دوستان صبانت سرویس 1 ماهه هم میده ؟ یا فقط 3 ماهه و 6 و ... ؟
Printable View
دوستان صبانت سرویس 1 ماهه هم میده ؟ یا فقط 3 ماهه و 6 و ... ؟
نه فقط سه ماهه به بالانقل قول:
خط من شده مثل تلفنهای سکه ای.هر دو دقیقه با ارور 734 هی قطع میشه و بعد از بارها تلاش تا کانکت شه حداقل 2-3 دقیقه کار داره.چقدر من دارم الان لذت میبرم.خدایا شکر!
این صبانت چرا جدیدا اینقدرحجم زیاد کم میکنه؟
من قبلا همین استفاده وب گردی رو میکردم ،آخر ماه 2 گیگ اضافه داشتم
ولی از اول شهریور با همین وب گردی معمولی روزی 200 مگ کم کرده!!!
امروز با برنامه بندوایت میتر دیدم فقط 35 مگ استفاده کردم، ولی برام زده 125 مگ!!!!
وافعا منم فهمیذم دوستان راست میگفتند که صبا نت دزد حجمه. مخصوصا از اول شهریور بدجور داره میدزده
شما وضعیت شبانتون چطوره؟من امشب دارم با 110 دان میکنم اصلا مثل یه رویاست
من اخلاقم طوریه که اگه یه چیزی خوب باشه میام میگم خوبه.اگه بد باشه میگم بده! نه مثل کسایی که تا اینترنتشون خوب میشه صداشون در نمیاد و تا افتضاح میشه 100تا تاپیک اعتراض میزنن و ناله میکنن:41:
دیشب سرعت به زور 50بود امشب ترکونده
هنوز یک ساعت دیگه مونده تا شبانه تموم شه
حواسم نبود اگه قبلا 2تا فایل میزاشتم سرعتم بهتر میشد ولی حواسم نبود یه فایل گزاشتم
نتیجه نهایی رو بهتون میگم
امشب صبانت برا من که عالی بود :5:
ولی سرعت روزانم خوب نیست 60 کیلو به زور:41:
عکس تو امضام هم تا برنگشتن به حالت قبل صبانت پابرجاست و عوضش نمیکنم:8:
اینترنت منم اینطوری بود گذاشتم رو auto connect درس شدنقل قول:
سلام، من مشهد هستم و 2 سالی میشه از صبانت سرویس دارم. سرعت دانلود این روزها مناسبه و مثل قبل شده اما پینگ من خیلی بالا رفته. قبلا دور و بر 200 میچرخید و پایین تر هم میرفت اما الان در بهترین حالات حدود 270 هست و در بقیه موارد 300 و 400 و ... .
دیگه اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. میخوام بدونم برای همه این پینگ بالا رفته؟ و دلیلش چی هست؟ آیا درست میشه؟
آقا شاید تو شهر شما صبا نت بدترین باشه تهران که همه میگن صبا نت سرعتش کمه ولی تو تبریز من هرشب 2.4 گیگ دانلود میکنم سرعت شبانه هم روی 250 کیلوبایت بر ثانیه هست سرویس 128 صبا
دوستان 1 مگ صبا شبها چند دانلود میکنه؟؟؟؟؟
دوستان اومدم خبر بدم
۱ هفته هست عالی شده
پینگ روی 200 هست
این سرویس MAC address چه مزیتی داره؟از پشتیبانی صبا که پرسیدم می گفت واسه اینکه هکرها نتونن یوزرو پسورد شما رو -- کنند!!:2:
خالی بسته یا حقیقت داره؟چون می خوام غیرفعالش کنم.مشکل دارم باهاش.
با سلامنقل قول:
تقريبا يه چيزي توي همين مايه ها هست
مودم شما داراي يه آدرس سخت افزاي يا همون مك آدرس هست - مثه آي پي سيستم شما واحد و مخصوص همون مودم و شركت هست
مك آدرس رو توي سيستم ثبت ميكنن تا كسي ديگه نتونه با يوزر و پسورد شما و يه مودم ديگه از اكانتتون استفاده كنه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
به نظر ميرسه از اول ماه رمضان همينطوري شده و يه حالي داده ملت رو :31:
متغير هست - اما بايد 100 داشته باشيدنقل قول:
چون حجم مبادلات شبانه زياد هست - زياد فرقي بين يك مگ و 128 نميكنه - اگه هم فرقي داشته باشه، سرعت 128 نزديكتر به يك مگ هست
موفق باشيد.
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم بدون تحقيق نميشه گفت اين حرفها رو
شما ميتونيد هر سري حجمتون رو فرداش آنلاين چك كنيد و ببينيد ايا منطقي به نظر ميرسه يا نه
دوستان ديگه هم اگه اينطور حرفارو ميزنن واسه چيزهاي ديگه هست - مثلا اينكه چرا ميگن پول هر گيگ رو ميگيرن اما كامل نميدن حجم 9 گيگ رو كه چيزي معادل 9 گيگ و 300-400 مگ هست
موفق باشيد.
هر کی تو شهر شما از isp صبا سرویس داشته باشه میتونه بجای یوزر پسورد خودش یوزر پسورد شما رو بزنه و کانکت شه و حجمت رو براحتی تموم کنه.یعنی همینقدر که بدونه مشترک صبا هستی و با دونستن شماره تلفنت , یوزر پسورد رو دارهنقل قول:
من یبار که ترافیکم تموم شده بود یه مدتی به همین روش با آکانت یکی از آشناهام که اون سره شهره یه مدتی کانکت میشدم
مگه اینکه پسورت رو به صبا بگی عوض کنه.من اول پسوردو عوض کردم بعد دادم سرویس مک ادرس رو برداشت
امروز زنگ زدم به صبانت میگه 8گیگت رفته خمش 3هفتس سرویس گرفتم 5 6روزشم قطعی داشتم هرجوری هم فکر میکنم چی دانلود کردم میبینم اینقدر نشدهنقل قول:
حالا چه خاکی به سرم بریزم
بچه ها این شرکت صلا خوش قول هست؟؟ ینی خیلی طول نکشید که اینترنت شما هارو وصل کرد؟؟ لازم نیست که هی دم به دقیقه زنگ بزنم اونجا؟؟؟
سلام .
دوستان من یک هفته هستش که با دانلود مشکل دارم .
من اکانت رپیدشیر دارم و الان یک ساله که صبانت دارم هرشب ، شبی 2.4 گیگ دانلود میکنم . ولی یک هفتش که لینک ها رو میدم به IDM تا شب دانلود کنه ، صبح که میبینم روبه رو همشون زده Error !
میدونین مشکل از کجاست ؟ از برنامه فکر نکنم باشه چون 3 بار با کرکهای مختلف تست کردم .
لطف کنین یه راهنمائی کنین .
ممنون .
مودمتو وصل کن هروقت لینکت ثابت شد وصله لازم نیست هی زنگ بزنینقل قول:
من وقتی فهمیدم اینترنتم وصل شده زنگ زدم گلشنی بهم گفت تو صبا نت هنوز از مخابرات اطلاعیه رانژه شما نیومده اما اینترنتم وصل ب.ود
رپیدشیر یه مدتیه سیستمش عوض شده.مدیر جدید اومده همچی رو ریخته بهم.کلی از کاربراشم بخاطر کارای اون رفتن فایلهاشونو پاک کردن و مهاجرت کردن رفتن.بنظرم از یه آپلود سرور دیگه آکانت بخرنقل قول:
اشتتباه شدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اینکه میگفت هکرها نفوذ می کنن در مودمت(یا سیستمت) و یوزر و پسوردتو می بینن هم حقیقت داره؟اگه فرضا مک آدرس رو هم غیر فعال کنیم که کسی خبر نداره پسورد من چیه،پس چطوری می خواد از ترافیک من استفاده کنه؟
امکان داره خود اوون نمایندگی که ازش خریدم از ترافیکم استفاده کنه؟چون اوونا که خودشون پسورد رو به من میدن.اصلا راه حلی هست خودمون پسورد رو عوض کنیم بدون اینکه از نمایندگی بخوام اینکار رو بکنه؟
ویرایش شده....
دوستان سر قضیه ی حجم کم کردن حواستون و جمع کنید
دیدم دوستان خیلی میگن صبا داره الکی حجم کم میکنه
من امشب ریز مصرفم و چک کردم مقدار حجم باقی مانده و یادداشت کردم بعد حدود 400مگ دانلود کردم از اکانتم بعد از خود
کانکشن ویندوز مقدار سند و رسیو و بر حسب بایت جمع کردم و به کیلو بایت تبدیل کردم واز مقدار حجم باقی مانده کم کردم تا ببینم
چقدر باید باقی بمونه بعد دیسکانکت شدم دوباره که وصل شدم مقدار حجم باقی مانده با مقداری که خودم بدست آوردم و کم کردم
دیدم فقط 400کیلوبایت بیشتر کم کرده :31:
بنابر این محاسبشون تقریبا دقیقه:31:
اگه میبینید داره حجم بیشتری کم میشه دنبال دلیل بگردید یا واقعا محاسبه کنید ببینید زیاد کم کرده یا نه
صبانت کیفیت سرویس هاش چطوره ؟؟ در کل شما در منطقه خودتان راضی هستید از صبانت ؟؟؟ 2 مگ صبا هنوز راه اندازی نشده ؟؟
سلام
دوستانی که از حجم کردن نامتعارف صبا گله مندند آیا کلیه آپدیت های ویندوز و نرم افزارهای روی سیستم شون رو زیر نظر دارند؟
Windows update
Windows defender
Adobe update
sun java update
آنتی ویروس ها و بقیه نرم افزارهایی که بدون اجازه آپدیت میکنند. Adobe همیشه بعد از نصب برای مرتبه اول پس از اجرا شدن بدون اجازه در پس زمینه آپدیت رو آغاز میکنه و بستگی به ورژن مورد استفاده تا حدود 150 مگ هم دان میکنه! مگر اینکه حواستون باشه و سریع کنسل کنید.
صبا نت به قول دوستان مثل لپ لپ هست برای یکی نسبتا خوبه برای یکی مثل من افتضاحنقل قول:
من کرج هستم سرویس 1 مگ رو هم گرفتم 3 ماهه 54 هزار تومن کمتر از 1 ماه تموم شد
سرعت روزانه اش نسبتا خوبه ولی شبانه برای من اصلا خوب نیست یعنی 100 رحمت به دای لاپ
من شبانه بیشتر از 7 مگابایت نمی تونم دانلود کنم :18:
ولی خوب دوستانی هستن تهران شبی 1 گیگ هم دانلود دارن
به هر حال بازم انتخاب با خودتون هست
میگم تو سایت صبانت مطلبی مبنی بر اینکه سرویس ها فقط 3 ماهه به بالا ارائه میشن ننوشته ... ولی مثلا تو سایت امپراطور که زیر مجموعه صبا هست نوشته ...
مطمئن هستین در حال حاضر خودِ صبا 1 ماهه نمیده ؟
اطلاعیه شماره 5نقل قول:
نظر به استقبال بی سابقه مشترکین گرامی و بنا به درخواست اکثریت مشترکین (!) جهت اجتناب از مشکلات ناشی از قطع سرویس در سرویسهای یکماهه ، مقرر گردید از ثبت نام سرویسهای یکماهه اجتناب گردد . خواهشمند است از مشترکین گرامی از سرویسهای با مدت زمان اعتبار سه ماهه به بالا استفاده نمایید
کد:http://www.sabanet.ir/allnews.htm
یعنی الان اصلا سرویس 1 ماهه تو تهران نمیدن؟؟!!!! هیچ راهی نداره؟نقل قول:
دوستان یه بحثی که الان توی تاپیک های دیگه هم مشاهده کردم اینه که صبانت سرعت دانلودی که برای ما می نویسه real نیست.آیا حقیقت داره ؟ اگر حقیقت داره چه جوری مثلا توی برنامه idm می تونند transfer rate غیر واقعی ثبت کنند؟
همین الان اسم تاپیک رو عوض کنید
نام جدید: سرویس DIAL UP صبانت
با سلامنقل قول:
اصلا گيريم بخوان غير واقعي ثبت كنن، كسي كه داره ازش استفاده ميكنه بايد بفهمه ديگه
مثلا يه فايل دو مگابايتي رو توي سرعت دانلودش بزنه با سرعت 20 kbps داره دانلود ميشه بعد دانلود اين فايل 20 دقيقه طول بكشه خوب معلومه كه دست ميبره توي سرعت
تازه اينكه IDM در هر شرايطي سرعت واقعي رو ميزنه
نميشه تغييرش داد
موفق باشيد.
نقل قول:فکر میکنم منظورشون سرعت غیر واقعی در سایت speedtest هست. چون سایت speedtest بیشترین سرعتی رو که میبینه ثبت میکنه. و از اونجایی که سرعت صبانت خیلی نوسان داره ممکنه یه لحظه سرعت خیلی زیاد بشه و speedtest هم اون سرعتو ثبت کنه، در صورتی که سرعت به طور متوسط کمتر از این حرفاست.:8:نقل قول:
واسه من که اینجوریه بقیه رو نیمدونم :13:
نت هم در وب گردی ساعتی 400 مگ و در دانلود 2 برابر شارز کم میشه و ایمیل 18 تا دادم شرکت و فکس دادم و تلفن خیلی زدم تنها میگن اشتباه می کنی یا میگن ویروسه و من پارتیشن عوض کردم و ویروس کش بروز کردم باز کم میشه بی خودی و الان 1 ماهه سرعتم روزانه 4 تا 7 شده و شرکت هم محل نمیزاره میگه اینبار تقصیر شاید آنتی ویروسه واقعآ مسخره هست .
الان رفتم گیگ اضافه بخرم تو سایت زده جشنواره تابستانه 3500 تومان که آقای درخشان گفت اینها تبلیغاته نماینده استان ها در تهران
حتما ايشون منظورشون Downstream خط بوده. منظورشون اين بوده وقتي شما اينترنت 128Kb ميخري در عوض Downstream شما رو روي 1024Kb پيكربندي ميكنن. شما وقتي اينترنت حجمي ميخري هم پول بيشتري نسبت به 128كيلوبيت ميدي و هم اينكه پهناي باندت محدوده. در عوض ميان Downstream شما رو روي عدد بالاتري پيكربندي ميكننن.نقل قول:
نوچ... :20:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:خیلی عالیه هر کسی یه برداشت کرده از صحبت من!:31:نقل قول:
از همه ی دوستان ممنون.فقط آقای xss اگر امکانش هست یه توضیح کامل تری در مورد پستتون بدهید ممنون می شم.:11:
.................................................. ...............
سرور کویت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور باکو:
.................................................. .........................
دوستانی که ساکن تهران خیابون شریعتی هستند ممنون می شم که speedtest هاشون رو به صورت کامل اینجا بذارن:11:
كسي از تهران(خود تهران نه كرج و...)با سرعت 100 به بالا دانلود داره؟
براي من از سرعت 220 شروع مي شه و بعد 1 مگ ميشه حدود 60
چندتا فايل هم باهم (10 تا از سرور هاي مختلف)گذاشتم ولي مجوعا سرعتم همون 60 بود(با تورنت هم امتحان كردم)
من از شما یه سوال دارم چرا به کاربرای خونگی سرعت بالای 128نمیدن؟؟نقل قول:
دلیلش واضحه برای اینکه شما به سرعت دانلود بالا دسترسی نداشته باشی و نتونی هرجایی که خواستی سر بزنی و فیلم دانلود کنی این برای مسائل 30یاسی فرهنگی مشکل ایجاد میکنه.
به کاربر اداری قانون مشخص کرده 512 میتونن بدن.یعنی قانونا سرعت بالاتر از 128 به معنی 20 کیلوبایت در دانلود برای کاربر خونگی ممنوع هست.
ولی حالا اینجا isp ها اومدن یه کلک زدن چرا؟دلشون به حال پولی که شما میدی نسوخته بلکه دنبال این هستن که شما زودتر حجمت تموم شه بری دوباره حجم بگیری.
این حرف شما که وقتی 128 میگیری باید بهت سرعت 100 تو دانلود بدن تو تهران کاملا بی اساس هست.
تو شهرستان الان یارو پارس آنلاین داره با سرعت 200 دانلود میکنه ولی ته تهران همون سرویس آخر آخرش 20 دانلود داره این هم فقط به خاطر نظارت و کنترل رو تهران.
اونایی که 1 سال پیش تو تهران صبا داشتن یا شهراد یا لایزر برید بپرسید ببینید کدوم شرکت به کاربرش تو سرعت 128 سرعت دانلود 100 داده؟!!!
سرعت real یعنی همون سرعتی که قانونا باید بدن 128=20
256=40
512=70
از چی بگم برات؟ :31:نقل قول:
Downstream که به حداکثر سرعت دانلود خط ADSL شما میگن و توی مودمتون هم قابل مشاهده هست. این مقدار توسط شرکت ISP برای هر کاربر با توجه به سرویسی که خواسته پیکربندی میشه.
بطور مثال مخابرات ADSL نا محدود یک ماهه با سرعت 128Kb رو میده 10.000 تومن که حالا این 128 تقسیم بر هشت میشه و در نهایت در میاد 16. یعنی شما 16 کیلوبایت بر ثانیه حداکثر سرعت دانلودتون هست.
حالا شرکت های مثل پارس آنلاین و صبانت و شاتل میان یه کار دیگه میکنن.
میگن ما خطتتون رو روی یگ مگابیت پیکربندی میکنیم، در عوض ترافیکتون محدود و هزینه ماهانتون هم بیشتر میگیریم.
یعنی شما مثلا 18.900 میدید و برای یک ماه 5 گیگابایت حجم دانلود میگیرید. در عوض بجای اینکه سرعتتون 128 کیلوبیت باشه سرعتتون 1024 کیلوبیت هست. یعنی در هر ثانیه شما حداکثر میتونید 128 کیلوبایت دانلود داشته باشید. اسم این سرویسی هم که میگیریم 128 کیلوبیت هست. (مثل مخابرات)
حالا به نظر من منظورشون از اینکه Real نیست اینه که به شما صبانت اینترنت رو به اسم 128 کیلوبیت میفروشه در صورتی که در واقعیت 1024 کیلوبیت هست. :11:
دوستان این دوتا پست رو نگاه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5362178&postcount=6
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5360625&postcount=661
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
همین دوستمون آقای 30we مبحث real نبودن صبا رو توی ذهن من انداختن!:31: