سلام بچه ها چطور این ترمز اتوماتیکش برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام بچه ها چطور این ترمز اتوماتیکش برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تنظیمات مربوط به سختی بازی برید off کنیدنقل قول:
نقل قول:
میشه دقیق تر بگین تو کدوم قسمت رو باید off کرد
قبل از هر مسابقه اونجا که نشون میده ماشین سمت راست تصویر هست یا همون service areaنقل قول:
از منوی سمت چپ گزینه سوم نوشته difficulty and assist
اون رو که بزنی 3 تا حالت داره تو preset
و زیرش نوشته advance که اون رو بزنی چند تا گزینه میاد
به نظرم این بازی تو رالی ها نامردی میکنه.
آخه مگه میشه تو کراس ها همیشه اول بشم ولی تو رالی ها نفر 6 و 7؟!
اونم با اینکه می بینم فاصله ام از نفرات عقبی بیشتر میشه ولی آخرش اونا از من بالاترن!
من که میگم تو مسابقات رالی کشکی رکورد میده.
این رو، سایت فارنت نوشته.نقل قول:
شما در بازی داری حالتهای مختلفی خواهید بود که میتوان به مودهای رالی کراس، رالی، لندراش، Head2Head، تریل بلازر و مود جدید Gymkhana است که بنا بر نوع سبک مسابقه، خودروهای آن سبک در اختیار شما قرار میگیرند. در این بازی همچنین دارای یک زنگ تفریح به ظاهر آسان و در عمل سخت! با نامGymkhana هستیم که البته با طی کردن دوره آموزشی کنبلاک معروف دیگر برای شما چندان سخت هم نخواهد بود.
شما پس از طی کردن دوره آموزشی با کنبلاک، میتوانید دریک مکان نسبتا کوچک پرشهای بلند انجام داده و یا زیر یک ترلی دریفت بزنید و با پیچیدن به سبک کنبلاک وG معروفش بالاترین امتیاز را در این حالت بدست آورید .
این مود هایی که گفته کجا هستند؟ دوره آموزشی کن بلاک کجاست؟
کسی نمی دونه؟نقل قول:
منظورت کدوم مدهاست؟ تو قسمت single pleyer یا مولتی..منظورش از مدها همون حالتای بازیه که انجام میدین..مثلا رالی مسابقه ایه که ماشین ها به فواصل زمانی حرکت می کنن و زمان مجموع مقایسه میشه..یا هد تو هد مسابقه بین دو ماشینه که یک مسیر رو همزمان طی می کنن...یا جیمیکانا هم همون جینگولک بازیهاییه که تو این شماره اضافه شده:31:نقل قول:
کِن بلاک هم تو قسمت کریر، session اول تو قسمت نهایی، یعنی همون مثلث وسطی برای جیمیکانا ابتدا چند تا آموزش میزاره که بعد ما باید همون کارها رو انجام بدیم.
بالاخره رسیدم به اونجا همرو هم اول شدم ولی تو اینها هر کاری می کنم، نمی شه.:41:نقل قول:
این که اصلا آموزش نمی ده، یه فیلم کوچولو می ذاره و بعدش من هر کاری می کنم، نمی تونم بیشتر از طلا بگیرم!:19:
طلا همون نفر اوله اینجا...واسه پلاتینیوم گرفتن باید مهارتت در حد کِن بلاک باشه:31:نقل قول:
مثلا تو قسمت پرش باید به محضی که ماشین بعد از پرش به زمین رسید دستی بکشی ماشین دور بزنه
یا مثلا تو قسمت spin فقط از یه قسمت استفاده کن..به محضی که دور 360 کامل شد یه مقدار از محدوده برو بیرون دوباره برگرد داخل همونجا 360 بعدی رو بزن
کلا باید خیلی سریع و بی اشتباه انجام بدی..سخته ولی ممکن
سیو بازی را کسی داره ؟
در ضمن روی دسته بازیم چطوری کدوم دگمه را برای ترمز دستی بذارم ؟ اسم گزنیش چی هستش ؟ چطوری ؟
دوستان شما با چه مدی بازی میکنید ؟ کجوال خیلی اسونه و حال نمیده ولی 2 تا مود دیگه خیلی سخت میشه ..
من امتحان کردم دو نفره هم میشه...تمام کلیدهای دسته رو فشار بده بلاخره یکی عمل می کنه:31:اگه نشد کلیدهای کیبورد رو امتحان کن:10:نقل قول:
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
اگه منظورت درجه سختیه به نظرم بزار روی 4..نه خیلی سخته نه خیلی راحتنقل قول:
من درجه سختی رو رو 5 گذاشتم تا حالا هم همه مسابقات (جمعا 10 تا از ابتدای بازی ! )(به جز 2 تا که دوم شدم) رو اول شدم
یه بار هم درجه رو رو 6 گذاشتم دیدم نه یکم سخت شد درجه 6 مرد میخواد ...
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
دوستان پچ بازی رو به چه صورت نصب کنم ؟
هیچ فایل ستاپی نداره
چرا اینقدر بازی یک جوریه؟!:دی
حس میکنم خیلی بچگانس
مخصوصا فرمون دادنش!
گرافیکش هم اینطور که تعریف میکردن نبود
مسخره می کنی؟نقل قول:
چرا اینقدر بازی یک جوریه؟!
حس میکنم خیلی بچگانس
مخصوصا فرمون دادنش!
گرافیکش هم اینطور که تعریف میکردن نبود
بازی به این خفنی تو عمرت دیده بودی؟
اتفاقا از رنگ ها و افکتای فوق العاده استفاده کرده و یه سبک جدید ه بازیا داده همینه که همه رو به خودش جذب کرده
والا نه مسخره نمیکنمنقل قول:
خودم از سختی Shift 2 ناراضی بودم ولی الان سختی اون رو به Dirt 3 ترجیح میدم
آخه خیلی بچگانس هندلینگش!
مثلا با سرعت 130 تا 140 به راحتی میشه یک پیچ رو رد کرد اونم پیچ به اون بدی!
عزیز دل، شما درجه سختیو ببر بالا بعد اگه با 140تا راحت پیچیدی بگو بچه گانست!!!!نقل قول:
ممنون دوستان از پاسخ دهیتون
need for speed که آشغال ترین بازیه که تو عمرم دیدم اصلا اسمشو نیارو نگو بهتر از dirt 3 هست که...:27:
need for speed از کربن و حتی prostreet به بعد اشغال شد و شیفت که از همه بد تره
اما dirt 3 واقعا از همه لحاظ عالی کار کرده نمیدونم چرا شما همش بازیای یکنواخت رو ترجیه میدین و بازی به این قشنگیو میگین بچه گونست :31:
سلام به همه دوستان گل:31:
یه سوالــِی داشتم. موقعی که Dirt 2 اومد می خواستم برم بخرم ولی دوستام گفتن رانندگیش سخته.
مخواستم بدونم Dirt 3 هم مثل 2 هستـــیو؟از همه لحاظ خوبه؟بخرم؟یه 2 نفر 2 تا نظر بدن من ببینم بخریــــوم یا نــــــه
نخری از دست دادی داداش زودی باش :10:نقل قول:
سلام به همه دوستان گل
یه سوالــِی داشتم. موقعی که Dirt 2 اومد می خواستم برم بخرم ولی دوستام گفتن رانندگیش سخته.
مخواستم بدونم Dirt 3 هم مثل 2 هستـــیو؟از همه لحاظ خوبه؟بخرم؟یه 2 نفر 2 تا نظر بدن من ببینم بخریــــوم یا نــــــه
Ok می خرم. ولی نگفتی گیم پلی سخته یا نه؟نقل قول:
Mool Tee جان، حتما بازی رو بگیر که حسابی لذت می بری!!نقل قول:
اصلا از بابت سختی بازی نگران نباش!نقل قول:
سختی بازی 3 حالت داره، که دومیش به نظر من ایده عاله! ولی بازم اگه برات سخت بود می تونی بزاری رو کژوال که
آسون تر میشه. از یه طرف هم تنظیمات پیشرفته داره، مثلا می تونی ترمز خودکار رو برداری یا خط راهنمارو غیر فعال کنی و...
ممنون ولی هرکسی یک نظری داره و نظر هر شخص برای خودش محترمه و نمیشه به دیگری تحمیل کردنقل قول:
درجه سختی بازی رو چطور باید ببرم بالا؟
سلام
بعضی از دوستانم که بازی رو گرفته بودند بهم گفتند که گرافیک بازیش از Dirt 2 پایین تره
یعنی حقیقت داره؟
[QUOTE=Subaru;6197206]من درجه سختی رو رو 5 گذاشتم تا حالا هم همه مسابقات (جمعا 10 تا از ابتدای بازی ! )(به جز 2 تا که دوم شدم) رو اول شدم
یه بار هم درجه رو رو 6 گذاشتم دیدم نه یکم سخت شد درجه 6 مرد میخواد ...
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
یک سوال
شما درجه شو از کجا تنظیم مکنید ؟! کجا باید برم دقیقا ؟!:31:
سلام دوستان.
یه سئوال داشتم::31:
میشه بگید چه طور spin ، چرخش دور یه مانع و دریفت رو به طور صحیح انجام بدم؟
ممنون.
دوستان خواهشمندم پاسخ بدهید.نقل قول:
به شدت فرصت محدودی دارم.
ممنون:21:.
اول مطمئن باش که از کیبورد استفاده نمی کنی! من سر دونات گیر داشتم آخه فرمونش فقط یه مقدار و تا ته می پیچه! برای بزرگاش باید فرمون رو کمتر می چرخوندم که با کیبورد نمی شد. ولی با تمرین خیلی خیلی زیاد تونستم!نقل قول:
قبلش یه دستی کو چولو می کشی و شروع می کنی به گاز دادن و چرخوندن فرمون. فرمون رو ثابت نگه دار و همواره گاز بده. اسپین که ساده ترینشه فرمون رو تا ته می چرخونی و گاز می دی. برای دریفت هم همین جوری فقط وسطش فرمون رو برعکس بپیچون.
در ابتدا لازم به ذکر است که بگویم من از نسخه ی کنسول بازی بهره می برم. اما نمی تونم تو دور چرخیدن دور یک شی بیفتم. یعنی خیلی ساده یا به او برخورد می کنم، یا از دور خارج می شوم. این اوضاع در زمانی که دایره کوچک تر هم باشه بدتر می شه. تو اسپین هم مشکل این جاست که اون جایی که دقیقا می خوام نمی چرخه. یعنی چند متر اون ور تر جایی که می خوام می چرخه. به همین خاطر به دیواره ها می خوره.نقل قول:
در کل ممنون که پاسخ بنده را دادید.:20:
دوستان این نسخه هم مثل نسخه قبلی فرمون خشکه؟
یعنی همونطور فرمون دادن سخته؟
من نسخه 2 رو اصلا نمیتونستم بازی کنم به خاطر فرمون سختش
ولی این بازی فرمونش خیلی بهتره ...........
اگه شما هم نمیتونستی بازی کنی 2 رو این رو به راحتی میتونی بازی کنی.......
حدود 50% بازیو تکمیل کردم تا الان !! زیاد حال نکردم باهاش و اون یزی که انتظار داشتم نبود !! گرافیک فقط خوبه ... بازی یه جورایی حالت کودکانه ای داره :31:نه هیجالنی نه چیزی تو یه سری جاده ی خاکی میری اینور اونور اول یا دوم میشی طلا میگیریو ... همیین :31:نمیدونم چرا اینقد روند بازی برام تکراری و ناجور شده :2::31:اصلا انگار بازی یه چیزیش میشه و ناقصه :31:
.
به دوستان علاقه مند به بازی برنخوره :31:اینا فقط نظر و احساس شخصی بنده بود تا اینجای کار :31:اصلا بازی برام هیجان انگیز نیست !! چند تا مسابقه که میدم خوابم میگیره :31::27:
چیزه بدی نیست که: دی...شوتر که نیست یه شبه بشینی پاش تمومش کنی...نقل قول:
به دوستان علاقه مند به بازی برنخوره اینا فقط نظر و احساس شخصی بنده بود تا اینجای کار اصلا بازی برام هیجان انگیز نیست !! چند تا مسابقه که میدم خوابم میگیره
منم بعد از چند مسابقه خسته میشم...رالیه دیگه هی دور خوردن و پیچ و میچ رد کردن چشمو خسته میکنه...
نه بابا یه شبه چیه :31:چند هفتست که بعضی روزا یه یه یکی دو ساعتی بازی میکنم فقط :31:کلا یه جوریه !! مثلا شیفت 2 بال اون حالو احوالش :31:خیلی بیشتر هیجان داشت برام . مثلا عقب میفتادم یا میخوردم جایی کلی حرص میخوردم و باید عرق میریختم تا برسم به نفر اول یا دوم . یا مثلا 1 کیلومتر به خط پایان با یه حرکت ناجوانمردانه میکوبیدم به ماشین جلویی و اول میشدم و اون اخر میشد :31::31:اما این چی اصلا سر پیچ ها نیاز به ترمز یا ... نیست فقط بپیچ و برو !! احیانا یه جا هم که اشتباه کنی ... مثلا تو دریفت ها ( که تنها بخش بازیه که برام لذت بخش بوده و منو تا اینجا کشونده :31:) کافیه زمان رو برگردونی عقب و ... :13:کلآ بازی یه حالت مبتدیانه داره !! فک کنم رو حالت اسون میزاشتم بازیو دییگه اصلا چشم بسته هم میشد رفت :31::27:نقل قول:
.
فقط دریفت هاش کمی تا قسمتی لذت بخشه :20:
منم نمیخوام فن بوی بازی درآورده باشم ولی این بازی در مقابل عظمتی مثل shift 2 یه بازی کودکانه_ست!!
shift2 در تمام ابعاد سعی شده که بازی به یک ریسینگ واقعی نزدیک باشه(چه از نظر فیزیک که واقعا با ابهت توش کار شده) و چه از نظر گرافیک به نحوی که اگه شما یه شات توی بازی بگیری و از دور بهش نگاه کنی یه لحظه فکر میکنی واقعیه(امتحان کنید!!)ولی این بازی با اینکه سبک کاملا متفاوته ولی هم فیزیک و هم گرافیکش در مقابل اون کاملا فانتزی به نظر میاد و بیشتر جنبه سرگرمی داره....
تو این بازی نورهای شدید مثل نور خورشید یا لامپ ماشین که شب روشنه قرمز رنگه.علتش چیه؟گرافیکم ساپفیر 5670
ممنون اگه کمک کنین.
قرمز که سهلهنقل قول:
صورتی ، بنفش ، نارنجی ، آبی و انواع رنگهایی که توی رنگین کمون هست تو نور مستقیم خورشید هم دیده میشه.......:31:+ زرشکی
گمونم همه اسیستارو آن کردی وگرنه مگه نیدفوراسپیده که الکی بپیچه: دینقل قول:
اما این چی اصلا سر پیچ ها نیاز به ترمز یا ... نیست فقط بپیچ و برو
اون زمان که اینقدر ریسینگ شبیه سازی نبود "کلین مک ری" کله ملتو میخوابوند، اونوقت بازی های تازه به دوران رسیده ای مثل شیفت رو با این مقایسه میکنین؟: دی: دینقل قول:
منم نمیخوام فن بوی بازی درآورده باشم ولی این بازی در مقابل عظمتی مثل shift 2 یه بازی کودکانه_ست!!
بعدم اگر قرار به مقایسه باشه بهتره شیفت رو با عنوان هم سبکش از کدمسترز یعنی grid مقایسه کنید نه درت.
حالا گیریم که مقایسه هم بخوایم بکنیم...رنک شیفت 2 بین بازی های 2011 تو سایت گیم رنکینگ 74 هست بعد اونقت رنک dirt3 که شما میفرمایین کودکانس 18!
توی متاکرتک هم میانگین امتیاز درت 87 و شیفت 84...
خودش که برنمیگردونه...اگر خیلی حرفه ای هستی خب برنگردون اختیاریه: دینقل قول:
کافیه زمان رو برگردونی عقب و
Forza هم برگردوندن زمان داره و میشه گذاشتش رو حالتی که اتومات سر پیچا ترمز کنه پس لابد اونم آسونه؟: دی