بچه ها من میخوام این گوشی رو بخرم .
از هر کسی که این گوشی رو داره خواهش میکنم منو راهنمایی کنه.
مرسی.
Printable View
بچه ها من میخوام این گوشی رو بخرم .
از هر کسی که این گوشی رو داره خواهش میکنم منو راهنمایی کنه.
مرسی.
گوشي خوبيه داداش بخرش
من توش عيبي نديدم!(150 تومني كه ميدي)
اين گوشي رو ديدم ياد k750 افتادم. از اين نظر ميگم كه به نظر مياد راحت 4 5 سال بدون مشكل كار كنه. فاميلمون هم داره گوشي محكمي هست و در حد امكانات خودش راضي كننده به نظر مياد.(البته اگه دنبال سيستم عامل نباشيد)
من خودم k750 دارم و الان 4 سال دستمه. به جز قابش ديگه مشكلي نداره. :31:
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه مثل گوشی های دیگی سونی اریکسون انیمیشن ها متحرک رو درون خود متن پیام جاگذاری کرد ...
این مدل انیمیشن های خاصی داره که فقط به عنوان MMS قابل استفاده است ..
من از گوشی های سونی اریکسون دیگه ای پیام انیمیشن دار دریافت میکنم و میبینم اما .. اون انیمیشن ها رو نمیتونم پیدا کنم و بفرستم ...
انیمیشن های خودش هم که اضافه میکنم شکلش فرق داره و فقط به عنوان MMS قابل ارساله
ممنون میشم ... اگه راهنمایی کنین!
دوستان من یه سوال دارم! تنظیمات زنگ این گوشی چطوریه؟ یعنی گذاشتن گوشی روی ویبره، زنگ و ویبره و ... از کدوم قسمت انجام میشه؟نقل قول:
کسی نحوه آپدیت کردن این گوشی رو میدونه؟>
برنامه gps برای k970 را میخوام.لطفا لینک دونلودش را بزارید.
گوشي واقعا محكم و خوبيه ... بخدا قسم زير پرايد افتاده تو اب رفته ولي هنوز كار ميكنه برام !!! ( فقط رو جلدش يكم خش برداشت)
صداش زياد بلند نيست ولي با هندزفري واقعا خوبه . دوربينش حرف نداره
من چند تا مشکل دارم:
1- دوربین گوشی تو حالت عکسبرداری نویز داره. یعنی یه سری خطوط رنگی موازی روی عکس هست.
2- نرم افزار Trekbuddy رو نصب کردم اما نقشه ها رو نمیتونم نصب کنم.
3- ایا استفاده از گوگل مپ هزینه از سیم کارت کم میکنه؟
4- فونت فارسی قشنگ برای این گوشی کسی داره؟
نقل قول:
مورد اولتون تایید میشه برای منم همین مشکل هست که معلومه دوربین فقط در ظاهر 5 هست!!!!!!!!!
گوگل مپ چون به اینترنت وصل میشه هزینه داره!
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
راستی کسی نمیدونه چجورمیشه اینترنت کامپیوتر (ADSL) رو انتقال داد به موبایل؟
آقا یعنی راهی برای رفع این موضوع عکسبرداری نیست؟ پس چرا تو فیلمبرداری اینجوری نیست؟ در مورد trekbuddy چکار کنم؟ فونت چی پس ؟!!!نقل قول:
سوال
آیا میشه از این گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و از اینترنت GPRS آن ا زطریق کابل یا بلوتوث به لب تاب انتقال داد. در گوشیهای سیمبین به راحتی امکان داره.
2- گوشیهای لمسی و جاوای سونی اریکسون مثل واکمن و تکست و... رو میشه اینترنتشون رو به لب تاب انتقال داد؟
سلام. من trekbuddy رو نصب کردم اما وقتی وصل میشم موقعیت من روی نقشه با موقعیت واقعیم حدود 500 متر اختلاف داره. چه جوری میشه این مشکلو حل کنم؟
آموزش کالیبره کردن نقشه رو میخوام
من یه مشکلی با این گوشی دارم و اونم اینه که اس ام اس هایی که تو inbox هست رو نمیتونه تو مموری یا حافظه گوشی سیو کنه و فقط میریزه تو سیمکارت، لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان
می خواستم برای این گوشی قفل منو بذارم.چی کار کنم؟
باتشکر
سلام
چطور میشه دهنی(میکروفن) گوشی را به صورت دلخواه قطع کرد؟ اصلا" میشه؟
سلام دوستان :11::11::11::11:
میشه بگید از برنامه های جاوای چند مگ پشتیبانی میکنه ؟ مثلا برنامه 3 مگ نصب میشه ؟ سنگین ترین برنامه ای که خودتان نصب کردید چند مگ بوده ؟
بله در انتقال اینترنت به کامپیوتر مشکلی نداره. به راحتی میشه از اینترنت ایرانسل یا همراه اول در کامپیوتر هم استفاده کرد.نقل قول:
در هنگام مکالمه چند ثانیه دکمه C رو نگه دارید.نقل قول:
هیچ محدودویت حجمی وجود نداره.سنگین تررین نرم افزارهای جاوا رو میتونید نصب کنید.نقل قول:
سلام...
امروز رفتم یکی ELM واسه مادرم و یکی HAZEL برای خودم خریدم...
دیگه به زودی اعزام به خدمت هستم گفتم دیگه گوشی فعلا در همین حد داشته باشیم کافیه..
ELM واقعا گوشی کوچیک و جمع و جوریه..
کیفیت دوربین خیلی خوب بود..
کیفیت ال سی دیش هم عالیه.
یکی از ویژگی های مهمش داشتم GPS=WIFI هست..
طراحی هم واقعا زیباست..
تنها ایرادش صدای ضعیفشه....
به نظر من داخل این رنج گزینه مناسبیه..
هرکاری میکنم تم بهش وصل نمیشه کسی چنتا تم خوب نداره؟؟؟
تم های خودشم پاک شده:41:
یک مشکلی بران پیش اومده و باید این گوشی رو فلش کنم.کسی میتونه فایلهای فریمور و برنامه فلش رو بران بزاره.یا لینک آموزشش
من به شخصه یه دیکشنری رو گوشیم نصب کردم که ده مگ بود و بدون هیچ مشکلی لود میشد :20:نقل قول:
چطور باید از طریق وایرلس به نت وصل شم؟
وصل میشه ولی صفحه لود نمیشه!
سلام به همه ی فنزهای گوشی elm:20:نقل قول:
lمی خوام یه مشکله بزرگی که خیلی از دارنده های این گوشی باش مواجهن را اینجا مطرح کنم تا شاید بتونیم راه حلی براش پیدا کنیم..
این جور که من متوجه شدم وای فای این گوشی با همه ی روتر ها مچ نیس و فقط با بعضی از مارکهای مودم های وایرلسی کار می کنه (مثله روترهای دی لینک)
گوشی نتورکهایی رو که فعاله رو می شنایه و به اونها هم کانکت میشه ( حالا با هر آپشن امنیتی و با هر مودمی) ..
ولی اشکال اینجاست که وقتی از نرم افزارهای اینترنتی گوشی می خوای استفاده کنی ارور کانکشن میده و دیتایی منتقل نمیشه... پیغامی که میده اینه:
"communication error, try again, turn off wi-fi or contact your provider for support"
این مشکل رو خیلی ها با گوشی k970 دارن، حتی اگه یه سرچ تو فرومهای خارجی بزنین متوجه میشین...
من که تا الان نتونشتم راه حلی پیدا کنم، اگه از دوستان کسی این مشکل مشابه را داره بگه تا یه هم فکری بکنیم..
در ضمن مودم منم zyxel هستش...
ممنون
منتظر جوابا هستم:40:
دوست عزیز عبارت "download j10i2 theme" رو سرچ کن ،به بی نهایت تم برای گوشیت میتونی برسینقل قول:
به این مسیر برید شاید مشکلتون حل بشه:نقل قول:
Massaging > Massages > Settings > Save to
در این قسمت می تونین مموری گوشی و مموری کارت رو برای ذخیره اس ام اس ها تنظیم کنید.
دوستان لطفا همکاری کنیییییییییییییییین:13:نقل قول:
احتمالا نقشه ای که داری مشکل دارهنقل قول:
من خودم میرم با اینکه نقشش ماله 5 سال پیشه با این حال مو قعیتمو درست نشون میده!
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:16 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخرین ورژن رو میتونی از لینک بالا دانلود کنی
سلام
من ديروز اين گوشي رو واسه پدرم خريدم
اما دوتا سوال كه يكيش واقعا معضليه
اول اينكه چطوري فارسي روش نصب كنم؟
دو اينكه اين سنسور نور اتوماتيكو چطوري خاموش كنم؟!خودش به ميل خودش نور رو كم و زياد ميكنه !
سنسور رو نمیتونی کاری کنی ! اون یکی پرسش ـت هم چون دستگاه رو ندارم نمیتونم دقیق راهنماییت کنم .نقل قول:
دوستان من آخرین فریمور فارسی گوشی ELM میخوام اگه میشه لینکش و آموزشش رو هم بذارید. ممنون
سلام دوستان !نقل قول:
من هم آخرین فریمور فارسی این گوشی را میخوام ! لطفا اگر کسی اطلاعی داره لینک بده !
با تشکر
نقل قول:
سلام دقیقا همین طور هست من دارمش همه چی داره فقط سیستم عامل نداره