چه عجب ما یک مدل ساختیم و به کار اومد ... موفق باشی :31:
Printable View
چه عجب ما یک مدل ساختیم و به کار اومد ... موفق باشی :31:
کدوم مدل رو شما ساختین؟؟؟
راستی من توی همون انجمن قبلاًگفته بودم جلوتر از دیوارای هواپیما دیوار نامرئی بذار که دستش بره توی دیوار نامرئی ها و دیگه داخل دیوار هواپیما نشه.
ولی چند پست قبل تر دیدم گفتی راه حلی پیدا نکردم :41:
خب حالا برای پروژه های بعدیت از این کلک ها استفاده میکنی.
چطور میشه این دیوار نامریی رو گذاشت؟نقل قول:
نقل قول:
یه متریال نامرئی !
این دیوار block نیست! بلکه یک entity معکب شکل هست که تیک invisbleو bbox اون تو web زده شده.
میخواستم بیشتر مدل هاش رو بسازم ولی چون وقت نداشتم همون صندلی هاش رو ساختمنقل قول:
کدوم مدل رو شما ساختین؟؟؟
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
فکر کنم زمانش شد یک ربع
اوه یادم رفته بود !!! ممنون.نقل قول:
راستی من توی همون انجمن قبلاًگفته بودم جلوتر از دیوارای هواپیما دیوار نامرئی بذار که دستش بره توی دیوار نامرئی ها و دیگه داخل دیوار هواپیما نشه.
ولی چند پست قبل تر دیدم گفتی راه حلی پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا برای پروژه های بعدیت از این کلک ها استفاده میکنی. __________________
آره صندلیه مخصوصا تکسچرش عالی بود :11:نقل قول:
چه عجب ما یک مدل ساختیم و به کار اومد ... موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید رو تکسچر ـه آبجکت ها و محیط سازی مراحل بیشتر کار کنید...
موفق باشید...
سلام
ایول امیررضا جان خوب بود♥اون شات اولی منو هستش؟
موفق باشی
منظورش اینه که رو همه چی بیشتر کار کن :31:نقل قول:
سعی کنید رو تکسچر ـه آبجکت ها و محیط سازی مراحل بیشتر کار کنید...
موفق باشید...
منو که نه تقریبا لوگو هست:31:نقل قول:
سلام
ایول امیررضا جان خوب بود♥اون شات اولی منو هستش؟
موفق باشی
دوستان کاشکی میتونستم لینک بازیو بذارم از آهنگ های اکشنش همراه با بازیه اکشن لذت ببرید:31:ولی باید برید بخرید دیگه:31:واقعا حیف شد که نمیشه این آپدیت رو تو مجموعه بذارم:41: حالا بعدا اگر بخش انتشار مجموعه اجازه داد این آپدیتو به عنوان آپدیت جدید مجموعه بازیهای مستقل2 تو DVD اضافه میکنیم:31:
باورت نمیشه.
شانسی شانسی یه عکس درب و داغون که از اون هواپیمام قدیما آپلود کرده بودم تو یه انجمن دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31:
ویرایش:
بازم پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files/a5acf12b9a024d44b545.JPG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files/5fb62be2536443ef9058.JPG
یه در میون لینکی کردم که صفحه سنگین نشه.
فکر نکنید لینک ها همون عکس ها هستن.
فرق دارن.
هایجک ممنوع در سایت indiedb (با تشکر از silsin)
فقط اینا رو چطوری حل کنم:18:کد:http://www.indiedb.com/games/hijack-is-forbidden
- BRAND NEW games or JUST STORYLINES / IDEAS will not be accepted. You must show a significant amount of progress, e.g. screenshots (or concepts) of models and maps that you are working on MINIMUM.
- The game is active and the profile ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) is continually updated once it is authorised.
- The game has 3 or more [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (and or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) added to its galleries.
- The game is unique and original and not in violation of anothers intellectual property.
- The game is not a duplicate of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] listed on the site.
- The game information provided must not violate the sites [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- The game information provided is free of spelling and HTML formatting errors.
این چرا اینجوریه؟ مگه نگفتم عکس و توضیحات بزار؟
گذاشتم با سه تا شات !نقل قول:
این چرا اینجوریه؟ مگه نگفتم عکس و توضیحات بزار؟
الانم قاطی کرده ارور میده !
اکانت و عکس هایی که می خوای بذاری واسم پ.خ کن درستش کنم
تبریک می گم
نقل قول:
تبریک می گم
نقل قول:
اکانت و عکس هایی که می خوای بذاری واسم پ.خ کن درستش کنم
ممنون :11:
درست شد ( یه مشکلی بود که حل شد:46:)
کد:http://www.indiedb.com/games/hijack-is-forbidden
عکس ها کجان؟
راستی چه طوری میشه بازی رو توی Big Fish ثبت کرد؟ خودشون باید بزارن؟
نه از این لینک باید بریکد:http://www.bigfishgames.com/company/game-developer.html#submit_dl_game
مرسیوس . خب بفرستین دیگه کسی نیست اینجا بازی خوب داشته باشه ؟
خب من امروز یه چندتا از این سایت ها ایمیل دادم ببینم چه جوریه بازی فرستادنشون .راستی بازی رضا عظیمی چشم من رو گرفته می گم به نظرت رضا واسه تو رو هم بفرستیم Bigfish ببینیم چی می گن ؟
ممنون حسن جان نظر لطفته حالا این بیگ فیش چی هست ؟! :31:
این یه سایت معروفه و بسیار معروف در زمینه مینی گیم هاست که خیلی خیلی معروفه . نمی دونم چظوری اسمش رو نشنیدی
بیگ فیش پوله:31:
بازیتو قبول کنن بره توش تمومه , دو تای بنیادو میخوره یه ابم روش:31:
ایول ... دمت گرم حالا چجوری باید فرستاد ؟!
کوتاه نیست یک مرحله ؟ 2 مرحلشو بهتر نیست بسندیم ؟!
دو مرحله فقط؟!!
نه اینجوری فکر نکنم قبول کنن , چون کسی واسه دو مرحله بازی پول نمیده.اونم تو چه سایتی میخوای ثبت کنی BIG FISH!!
باید بازیت خیلی خوب باشه تا قبول کنن. مفتکی که به یه بازی پول نمیدن ! بشین بساز بقیه ی بازی رونقل قول:
هر بازی رو هم نمیزارن توی سایتشون ... اول باید یه دمو بفرستی ( سعی کن بهترین قسمت هارو براشون بفرستی ) بعدش اگه قبول کردن کل بازی رو براشون میفرستی .. یه قیمت میزارن روش و توی سایتشون میزارن و یه شماره حساب فکر کنم ازت میگیرن بعدش طبق قراردادشون X % پولی که از فروش بازی به دست اومده رو میریزن حسابت. اگه بازیت بره Bigfish پول خوبی گیر میاری ولی یادت باشه بازی های معمولی رو نمیگیرن
البته خودشون اینو گفتن
یعنی همین بازی نصفه هم میشه بفرستین و توی کامل کردنش ازشون کمک بگیرین و سوالاتونو بپرسین.نقل قول:
Remember, your game doesn't have to be completely finished to show it to us. We see games at all stages of development. We're happy to give you feedback or answer questions that will help you move the game towards completion.
:31: رضا جون من قبل تو اقدام کردم و مشخصات بازیت و همراه اون لینک دانلودی که توی سایت داده بودی فرستادم حالا صبر کن ببینیم چی میگن
نه منظورم 2 مرحله واسه دمو بود !نقل قول:
دو مرحله فقط؟!!
نه اینجوری فکر نکنم قبول کنن , چون کسی واسه دو مرحله بازی پول نمیده.اونم تو چه سایتی میخوای ثبت کنی BIG FISH!!
تا حالا 4 مرحلشو ساختم که فک کنم از نظره زمانی کافی باشه اگه شد یکی دیگه اضافه میکنم
اونوقت این دمویی که میفرستی میشه ویدیویی باشه ؟ اخه جاهایه جالب بازی رو کللی کار میبره بزاری کناره هم !نقل قول:
باید بازیت خیلی خوب باشه تا قبول کنن. مفتکی که به یه بازی پول نمیدن ! بشین بساز بقیه ی بازی رو
هر بازی رو هم نمیزارن توی سایتشون ... اول باید یه دمو بفرستی ( سعی کن بهترین قسمت هارو براشون بفرستی ) بعدش اگه قبول کردن کل بازی رو براشون میفرستی .. یه قیمت میزارن روش و توی سایتشون میزارن و یه شماره حساب فکر کنم ازت میگیرن بعدش طبق قراردادشون X % پولی که از فروش بازی به دست اومده رو میریزن حسابت. اگه بازیت بره Bigfish پول خوبی گیر میاری ولی یادت باشه بازی های معمولی رو نمیگیرن
گند زدی که حسن !نقل قول:
رضا جون من قبل تو اقدام کردم و مشخصات بازیت و همراه اون لینک دانلودی که توی سایت داده بودی فرستادم حالا صبر کن ببینیم چی میگن
بازی که تو مجموعه مستقل هست خیلی سر تر از اونه ! میگفتی لینکه اونو بهت میدادم ! اینو که قبول نمیکنن با این گرافیکش !
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
راستی اون لینک دانلود رو هم از تو فور شیرد حذفش کردم که !:31:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
راستی اون لینک دانلود رو هم از تو فور شیرد حذفش کردم که !:31:
:31:
اشکال نداره که اگه جوابم رو دادن گفتن نه اون یکی رو که تو می گی می فرستیم
الان حذفش کردی؟
خب اگه حذفش کردی شانس تو فقط عکسش رفته .جواب دادن لینک رو هم می فرستیم .راستی من بازیش رو دانلود نکرده بودم بازیش چه جوری بود؟
راستی تو مجموعه مستقل گیم پلیش هم تا حدودی تعقیر کرده بعضی جاهاش !
وای چه شد !×:31::10:
نه الان حذفش نکردم قبلا حذف کرده بودم کسی دانلود نکنه واسه مجموعه / بازیشم خوب بود ! البته میگن !نقل قول:
خب اگه حذفش کردی شانس تو فقط عکسش رفته .جواب دادن لینک رو هم می فرستیم .راستی من بازیش رو دانلود نکرده بودم بازیش چه جوری بود؟
تو که تکون نمی خوری که حداقل لینکی عکسی چیزی بده واسه xboxlive و استیم و سه چهارتا سایت دیگه بفرستم
دمت گرم بابانقل قول:
تو که تکون نمی خوری که حداقل لینکی عکسی چیزی بده واسه xboxlive و استیم و سه چهارتا سایت دیگه بفرستم
زحمت میشه ؟!
پی ام میکنم الان !
خبر خوب :10::10:
بالاخره فهمیدم واسه ثبت کامل بازی باید چیکار کنم ...یه دکمه رو فقط باید میزدم...
مثل اینکه الان بازی ثبت شده و شات ها هم نشون میده:
اینم هست:کد:http://www.indiedb.com/games/hijack-is-forbidden
کد:http://www.moddb.com/games/hijack-is-forbidden
یاد اون قدیما بخیر یه بازی می ساختیم 32 صفحه جلو می رفت :n14::n14:
بعد چهار سال فهمیدم اصن Hijack is forbidden اشتباه دستوری داره !
ببخشید تاپیکو الکی بالا آوردم ولی خب :n28: یادش بخیر واقعا
اتفاقاً من و یکی از دوستام همیشه به یادت هستیم, طرف دیوانه ی گیمه و کلی بازی اوریج رو PC بسیار غول داره اون زمان دمو ورژن بازیتو داده بودم بهش الان بعد از گذشت چند سال هر دفعه من رو میبینه میگه بازی اگه گفتی چی؟ بازی فقط Hijack is Forbidden :n02:
ولی واقعاً بد کار نکرده بودی برای همین تو ذهنمون مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید موفقیت های بزرگ و همچنین تاپیک های پربار:n11: :n12::n06: