوسن بوده اند اما پیشنهاد آنها را نپذیرفته است.
هیتزفلد در سال 1997 با بروسیا دورتموند موفق به فتح لیگ قهرمانان اروپا شد و این کار را در سال 2001 با بایرن مونیخ تکرار کرد. وی در هر دو مورد با ناکام گذاشتن منچستریونایتد موفق به فتح این جام ها شد. البته این مربی در سال 1999 در مسابقه ای فراموش نشدنی در دیدار نهایی لیگ قهرمانان به منچستریونایتد باخت.
هیتزفلد می گوید سران اولدترافورد به او پیشنهاد حضور در منچستریونایتد را داده بودند اما از آنجا که نمی خواسته با زبانی به غیر از زبان مادری اش با بازیکنان صحبت کند، پیشنهاد آنها را رد کرده است. هیتزفلد در گفتگو با تلگراف اظهار داشت: نمی خواهم خیلی وارد جزئیات شوم چراکه این مسئله ای بوده بین من و منچستریونایتد. من در آلمان ماندم چون ترجیح می دهم با زبان مادری با بازیکنانم صحبت کنم. اگر بخواهم انگلیسی حرف بزنم قادر نخواهم بود احساسات و حالاتم را منتقل کنم.
سرمربی سوییس در ادامه تصریح کرد: بازیکنان در رختکن تیم فوتبال سوییس به زبان های متفاوتی صحبت می کنند. آنها به زبان های ایتالیایی، فرانسوی و انگلیسی صحبت می کنند اما وقتی قرار است با هم کار کنیم، با زبان آلمانی با یکدیگر صحبت می کنیم. فکر نمی کنم اگر می خواستم با بازیکنان انگلیسی صحبت کنم، قادر بودم که قضاوت درستی از عملکرد خودم داشته باشم.
هیتزفلد در پایان اظهار داشت: همه بازیکنان سوییس زبان آلمانی را می فهمند. چنانچه بخواهم از عبارات خاصی استفاده کنم از مربیان خود کمک می گیرم تا آن را به زبان های ایتالیایی و فرانسوی برای آنها بازگو کنند. اما من آلمانی صحبت می کنم چراکه این بهترین شیوه است.
[HTML]http://khabaronline.ir/news-90588.aspx[/HTML]
2010/09/07
چه بچش هم شکل باباشه ! گوگولی:دی
جان لوکیچ، اسطوره دروازه بانی آرسنال: په په رینا، والدس و ژولیو سزار گزینه های مناسبی برای توپچی ها هستند
مسئولان باشگاه آرسنال اعلام کرده بودند که قصد دارند مارک شوارتزر، دروازه بان فولام را بخرند اما در نهایت در رسیدن به این هدف ناکام ماندند تا مانوئل آلمونیا در رقابت های این فصل نیز دروازه بان اول آنها باشد.
سایت گل - جان لوکیچ، اسطوره دروازه بانی آرسنال معتقد است که ونگر در فصل منقل و انتقالات تابستانی باید په په رینا، ویکتور والدس یا ژولیو سزار را به خدمت می گرفت. توپچی ها فصل گذشته با مشکلات زیادی در درون دروازه مواجه بودند اما نتوانستند در تابستان یک دروازه بان درجه یک به خدمت بگیرند.
مسئولان باشگاه آرسنال اعلام کرده بودند که قصد دارند مارک شوارتزر، دروازه بان فولام را بخرند اما در نهایت در رسیدن به این هدف ناکام ماندند تا مانوئل آلمونیا در رقابت های این فصل نیز دروازه بان اول آنها باشد.
2010/9/5کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/09/05/2104235/%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D9%84%D9%88%DA%A9%DB%8C%DA%86-%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D9%87-%D9%BE%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B3-%D9%88-%DA%98%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%88
نقل قول:
خداييش تا حالا پدر و بچه انقدر شبيه هم ديده بوديد؟:31::31:
دمش گرم رونی ... گل اول انگلیسو زد :40:
بدبختی داریم ما. این همه بازیکن تو زمین اد باید ولکات مصدوم بشه که خیلی خوب داره بازی میکنه.
رابین ون پرسی که رفت تا 1.5 ماهه دیگه.
شروع شد دوباره. :41: