آخه اینی که شما گفتی ربطی به حرف بنده نداشت
بنده عرضم درمورد کینه ی کامیاربود
Printable View
آخه اینی که شما گفتی ربطی به حرف بنده نداشت
بنده عرضم درمورد کینه ی کامیاربود
اگه قرار باشه تو همه سریال ها بازیگران با تجربه بازی کنن پس این بازیگران جوان ما کی فرصت عرض اندام و کسب تجربه رو پیدا کنن!؟نقل قول:
به نظر من که بازیگر خوبیه در آینده بیشتر ازش خواهیم شنید.
[QUOTE]اگه قرار باشه تو همه سریال ها بازیگران با تجربه بازی کنن پس این بازیگران جوان ما کی فرصت عرض اندام و کسب تجربه رو پیدا کنن!؟
به نظر من که بازیگر خوبیه در آینده بیشتر ازش خواهیم شنید/QUOTE]
ایشون نگفتن با بازیگرباتجربه باشه...بلکه گفتند گلابی نباشه....فرصت هم باید دراختیار کسی قراربگیره که یه ته مایه استعدادی داشته باشه..وگرنه همین جوری که نمیشه...مثل گلزار که هنوزم که هنوزه مثل ماست میمونه...ولی مثلا نگارجواهریان خیلی رون بازی میکرد...مخصوصا نوی زیرتیغ وقتی بابرادرش(کورش تهامی)داشت درمورد گذشت حرف میزد...من که میخکوب شده بودم حالا کار ندرام که فیلم نامه هم خیلی قوی بود
کاملا موافقم در مورد این سکانس. به طور کلی امین تارخ توی این سریال نقشش را خیلی خوب اجرا کرده.نقل قول:
بله . خيلي سكانس عالي بود . حال كردم و البته كمي دلگير هم شدم :31:
چونكه من بزرگ رو ديده بودم قبلا(البته شما هم ديديد:20:) در جاهايي كه عصباني ميشه يا . خيلي درگير كارهاشه
اونجايي كه اسماعيل شروع كرد به صحبت كردن واقعا سنگين بود .
بنظرم در مجموعه جراحت تنها مشكل از اينجا بود كه از ابتدا جذاب شروع نشد . خصوصا در قسمتها اول . دو قسمت اول . خودم دو سه نفر رو ديدم كه چون از شبكه سه انتظار فيلم طنز داشتند همون روز اول كه قسمتهاي ابتدايي رو ديدن منصرف شدن .
الانم اصلا نگاه نميكنند . بنظر من بزرگترين ضرر رو همين دوستاني ميكنند كه گفتم . جراحت واقعا عاليه .
امين تارخ هم محبوب دل ميشه در هر بازيش .
قشنگي فيلمنامش از اينجاس كه به ما نشون ميده برادر كه باشيم . بزرگتر كه باشيم . اگه قلبمون به هم نزدبك نباشه هر اندازه كه يار و ياور هم ديگه باشيم . آخرش اين بلا سرمون مياد كه سر اسماعيل اومد . جلو بزرگ نتونست بگه كه من خونه و اكرم رو آتيش نزدم . نتونست بگه كه من مطب خانم سهرابي بودم . چرا ؟ چون اونروزي كه صورتش زخمي بود و بزرگ ازش پرسيد نگفت كه از كجا خوردم
شاهرخ استخری همچین هم بازیگر اماتوری نیست .نقل قول:
مطمئن باش 50 درصد اگه فیلم های دلنوازان و فاصله ها راضی کننده بود به خاطر بازی شاهرخ استخری بود .
این همه هم بازیگر ضعیفی نیست .
همون حرکات شاهرخ استخری را هر بازیگری نمیتونه بازی کنه . مثل نگاه نکردن توی صورت فرد مقابل و با سر همه چیز را جواب دادن
اتفاقا این رامین راستاد کشف خود محمد مهدی (عسگرپور) تو سریال داداشیهنقل قول:
تو اون سریال که کارش حرف نداشت
قبل داداشی که اصلا مطرح نبود
بعدشم نقشهای خوبی بهش ندادن تا همین جراحت
" امین تارخ در سال۱۳۷۳ اولین مدرسه بازیگری را به نام کارگاه آزاد بازیگری درتهران تأسیس کرد که یکی از مؤسسات آموزش بازیگری سینما درایران محسوب میشود. فارغالتحصیلان کارگاه آزاد بازیگری تا سال ۱۳۸۷]، تعدادی از جوایز هنرپیشه برتر را به خود اختصاص داده اند.از فارغ التحصیلان این موءسسه که وارد عرصههای بازیگری شده اند میتوان افراد ذیل را نام برد:حبیب رضایی مهتاب کرامتی ترانه علیدوستی شهاب کسرایی پوریا پورسرخ مریم بوبانی بیتا بادرانغزل صارمی مجید مشیری رامین راستاد مهدی امینی خواه شبنم مقدمی شهرام قاعدی بیتا سحرخیز شهناز شهبازی مینا احمدوند پاشا رستمی و..."
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AE
اره ولی من هیچ نقش جالبی ازش غیر این دو تا سریال ندیدم
اسم اين سريال كه گفتي داداشي چي هست؟!نقل قول:
تو زير تيغ هم كه خيلي قشنگ بازي كرده بود! من كار ضعيف نديدم ازش انصافآ
آقا من این سریال رو تیکه تیکه می بینم و قسمتهای اولش رو هم ندیدم. اون خانومه که داداش تارخ میخواد باهاش ازدواج کنه , همونی هست که خبر داد این زوج بدبخت نمیتونن بچه دار بشن ؟! بعد اینا رفتن جای دیگه تحقیق و آزمایش کنن یا ممکنه خانومه دروغ گفته باشه ؟!!
اسم اون سرایل از اول داداشی بود ولی جند روز قبل پخش تغییر کرد بخاطر همین اسم دومش رو یادم نمیاد همه هم به اسم داداشی میشناسنشنقل قول:
اسم اين سريال كه گفتي داداشي چي هست؟!
تو زير تيغ هم كه خيلي قشنگ بازي كرده بود! من كار ضعيف نديدم ازش انصافآ
ماه رمضون 2 سال پیش بود فکر کنم حسین یار نقش داداشی رو بازی میکرد
اینم شوهر خواهرشون بود که بین همه دعوا مینداخت
آقا من این سریال رو تیکه تیکه می بینم و قسمتهای اولش رو هم ندیدم. اون خانومه که داداش تارخ میخواد باهاش ازدواج کنه , همونی هست که خبر داد این زوج بدبخت نمیتونن بچه دار بشن ؟! بعد اینا رفتن جای دیگه تحقیق و آزمایش کنن یا ممکنه خانومه دروغ گفته باشه ؟!!
اصلا اگه یادت باشه وقتی اومد نتیجه رو گفت هیچی نشون ندادن
پس حتی میشه گفت انسی هم دستی تو کار داشته باشه
البته بیشترین احتمال همون حدس خودتونه
احتمالش ضعیفه چون مجوز سقط و که صادر کردن حتما آزمایشارو چک کردن دیگه ... نقش ملیحه رو هم بدجنس نشون نداده ... مستضعفه!نقل قول:
اینهمه از این دو تا تعریف نکین! هردوشون فقط یه تیپ نقشو خوب بازی میکنن... استخری نقش معاند و لجوج رو خوب بلده و انگار همچین هم تغییری در خودش نمیده و شخصیت خودش کمی اینطوره...
راستاد هم تا اونجا که من دیدم همیشه نقشش 60-70 بد و 30-40 خوب بوده...
ولی فقیه نصیری و تارخ خصوصا فقیه نصیری که من این نقش عصبی رو تا حالا ازش ندیده بودم خوب بازی میکنن!
میترسم آخر سریال از بس که با انگشت اشاره بندری میره که مچش در بره...
راستاد که این نقش اش با همه ی نقشهای قبلیش فرق دارهنقل قول:
راستاد هم تا اونجا که من دیدم همیشه نقشش 60-70 بد و 30-40 خوب بوده...
یه مرد کم حرف و عاشق خانواده , سر به زیر و کاری و ثروتمند
کدوم یکی از نقشهای قبلیش اینجوری بود
اصلا همین قسمت قبل تا وقتی بره پیش باباش 10 تا کلمه هم صحبت نکرد
ولی قشنگ نشون میداد که این یه چیزی اش هست
اسمش مثل هیچکس بود که همین جناب استخری هم داداش کوچیکه بودنقل قول:
اسم اون سرایل از اول داداشی بود ولی جند روز قبل پخش تغییر کرد بخاطر همین اسم دومش رو یادم نمیاد همه هم به اسم داداشی میشناسنش
ماه رمضون 2 سال پیش بود فکر کنم حسین یار نقش داداشی رو بازی میکرد
اینم شوهر خواهرشون بود که بین همه دعوا مینداخت
بهتره بگيم حركات روزانه ي رفتاريش رو توي فيلماش خوب به نمايش ميگذاره چون يه بارم تلويزيون دعوتش كرده بود دقيقانقل قول:
همينجوري بود ! كلا يه عادتي هم كه شاهرخ استخزي موقع جواب به سوالات داشت اين بود كه اصلا تو صورت طرف نگاه
نميكرد ! نگاهش يه 30 درجه اي انحراف داشت ! : دي
اگر حرف من رو قبول نداريد شاهرخ استخري رو توي فيلم هاي بعديش هم ميتونيد ببينيد ! اگر تغييري كرد !
سلطانمحمدي: «جراحت» تلاش ميكند انسانها را به تفكر وادارد
خبرگزاري فارس: «حسين سلطانمحمدي» معتقد است كه سريال «جراحت» يادآور فيلم سينمايي «مصائب شيرين» است و تلاش ميكند با روايت داستاني از دل جامعه، انسانها را به تفكر وادار كند.
«حسين سلطانمحمدي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «جراحت» ساخته محمدمهدي عسگرپور، اظهار داشت: سريال «جراحت»، روايت خود را به شكلي تازه و روان دستمايه خود قرار داده است و در طول پخش بسيار ديده شده كه اين سريال دوست دارد نحوه سالم زندگي كردن و ارتباط سالم را به نمايش بگذارد.
وي در ادامه افزود: تم سريال با دستمايه قرار دادن صيغه محرميت دو جوان در كنار گرايشات و ديدگاههاي مختلف سنتي آغاز شده و استفاده از اين ترفند كه در پايان هر قسمت، چند پلان از قسمت بعدي پخش ميشود، كنجكاوي فراواني براي مخاطب به همراه دارد و يك نوع آوري جديد در سيما به شمار ميرود.
اين منتقد در ادامه افزود: داستان سريال «جراحت» به نوعي بارگذاري بين چند نيروي جامعه است كه ميخواهند براي فرزندان خود آينده روشني ترسيم كنند و در اين ميان نيت همه خير است، اما در اين مسير به تضاد رسيدهاند و اين مجموعه يك هشدار به خانوادهها ميدهد و به نوعي بازتاب شرايط فعلي جامعه نيز هست و ميتوان به اين نتيجه رسيد كه با تكيه بر اصول و قواعد ميتوان به دوستي و صلح دست پيدا كرد.
سلطانمحمدي تصريح كرد: سريال «جراحت» خط داستاني جذاب و جديدي دارد كه يك مدل ديگر آن كه در سينما نيز ديده شد، فيلم سينمايي «مصائب شيرين» ساخته عليرضا داوودنژاد است كه در آن فيلم نيز دو زوج همديگر را دوست داشتند و در نهايت خانوادهها به نفع اين زوج و فرزندان خود، كوتاه آمدند.
اين منتقد در ادامه افزود: سريال «جراحت» در مقايسه با ساير سريالهاي در حال پخش ماه مبارك رمضان، كم سابقه و بينظير است چرا كه نوع و نحوه روايت تمامي مخاطبان را به تامل وا ميدارد و در اين ميان والدين به فكر فرو ميروند كه در حادث شدن چنين رفتاري واكنش منطقي را اعمال كنند.
اين منتقد در ادامه در مورد اينكه آيا اين سريال در كارنامه «محمدمهدي عسگرپور» پيشرفت است يا پسرفت، نيز اظهار داشت: به نظر من اين سريال در كارنامه عسگرپور به عنوان يك مدير و كارگرداني كه به زعم خود تلاش ميكند تا انسانها را به فكر فرو ببرد و به نوعي تاثيرگذار نيز باشد، يك پيشرفت است چرا كه او با موقعيت زمانه خويش حركت كرده و بازتابي از جامعه خود را به نمايش گذاشته است كه اين مورد يكي از وظايف يك هنرمند نيز محسوب ميشود.
سلطانمحمدي اظهار داشت: «سعيد نعمت الله» متن يكدستي نوشته و داستان سريال «جراحت» خوب روايت ميشود.
اين منتقد در ادامه در مورد رتبهبندي سريالهاي ماه مبارك رمضان نيز خاطرنشان كرد: به نظر من سريال «جراحت» يك سرو گردن از ساير سريالها ديگر جلوتر است و در كنار آن سريالهاي «ملكوت» و «در مسير زاينده رود» براي مخاطبان قابل فهمتراند و سريال «نون و ريحون» نيز روايت سختي دارد اما تلاش كرده تا عامه پسند باشد.
وي در ادامه در مورد بازيهاي سريال «جراحت» نيز گفت: «آتنه فقيه نصيري» و «امين تارخ»، بازيهاي قابل قبولي دارند اما «ثريا قاسمي» ( مامان لطيفه) خوب بازي نكرده و «رامين راستاد» و پدرش نيز كاملا منفعل هستند.
آره امیر حافظ که مثل ماست می مونهههه
راستی اسم واقعیش چیه؟
اسم واقعیه اکرم چیه؟ باز اکرم بهتر بازی میکنه
سید یاسر جعفرینقل قول:
راستی اسم واقعیش چیه؟
اسم واقعیه اکرم چیه؟
مهدخت مهدوی فرد...
راستی مدونستید افضل (میلیشیا مهدی نژاد) زن واقعی آرش مجیدیه؟! (همون پلیس رستگاران و عادل تو زیر هشت)
هر چند ربطی به تاپیک نداشت!:31:
مگه اسم خواهر اکرم افسر نیست؟ ....نقل قول:
این خانم دکتره چرا با این داوود ازدواج کرده بود ؟! آخه دختر اینقدر احمق میشه ؟!
تو این سریال چقدر این سرایدار ها دارن نقش کلیدی بازی می کنن ! یجورایی نشون می دون همه کارهایه پولدار ها رو سریایدارهاشون انجام میدن حتی ساپورت معنوی !
آره دیگه میخوان بگن اگه دوست دارید برید بهشت باید قید پول رو بزنیدنقل قول:
سریایدارهاشون انجام میدن حتی ساپورت معنوی
پول کثیفه
بگذزیم...
داستان داره جالب میشه
منم اگه جای پسر کامیار بودم همین کار رو میکردم اصلا طرف رو میکشتم چون نمیتونم ببینم کی به پدرم چپ نگاه کنه
حالا اون سرایداره هم که مرده داستان کمی پیچیده تر میشه
امیر حفظ هم کم کم داره نقشش بهتره میشه
نقل قول:
داوود بعد از اينكه ازدواج كردن معتاد شده .
صدا و سيما ايران بالاخره هرچيش كه جديدا خوشم نمياد . سريالهاش در حد تيم ملي هستند .
جراحت يكي از اونا
آتنه واقعا عين ديوونه ها بازي كرد...خيلي رون ميره نقششو
من خودم 50تا مردم،50تا زنم...
من فكرميكنم قضيه هوشي لو بره...بعد نهايتا خانواده سرايداره (كه به احتمال زياد بزرگ پادرميوني ميكنه) رضايت بدند و اسماعيل هم كه قسمت دوم قضيه هست كوتاه بياد و اتفاقا به بزرگ كمك كنه كه از سرايداره رضايت بگيره...بعد اينجوري كاميار هم كينه اش ميخوابه....البته فقط يه حدسه!چون فكرميكنم اين بهترين راهه كه بخواد قضيه بين كاميارو اسماعيل به خيرو خوشي بگذره....
اگه به رضایت دادن باشه، من فکر کنم خود اسماعیل بره رضایت بگیره... چون کامیار جریان اعدام خواهرزادش رو از چشم اسماعیل میبینه نه بزرگ!:20:نقل قول:
من فكرميكنم قضيه هوشي لو بره...بعد نهايتا خانواده سرايداره (كه به احتمال زياد بزرگ پادرميوني ميكنه) رضايت بدند
قشنگي بازي اين خانوم از اينجاس . خودتو بزار جا انسي . چي ميشه . بعضي ميگن داره تضريب به كار ميبره . دو به هم زني ميكنه .نقل قول:
آتنه واقعا عين ديوونه ها بازي كرد...خيلي رون ميره نقششو
من ميگم انسي الان از بس احساساتش بهش غلبه كرده . از بس تو مشكل بزرگي گير كرده بحساب نميدونه راه كجاست . تنها كسي هم كه همفكر خودش ميدونه اسماعيله .
خوب درحقيقت حرف منم همين بود...ولي مطمئنا بزرگ تنهاش نميزاره چون در درجه اول1.هوشي دامادشه و اگه بره بالاي دار دختر خودش بيوه ميشه 2.بزرگ هميشه پشت اسماعيله..نقل قول:
من فکر کنم خود اسماعیل بره رضایت بگیره... چون کامیار جریان اعدام خواهرزادش رو از چشم اسماعیل میبینه نه بزرگ
منم هينو گفتم كه:31:نقل قول:
قشنگي بازي اين خانوم از اينجاس
ولي من ميگم كلا اين شخصيت انسي واقعا مشكل اساسي داره...شما يه دوره بكن ببين از اول فيلم هر مشكلي كه بوده اين خانم چه برخوردي داشته؟مثلا وقتي اميرحافظ دوستشو هول داد...سريع خواست اميرحافظو فراري بده و حتي به امير حافظ تاكييد كرد كه جواب تلفن هيچ كسي رو بغير من نميدي خاله عمو دايي...مشكل بعدي وقتي فهميدن اكرم حامله هست...سريع رفت توآينه نگاه به جوش صورتش كرد....وقتي فهميد اكرم و امير حافظ مشكل ژنتيكي دارن،اميرحافظو ازنو فراري داد...وقتي فهميد اميرحافظ نميخواد فرار كنه،پيت نفتو رو خودش ريخت(اين ديگه endش بود) ...و هزاران هزار مثال ديگه....نه انسي مشكل رواني دارهنقل قول:
من ميگم انسي الان از بس احساساتش بهش غلبه كرده . از بس تو مشكل بزرگي گير كرده
خوشبختانه از معدود سريالهايي رو دارم مي بينم كه شخصيتها از حالت شعار زدگي خارج شدن و تازه ميشه يه مقداري باهاشون
همذات پنداري كرد ( البته هنوز جاي كار داره ) . تقابل آدمها باهمديگه و حرفهاشون – تصميمهاشون – احساساتشون و
برخوردهاشون خيلي طبيعي تر و بهتر شكل گرفته . كلا كمتر سريال ايراني رو ديده بودم كه شخصيت پردازي خوبي داشته
باشه ولي انصافا اين جراحت تا ايجا نمره ي قبولي ميگيره . فيلمنامه هم داره از دل جامعه حكايت ميكنه . سريالي هست كه
ارزش نقد و بحث رو داره . چون داره زمونه و آدمهاشو واقعا مي بينه و عصر زندگيمونو كه عصر بلاتكليفيه رو خيلي خوب
نشون ميده .
نقل قول:
كاملا درسته . جديدا تلويزيون خودمون از نظر مجموعه سريال تلويزيوني پيشرفت خيلي خوبي داشته .
ميدونيد . بنده در تلويزيون ايران تابحال بهتر از فيلم روزگار قريب(البته از نظر صحنه و كارگرداني) نديدم
آره انسی به نظر میاد یکمم مشکل روانی داره و این مشکلم از خرافاتی بودن بیش از حدش و ارتباط دادن این قضایا به اون قضییه زنه و نفرینشه...
حرکاتش معلومه که یه حس سرخوردگی پیدا کرده و احساس تنهایی میکنه و خیلی وجدان درد گرفته و میخواد اینو تموم کنه ولی نمیدونه چیکار کنه...
الانم که تنها تکیه گاهش که اسماعیل بودو از دست داده دیگه 100 درصد قاط زده...
در کل زیادی حساسه و خیلی مسائلو پیچیده میکنه....
--
حالا به نظر من الان اسماعیل نمیدونه چیکار کنه... از یه طرف نمیخواد کسی در مورد ارتباطش با اون دختره بدونه و از یه طرف تنها شاهدش برای اون زمان همونه... احتمالاً میگه و اون میاد شهادت میده و این احتمالاً آزاد میشه...
البته در قوانین اسلام که زن اصولاً شهادتش * حساب نمیشه و در قوانین ایران شهادت زن نصف حساب میشه... :دی به خاطر همین میگم احتمالاً...!
بعدش که این بیاد شهادت بده و انسی بفهمه قضییه رو، قهر میکنه و یکم میره بالا منبر سخنرانی میکنه واسه اسماعیل و بعدش که اسمال آزاد شد میره منت کشی و انسی رو خر میکنه و آشتی میکنن...
هوشیم وجدان دردشو که میبینید کلاً بهم ریخته و احتمالاً چند روز بیشتر نمیتونه دووم بیاره و میره خودشو معرفی میکنه و بعدش که دلایل معلوم میشه و اینا، اسمال و بزرگ و یوگی و دوستان همگی شرمنده میشن و میرن واسه ـش رضایت میگیرن و در روز آخر ماه رمضون با کلی هیجانات، خونواده سرایداره رضایت میدن و هوشی میره حبس و دیه میده (به هر حال آزاد نمیشه چون قتله! مدعی العموم براش چند سال حبس میبره و با سند احتمالاً میاد بیرون)...!
بعدشم ننه هه تمام خونواده رو جمع میکنه و همه روبوسی میکنن و میرن نماز جماعت به یاد آقا و میشه عید فطر و ملت میرن سه روز تعطیلی حجم عزتشون زیاد بشه.... :دی
آها این یارو داوودم که تازه وارد سریال شده یا به شهادت میرسه یا دختره راضی میشه دوباره میرن باهم دست بوسی یا اینکه صحنه را میبینه و متنبه میشه...! :20:
نقل قول:
اولا كه اولين باره دارم ميشنوم به اسماعيل ميگين عزيز:31:
ضمنا اين رو هم بگم كه اگه رابطه اسماعيل و خانم دكتر فاش بشه . فوايدي هم داره .
چونكه از اون طريق داوود هم وارد قضيه اسماعيل ميشه و احتمالا اقرار كنه كه برا چي كاميار منو فرستاد دم بيمارستان تا درباره سرايداره سوال كنم و خودش نرفت و ....
ای بابام هی... نمیدونم چرا هی به این مرتیکه اسمال میگم عزیز... تقصیر بزرگه... نمیدونم کدوم خودفروخته ی وابسته به استکباری، بزرگ و عزیز رو کنار هم تو سریالش/فیلمش استفاده کرد و اینگونه ذهن ما را به مسمویت کشاند...نقل قول:
edited...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دیدم یاد یه عکسی افتادم... :دی
آتنه در کت شلوار
مزرعه پدری؟
یه جا دلم برای انسی سوخت:
اونجا که داشت امیرحافظو بیرون خونه میزد... گفت : کس من اسماعیله و بالعکس... بیچاره نمیدونست اسماعیل چشش دنبال خانوم سهرابی هم هست و قراره کس و کار اونم بشه...
اگه بخان به سبک معمول سریالای ایرانی تمومش کنن که حتما بخوبی و خوشی تموم میشه حتی اگه چند نفر هم بمیرن باز یه عروسی افتادیم مثلا ملیحه و داوود...:10:نقل قول:
کی هوشی رو موقع آتیش زدن دیده؟... سرایداره به خانواده اش وصیت کرده؟
امیرحافظ فقط جلو مامانش شیر میشه... بقیه جاها مثه قضیه موبایل و پفک حواسش جمعه!
نقل قول:
واقعا نظرمون با خيلي ها شبيه همه . شايد هم انسي خانوم خيلي خوب بازي ميكنه.
اونجا واقعا خيلي دلم درد گرفت . اسماعيل هرچي باشه هم بنظرم انسي رو خيلي دوس داره . حاضره بخاطرش حتي از خانم سهرابي بگذره
امير حافظ با اين كه خيلي خوش تيپه ولي مثل بقيه بازي گر جوونا خوب بازيهاش رو شروع نكرد تو اين سريال:13:
شايد هم بخاطري كه داريم بانو ثريا قاسمي و آقا امين تارخ و ... رو ميبينيم برام بازيش كيفيت نداره:31:
کجاش پیشرفت کرده؟؟؟:18:نقل قول:
ما اگه می گیم این سریال خوبه نسبت بقیه ی سریال های این چند سال اخیر بهتره.سیما و تلویزیون ایران داره نابود میشه.
شما ساخته های قاسم جعفری رو با این سریال های در پیت مقایسه کنید.
شما تب سرد ، پلیس جوان،زیر تیغ و.... رو با این سریال ها مقایسه کنید.این سریال جراحت ضعف کارگردانی شدید داره.
ما اگه میگیم این سریال خوبه نسبت به فاجعه ای به نام فاصله ها خوبه.اما در کل به هیچ دردی نمیخوره.
شما مدار صفر درجه رو با در چشم باد مقایسه کن.در چشم باد یه فاجعه بود.
به نظرم هم میشه گفت خرافاتیه هم میشه گفت عقده حقارت هم دارهنقل قول:
آره انسی به نظر میاد یکمم مشکل روانی داره
چون بزرگ زیر بال و پره شوهرشو گرفته
و با ای کارا میخواد ثابت کنه که به بزرگ و خونوادش وابستگی نداره
به نظرم تو بعضی از قسمتهای سریال افراط به وجود اومده
مثلا همون قسمتی که انسی خانوم میخواست آتیش راه بندازه که به نظرم کار بسیار نا معقولیه
ویا پسر کامیار که به خاطر پدرش دست به همچین کاری زده
خوب اگه کمی فکر میکرد میتونست با موضوع کنار بیاد یا اینک طور دیگه ای برخورد کنه تا به کسی آسیبی نرسه
این سریال پایه و اساسش روی ندونم کاری و احساسی عمل کردن چند تا کاراکتر بوجود اومده از جمله امیر حافظ
در مورد کامیار هم من موندم این کاراکتر شخصیت منفی رو به مثبت داره یا شخصیت مثبت رو به منفی :31:
در مورد شخصیت پردازی هم بگم که عالی کار شده نسبت به بقیه سریالها
نشون میده آدمهای بزرگی مثل بزرگ همیشه مهربون نیستند و اگه لازم باشه خشمگین هم میشن
یا بین اعضای فامیل درگیری هم پیش میاد
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
خدا کنه اینطوری تموم نشه .....ولی میشهنقل قول:
اگه بخان به سبک معمول سریالای ایرانی تمومش کنن که حتما بخوبی و خوشی تموم میشه
يه جا گفته ميشه كه سرايداره 70 در صد سوخته گي داره و يه جا مي گن كه 50 درصد.. خلاصه چند درصد شد ؟